Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
default állapot, beszélgetek a csajjal, szerelmet vallok (télleg szeretem a csajt), meg minden, bókolok agyba főbe, ajándék, eccercsak rákérdezek: járunk?
aszongya a csaj ,hogy most elege van a férfiakból, nem akar senkivel sem járni, mert elege van a csalódásokból. Már kérdeztem hozzáértő(bbe)ket, azt mondták, hogy legyek kitartó, meg türelmes, meg várjak. naccerű. tud vki vmit, hogyan lehet ilyen helyzetben elcsábítani?? (mert hát nekem sincs végtelen időm, enegiám, nem vagyok én szupermen, meg persze pénz se van igazán, oszt az se uccsó szempont (de persze tom, hogy nem ez a leglényegesebb), nem vagyok én billgéc). tud valaki segíteni???

Ugy-e milyen nag-y fasszság ? :-D

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
mi ez a hang?
mi ez a hang?
szal hidd el foggal is jollehet szopni..mármint nekem ugyan ugy jol esik ha szopnak..fogas vagy fogatlan😊 nah jo bevallom nem szopott még le fogatlan de akkor is jol néz ki és tetszik nem azt modntam hoyg nem kurva!! jol néz ki, tetszik!!! monique is tetszik ost baszatja a pináját mint az állat
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Szal most elkezdtem barátkozni (komolyan csak a barátja szeretnék lenni semmi komolyabb terv sincs) az oszt. egyik LEGtutibb csajával aki iszonyat jól néz ki és aranyos is, tehát....
Meglássuk mi lesz, már emil meg SMS megy vele :-)
Mennyire ismered a csajt ?
Jóban vagytok ?
Ismer téged ?
Tudod a számát / címét ?
Hazakísérted már ?
Mennyire ismered (stílus, ízlés stb.) ?
szal van bőven kérdés.
áhh,ti nem voltatok szerelmesek 15 évesen,micsoda,nem is voltatok 15 évesek,és hogy egy 14 éves csaj tetszen,hát az ugy nagyon égő!
ennyit erről a topicról,illetve a hozzászóló emberkékről(akinek nem inge ne vegye magára)!!
wick: a pofáraeséssel tökéletesen igazad van.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
^^
szeretet=barátság v.valami ilyesmi.
szerelem=az vmi teljesen más érzés :-)
hogy et szerelem-e?
szerintem igen.
akkor várom segitséged
Mert az 2 külön dolgo, hogy bírom meg szeretem, meg bejön meg imádom (bomlok érte)
szal ezt tisztázni kéne és én szívesen segítek.
please help me!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
+ szegénykék! Majd rájöttök, mennyivel könnyebben menne nő nélkül. Két sírós kölök és kócos, házimunkától leamortizált nő kell ahhoz, hogy rájöjjetek erre. Nem nőtársaim ellen agitálok, csak valahogy túlságosan elkényeztetett benneteket az anyucikátok, és a mai nők nem lesznek olyanok mint az őselődok.