2756
Reklámzenék
-
#1996 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi annak a "fütyülős" (pálinka) reklámnak a zenéje, amikor páran lemennek a tengerpartra taxival?
Köszi -
Brigico #1995 De gondolom ez nem újdonság. Sok zene egy regi után lekereshető a multiply.com-on. -
Brigico #1994 Bonde do Role - Solta o frango ---Ez a Nokia 5700 zenéje. -
Brigico #1993 Bobby Womack : Accros 110th Street ---Ez a próbabás Dreher reklám zenéje! -
#1992 minnyá elérjük a 2000-t
-
spider9 #1991 kösz szépen! -
zenemano #1990 A reklámot megnézheted a pannon oldalán és onnan fel is veheted a zenéjét valami programmal, igaz nem lesz teljes verzió, de csengőhangnak megteszi. -
lipio #1989 köszi szépen az infókat!és esetleg ha rátalálsz a zenéjére azt lécci linkeld be ide!!! köszi..heloo -
zenemano #1988 Eddigi infók szerint a reklámhoz lett készíttettve... -
zenemano #1987 Reklamadatbazis.hu-n már fent van az infója ;) -
#1986 hy
a pannon reklám zenéje kéne amiben a csj berendezkedik a pasi lakásába thx előre ish -
lipio #1985 üdv!
Az Aktmodellnek a zenéje kéne a Cool-on szokták adni!!!! -
spider9 #1984 üdv!
az új dreher reklam zenejenek előadója/címe vagy valami kiindulópont érdekelne, amiben a probababa, életre kel. előre is kösz! -
zenemano #1983 Youtube-on fent van a reklám, onnan felveheted valami progival. -
zenemano #1982 Bezony, bezony... én is így érzem. -
0021666 #1981 Hello!
Valaki nem tudja hol lehet leszedni a nemrégi coca cola reklámzenéjét?
ez egy részlet:Ha szeretetet adsz akkor szeret majd a nagy világ. -
longobard #1980 Ebben az esetben én mégis arra voksolok, hogy nem az éjszaki műsorhoz lett csinálva, hanem zenetárból származik. -
longobard #1979 Ettől persze xxdani nem jutott közelebb a megoldáshoz. Lehet, hogy szó sincs adatbázisról, hanem direkt az éjszaki műsorhoz lett csinálva, amit meghallottak a TV5-től, és úgy fordultak az NGC-hez, hogy XY vagyok a TV5-től (pénz, ugye!), és kellene egy kicsit.
Egyszer a Mol rólam is azt feltételezte, hogy céges vagyok, azért válaszoltak készségesen megadva a egy reklámzene adatait, az adatbázis nevét, ennek magyar képviseletéből egy alkalmazott nevét, mobilszámát. Pedig egy közönséges freemailról írtam.
Szerintem általában sok múlik azon, hogy ki küldi azt az emailt milyen címről és mire kell a zene. Nehéz lenne válasz nélkül hagyni pl. XY, Rtlklubos emailjét, akit nem a kíváncsiság hajt, hanem egy műsort szeretne aláfesteni vele pénzért.
Az ilyen kapcsolatok biztos léteznek. -
zenemano #1978 Az hogy más műsorok alatt is hallható volt ez a szám, azt erősíti meg, hogy a tv adóknak fentartott fizetős adatbázisból rendelték azt a zenét... -
zenemano #1977 A NGG nagyon gazdag adó és telik nekik arra, hogy a videóikhoz külön zenéket komponáltassanak vagy béreljenek nemkiadott zenéket. Ettől is rendkívűl egyediek a műsoraik ;)
Ezért marad megoldásnak a számítógépes zenerögzítés és még ez is ritkaság, (hogy valaki eltökörésszen ilyesmikkel). -
longobard #1976 Vagy legalábbis az NGC éjszakai képsoraihoz. -
longobard #1975 Pár hónapja a TV5 (monde) nevű francia csatornán hallottam ugyanezt egy olyan dokfilm végén, aminek semmi köze sem volt az NGC-hez, szerzőt persze nem írtak ki. -
#1974 Már meg is van. ID -
zenemano #1973 Sajnos úgy tudni, hogy a reklámhoz lett az a zene is komponálva, youtube-on fent van a videója... -
#1972 nesönel dzsiografikrol jut eszembe! Volt régen egy incridible indias reklámjuk! annak kéne a zenéje ha tudja valaki! -
#1971 Idő közbe megtaláltam de ez inkább olyan mintha tv-ből lett volna felvéve de se baj amíg nincs jobb addíg ez is megteszi...de azért ha valaki tud valamit az eredetiről azt megköszönném ha közölné itt -
#1970 Helló! Még mindíg nem lehet tudni a national geographic zenéjének a címét amit reggelete adnak be amíg nincs adás? Már vagy 2éve keresem sikertelenül:(. -
zenemano #1969 T-Mobile - Netezz Szabadon (HP Notebook) reklám, mikor különböző dolgok jelennek meg, ahogy a notebookot kinyitják...
Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra ;)
-
Nfsman #1968 Hy all! Pontosan nem tudom, hogy melyik, de vagy T-com, T-online, vagy ilyesmi reklám alatt szólt egy elég nyugis, "lájtos" zene. Nem olyan régi, még múlt hónapban biztosan volt a TV-ben. Ennek a címe érdekelne, remélem valaki tudja, hogy melyikre gondolok, nagyon örülnék neki -
ktomi22 #1967 hy.. tudom nem reklám zene, de látom él a topik, szal megkérdezem:
mi a szám címe és az előadó??...
..
zeneszöveg részlet:
..minden reggel máshol él, minden reggel mozgásban élsz,
két keréken százhúsz felett, szemembe hasít a szél,
két keréken százhúsz felett, szemembe hasít a szél,
kék az ég, zöld a fű, várnak rám mindenütt,
sír az aszfalt, pörög a gép.... -
zenemano #1966 Mood Indigo - Golden Life -
Ákos456 #1965 A refrén: enjoy the life
-
Ákos456 #1964 Nem tudja valaki mi annak a számnak a címe ami az Arany Ászok reklámjában van? -
#1963 Tényleg,annak volt!
Köszi szépen!! -
zenemano #1962 Peter Bjorn And John - Young Folks
A Cherokee tavaszi reklámfilmjének zenéje volt... -
#1961 Üdv! Vágónak és balázsnak lesz egy közös műsora az rtl-en ,és ebben előzetesében szól valamilyen fütyülős dallam. Már más reklámban is volt régebben zenével is. Nem tudjátok mi ez? -
#1960 fúdejó,köszi az életet :PPPp
a szám a Jem-től a 24,az "élet pedig elég szépen csordogál" ITT,ezek mondhatni testvértopikok,amit te kérdeztél is pl oda való -
#1959 nesztek egy kis élet http://parkour.trukkok.hu/wall-spin.php ennek a számnak mi a címe? vagyis az elsőnek -
éééénZoli #1958 hello zenemano!
köszi szépen! -
zenemano #1957 Dundika & Dj Smiths & Markanera - Boom Chiqa Wow Wow (Bom Chicka Wah Wah)