2756
Reklámzenék
-
#2236 vagy egy ilyen reklám amiben valami ruhamárkát reklámoznak amit csak a tescoban lehet kapni. ilyen csaj mászkál benne és folyamatosan változi krajta a ruha. noh, annak a zenéje érdekelne:) -
#2235 Hello mindenkinek...
Lehet hogy már kérdezték de egyszerűen nem nyugszom emiatt a zene miatt :S ... Volt amikor alig birtam elaludni mivel annyira bennem volt... Sajna videót nem took linkelni de eltoom nagyjából magyarázni. A Viasat 6-on mostanában adtak egy reklámot amiben reklámozták a tavaszi vagy nyári filmeket (nemtom annyirra mivel mindig csak a zenére figyeltem... :D ). Adtak benne a " Spanw " -ból részleteket meg benne volt az a " Kijánnú Rívsz (Keanu Reeves) "... Sajna csak ennyivel szolgálhatok :S
Nagyon remélem ennyiből ki lehetett venni valamit... Előre is köszönöm :) -
zenemano #2234 Akkor ide is beírom...
Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá. A RAB-ra is csak így kerülne be, de ha senki nem veszi a fáradtságot, akkor ott se tud csoda történni ;) -
RUSSIANBOY #2233 Sziasztok.Én a NIVEA gyémánt hajápoló cucc reklámzenéjét keresem.Nagyon bejön viszont még reklamadatbazis.hu-n nem láttam -
#2232 Kár. Köszi szépen a linket, majd meglátom, hogy zaklassam-e őket ilyennel. :) -
zenemano #2231 Sajna hallani, hogy a reklámhoz készíttették... Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá... -
#2230 Üdv.
Nekem a mostanság futó Baumax reklámzenéje kellene.
"Téglát és cementet veszek..
Egy helyen mindent beszerezhetek..."
-
12Stones #2229 Hello!
Valaki tudja ,hogy milyen zene megy a Toyota Auris Aquatis reklámja alatt?
köszke -
zenemano #2228 Próbálj meg írni nekik és kérdezz rá. ;) -
#2227 e-on reklám zenéje érdekelne.
Köszi -
Eddmegleves #2226 Köszönöm azért:) -
#2225 sajna a reklámhoz készült, nem lehet megszerezni, már én is próbáltam. de azér írj nekik levelet, hátha... -
Eddmegleves #2224 Sziasztok
Az unicredit-es bank reklám zenéjére lennék kíváncsi (amikor a kisgyereknek az anyja minden játékot levetet az eladóval)
Ha valaki segítene valaki azt nagyon megköszönném:) -
masoma #2223 köszi megvan: Gabrielle - Out Of Reach xD -
masoma #2222 ferreroroche nőnapi reklámzenéjének betétdalának címe mi? előre köszi -
zenemano #2221 Írj a magyar mekinek és kérd meg őket segítsenek ;) -
#2220 Lehet esélytelen, de volt egy olyan McDonaldson reklám, amiben asszem a kávét reklámozták. A hapsi próbálta felöltöztetni a kislányát az előszobában, de sehogysem ment, a gyerek lefeküdt, toporzékolt, satöbbi, valamint mikor az apja magára hagyta, kiborított egy nagy doboz valamit.
Magát a reklámot hol tudnám megnézni? Youtubeon nincs fent, de még egyszer látnom kell az életben:D -
#2219 feltöltöttem neked
link -
#2218 volt a puma reklámban egy szám mazarin for energy infinite vagy mi igen az a címe letöltést nem tudnátok adni thx
-
#2217 deratyi reklámok vannak a tévébenxd -
imolino #2216 Hahó!
Nem tudja valaki, hogy az American Express reklámnak(OTP) mi a zenéje? A reklámban a kis ficere talál egy kártyát, aztán mindennel ellátják a szállodában. A zene olyan dixies beütésű, de nem tom mi lehet. Thanx! -
zenemano #2215 The Ronettes - Be My Baby -
fekinho #2214 Helló!!!
Nem tudná nekem megmondani vlki h.melyik zene pörög a renault laguna grandtour reklám alatt? -
zenemano #2213 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra is ;) -
csodakutya #2212 Sziasztok, nem ismeri valaki annak a Mon Cheri -reklámnak a zenéjét amit mostanában szoktak játszani a tv-ben? -
zenemano #2211 Úgy tudom a reklámhoz lett készíttetve.... -
knor #2210 Sziasztok! A legújabb T-Mobile-os reklámban (a hógolyózós) mi a címe a zenének? (a reklám megtekinthető itt: http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/hirdetesek/images/csaladbarat_tv_spot.mpg ) -
#2209 KÖszii -
Cyca #2208 Köszike:)
-
Wicked Belzebub #2207 Kaméleon 2008 -
#2206 Hi vkinek nincs meg a :
T-mobile - Kaméleon díjcsomag (2007)
ill.
T-mobile - Kaméleon díjcsomag (2008)
as reklámzene mp3 ban ??:)) -
#2205 Sztem te SonyEricsson reklámról beszélsz :) W910i
1. Cazals - Life Is Boring
2. Blue King Brown - Come And Check Your Head
3. Edu K - Gatas Gatas Gatas -
Cyca #2204 Sziasztok!
Nagyon tetszett nekem a vodafone reklám zenéje. em a mostani, hanem egy kicsivel régebbi.
Amikor a srác fekszik a füvön és hallgatja az mp3-t a végén meg egy kutya nyalja az arcát. Vagy 3 szám van a reklámban, és nekem az utolsó tetszik. Ha valaki tudja a szám címét/előadóját az írja meg.
Köszike Puszika -
k roy96 #2203 A Palette Color XXL zenéje: Lectro - Live X.X.L. itt letölthető:
Katt! -
Viktorio #2202 Azért kösz a bizalmat!!:):)
-
zenemano #2201 Ebben bíztam én is, hogy ez menni fog ...hamar ;) -
Viktorio #2200 Már megtaláltam!!
OMD-Electricity
Azért köszönöm! -
Viktorio #2199 Sziasztok!!!
Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy nekem a Chello-s reklám zenéje kellene, amiben Szőke Kapitány és Dr. Badár szintetizátorozik!!
Ha vki ismeri örülnék ha megírná!!
Előre is köszönöm!! -
zenemano #2198 Hát ezt rebesgettem én is... de beszéltem velük (még a múlt évben) és be van tervezve a közeljövőre, hogy kiadják a teljes verziót, addig meg úgy is lesz mit hallgatni ;) -
#2197 Nah, már válaszoltak is. Cirka másfél hónap alatt:) de sajna szívás:(
Hello there! Sorry how long it has taken me to get back to you but we had this song remade specifically for the commercial and it only exists in the length we have for the commercial Sorry about that and really a shame cause it is very nicely done
My very best Jonbi