2756
Reklámzenék
  • Gladiator
    vagy egy ilyen reklám amiben valami ruhamárkát reklámoznak amit csak a tescoban lehet kapni. ilyen csaj mászkál benne és folyamatosan változi krajta a ruha. noh, annak a zenéje érdekelne:)
  • Viktor99
    Hello mindenkinek...
    Lehet hogy már kérdezték de egyszerűen nem nyugszom emiatt a zene miatt :S ... Volt amikor alig birtam elaludni mivel annyira bennem volt... Sajna videót nem took linkelni de eltoom nagyjából magyarázni. A Viasat 6-on mostanában adtak egy reklámot amiben reklámozták a tavaszi vagy nyári filmeket (nemtom annyirra mivel mindig csak a zenére figyeltem... :D ). Adtak benne a " Spanw " -ból részleteket meg benne volt az a " Kijánnú Rívsz (Keanu Reeves) "... Sajna csak ennyivel szolgálhatok :S
    Nagyon remélem ennyiből ki lehetett venni valamit... Előre is köszönöm :)
  • zenemano
    Akkor ide is beírom...

Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá. A RAB-ra is csak így kerülne be, de ha senki nem veszi a fáradtságot, akkor ott se tud csoda történni ;)
  • RUSSIANBOY
    Sziasztok.Én a NIVEA gyémánt hajápoló cucc reklámzenéjét keresem.Nagyon bejön viszont még reklamadatbazis.hu-n nem láttam
  • zvaragabor
    Kár. Köszi szépen a linket, majd meglátom, hogy zaklassam-e őket ilyennel. :)
  • zenemano
    Sajna hallani, hogy a reklámhoz készíttették... Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá...
  • zvaragabor
    Üdv.

Nekem a mostanság futó Baumax reklámzenéje kellene.
    "Téglát és cementet veszek..
    Egy helyen mindent beszerezhetek..."
  • 12Stones
    Hello!
    Valaki tudja ,hogy milyen zene megy a Toyota Auris Aquatis reklámja alatt?
    köszke
  • zenemano
    Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá. ;)
  • rcstuning
    e-on reklám zenéje érdekelne.
    Köszi
  • Eddmegleves
    Köszönöm azért:)
  • Gladiator
    sajna a reklámhoz készült, nem lehet megszerezni, már én is próbáltam. de azér írj nekik levelet, hátha...
  • Eddmegleves
    Sziasztok
    Az unicredit-es bank reklám zenéjére lennék kíváncsi (amikor a kisgyereknek az anyja minden játékot levetet az eladóval)
    Ha valaki segítene valaki azt nagyon megköszönném:)
  • masoma
    köszi megvan: Gabrielle - Out Of Reach xD
  • masoma
    ferreroroche nőnapi reklámzenéjének betétdalának címe mi? előre köszi
  • zenemano
    Írj a magyar mekinek és kérd meg őket segítsenek ;)
  • Gladiator
    Lehet esélytelen, de volt egy olyan McDonaldson reklám, amiben asszem a kávét reklámozták. A hapsi próbálta felöltöztetni a kislányát az előszobában, de sehogysem ment, a gyerek lefeküdt, toporzékolt, satöbbi, valamint mikor az apja magára hagyta, kiborított egy nagy doboz valamit.

Magát a reklámot hol tudnám megnézni? Youtubeon nincs fent, de még egyszer látnom kell az életben:D
  • Matthew Prosac
    feltöltöttem neked
    link
  • Olcsóvér
    volt a puma reklámban egy szám mazarin for energy infinite vagy mi igen az a címe letöltést nem tudnátok adni thx
  • Olcsóvér
    deratyi reklámok vannak a tévébenxd
  • imolino
    Hahó!
    Nem tudja valaki, hogy az American Express reklámnak(OTP) mi a zenéje? A reklámban a kis ficere talál egy kártyát, aztán mindennel ellátják a szállodában. A zene olyan dixies beütésű, de nem tom mi lehet. Thanx!
  • zenemano
    The Ronettes - Be My Baby
  • fekinho
    Helló!!!
    Nem tudná nekem megmondani vlki h.melyik zene pörög a renault laguna grandtour reklám alatt?
  • zenemano
    Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra is ;)
  • csodakutya
    Sziasztok, nem ismeri valaki annak a Mon Cheri -reklámnak a zenéjét amit mostanában szoktak játszani a tv-ben?
  • zenemano
    Úgy tudom a reklámhoz lett készíttetve....
  • knor
    Sziasztok! A legújabb T-Mobile-os reklámban (a hógolyózós) mi a címe a zenének? (a reklám megtekinthető itt: http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/hirdetesek/images/csaladbarat_tv_spot.mpg )
  • Pheaper
    KÖszii
  • Cyca
    Köszike:)
  • Wicked Belzebub
    Kaméleon 2008
  • Pheaper
    Hi vkinek nincs meg a :

T-mobile - Kaméleon díjcsomag (2007)
    ill.
    T-mobile - Kaméleon díjcsomag (2008)
    as reklámzene mp3 ban ??:))
  • Toby0501
    Sztem te SonyEricsson reklámról beszélsz :) W910i

1. Cazals - Life Is Boring
    2. Blue King Brown - Come And Check Your Head
    3. Edu K - Gatas Gatas Gatas
  • Cyca
    Sziasztok!

Nagyon tetszett nekem a vodafone reklám zenéje. em a mostani, hanem egy kicsivel régebbi.

Amikor a srác fekszik a füvön és hallgatja az mp3-t a végén meg egy kutya nyalja az arcát. Vagy 3 szám van a reklámban, és nekem az utolsó tetszik. Ha valaki tudja a szám címét/előadóját az írja meg.

Köszike Puszika
  • k roy96
    A Palette Color XXL zenéje: Lectro - Live X.X.L. itt letölthető:
    Katt!
  • Viktorio
    Azért kösz a bizalmat!!:):)

• zenemano
    Ebben bíztam én is, hogy ez menni fog ...hamar ;)
  • Viktorio
    Már megtaláltam!!

OMD-Electricity

Azért köszönöm!
  • Viktorio
    Sziasztok!!!

Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy nekem a Chello-s reklám zenéje kellene, amiben Szőke Kapitány és Dr. Badár szintetizátorozik!!
    Ha vki ismeri örülnék ha megírná!!
    Előre is köszönöm!!
  • zenemano
    Hát ezt rebesgettem én is... de beszéltem velük (még a múlt évben) és be van tervezve a közeljövőre, hogy kiadják a teljes verziót, addig meg úgy is lesz mit hallgatni ;)
  • Gladiator
    Nah, már válaszoltak is. Cirka másfél hónap alatt:) de sajna szívás:(

Hello there! Sorry how long it has taken me to get back to you but we had this song remade specifically for the commercial and it only exists in the length we have for the commercial Sorry about that and really a shame cause it is very nicely done

My very best Jonbi