2756
Reklámzenék
  • zenemano
    A legutoljára írt kommentben ott van a szám infója ;)
  • estheeke
    Sziasztok!
    Ennek a reklámnak a zenéje kellene nekem.Vagy a szám címe...Valaki?Köszi!
    http://www.youtube.com/watch?v=0x9IGiFvuaU&feature=related
  • zabla
    jaja de ezt erre az egy perces spotra írták:)legalábbis mindenhol ezt írják
  • zenemano
    Az egy perces verziót....
  • zabla
    na azért ne essünk túlzásokba:D közben már megtaláltam:)
  • Gladiator
    mondjuk annyira nem bonyolult a zene, szal ilyet bármelyik zeneszerkesztővel 3 perc alatt lehet csinálni:D
  • zabla
    se dc, se soulseek, ráadásul azt írták valahol, hogy ezt csak a nike reklámkampányra írták, nem lett kiadva:/
  • Gladiator
    pedig ez elég ismert szám, valahol biztosan fent van.
  • zabla
    jabocccs lehet mégis ez lesz az:D viszont nem lehet sehonnan leszedni:/
  • zabla
    ez sajnos egy másik sofiás nike reklámzene:( nem tudod véletlenül annak is amit belinkeltem?:) de mindenesetre nagyon kösz:)
  • zenemano
    Chemical Brothers - Keep Up
  • zabla
    jajj valaki segítsen, nagyon kéne ennek a reklámnak a zenéje:) legalábbis a címe:) http://www.youtube.com/watch?v=mxWG-gVGqAU
  • Kiza
    Kár :( Azért köszönöm szépen
  • zenemano
    A reklámhoz készíttették, nem kiadott mű.
  • Kiza
    Hello! Nem tudja véletlenül vki, a legújabb T-mobilos reklám alatt futó szám címét és/vagy előadóját? (2008 perc ajándékba, korcsolyázás) Előre is nagyon köszönöm és örök hála :)

PLEASE!!! Thx!
  • zenemano
    Ja igen a filmet ők (készítették), csak tudod a zenei munkálatokat meg megint mások végezték (tudtommal)...

Az Always-esből meg annyi van, amennyit a rekiben is hallasz, mert külön a reklámhoz készítették. De a biztonság kedvéért beszéltem az itthoni ügynökséggel is, akikhez tartozik, majd utánanéznek.
  • Gladiator
    Hát ezt a reklámot a Sagafilm studió csinálta. Az oldalán találtam egy mailcímet, és oda.

Viszont azt a számot még mindig nem találom. Most akkor mi a címe?:)
  • zenemano
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a Radio.Blog-ot csak regisztrált felhasználók láthatják/hallhatják.
  • zenemano
    A reklámhoz készíttették a Procter & Gamble-ék...
    De te kinek írtál?
    Amúgy valóban, legtöbbször letojják a rajongók érdeklődését és rajongását, mert egyfolytában a pénz irányitja őket meg a szerzői jogok és egyébb bürökratikus szabályok.
    De ha úgy kezdted volna a leveledet, hogy szeretnél milliókat befektetni ennek a zenének a kiadatásába, már lehet személyesen kopogtattak volna nálad, hogy hol írd alá... ;)
  • Gladiator
    Heh... írtam a reklámot készítő cégnek, hogy csináljanak egy hosszabb verziót, mert karácsony van meg minden. Biztos kurvára meghatotta őket:D
  • Gladiator
    Valamint keresem annak a reklámnak a címét (ugyanis azt, ami itt meg van adva sehol sem találom), amelyik itt az utolsó a rádióban:

http://www.reklamadatbazis.hu/news.php

Always - Spehen Irvine - Chair

Sehol és sehogy sem találom.
  • Gladiator
    ja, most látom csak, hogy ez semmi új, külföldön ez a hosszabb verzió ment a reklám alatt, csak a magyar változat lett megvágva 30 mp-esre. Akkor mind1. Azért lehet, hogy valaki ezt nem ismerte.
  • Gladiator
    YES-YES!!!

Nem tudom volt-e már róla szó, de megtaláltam a VW Passat reklámnak (fekete-fehér) a Dream a little dream zenéjét végig. Bár nem túl hosszú, hiszen csak a reklámhzo csinálták, de ez is valami. 48 másodperc, a minőség kicsit ratyi, így aki tud jobbat, légyszi ossza meg! Köszi

VW Passat fekete-fehér reklám zenéje
  • Kiza
    Hello! Nem tudja véletlenül vki, a legújabb T-mobilos reklám alatt futó szám címét és/vagy előadóját? (2008 perc ajándékba, korcsolyázás) Előre is nagyon köszönöm és örök hála :)
  • Andiii
    akyyy már én is írtam nekik, de semmi válasz! :(
  • mohuska
    -u :)
  • mohuska
    juha mer biztos megmondjákl wehe...
  • zenemano
    Akkor írj a Zwack-nak és kérdezd meg, az a legbiztosabb ;)
  • mohuska
    ott nézd +
  • mohuska
    ja azt nem tudom

reklamadatbazis.hu
  • akyyy
    nekem a cime kell vazze bazze
  • mohuska
    elég jó.
  • akyyy
    abba a jhonny walkerbe mlyen zene szol?
  • Spikee
    Sziasztok

Minap voltam moziban, és a film előtt volt egy HBO reklám aminek nagyon tetszett a zenéje. Esetleg tudja valaki a szám címét?
  • Andiii
    Írtam, köszi! :) Most várok...
  • zenemano
    Megeshet hogy a reklámhoz készíttették, de ha írsz a Zwack-nak, biztos kiderül mi az igazság;)
  • Andiii
    Sziasztok!
    Tudja vki az új Johnnie Walker reklámzenéjét?

Előre is köszi!
  • rcstuning
    Amanda Lear - Enigma (Give a bit of mmmh to me)
  • mohuska
    háj!
    nem tudjátok véletlenül az új kinder bueno reklámzenéjének adatait?
    thx
  • zenemano
    Szép munka, már azt hittem senkinek nem ugrik be ez a szám :D
    Ha lesz időd és kedved, küld be a reklámadatbázisra, vagy ha gondolod beküldöm én és a nevedhez: blackgamer lesz írva (még ha nem is vagy tag)
    De ez a te érdemed, döntsd el mi legyen.
    Amúgy hogy bukkantál rá a megoldásra?