2756
Reklámzenék
-
zenemano #2156 A legutoljára írt kommentben ott van a szám infója ;) -
estheeke #2155 Sziasztok!
Ennek a reklámnak a zenéje kellene nekem.Vagy a szám címe...Valaki?Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=0x9IGiFvuaU&feature=related -
zabla #2154 jaja de ezt erre az egy perces spotra írták:)legalábbis mindenhol ezt írják -
zenemano #2153 Az egy perces verziót.... -
zabla #2152 na azért ne essünk túlzásokba:D közben már megtaláltam:) -
#2151 mondjuk annyira nem bonyolult a zene, szal ilyet bármelyik zeneszerkesztővel 3 perc alatt lehet csinálni:D -
zabla #2150 se dc, se soulseek, ráadásul azt írták valahol, hogy ezt csak a nike reklámkampányra írták, nem lett kiadva:/ -
#2149 pedig ez elég ismert szám, valahol biztosan fent van. -
zabla #2148 jabocccs lehet mégis ez lesz az:D viszont nem lehet sehonnan leszedni:/ -
zabla #2147 ez sajnos egy másik sofiás nike reklámzene:( nem tudod véletlenül annak is amit belinkeltem?:) de mindenesetre nagyon kösz:) -
zenemano #2146 Chemical Brothers - Keep Up -
zabla #2145 jajj valaki segítsen, nagyon kéne ennek a reklámnak a zenéje:) legalábbis a címe:) http://www.youtube.com/watch?v=mxWG-gVGqAU -
Kiza #2144 Kár :( Azért köszönöm szépen -
zenemano #2143 A reklámhoz készíttették, nem kiadott mű. -
Kiza #2142 Hello! Nem tudja véletlenül vki, a legújabb T-mobilos reklám alatt futó szám címét és/vagy előadóját? (2008 perc ajándékba, korcsolyázás) Előre is nagyon köszönöm és örök hála :)
PLEASE!!! Thx! -
zenemano #2141 Ja igen a filmet ők (készítették), csak tudod a zenei munkálatokat meg megint mások végezték (tudtommal)...
Az Always-esből meg annyi van, amennyit a rekiben is hallasz, mert külön a reklámhoz készítették. De a biztonság kedvéért beszéltem az itthoni ügynökséggel is, akikhez tartozik, majd utánanéznek. -
#2140 Hát ezt a reklámot a Sagafilm studió csinálta. Az oldalán találtam egy mailcímet, és oda.
Viszont azt a számot még mindig nem találom. Most akkor mi a címe?:) -
zenemano #2139 Azt azért tegyük hozzá, hogy a Radio.Blog-ot csak regisztrált felhasználók láthatják/hallhatják. -
zenemano #2138 A reklámhoz készíttették a Procter & Gamble-ék...
De te kinek írtál?
Amúgy valóban, legtöbbször letojják a rajongók érdeklődését és rajongását, mert egyfolytában a pénz irányitja őket meg a szerzői jogok és egyébb bürökratikus szabályok.
De ha úgy kezdted volna a leveledet, hogy szeretnél milliókat befektetni ennek a zenének a kiadatásába, már lehet személyesen kopogtattak volna nálad, hogy hol írd alá... ;) -
#2137 Heh... írtam a reklámot készítő cégnek, hogy csináljanak egy hosszabb verziót, mert karácsony van meg minden. Biztos kurvára meghatotta őket:D -
#2136 Valamint keresem annak a reklámnak a címét (ugyanis azt, ami itt meg van adva sehol sem találom), amelyik itt az utolsó a rádióban:
http://www.reklamadatbazis.hu/news.php
Always - Spehen Irvine - Chair
Sehol és sehogy sem találom. -
#2135 ja, most látom csak, hogy ez semmi új, külföldön ez a hosszabb verzió ment a reklám alatt, csak a magyar változat lett megvágva 30 mp-esre. Akkor mind1. Azért lehet, hogy valaki ezt nem ismerte. -
#2134 YES-YES!!!
Nem tudom volt-e már róla szó, de megtaláltam a VW Passat reklámnak (fekete-fehér) a Dream a little dream zenéjét végig. Bár nem túl hosszú, hiszen csak a reklámhzo csinálták, de ez is valami. 48 másodperc, a minőség kicsit ratyi, így aki tud jobbat, légyszi ossza meg! Köszi
VW Passat fekete-fehér reklám zenéje -
Kiza #2133 Hello! Nem tudja véletlenül vki, a legújabb T-mobilos reklám alatt futó szám címét és/vagy előadóját? (2008 perc ajándékba, korcsolyázás) Előre is nagyon köszönöm és örök hála :) -
Andiii #2132 akyyy már én is írtam nekik, de semmi válasz! :( -
mohuska #2131 -u :) -
mohuska #2130 juha mer biztos megmondjákl wehe... -
zenemano #2129 Akkor írj a Zwack-nak és kérdezd meg, az a legbiztosabb ;) -
mohuska #2128 ott nézd + -
mohuska #2127 ja azt nem tudom
reklamadatbazis.hu -
#2126 nekem a cime kell vazze bazze -
mohuska #2125 elég jó. -
#2124 abba a jhonny walkerbe mlyen zene szol? -
Spikee #2123 Sziasztok
Minap voltam moziban, és a film előtt volt egy HBO reklám aminek nagyon tetszett a zenéje. Esetleg tudja valaki a szám címét? -
Andiii #2122 Írtam, köszi! :) Most várok... -
zenemano #2121 Megeshet hogy a reklámhoz készíttették, de ha írsz a Zwack-nak, biztos kiderül mi az igazság;) -
Andiii #2120 Sziasztok!
Tudja vki az új Johnnie Walker reklámzenéjét?
Előre is köszi! -
#2119 Amanda Lear - Enigma (Give a bit of mmmh to me) -
mohuska #2118 háj!
nem tudjátok véletlenül az új kinder bueno reklámzenéjének adatait?
thx -
zenemano #2117 Szép munka, már azt hittem senkinek nem ugrik be ez a szám :D
Ha lesz időd és kedved, küld be a reklámadatbázisra, vagy ha gondolod beküldöm én és a nevedhez: blackgamer lesz írva (még ha nem is vagy tag)
De ez a te érdemed, döntsd el mi legyen.
Amúgy hogy bukkantál rá a megoldásra?