3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Laalee
    alkalmi munka jo az, és be se kell jelenteni...
  • Efreet
    ááá... nem jó ez oda.
  • Laalee
    van ott allashirdetes is...
  • Efreet
    kevesebben olvassák... és hogy nézne ki ez a hardware hirdetések közt?
  • Laalee
    arra van megfelelö resz is...
  • Efreet
    apróhirdetek: hölgyek jelentkezését várom, akik ki tudnák masszírozni a görcsöt a hátamból, amitöl több mint 1 napja nem mozog rendesen a baloldalam. meghálálom :)
  • wicki
    A liliomtiprást még mindig bűntetik, kevés itt a hely hogy mindezt amit a jogszabályok között áll ismertessem, de szerintem nem csak a jogi hercehurcák miatt nem éri meg a dolog.
  • wicki
    Azt hiszem, hogy csak Efreet fogta fel, amit írtam. Sajnálom Baluka. Majd rájössz, de akkor itt sírd el, hadd lássam, igazam volt, bár nem kívánok neked kudarcot. Én is hatalmasokat estem pofára, pedig a nők mintha előbb érnének, vagy valami ilyesmit szajkóznak a felvilágosítók. A sok macsó, majd megtanít itt egyre- s másra, úgy látom itt 20 fölött mindenki le tud engem ugatni, csak tudnám, hogy ők hol tanulták mindezt.
    Ki volt az iskolában pedofil fiúkák? A takarítónéni, vagy már az óvónéni?
  • Break
    na, én is beleböfögök. én is ismerek egy csomó olyan gyereket, akinek még nem volt csaja 17 éves koráig. az egyiktől megkérdeztem, hogy miért nincs neki még, azt mondta azért, mert még nem érzi magát érettnek, nem akar senkinek csalódást okozni. mondjuk valahol igaza van (de hol?). az unatkozással én is így vagyok. nincs időm unatkozni!
  • Laci
    Kurva sok olyan korobeli gyerek a haverom, kinek még sose volt csaja, nem tudom (én legalábbis, hogy ebben aztán mi olyan különös). Egyszerűen nem tettem érte semmit. Nem is nagyon foglalkoztatott soha. A kinézetemre még nem panaszkodott senki, de a menőgyerekségnél semmit nem utálok jobban, tehát azt ne is nézzék bennem!
    Abból a csajból meg egyre inkább elegem van. Nem bírom se a stílusát, se semmit, csak a kinézetét, dehát rájötttem az mégsem elég, mint ahogy azt hittem. Végülis sokkal nagyobb bajok vannak (kurva suxx suli, meg minden szar), úgyhogy ez nem valami nayg probléma. Egyébként irigyellek, hogy van időd unatkozni:)
  • G@b0r
    hm nagyon király csajozási tippek!
  • Efreet
    Ha nem tetszik, amit máshol hal.
  • Assassin
    Ommmmmm,Ommmmmm,Ommmmmm
  • Lteebee
    Hol vár állott, most kőhal.
  • Assassin
    Az egy másik hal, aztat ott tarcsa a kezibe a hallász.
  • Laalee
    nem, a hal neve vanda...
  • Lteebee
    Azt még én vagyok a paraszt...
  • G@b0r
    mi vagy te a nyelvtan tanárom vazze?
  • Lteebee
    A matek se megy nekik, meg a nyelvtan se.

A tinitopicok meg szaporodnak rendesen.
    Ez utóbbi nem lenne bj, ha mondjuk az erotika topikban legalább egy hozzászólás utalna az erotikára.
  • Assassin
    Már látom az eljövendő topicot amit vki megnyit:
    Mikor vesztetted el...?
  • Assassin
    Ja tarcsa...
    A hal neve pedig hartsa...
  • G@b0r
    legegyszerűbb ha megmondod neki hogy soha ne vigyorogjon és mindig tarcsa csukva a száját
  • Lteebee
    Én is ismerek arcokat, akiknek nem volt 19-20 éves korukig csajuk.

Na és?!

Nem mondom hogy normális dolog, de ilyen téren szvsz nincs normális.
  • Lteebee
    De mutatkozni is kell vele.
  • G@b0r
    huzzá rá zsákot vazze
  • mateos
    nem a fejét kell nézni , vagy ha mégis rakj a fejére lepedQt :-D
  • Waterhorse
    Fúj én sehogy nem tim elképzelni azt a csajt aki jól nézki és nincsenek mega fogai. Nem olyan mind egy alkoholista? Nincs beesve a szája?
  • CSOCSO
    az a kurvajó seggű csajszi 14 éves!!és igenmagas és kurvajóŰ!!! max elküldöm fogdokihoz vagy adok két orbitot helyezze fel:)
  • Waterhorse
    Hogy csinálod, hogy sose volt még csajod. Van valami problémád? a külsoddel esetleg csak(bocs a megfogalmazásért)hülye vagy? Ezt én nem értem. Szoktál járni például szórakozóhelyekre? Jó ismerek én is olyan 18 évest akinek életébe nem volt barátnoje, de az büdös, ápolatlan úgy mindene. A 10 éves korábol megmaradt mikiegeres pólóit hordja és dadog, egyébként tök jóban voltam vele régen szova nincs vele baj de kinek teccik ez? Most sokan azt mondják van olyan, de elöször meg nézni ezt az embert. Mos ha te is hasonló problémákkal küszküdsz, akkor már értelek, ha nem akkor írd már le mi a probléma. rendben nem volt csajod és tettél valamit azért, hogy ez megváltozzon?
    Itt van ez a csaj azt mondod jól néz ki, hát akkor rajta mit érdekelnek a szokásai ha tök fullos a gáré akkor hajrá. Tudod te, hogy irigyellek? Nekem nyár eleje óta már elvonási tüneteim vannak(fojtonos levertség, életüntság, szürke, unalmas, egyforma napok, mazochizmusra való hajlam, italba fojtott bánat, rohamként fellépo letargia)
  • Break
    jaaaaa!!!!
  • Waterhorse
    :))
  • mateos
    17 éves a srác
  • Break
    mi tizenhét?
  • Laci
    17
  • mateos
    :-) , ez igaz
  • Lteebee
    Akkor csak azért mondtuk, hogy hülyék, mert mindenki mondta.

Ma már tudjuk, hogy azok.
  • Laalee
    akkoriban a lanyok meg hulyek voltak :))))
  • mateos
    igazad van , az tényleg nem az
    ebben 1etértek , de neked nem
    esett jól mikor kis 14 éves
    korodban fogtad "álmaid" lyányának
    kezét ? és akkor még azt hitted arról
    a lányról meg a szituációról , hogy
    ilyen tuti "kapcsolat" nem lessz többé...
    (aztán bizti hogy volt , de bizti nem hagytad volna ki a dolgot semmiért)ez csak magányvélemény
  • mateos
    az volt :-D , de má nincs igy :-D
  • mateos
    de Istenem !! hát nem abból tanúl az ember ??
    Mé szerinted jobb lenne
    ha majd 16-20 évesen jó
    közeli kapcsolatba kerül
    1 lánnyal , tényleg szer-
    elmes belé meg minden , aztán
    majd akkor esik pofára.
    Jobb fiatalabb korban pofára
    esni mint idQsebb korban.
    Nahát meg a tapasztalat ,
    nem a sok pofára eséstQl
    lessz vkibQl tapasztalt csajológus ? :-D