3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1708 TIBI te bitangó :-)
elég a szám..... -
#1707 Ipsilon gyereés adj tanácsokat ismét. -
#1706 myelyik az a tipp? :-) -
#1705 rég nincs már it jó tipp az is epsilontol volt -
#1704 csak gondolod.
csaj hívott szigetre, h. 1ütt nyomuljunk ;)
amúgy Balcsin iszonyat zorál csajok figyelnek be ;)) -
#1702 igy tobb mint 2 honappal kesobb: semmit nem jelent! -
#1700 Oroszlán rulezzz !! :-D
kivéve amikó nem :-) -
#1699 _Ez nyilvánvalóan nem egy kívánatos dolgok, és elkerülhetetlen csalódással jár_
:-(
-
#1698 Hát most 1enlőre letettem a csajról, mert nem érzem úgy a helyzetet továbbá elolvastam kivételesen a horoszkópomat is, és van benne vmi :
"Alaptalan optimizmus vagy vágyálmok keríthetik hatalmukba ebben az időszakban, és olyan ügyletek is kísértésbe ejthetik, amikkel egyébként nem foglalkozna. Hacsak nem jártas a vad ötletek kivitelezésében, nem lenne bölcs dolog most ezzel próbálkozni. Lehet, hogy egy új kapcsolata kezdődik, melyben valamelyik fél túl idealizálja, és szinte egekig magasztalja a másikat. Ez nyilvánvalóan nem egy kívánatos dolgok, és elkerülhetetlen csalódással jár."
:-(((
hiába, rák vagyok... -
#1697 olvasgattam, de szvsz nem érvényes minden nőre, 10-ből 9 is elég eltúlzott....PERSZE neked lehet, h. sikerült...
-
#1696 egy másik topikban hetekig foglalkoztunk konkrét módszerekkel, azt csekkoltátok már? -
#1695 erre nem t'ok mit mondani! talán csak annyit, hogy mi, csajok eléggé bonyolultak vagyunk:-) -
Garrett #1694 hát igen nőknél sose lehessen azt tudni -
#1693 ennél 1xűbbet nem is adhattál volna ! :-(((
sajnos annyira nem ismerem, csak jóba vagyok vele, most volt névnapja, beteg volt, nem jött be, felhívtam telefonon stb stb, szal foglalkozok vele, de nem vittem idáig túlzásba, szal nem hiszem, hogy sejtene vmit, bár ki tudja........nők :)
-
Garrett #1692 háát nem tudom... nem minden lánynál jön be a romantikus style sajnos...
kérdezősködj körbe mit szeret csinálni és alakíts ki valami olyan programot ahol lehetőleg 2 en vagytok vagy 3 max.. és nem valami unalmas szabványos időtöltés... -
#1691 félistennő = gyönyörűen néz ki (még annál is jobban, amire gondolsz :) ), van szíve, esze és lelke.
huhh de szép lett, de ez mind igaz -
#1690 hogy szednétek fel 1 félistennőt, aki 1 évvel idősebb nállad, bármelyik fiú a lába előtt hever(ne) ÉS nincs barátja (fiúja), ős most a kiszemelt :-)
-
Garrett #1689 kössz... nem szappanopera inkább eredti :)) sokat gondolkodtam mit kéne csinálni annak idején..
mondjuk azt hozzá kell tenni hogy a csaj már sejtette miért is hívom a koncertre és már ismertem is egy ideje... -
#1688 mint 1 szappanopera, beszarock, hogy neke, ilyen összejött, szép lehetett ! ;-)
-
Garrett #1687 jah leírom én hogy szedtem fel jelenlegi barátnőmet ( ha már ez a topic címe) :
Elhívtam az első fellépésünkre... kis tanteremben léptünk fel egy iskolai bulin...
táskában ott lapult a szál rózsa (felkészülten minden :) a gitár mellé a nyakamba kasztottem egy nagy piros szivet és őt néztem meg vigyorogtam neki egész koncert alatt, koncert után előkerült a táskából a rózsavirág és odattam neki a költői kérdés kiséretében... igent mondott és még most is boldogan vagyunk...
cseppet se vagyok romantikus alkat mi? -
#1686 és ha én többet akarock, mint barátságot ?
amúgy nem mondta, nekem hogy csak és örökre, szal....ki tudja ? -
Garrett #1685 ilyen van nekem is hogy barátok vagyunk, de 1 éve megmondta hogy BARÁTOK és nem komolyabb... ettől függetlenül hókat beszélgetünk szinte mindennap és nem hozzuk fel AZT a témát!
Tedd te is ezt ha tucc vele beszélni -
#1684 de nem értem, mert simán elutasított !
"Én egy barátot és nem egy pasit látok benned"
Ezt asszem 1 életre megjegyeztem.
Hát ha teccek is neki, akkor az nagyon el van rejtve és valahol a rangsor leghátulján van....
-
Garrett #1683 az 1-3 at nem komolyn gondoltam, feltételezem rólad ,hogy nem vagy igénytelen :)
ha meg még mindig teccel neki akkor van remény! -
#1682 remél = remény -
#1680 :-D
hülye állat !
3. => kultúrált ember vagyok megjelenés tekintetében
2. => úgy legyen, a remél hal meg utoljára
1. => bár iszonyúra szigorú vagyok magammal, azért annyira nem vagyok csúnya, mert sok lánnyal szoktam szemezni, akik bírják :)
-
Garrett #1679 bazz bocs de nem tom miért tette be 2x -
Garrett #1678 3 dolgot jelenthet:
1. vagy naggyon csúnya vagy és kancsi meg minden (nem hinném)
2. még mindig teccel neki
3. fikás volt az orrod vagy hasonló -
Garrett #1677 3 dolgot jelenthet:
1. vagy naggyon csúnya vagy és kancsi meg minden (nem hinném)
2. még mindig teccel neki
3. fikás volt az orrod vagy hasonló -
#1676 ahhoz képest kőkeményen kikosarazott, de a mai napig nem állja a pillantásom.... :-(( -
#1674 szerintem ha nem állta és nevetett, akkor az csak jót jelent! zavarban volt...és mikor van az ember lánya zavarban? amikor álmai pasija előtt áll!
viszont az sem jelent rosszat, ha a szemedbe néz, miközben beszélsz hozzá, mert az meg azt jelenti, hogy érdekli amit mondasz! -
#1673 Visszatérve a a szemes dologra, sztetek az mit jelent, ha vki nem bírja állni a nézésemet, tehát nézünk 1más szemébe és a lány elkezd nevetni.
Mondjuk ez régen volt, még február elején, akkor még szerettem a csajt....
Nah de szóval sztetek mit jelent ez ? Akkor nem tudta sokáig állni a nézésemet. (szemtől szembe :) ) -
#1670 Kösszike!!! -
#1668 most mi? -
#1667 na ez jó -
#1666 ugye-ugye! mégsem hülyeségek a közmondások! -
#1665 Látom nálad minden ilyen jellegű dolog bejön! -
#1663 A legmenőbb hódító /és lekoptató/ mondatok slágerlistája:
- Elvigyelek?
- Nem olyannak nézel ki, mint aki elbírna.
- Kérsz egy italt?
- Komolyan gondolod, hogy a kapcsulatunk ennyire hosszú lesz?
- Az egyik modell-ügynökség fotósa vagyok. Éppen egy ilyen arcot kerestem, mint a tiéd.
- Plasztikai sebész vagyok. Én is éppen egy ilyen arcot kerestem, amilyen a tiéd.
- Tudod mi vagyok?
- Eunuch?
- Mit szólnál hozzá, ha a hajócskám a te kikötődben érne partot?
- Érdekes lenne, ugyanis nekem repülőterem van.
- Volt már dolgod valódi férfiakkal?
- Nem. És neked?
- Jó ez a szerkó, ami rajtad van.
- Igen. És rajtam is fog maradni.
- Megadnád a telefonszámod?
- Azt nem, de a körzetszámot szívesen.
- Szeretnélek újra látni.
- Majd küldök egy fényképet.
- Azt hiszem, nagyon boldoggá foglak tenni.
- Miért, máris elmész?
- Van bennem valami, amitől megőrülnek a lányok.
- Veszett vagy?
- Mi a baj? Bal lábbal keltél fel?
- Nem, azt már csak a fürdőszobában csatoltam fel.
- Megcsókolhatlak?
- Persze. De vigyázz, meg ne égessen a cigarettám.
- Mit szólnál hozzá, ha megkérném a kezed?
- Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és nevetni.
-
#1660 találd meg a csajt és vidd ágyba -
#1659 hát ez szerintem totál nem igaz, és én már csak tudom!:-)
na jó, azért egy Brad Pittet előnyben részesítek mondjuk Eminemmel szemben, de hát ízlés kérdése!:-)
viccen kivül, szerintem egy srác nem attól lesz helyes, mert annak született, hanem attól, ami belül van(és ez a lányoknál is így van)! és a belső kivetíti magát a külsőre!
amúgy minap pont azon szórakoztam, hogy végig gondoltam azokat, akiket ismerek és rájöttem, hogy az első megjelenés, kinézet igenis tükrőzte az illetőt (és itt nem a ruhára gondolok, hanem pl. az arcra, a szemre)! a szem, szerintem nagyon fontos, ki lehet olvasni belőle, hogy az illető őszinte-e vagy sem, intelligens-e vagy sem, visszahuzodó-e vagy sem...
szóval a külső az a belsőnek a tükre! és attól még egy agyon body-bulidingezett nem lesz jobb, mint egy "kisnyuszi" alkat!