3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1605 Úristen, Lassan oda jutunk abba is beleköttök a barna hajú férfinak miért van szöke noje miért nem az is barna. Az ember kora annyira tök mindegy a liliomtiprás leszámítva. -
Laci #1604 Én még csak 17 vagyok, de bocsássék meg nekem, hogy nem tudom elképzelni, egy 18 évesnek mi öröme lehet egy 14 éves párban, vagy egy 20-asnak egy 16 évesben, ha nem a szexuális kihasználás... Ismerek olyan 16-osokat, akik 12-13-asokkal járnak, tuti baromságnak tartom azt is. Valaki magyarázza már el! -
Laci #1603 Én még csak 17 vagyok, de bocsássék meg nekem, hogy egy 18 évesnek mi öröme lehet egy 14 éves pában, vagy egy 20-asnak egy 16 évesben, ha nem a szexuális kihasználás... Ismerek olyan 16-osokat, akikt 12-13-asokkal járnak, tuti baromságnak tartom azt is. Valaki magyarázza már el! -
#1602 Nincs általános formula. -
#1601 -
#1598 ez abszolút nem ugy van ahogy irjátok
totál hibásak vagytok má bocs :-)
(vagy csak én tom hogy nem igy van ? ) -
#1596 Jah, nekem nem is az... -
#1595 nem, de a tini hamarabb kezdödik :) egyébként akinek nem inge... -
#1594 Pedo szerinted egy 19 éves csajszit nézegetni? -
#1593 "én nem pedofil vagyok, csak türelmetlen" -
#1592 Tényleg, észre se vettem, mert én még mindig a tiniket figyelem:) -
#1591 aztán a huszas évek közepefele fordul a dolog, és az ifjabbak felé kezdenek tekintkgetni. -
#1590 Sajnos így van :-(
Nők előbb beérnek és ezért nem nagyon nézik a magukkal 1idős fiúkat, hanem mennek az idősebbekre :-(
-
#1589 A 16 éves lányok sokkal érettebbek a 16 éves fiúknál.
Nincs esélyed.
Vagy szedj föl egy 14 évest(akivel mint tudjuk nem sok mindent lehet csinálni), vagy várj még egy kicsikét! -
#1588 Na ez nem az én napom, sőt, hetem...
Kijövök a kórházból erre :
-elmarad az Iced Earth koncert
-nem találkozok 1ik lánnyal sem
-már megint /még mindig/-/folyamatosan/ elegem VAN !!
:-(
-
#1586 mikó 2en zhuanyoztok a csajt mindig +bököd :-)
ez nem zever ? :-) hehehe -
#1585 Én egyel talizom holnap. -
#1584 Látom feléledt a topic, király :)
Holnap elvileg 2 csajjal találkozok, persze külön külön :)))
-
#1582 "Nem akarod a talpad megnézni a kocsim visszapillantó tükrében?" :) -
#1579 léccci, megmondanád a pontos időt?
...akkor adj 1 puszit! -
#1578 nomivan ? senki se ir ide ? -
#1577 ÍGY VAN ;-) -
#1576 Dehogy tűnik! Ez örökérvényű :) -
#1575 úgy veszem észre hogy eltűnik a fórum??? -
#1574 Nem hasonlítanak az emberek, mindenki más.
Nem működik minden mindenhol :)
-
#1573 Megyek a másik fórumba, én is romantikus alkat vagyok, Lleszünk :)
-
goldengod #1572 Átjösz a másik forumba ott írom akkor tovább
-
Break #1571 nah, engem érdekel, úgyhogy mondhatod :))) -
goldengod #1570 Hali!
Akkor úgy látom neked is érdekesen alakultak a szilveszteri dolgaid. Azért írok, mert nekem is hasonló élményekben volt részem, csak én nagyon elba****tam. Már fél éve probálom meg Kingát (így hívják a csajt)meghóditani, és szilveszterkor a pia, hely, idő miatt kezdtünk összemelegedni. Kéza kézben, egymás ölében stb. Mindennél jobban szerettem volna megcsókolni, ezerszer el is képzeltem a fél év alatt. És amikor lott lett volna rá lehetőségem, nem használtam ki, mert annál ezerszer jobban szeretem. (Rómeo és Julia szerelme ló*** hozzám képest) Akkér és ott lehetett volna rá esélyem és én nem éltem vele. Milyen hülye tud lenni az ember, ha szerelmes! Van folytatása is a dolognak, esetleg ha érdekel csak válaszolj és én megosztom veled és a többiekkel. -
Laci #1569 na nálam ez (meg más se nagyon, kivéve talán azt hogy direkt összeveszek vele) soha se jött be egy csajnál sem. -
#1568 Akkor most ne vegyelek észre téged ? :-)))
csak vicc -
#1567 ugyan nehezemre esik belátni, de ez így igaz!! -
#1566 2őt is előkaptam a zsákból :-)
Válasz a testhezálló topicban a kérdésedre :)
-
Break #1565 melyik lessz az...és hány éves vagy? -
#1564 Akkor oké, mondjuk te még fiatal vagy :-)))))))
Mondom ezt ugye én :-).
Te még ne ráncosodj.
Hmm, mindja előkapok egy jó régi topicot.
-
Break #1563 "Jajj :-)))"
ÉN IS!! -
#1562 Jajj :-)))
Én most nem a tanulmányokról beszélek, hanem az életben szerzett tapasztalatokról, nem könyvből kell megtanulni élni...
-
Break #1561 ezzel én is így vagyok (a tanulással), de a homlokomon még semmit nem vettem észre :))) -
#1560 Ugye ugye ? :-)
Jó érzés, mert visszafogottan és óvatosan kicsit szivatod is, de ha minden jól megy akkor ugrik a csalira ;-))
Hiába az elmúlt 2 hónapban november óta elég sokmindent +tanultam, már ráncosodik is a homlokom :-D
-
Break #1559 na, jó egy ilyen embert látni néha...ÉN IS PONT EZT PRÓBÁLOM (MEG PRÓBÁLTAM SZÜNET ELŐTT), és őszintén szólva még jó érzés is, valahol...ott belül, legbelül :))))