3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Coine
    Én is haragudtam rá, de nem bántottam, hanem érdektelenséget tanusítottam és rögtön ugrott is rá a csaj.

Azt mondom próbáld meg TE IS !!!

Hozzá se szólj, ne vedd észre, tegyél úgy, mintha nem is lenne ott.

Hidd el egy próbát megér, ha te is úgy gondolod, sok sok nő ugrik erre, az enyém is ezt tette :-))

Jaj bocsi, rossz a kifejezés, mert nem a nőm, "csak" a barátom :-(

de végül is :-)

jobb, mint a "semleges viszony", amit ő akart először, na erre rágtam be qrvára és jött az érdetelenség 1000%-al az arcába, csak 1 hétig bírta ki :-)
  • Break
    neklem is hasonló a vége, de még remánykedek (azért azt mindig kell) és először KURVÁRA NAGYON haragudtam a csajra, de már kezdek enyhülni, úgyhogy végülis semmi baj. mi is ilyen barát szerűségek vagyunk (továbbra is, mert előtte is azok voltunk már, csak gondoltam....és rosszul gondoltam...na mind1 :))))
  • Coine
    Télleg és mi lett a vége ?

Mert nekem az, hogy most végül is jóban vagyunk, mondhatni barátok, de 1 hónapja nem voltunk, ilyen jóban, de ő utasított el.

Mondjuk szilvi este NEM UTASÍTOTT el :-)))))))))

Mondjuk az már durva volt amikor a homlokom a homlokához ért, kezemet a fejére tettem és mondtam neki :
    -Nézz a szemembe !
    (ellenőrizni kellett az egs. állapotát, még nem voltam részeg 8-) )
    erre Ő :

-Hol van a szemed ?

És elkezdte kutatni a kezével az arcomat :-)))))

Szal eléggé.....BEÁLLTAK MINT A QRVA ÉLET :-D

De vigyáztam a kiscsajra, mint mindig...

ÉS NEM használtam ki a helyzetem !
  • Coine
    Majd változik a helyzet meglásd.
  • Coine
    Na mondjuk láttam közelről a csajt (a zenyémet :-) ) és nem nézett ki rosszul egy pólóban (+melltartó, mert neki azé' van :-) ) meg feszülős farmerban.
    Haja meg körmei is be voltak festve :-))

• Laci
    én nem vagyok és nem is voltam beleesve senkibe.
  • Break
    igen írtam, csak humorizáltam...akiről én dadogtam nemrég, hogy visszautasított, az is egy visszafogott, ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező lány, és ÉN is pont ezt szeretem benne...:))))
  • Coine
    A csaj egy vékony lány, de szép és pont a visszafogottságát szeretem.

1ébként ESÉLYED sincs, mivel te fiatalabb vagy nállam, ő meg nem pedofil, vagy már 14-et elérted ? :-)))

Múltkor itt írtad, hogy 10 és 15 között vagy asszem :-)
  • Break
    kiváncsi vagyok a csaj-ra...:)))(megyek azt meghódítom :)))))
  • Coine
    Még szép !

"Azért ez is kell..."

Hát sztem kell romantika is bőven, utánna meg ha összejött a dolog akkor lesz más is :-)

Elkészültek a szilveszteri képek, iszonyat súlyosak, van egy pár kép, ahogy ŐT átölelem (hogy ne essen el, mert annyira bepiált a kicsikém, 1ébként nem szokott inni...) bizonyos pózokban :-)))

ha lesz kedvem / időm akkor átmegyek barátomhoz, szkenn, FTP is máris itt fognak díszelegni a képek, persze, majd jómagamat kisatírozom, hogy csak a csaj látszódjon :-)))))

• Break
    ebben igazad van...azért az is kell
  • Coine
    Én nem is mondtam, hogy rosszindulatú voltál...
  • Coine
    Hát igen, én még ilyen vagyok azokkal a csajokkal akiket szeretek :-)
    kell romantika is ám ! :)
  • wicki
    Már megbocsássatok, de semmi rosszindulatút nem írtam. A vélemény szabad, nem? Amúgy nem kell többet fricskáznotok, jó ideig úgysem foglak olvasni benneteket, úgyhogy a választ megspórolhatjátok.
  • cSuwwi
    Jah :)
  • Coine
    Válasz a végére : nem is akartam, a "legerotikusabb" az volt amit csináltam vele, hogy miközben aludt szépen homlokon csókoltam, meg cirógattam a haját...tiszta romantika...spagetti western :-DDD

hát hiába kell ilyen is...
  • Coine
    Tudom, de, hogy ha lettek volna ismeretlen csajok akkor azokat én is "szájba nyaltam volna" (barátom költötte szilv, este :-D ), de hát nem voltak, és aki kiütötte magát az az a lány akit szerettem (meg TALÁN most is...) és őt soha...
  • Coine
    HÁT PONT EZ AZ, HOGY ___NEM___ éltem vissza a helyzetemmel és ma meg is köszönte ;-).
    Félreértetted, miközben ő feküdt az ágyon (és néha leborult, ekkor visszaraktam, majd újra betakartam) én ott ültem mellette, meg nem adtam neki több piát, szal' én voltam az őrangyala azon az estén.
  • Waterhorse
    Milyen bölcs! talán az életben szerzett tapasztalatok....
  • Break
    ez teccik!! :)))
  • Efreet
    nem az. ezt tudom.
  • cSuwwi
    A múltkor a magyar viván a táncreakcióban hallottam az eddigi legjobb csajozási dumát, ami a pali szerint idáig mindig bejött neki. Mindössze 2 szó: Táncolunk előtte?
  • Waterhorse
    Milyen bölcs! talán az életben szerzett tapasztalatok....
  • Break
    szerintem azt, hoyg "közel került hozzá" nem eészen ÚGY értette...olvasd el még1szer, amit írt...épp azt moindta, hogy nem használta ki ezt (legalábbis nem tudta :-))))
  • wicki
    Most erre mit írjak? Csalódtam benned. Ennyi azt hiszem elég. De ha ilyen állapotban malackodtál vele, akor szégyelheted magad. Mindig is tudtam, hogy a férfiak mind disznók. Kivétel ez alól a tíz évnél fiatalabb gyerekek.
  • Lteebee
    Coine, te túl rendes vagy az emberekkel.
  • Break
    majd legközelebb...:))
  • Coine
    Hmm, mit ad Isten szilveszterkor ott volt az a csaj is, akibe bele voltam zúgva, namármost ő egy CSÖPPET berúgott, mint a qrva élet, tehát egész este én vigyáztam rá.
    Eléggé közel kerültem hozzá, de hiányzott már :-)
    De "semmi extra" nem történt csak vigyáztam rá...

;-))
  • Break
    ügyes vagy!!! :-)))
  • Break
    inkább módszereket mongyá...
    hogy szedted fel az első csajodat?
  • WizarDTommy
    ja
  • TIBI
    írok már mert még eltűnik a fórum.
  • Lteebee
    Könnyekig meg vagyok hatva...
  • Coine
    Én teljes mértékben +értelek :-)
    Ezek a nők :-))
  • wicki
    Boldog szülinapot Lteebee!
  • mateos
    aha :-D
  • Coine
    Szakítottál a csajjal vagy mi ?
  • ipszilon
    ahhoz képest sikerült leírnod egy másik topicban,de mind1! :-)
    amúgy remélem ma már jobban vagy!
  • mateos
    megigértem vkinek , nameg magamnak,hogy interneten nem sirok gondjaimról , szóval ugy is teszek :-(

nagyon régen voltam ilyen szar állapotban , hmmm...most nevessek vagy sirjak ? nem'tom , és nem is érdekel .Teljaesen kivagyok , tegnap még kicsit le is ittam magam :-( , szóval qrva szarúl vagyok.Na errQl ennyit pá
  • Lteebee
    Mi ez a komorkodás emberek?!

Próbáljatok meg előre is nézni!