2756
Reklámzenék
-
zenemano #2196 Pedig az már rég kiderült ;) ... bérelt zene. -
Andiii #2195 Nah, nekem meg azóta se válaszolt a Zwack-s emberke A Johnnie Walkerrel kapcsolatban! :'( -
#2194 egy probat meger :)
t-mobile is valaszolt nekem 1nap alatt.. -
csoola #2193 na jo kamus vagyok csak kellene neki és mondtam h ha fennvan a neten akkor megszerzem, ennyi, de ha nincs akkor nincs... :P -
zenemano #2192 Nosza toborozz hozzá írót, énekest meg stúdiót. -
masoma #2191 meg kéne írni a számot ez lenne az eleje;) -
zenemano #2190 Felelőtlen fogadalom volt... ;)
Nagy a valószínűsége, hogy ez is reklámhoz lett készítve.
DE a dolog egyszerüen kideríthető, írni kell az OTP-nek. -
csoola #2189 sziasztok, elöször is boldog uj évet mindenkinek, szeretném ha valaki meg tudná nekem mondani legalább a cimét az OTP-s reklám alatt hallhato zenének (nagynénémnek megesküdtem, ujévi fogadalom:D) -
zenemano #2188 Van helyette még rengeteg más jobb szám is, ami viszont kiadott...
Ja és egy jóhangu csaj is csak 15-20 mp-et tudna elénekelni abból a számból :D ... erre gondolom később te is rájöttél. ;) -
#2187 Palette XXL zenéje itt:
http://www.wrzuta.pl/audio/aF6Z8fjqFO/lectro_-_live_x.x.l -
#2186 Helló! Nekem a Palette XXL zenéje kéne! Jah és még mindig nem tudom a HUGO BOSS reklámzenéjét. Ha valaki ismeri ezeket, írja meg! Köszi -
masoma #2185 jócsaj bazz:D mindig ezjár az eszembe... aztakatam írni h széphangú -
masoma #2184 vkinek nincs egy jocsaj ismerőse akivel megírná és felvenné studióba a dalt. előre köszi -
#2183 sajna ez van...
Tisztelt Előfizetőnk!
Őszintén sajnáljuk, de kérését nem tudjuk teljesíteni, mert a zenét kizárólagosan az említett hirdetéshez írták. Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a reklámot:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/hirdetesek/page_1.shtml
További kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésére!
Boldog Ünnepeket kívánva,
Üdvözlettel:
Mayer Mónika
levelezési képviselő
T-Mobile
-
#2182 hiába írod le, úgyse olvassa senki a topikot. ide csak only write userek járnak. -
zenemano #2181 Mégeccör elmondom akkor: a "T-Mobile - 2008 Perc Ajándékba" reklám zenéjét külön a reklámhoz készíttették egy zeneszerzővel. Nem kerül kereskedelmi forgalomba, se DC-n se CD-n ;)
Akinek nagyon kell, az felveszi a reklámból és hallgathatja egész nap...
Különben ha ezt a reklámot csak egyszer adnák egy nap (és nem minden órában kétszer), nem érdekelne senkit ennyire... ;) -
#2180 Sziasztok!
Nekem a New europe poker szombat esti mecs reklámjának a szám címe kellene, ha valaki tudja az írja már le nekem :),köszi! -
#2179 van ismerosom de ketlem hogy tudna :)
amugy miert nem hivod fel az ugyfelszolgalatot?
azok ugyse tudnak soha semmit, minden 1oraba kerul, mindent mas kollegatol kell megkerdezni de lehet hogy ezt ismerik :) -
masoma #2178 de biztos kiadott, ien yo zenéket csak ugy nem gyártanak sztem -
#2177 hát, történetesen nekünk van egy rakat T-Mobile boltunk, anyum ismeri is valamennyire a vezérigazgatót, de azért csak nem fogja felhívni, hogy figyu má! kéne a fiamnak a koris reklám zenéje, küldd már át neki légyszi.
Meg szerintem nem is tudja, de mind1. -
Ahkee #2176 Annnyira de annnyira jó a koris reklám zenéje!!!!
Valaki kérdezze már meg a T-mobile-os ismerősét vagy vmi...
De frankón...
:) -
zenemano #2175 Nincs címe, nem kiadott zene. -
#2174 Szia mindenki!A T-mobile reklámzenéjének címét megtudná mondani valaki?
2008 Perc Ajándékba!
Előre is köszönöm!
-
zenemano #2173 Ez kivételesen nem a reklámhoz készült. Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra, keresd ki a az adatait, utána beírod a Googleba az előadót+számcímet+mp3 és hátha csurran-cseppen valami... ;) -
pappgina #2172 Sziasztok!
A Ballantine's reklám zenéje letölthető valahonnan?Vagy direkt a reklámhoz készült?
Kell, kell, akarooooom :) -
zenemano #2171 Pontosan! ;)
Lásd a 2142-2143. hozzászólásokat! -
#2170 nincsen. direkte ara készült, ezeket a számokat nem lehet emgszerezni. pár posttal lejjebb volt róla szó. -
noah #2169 JUj a jégkoris t- mobile reklám zenéje nekem is kéne. Lééééccciléééccci ha vki tudja írjon. Köszíííí:)) -
Bennie #2168 bocs nem ide XD
-
Bennie #2167 2008 nagyon kemény lesz ha jól olvastam Steve blogját akkor várható egy Buy Now és egy Steve Angello album is:DD: -
Harley Dave #2166 Hali! Ha valaki tudja ki az előadó, esetleg a szám címét az egyik T-mobile reklámban /jégjori, fetrengés, csaj-srác telefonál stb./ akkor írja le ide kérem! Előre is kösz! -
zenemano #2165 Nagyon szívesen, máskor is. ;) -
#2164 na ott fenn is volt :)
Shiny Toy Guns - Le Disko
koszi megegyszer :) -
#2163 koszi, ezt nem ismertem mert alltalaban nem szoktam ilyet keresni :D -
zenemano #2162 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra (is).... ;) -
pizz #2161 megvan xD -
pizz #2160 csákó! mi a címe, vagy hol találtad meg? 8) -
#2159 motorola razr2 zene valakinek esetleg? :)
(eloado/szamcim is eleg - link tokeletes) -
#2158 Mi a címe ennek a reklámnak a zenéjének? Lehet már volt kérdés, de én nem találtam. -
estheeke #2157 Ú,köszi!Már vak is vagyok...