3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1658 Úgyis csak a belső a lényeg, a keret a megismerkedésnél számít. de nekem nem az az első számú kikötésem egy nőnél...
-
tomhson #1657 hát..elég ha jól nézel ki..aranyos helyes kis pofikád van és nem vagy olyan mint 1 paraszt!Kedves beszéd..és ragadnak a cajok! CSak kár,hogy sokan vagyunk akik nem úgy nézünk ki..ninc olyan helyes pofink! Nincenek olyan izmaink mint brad pittnek..olyan szemeink mint mel gibsonnak...de még a nylási teknikát sem tudjuk +mutatni :(( -
#1656 Holnap lesz egy hete, hogy kirúgtam 2 csajt, most nyugi van.
-
#1655 talán azért mert nincs senkinek hozzászólnivalója!
de ha feldobsz egy témát...:-) -
#1652 infrás bill.-el dolgozik, de jól döntöttem, hogy nem vettem, olyat :)
-
#1651 Nem, csak nem ismerem az előzményeket és nem is írsz teljesen érthetően. -
#1648 de mondok, mert 1 renittens lehet. a többiek csak klikkelgessenek :) -
#1647 Ilyet meg ne mondjál, mert a hirdetők itthagyják a fórumot, azt nem lesz semmi. -
#1646 Én minden reklámra odafigyelek, más kérdés, hogy megérintenek-e. -
#1645 reklámok pfujj... de az oldal életéhez kell... még egyre sem klikkeltem soha -
#1644 akkor asszem, most neteznünk sem kellene, mert az is káros, és tele van reklámmmal ami a fogyasztói társadalmat a nyomorbe dönti!:-) -
#1643 nem :) vannak akik ellenállunk ennek... -
#1642 hát manapság már mindenkit érint ez a "betegség":-) -
#1641 -
#1640 Ti vagytok minden emocionális reklámok legfőbb célpiaca. -
#1639 nehogy nekem egy 6 éves audit vegyél , peugeot , az kell neked egy vadiujj peugeot , Caskó , takarékosság , fogyasztás szempontjábol is jobb , egy 6 évers auditól mit vársz ? jó , lehet vele menni , nemaz , de még + 3 év aztán fuccs , ismerem az audikat , csak azé mondom , peugeot vegyél minden szempontból jobb , kivéve a rakodótere miatt , mert az tényleg kicfsit , de javaslom a kissé drágább peugeot cc modelt , ami sportosabb , elegánsabb , és JOBBAN TUCC VELE SZÁGULDOZNI -
#1638 attól függ, hogy milyen értelemben akarsz nyomulni, csaj fejét akarod elcsavarni (mert, akkor inkább Audi) vagy tényleg szükséged van egy kocsira (mert akkor Peugeot); ezt nem úgy értem, hogy az Audi nem kocsi, csak nehezebb fenntartani, bár ha van pénz... -
#1635 peugeot 206 -
#1633 Jah akkor ok. -
#1631 De direkt írod így 1bea szavakat vagy csak nem megy a magyar nyelv ??
LÉPJÉL !
Mit veszthetsz ?
SEMMIT
tudom LTB : KK
;-)))
-
#1629 Kösz.
Nem értettem ezt a rövidítést.
-
#1628 Közhely Kapitány -
#1627 Bírják, ha elég bátor vagy, hogy felhívd. -
[HUN]kwega #1626 Add magad haver!
Felhívod a csajt, elmondod mi az ábra. Kérsz tőle 1 randit, szinte biztos, hogy elmegy. (Hacsak nem leszbi, v. az ősei nem nevelték apácának, v. nincs 1 tetű haverja, aki mindenkit laposra ver aki a csajára néz, v. nem olyan félénk, hogy megijed saját árnyékától is) -
#1624 kicsit bővebben ? -
#1623 KK -
#1622 jaja! amíg élünk, remélünk!
javíthatatlanok vagyunk!:-) -
#1621 A reményhal nem egy szó?
Mint a lepényhal... -
#1620 a kifejezés helytálló :) -
#1619 nekem van 1 tuti barátnőm , 1szerüen imádom , még soha senkit nem szerettem ugy mint őt , SZERETEM , pedig ez nagyonnagyon ritkán szokott nálam jelentkezni , de őt SZERETEM , nagyon !!! -
#1618 nomi a St.Pina , ujj logód van ?? -
#1617 jaaa...hát tod' a sablont : a remény hal meg utoljára ;)
de én pölö beletörődtem abba, hogy nem kellek annak a csajnak akit szeretek...vagyis 90%-án túl vagyok a dolognak, de az a 10% nagyon fáj, a szívem egy darabja mindig is az övé lesz, hiába....
na jócakát -
#1615 már bocsáss meg, de én ezt a mondatot nem nagyon értem... -
#1613 hát, nem dicsekedni akarok vele, de egyszer egy
gyerek belémkötött tesiórán, én pofonfonvágtam,
mire ő nekemesett, de ballkézzel arconütöttem,
egy foga azonnal kiesett, további kettő a
kórházban, és meg kell műteni, mert letörött egy
darab a felső állkapocscsontjából (8 év karate...szal ne kötegedjetek karatésokkal, nem
csak sikoltozni tudnak) majdnem kivágtak a suliból
(mivel ez súlyos testisértés), de az oszifőm
megvédett, mivel én ugye jóravaló gyerek vagyok
(:), egy ideig eléggé ez volt a téma a suliban,
de 8 hónap után alig kerül szóba. Az
efajta 'népszerűséggel' lehet (vissza)élni is,
sok emberrel megbeszélheted, és ha nem úgy adod
elő, hogy milyen tökös csávó is vagy igazából,
hanem esetleg bűnbánást is tanúsítassz, rájönnek,
hogy nem vagy rossz ember. Én amúgy is csendes
szoktam lenni, úgyhogy néhányan alig akarták
elhinni rólam. És a lányok élég jól állnak az
ilyen 'veszélyes', de mégse tahó emberekhez..
Szóval beszéld meg velük, ha normális vagy, ez
inkább előny. -
#1612 Ma próbáltam volna felszedni egy kínai csajt, de a dolog nagyon rosszul végződött ma...elcsórták a pénztárcáját stb stb.
szörnyű volt, meg ami utánna jött....
-
#1611 bassza+ , itt má nincsenek is tippek :-) tök állat , ez azt jelenti hogy RULEZOK vagyunk -
#1610 Laci: nincs mit megmagyarázni... ilyen alapon kérhetnéd, hogy valaki írja le a szerelem kémiai képletét... :) -
Laci #1608 Mondom nem értem... és mondom valaki magyarázza már el... -
Laci #1607 Mondom nem értem... és mondom valaki maygarázza már el... -
#1606 Én meg 18 vagyok és szintúgy volt 22 éves nöm mint ahogy 14 is.