3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1473 alkalmi munka jo az, és be se kell jelenteni... -
#1472 ááá... nem jó ez oda. -
#1471 van ott allashirdetes is... -
#1470 kevesebben olvassák... és hogy nézne ki ez a hardware hirdetések közt? -
#1469 arra van megfelelö resz is... -
#1468 apróhirdetek: hölgyek jelentkezését várom, akik ki tudnák masszírozni a görcsöt a hátamból, amitöl több mint 1 napja nem mozog rendesen a baloldalam. meghálálom :) -
wicki #1467 A liliomtiprást még mindig bűntetik, kevés itt a hely hogy mindezt amit a jogszabályok között áll ismertessem, de szerintem nem csak a jogi hercehurcák miatt nem éri meg a dolog. -
wicki #1466 Azt hiszem, hogy csak Efreet fogta fel, amit írtam. Sajnálom Baluka. Majd rájössz, de akkor itt sírd el, hadd lássam, igazam volt, bár nem kívánok neked kudarcot. Én is hatalmasokat estem pofára, pedig a nők mintha előbb érnének, vagy valami ilyesmit szajkóznak a felvilágosítók. A sok macsó, majd megtanít itt egyre- s másra, úgy látom itt 20 fölött mindenki le tud engem ugatni, csak tudnám, hogy ők hol tanulták mindezt.
Ki volt az iskolában pedofil fiúkák? A takarítónéni, vagy már az óvónéni? -
Break #1465 na, én is beleböfögök. én is ismerek egy csomó olyan gyereket, akinek még nem volt csaja 17 éves koráig. az egyiktől megkérdeztem, hogy miért nincs neki még, azt mondta azért, mert még nem érzi magát érettnek, nem akar senkinek csalódást okozni. mondjuk valahol igaza van (de hol?). az unatkozással én is így vagyok. nincs időm unatkozni! -
Laci #1464 Kurva sok olyan korobeli gyerek a haverom, kinek még sose volt csaja, nem tudom (én legalábbis, hogy ebben aztán mi olyan különös). Egyszerűen nem tettem érte semmit. Nem is nagyon foglalkoztatott soha. A kinézetemre még nem panaszkodott senki, de a menőgyerekségnél semmit nem utálok jobban, tehát azt ne is nézzék bennem!
Abból a csajból meg egyre inkább elegem van. Nem bírom se a stílusát, se semmit, csak a kinézetét, dehát rájötttem az mégsem elég, mint ahogy azt hittem. Végülis sokkal nagyobb bajok vannak (kurva suxx suli, meg minden szar), úgyhogy ez nem valami nayg probléma. Egyébként irigyellek, hogy van időd unatkozni:) -
#1463 hm nagyon király csajozási tippek! -
#1462 Ha nem tetszik, amit máshol hal. -
#1461 Ommmmmm,Ommmmmm,Ommmmmm -
#1460 Hol vár állott, most kőhal. -
#1459 Az egy másik hal, aztat ott tarcsa a kezibe a hallász. -
#1458 nem, a hal neve vanda... -
#1457 Azt még én vagyok a paraszt... -
#1456 mi vagy te a nyelvtan tanárom vazze?
-
#1455 A matek se megy nekik, meg a nyelvtan se.
A tinitopicok meg szaporodnak rendesen.
Ez utóbbi nem lenne bj, ha mondjuk az erotika topikban legalább egy hozzászólás utalna az erotikára. -
#1454 Már látom az eljövendő topicot amit vki megnyit:
Mikor vesztetted el...? -
#1453 Ja tarcsa...
A hal neve pedig hartsa... -
#1452 legegyszerűbb ha megmondod neki hogy soha ne vigyorogjon és mindig tarcsa csukva a száját -
#1451 Én is ismerek arcokat, akiknek nem volt 19-20 éves korukig csajuk.
Na és?!
Nem mondom hogy normális dolog, de ilyen téren szvsz nincs normális. -
#1450 De mutatkozni is kell vele. -
#1449 huzzá rá zsákot vazze -
#1448 nem a fejét kell nézni , vagy ha mégis rakj a fejére lepedQt :-D -
#1447 Fúj én sehogy nem tim elképzelni azt a csajt aki jól nézki és nincsenek mega fogai. Nem olyan mind egy alkoholista? Nincs beesve a szája? -
#1446 az a kurvajó seggű csajszi 14 éves!!és igenmagas és kurvajóŰ!!! max elküldöm fogdokihoz vagy adok két orbitot helyezze fel:) -
#1445 Hogy csinálod, hogy sose volt még csajod. Van valami problémád? a külsoddel esetleg csak(bocs a megfogalmazásért)hülye vagy? Ezt én nem értem. Szoktál járni például szórakozóhelyekre? Jó ismerek én is olyan 18 évest akinek életébe nem volt barátnoje, de az büdös, ápolatlan úgy mindene. A 10 éves korábol megmaradt mikiegeres pólóit hordja és dadog, egyébként tök jóban voltam vele régen szova nincs vele baj de kinek teccik ez? Most sokan azt mondják van olyan, de elöször meg nézni ezt az embert. Mos ha te is hasonló problémákkal küszküdsz, akkor már értelek, ha nem akkor írd már le mi a probléma. rendben nem volt csajod és tettél valamit azért, hogy ez megváltozzon?
Itt van ez a csaj azt mondod jól néz ki, hát akkor rajta mit érdekelnek a szokásai ha tök fullos a gáré akkor hajrá. Tudod te, hogy irigyellek? Nekem nyár eleje óta már elvonási tüneteim vannak(fojtonos levertség, életüntság, szürke, unalmas, egyforma napok, mazochizmusra való hajlam, italba fojtott bánat, rohamként fellépo letargia) -
Break #1444 jaaaaa!!!! -
#1443 :)) -
#1442 17 éves a srác -
Break #1441 mi tizenhét? -
Laci #1440 17 -
#1439 :-) , ez igaz -
#1438 Akkor csak azért mondtuk, hogy hülyék, mert mindenki mondta.
Ma már tudjuk, hogy azok. -
#1437 akkoriban a lanyok meg hulyek voltak :)))) -
#1436 igazad van , az tényleg nem az
ebben 1etértek , de neked nem
esett jól mikor kis 14 éves
korodban fogtad "álmaid" lyányának
kezét ? és akkor még azt hitted arról
a lányról meg a szituációról , hogy
ilyen tuti "kapcsolat" nem lessz többé...
(aztán bizti hogy volt , de bizti nem hagytad volna ki a dolgot semmiért)ez csak magányvélemény -
#1435 az volt :-D , de má nincs igy :-D -
#1434 de Istenem !! hát nem abból tanúl az ember ??
Mé szerinted jobb lenne
ha majd 16-20 évesen jó
közeli kapcsolatba kerül
1 lánnyal , tényleg szer-
elmes belé meg minden , aztán
majd akkor esik pofára.
Jobb fiatalabb korban pofára
esni mint idQsebb korban.
Nahát meg a tapasztalat ,
nem a sok pofára eséstQl
lessz vkibQl tapasztalt csajológus ? :-D