3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • mateos
    inkább sirjunk :-(
  • Coine
    Mindenki viruljon, szeressen csajozzon éljen közösségi és társas életet !!

Nah jól megasszontam a cuccot :-)))
  • mateos
    dejó topic :-D , van 1 ötletem , NE SIRJUNK :-)
  • Efreet
    wicki (1475): emailban jelentkezel, és megbeszéljük :) (még mindig be van görcsölve, aludni nem tudok töle, úgyhogy kicsit KO vagyok... )

Coine (1489): mennyire igaz az utsó mondat..

mindenki: sajnálom, hogy itt jól kimaradtam a beszélgetésböl... pedig nem is aludtam :(

• Ronnie
    Bocsi a hibákért. De nem szokásom ellenöriz getni.
  • Ronnie
    Hah én 28 leszek de kinem szarjale a csjokkal még elég jól állok épp ezért se gyerek se feleség igaz mrá van egy elég komoly barátnőm de azért néha kell a változatosság heh.
    Az egyik volt barátnőm elutazot hoszabb időre most hazajött, amikor távolvolt jött a maradjuk barátok szöveg stb. De rájött aszem, hogy nem fenékig tejfel az élet heh "Gebassz" suck most megkapja a magáét. hehe!!!!!!!!
  • wicki
    Én mindenkit szeretek. Kivéve a Fradit. De csak azért szeretek mindenkit, hogy kilógjak a tömegből.Allelújázást azért nem csinálok.
  • wicki
    Nem. Nem hiszem, hogy néhány mondatod alapján utálnom kellene. De szerintem nem is számít, hogy utállak-e. Nekem se számít, hogy utálsz-e. Ez itt túl személytelen ahhoz.
  • Coine
    de azlrt nem utálsz ugye wicki ? :-DDD
  • wicki
    Most erre mit kellene írnom?
  • Coine
    De én nem öregeztelek le !!!
  • Break
    jó, akkor: agg (bocs) :-))))
  • wicki
    Ne tudd meg. Robbanni és robbantani tudok. De sok olyat ismerek, aki ezt szerette bennem.
  • wicki
    Kedves is vagyok, csak utálom, ha a 22 évem miatt leöregeznek.
  • Break
    lehet, hogy ilyen amikor aranyos. de akkor milyen lehet, amikor morcos?
  • Coine
    Nah, de most minek kötexünk ?
    Olyan jól megvoltunk meg dumáltunk értelmesen a témáról erre...
    MEg 1ébként is azt mondtad a köszönős topicban, hogy most aranyos leszel mindenkihez !
    hm ? :-)
  • Coine
    Nah és mi van az érzelmekkel acélszív ?
    Azért én nem sirattam soha, csak a végletekig próbálkoztam, ameddig lehet és a méltóság engedi, sztem ez természetes.
  • wicki
    Te szegény. Én egyébként is válogatós vagyok.
    Nem állok le ilyen kis szerelmüket sirató lényekkel. Nálam a céltudatos és értelemorientált, továbbá észből mérlegelő embereknek van mit keresniük. És mi van, ha foglalt vagyok. Léteznek a felsoroltaknak eleget tevő emberkék. Persze semmi sem biztos.
  • Coine
    Nem hiszem, 1ébként is asszondja, hogy már huszonvalahány...nekem az sok :-)
  • Coine
    Hát kiscica fogd vissza magad, mert van egy határ amíg a beszólásaiddal segítezs vkinek, de utánna kb az következik, hogy odamész vkihez, leütös és miután felkel ezt mondod neki : "CSak nevelő célzattal volt."

szóval nyugi cica
  • Break
    jól elvagytok itt. nem jöttök össze??
  • wicki
    Na idefigyelj: ami publikus, abba beleszólhatok. Ne kelljen kiengednem a macskakarmaimat. Élesek.
  • Coine
    Már rájöttem 1 ideje, de te meg ne vonj engem felelősségre jó ? ki vagy te kisasszony ? :-))))))
  • wicki
    Ideje volt rájönni.
  • Coine
    Nem, mert már jól vagyok...nagyjából...
    De már nincs önsajnálat meg a többi szarság, mert az szar dolog és hasztalan és veszélyes !
  • wicki
    A méltóság az mindennél fontosabb. Amit érzel, az majd elmúlik. De a szégyenérzet, ha egyszer kialakul, az mindig megmarad. Amúgy sokáig fogod még nyaldosni a sebeidet?
  • Coine
    Méltóság...én nem könyörögtem a csajhoz, hogy járjunk, mert az télleg megalázó neki is meg nekem is, meg 1ébként is nem kötelezhetem arra, hogy szeressen....DE AKKOR IS WAZE :-))
    de már mind1....
  • wicki
    Így van. Velem soha nem szakítottak. Mindig én ejtettem a pasikat. És hogy tudott némelyik könyörögni. Azt hiszem akkor kezdtem el lenézni az illetőt. Hiszek a búcsú erejében. 16 éves koromig írtam a rajongóim számát, akik járni akartak velem. 54-ig jutottam el.
  • Coine
    höhöhöhö....Beavis & Butthead styleban :-)))
    1ébként tom'....
  • Break
    mindenki utál csalódni. én is. és néha kell. nem ez lesz a legnagyobb pofon, amit az élettől fogsz kapni (csak találkozzak egyszer úgy azzal az ÉLET gyerekkel, hogy többen vagyunk, nagyon összeverjük!!) (ez megin' egy ilyen közhely volt. nem baj, azér' én leírtam, hogy ez is meg legyen itt örökítve! :-)))))
  • Coine
    Olyan szar amikor nem viszonozzák a szerelmet :-(

1ébként még itt vki előttem leírtam, hogy mindig a csaj választ, ez TOTÁL így van !!!
  • wicki
    Sajnálom, és most őszintén írom.
  • Coine
    Hát kössz, nem vágom az "új" arcokat vagy az új nickeket szoknom kell :-)
    Szal az a lényeg, hogy pofára estem, DE nagy nehezen sikeült feltápászkodnom, ennyi.

de attól még :-((((
  • wicki
    Sterintem akkor már itt voltam, csak esetleg nem ezen a néven.
  • Coine
    Te akkor még nem voltál itt a fórumon amikor ez az egész lezajlott...
    (nov. eleje óta)
    Továbbá elég nehéz visszafogni magam, mert szerettem a csajt és a karjaimban akartam tartani...

huhh de romantikus vagyok így mostanában :-)))
  • Break
    én meg éppen most vagyok a csúcsponton. vagy jár velem, vagy nagyon szomorú leszek. ilyen ni:. már leírtam helyzetemet asszem, és még mindog nem változott semmi. na majd talán karácsonykor (mégis csak a szeretet ünnepe :-))))
  • wicki
    Nem fogadtad meg a tanácsomat. Ejnye-bejnye
  • Coine
    Bakker emberek térjünk mán' vissza a topic témájához !
    Waterhorse : megértelek, ha nem kapsz meg egy csajt akit SZERETSZ = szerelmes vagy belé az iszonyú szar érzés és nagyon nehéz túltenni magadat rajta !

Most itt volt egy csaj akit szerettem és talán kicsit túl gyorsan hajtottam rá, aminek az lett a vége, hogy most nem is a csajom és még haraxik is rám (legalább érez vmit :-) ) és most nem vagyok jó helyzetben, de még lehet vmi...de a lényeg, hogy nem kaptam meg őt, nem szeret engem, mert nekem nem a teste kellett, hanem az a csaj akit szerettem, hogy ő is szeressen engem.
    ERRE KIVÁLÓ PÉLDA : Amerikai Pite
    2 csaj van :
    -akit szeretsz
    -"debassz" csaj

elmagyarázzam vagy nem kell ?

szóval ez a csaj az első kategóriába tartozik és még mindig nagyon fáj...de már múlik...

• wicki
    Ha elmagyarázod, hogy pc-n keresztül hogyan, akkor én segítek rajtad.
  • Efreet
    majd mailban jelentkezik