2756
Reklámzenék
  • Gladiator
    Jaaaaaa.... Most olvasom csak el rendesen:D "Remade", nem pedig "made":D Akkor azért olyan hamiskás a másik...
    Végülis akkor részben igazad volt, de részben nekem is. Amit belinkeltetek, az az eredeti, és azt alakították át a reklámhoz, de abból tényleg csak egy 47mp-es változat létezik. Sajna az eredeti elég béna szerintem, hamis meg nem is olyan "varázslatos". Az átalakítottból kéne egy hosszú változat.
  • Gladiator
    "Hello there!

Sorry how long it has taken me to get back to you but we had this song remade specifically for the commercial and it only exists in the length we have for the commercial.
    Sorry about that and really a shame cause it is very nicely done.

My very best Jonbi
    Jonbi Gudmundsson
    Executive Producer
    Sagafilm
    Laugavegur
    176105 Reykjavik
    Iceland"

A te beszélgetésed?
  • zenemano
    Írni kéne a Toyotanak és meg kellene kérdezni...
  • Máté94
    Nem tudja valaki a Toyota Auris Aquatis reklámzenéjét?Nagyon kellene!
    Itt van!
  • zenemano
    Mert jó a hallásom és beszéltem a zene készítőivel is. ;)
  • Gladiator
    írtam e-mailt. lentebb be is másoltam, vagy csak leírtam mit válaszoltak. amúgy javítok, nem a szerző, a megrendelő írta, hogy csak a 47mp-es változat létezik.
    te miből gondolod, hogy ugyanazok vannak benne?
  • zenemano
    Akkor megnyugodhatsz a 3:25-ben azok vannak akik a reklám alatt is hallhatóak.

A 2261 ugyanaz mint a 2264.

Maga a szerző írta? Kicsoda? Hol?
  • Gladiator
    #2261-eset. amúgy mindenképp homemadenek kell lennie, mert maga a szerző írta nekem, hogy csak egy 47mp-es verzió van. valamint akik ebben a hosszabban énekelnek hamisak is:D
  • zenemano
    Nem tudom te mit szedtél le, de ez a 3:25-ös verzió tuti nem homemade. ;)
  • Gladiator
    fúú, ez vmi gagyi homemade:D de azé köszi:D
  • Gladiator
    olyan nincs is:D írtam a készítőknek és aszonták, hogy csak a 47-mpes létezik. gondolom "sokszorosítva van". na de nem okoskodom, inkább letöltöm és megnézem.
  • zenemano
    Nem ez már a 3 és fél perces teljes változat. ;)
  • Máté94
    Nem én leszedtem .Teljes!:Dinnen
  • Gladiator
    már beraktam anno:) ez is a 47mp-es változat?
  • Máté94
  • Akos1985
    Sziasztok!

VW Passat zenéje a következő helyen érhető el teljes állapotában:
    http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=71&t=16197

Köszönöt a Google-nak és a feltöltöjének :)
  • zenemano
    Reklámhoz készíttették állítólag.
  • Máté94
    Sziasztok!
    A Suzuki splash reklám zenéjét nem tudja valaki?
  • zenemano
    Downtown....
  • beckhamne
    sziasztok!
    nem tudja vki h mi a címe(+előadója)annak a chevrolet reklámnak a zenéjének ami egyzser a Lostban is feltűnt?vmi ilyesmi van benne,hogy:"...listen to the music....travel together...."
  • raulrm
    Üdv mindenkinek!
    Nekem a K&H Bank mostani reklámjának a zenéje kéne (az olimpiai és paralimpiai támogatós). Ha valaki tudja a címét kérem írjon, előre is köszi.
  • SGpoolfan
    Ohh, télleg..én meg nem vettem észre
    köszi szépen
  • zenemano
    Pont alattad linkelte xDS koléga a VW Passat (fekete-fehér) reklám zenéjét ;)
  • SGpoolfan
    hello mindekinek! Nem ismeri valaki annak a Volkswagen reklámnak a zenéjét amit mostanában szoktak játszani a tv-ben? megköszönném ha segítenétek;)
  • xDS
    A teljes verzió teljesen tiszta minőségben itt található: http://www.mediafire.com/?ez0x2s0azxf

jó zene
  • zenemano
    Keress rá erre: T-mobile Netezz Szabadon! (HP Notebook), ITT.
  • kiskaktusz
    Hello! Azt hiszem valamilyen mobil.internet reklámban volt egy zene, egy nő énekelt, alatta gitár. Amikor kinyitják az emberek a laptopjukat, és mindenféle virágok jönnek ki belőle... Mi volt az a zene? Nagyon tetszett.
  • kiskaktusz
    Unconnected: azt hiszem az a szám Moby.tól az In this world című szám... Nem vagyok benne biztos... Keress rá!
  • zcsongor
    Nagyon szépen köszönöm SYMLY, nagyon rég keresem
  • lexxi
    Nekem is tetszik a zene.Ezért sok-sok fáradságos keresgélés után megtaláltam:Kaiser Chiefs-től a Heat Dies Down című szám :)
  • zenemano
    Igen, az tuti hogy nem a teljes verzió.
  • zvaragabor
    Ez az. Köszi szépen!
  • TheSmith
    Lehet hogy ez az. Petula Clark : Downtown. Egyébként itt jópárat megtalálsz http://www.reklamadatbazis.hu
  • zvaragabor
    Üdv. Most az új Chevrolet Aveo reklámzenéje kellene. Az a reklám, amiben mindenféle érdekes meg extrém autók mászkálnak, egyedül a chevy a normális.
  • TheSmith
    De lehet hogy vírusos az oldal mert nekem kérdezi a web security guard hogy blokkoljon e valamit.
  • TheSmith
    http://www.filestube.com/2eceaed543f8254c03e9/details.html
  • TheSmith
    Helo!!! Innen le lehet tölteni a volkswagen passat zenéjét,de sztem ez sem teljes, meg a felvétel sem tiszta.
  • SYMLY

Piros Pöttyös reklám zenélye 2008 as remix

Karanyi - My Baby My feat. Judie Jay - Extended Mix 320Kbps

http://rapidshare.com/files/105721031/Karanyi_-_My_Baby_My_feat._Judie_Jay_-_Extended_Mix.mp3.html
  • Gladiator
    Néztem, ott van, bevallom csak lusta voltam kikeresni, és inkább beírtam, bár utána egyből kikerestem, szal hagyjuk...
  • zenemano
    A "kedvenc" oldalamon már nézted ... az infóját? ;)