3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • cyrus #1954
    mondd meg neki az első randin : kell a közös fotó a fórumra a bitagyúaknak !
  • Alien
    hűha... hááát nem is tudom, hmmm semmi különös végül is, nem volt ráírva, hogy "minek az neked??" hanem szerintem vmi átfuthatott a fején , de nem tudom mi... passz :S de mondom mégegyszer, hogy félénk, illetve SENKINEK nem adja meg csak úgy a számát. Gőzöm sincs mi lesz, fogalmam sincs, lehet, hogy ő ilyen tipus, hogy zárkózottabb, félénkebb, az elején talán nehezebb meghóditani.. fogalmam sincs, nem ismerem, de azért az előtte lévő jelek, hogy rengeteget nézett engem meg minden azért csak jelenthet valamit!:) ha tippelnem kéne, hogy mi lesz ebből, azt mondanám: jó kérdés:)
    de komolyan, ha nem jövök be neki, vagy le akart volna koptatni akkor simán mondhatta volna, hogy bocs, de van barátom..
    ááá nem tudom mi lesz, nem tudom, hogy mi minden lakozik egy hölgyemény fejében:)
  • cyrus #1952
    Elárulom, uyganigy voltam.. mst 11edikes vagyok, Ő 10
  • Tuvok #1951
    Egyet árulj el nekem:
    Emlékezz vissza, egész pontosan írd le, milyen arcot vágott, amikor elkérted a számát ? De pontosan, részletesen !!
  • Alien
    sajna nincs róla képem:((( de HA (ismétlem HA!!:)) összejövünk, akkor előbb-utóbb biztos lesz közös fotó, akkor még magamat is berakom ide:P

amúgy 9-ik osztályos, én meg 11.(17 éves vagyok) Szerintem pont jó,a csajoknak úgyis általában mindig kicsit idősebb a barátjuk.
  • Alien
    ööö nem, hanem tudod korábban írtam, hogy elvileg kedden, de még hétfőn megbeszéljük. Nagyon várom a fejleményeket, mert mondom sokszor nézett, a barátaim szerint tetszem neki, meglátjuk, modnom lehet, hogy picit megijedt, vagy a fene tudja, tutira végigbeszéli a barátnőjével a hétvégét szerintem. (amúgy egyszer volt rá példa, hogy a barátnője szerintem oda akarta hozni hozzám a lányt, de ő tudjátok, mint amikor vki iszonyú zavarban van, meg nicns bátorsága, húzta vissza magát:) Onnan gondolom, hogy hozzám akarta akkor hozni, hogy a közelben SENKI nem volt, csak én...és arra tekintgettek...
    borzasztóóó kiváncsi vagyok!!!:)
  • cyrus #1948
    szurjá be róla kéééépet ! osztálykép v vmi !
    Hány éves ?
    és te ?
  • Tuvok #1947
    két nap múlva vasárnap, akkor taliztok ?
  • Alien
    most van két napja, hogy gondolkodjon:) fúú lehet, hogy megnő miattam a telefonszámlája, mert a barátnőivel órákat fog beszélni:)))) persze az is eleht, hogy nem... na mindegy, de mondom, nagyon jó érzés, hogy túl vagyok rajta, lesz ami lesz:)
  • Tuvok #1945
    Hát én is. Nem igazán akarok most elemezgetni, mert lehet félrejósolnék. Ennyiből hülyeség lenne következtetéseket levonni, majd a köv. alkalom után. :)
  • Alien
    Köszi:) remélem, kiváncsi vagyok mi lesz:)
  • Alien
  • Tuvok #1942
    Gratula ! :)
    Nyugi, egyenesben vagy.
  • cyrus #1941
    Honnan tudhassad.... ezek mindenhol ott vannak....
  • Alien
    szerencsére úgy biztosan nem láthatott a barátnője
  • cyrus #1939
    Figyi, ha má gondolkodik akkor rég jó vagy...
    Az a gáz h ezek mindent megdumálnak, és ha pl a barátnője neki azt fogja mondani, h látta h tegnap vakargatod a farkadat, és ő ezért nem nagyon ajánlja h talizzatok akkor ziher h nem fog eljönni veled....
  • Alien
    jujj, na igen ez elég durva lekoptatás volt előbb a másik sráccal próbálkozom, ehh:((

Azért nekem nem mondott ilyet, sőt láttam rajta, hogy nagyon gondolkodik. Amit korábban írtam már, többször volt rá példa, hogy nézett engem meg minden. Nem tudom, lehet, hogy kcisit megijedt, vagy nem is tudom. Kiváncsian várom a fejleményeket én is:)
  • cyrus #1937
    Na ez lekoptatás... súlyosan...
  • cyrus #1936
    "Végül is ezt nem érzem lekoptatásnak"

Velem ugyanigy volt, kivéve :
    Elkapom, mondom, nem ismerlek, stb... szombat ?
    A csaj bazzzeg, REFLEXBŐL: Jaaaa, hááát, nekem most nagyon teccik egy srácz, ezért előbb vele próbálom meg összehozni a dolgot...
    Ezt a mondatot hallottam tőle, reflexből, egy levegőre ! Nem semmi mi ?
    Aztán még abban a szünetben odajött, félrehivott (persze a haverjaim mellől, akik akkorra már könnyesre röhögték a szemüket rajtam mivel akkorát koppantam mint a terminátor mikor levágódott a motorjáról... szal félrehív szonnnía : Barátok azé lehetünk...
    Mondom jó... Szia..
    Azóta tudod milyen spanok vagyunk ? Kábé mint azelőtt....:)
  • Alien
    hű, de hosszú lett:)
  • Alien
    na itt vagyok!:) szóval akkor mondom:
    reggel időben bementem a suliba, pont az ő termének a közelében volt az első órám. Szóval elültem egy jó helyen, viszonylag közel a termükhöz, és vártam. A barátnői mind kinn ültek a padon, de ő sehol sem...gondoltam magaba, még biztos nem ért be,erre becsöngetés előtt nyilik az ajtó, kilép belőle egy tanárnő, utána pár gyerek, és végül a kiszemelt lány. Na mondom nem igaz... tudtam, hogy nem sokára becsöngetnek, ezért már nem mentem oda akkor, viszont ahogy láttam, nagyon tekingetett arra fele, illetve ott súgott vmit a barátnőinek, mire mindenki arra fordult, majd gyorsan vissza.na becsöngettek, bementem órára, és felkészültem, na oda megyek. Kicsöngetés, szünet. kimentem a folyosóra, leültem a padra és vártam, akkor jött pár ismerős, kérdezték, hogy na mivan?? odamentél már??, mondom ööö még nem...Ők meg, naa menj máár vagy odaviszünk. Mondom, nem , nekem kell, megint becsöngettek, órára be, és akkor tényleg elhatároztam , hogy na mostmár elég legyen, kész ODAMEGYEK lesz ami lesz. Kicsöngettek megint. Kiderült, hogy tesi órájuk lesz...na mondom, király... megy le az öltözőbe... követtem őt, megakartam szólitani, de lemaradtam és bement az öltözőbe, de szinte rögtön ki is jött onnan, és ment fel ismét a terme felé. Na modnom: action. Felmentem én is, és vártam. Kijött a terméből, és jött felém, pont a lánymosdó felé vette az irányt, én emg ott álltam. Nagy levegőőő és odaszóltam neki, hogy szia, ráérnél egy percre? ő mondta, hogy persze, csak előbb el kell mennie a mosdóba, modnom rendben. Na itt vmi megmagyarázhatatlna csoda folytán, de abszolút elszállt minden idegesség belőlem!! Mondom fúúú szuper. Vártam őt, kijött a mosdóból , és azt mondta neekm, hogy a következő szünetben nem érnék-e rá, mert tesi órája lesz. Mondom , persze, itt leszek. Eltelt az egy óra, lementem, és összefutottunk újra. Na akkor elkedtem beszélni, és mondtam neki, hgoy emgszeretném őt ismerni, és, hogy nincs-e kedve eljönni suli után beszélgetni valahova jövő hét kedden (hogy miért nem hétvégére hívtam ne kérdezzétek, de így legalább lesz ideje gondolkodni:)) mondtam, hogy azért kedden, mert hétfőn nekem sok órám van, erre ő nagyon elkezdett gondolkodni, láttam rajta, hogy töri a fejét, és vmi oylasmit mondott, hogy a keddet így nem tudja biztosan, hogy milyen lesz, de megbeszéljük majd. Mondom OK. Aztán mondtam neki, hogy esetleg nem adná-e meg a számát, hát erre azt mondta, hogy alszik még egyet. Később még a buszmegállóban láttam, nagyon nézett engem akkor is. A többiek szerint tuti, hogy barátnőinek elakarja majd mondania dolgot, meg minden. Tudni kell még azt is, hogy azt hallottam róla, hogy félénk, meg, hogy a számát sem adja meg mindenkienk elsőre stb stb... Végül is ezt nem érzem lekoptatásnak, hisz akkor megmondta volna, hogy van barátja, vagy akármi... biztos kell enki egy ksi gondolkozási idő:)
    Mindenesetre nagyon örülök, hogy odamentem és nem is izgultam, tök jóóó. Kiváncsian várom mit fog mondani, vagyis, hogy mi lesz, nem leszek szomorú, ha nem jön össze, ha meg összejön a dolog akkor meg happy leszek:) de mondom, oylan jó érzés túl lenni rajta:)
  • Tuvok #1933
    de örömmel látom, hogy még élsz :D
  • Tuvok #1932
    haladj !!! :)
  • cyrus #1931
    jojo... nemis !
  • [HUN]PAStheLoD
    pfuuj .. buzeeee ... :D
  • cyrus #1929
    Nemm, én godoltam magam mögé valamit :P
  • Voltan
    Vicc volt. Meg sem fordult a fejemben, hogy valami mást is mögé lehet gondolni...
  • Voltan
  • cyrus #1926
    1.: viccelsz
    2.: Buzi vagy

(Ha 2. akkor a számom : 06 20 kaki-sex HÍVJ !)

• Voltan
    Ez nem igaz. Én minden csaj lezúzok, aki megpróbál lesmárolni!
  • wizy
    mikor lesz a később? kiváncsi vagyok:-))) jó vagy rossz hir? , mámrmint neked:-)
  • cyrus #1923
    Télleg, ez mien má ? ha a te mész oda a csajhoz és lesmárolod lebasz egyet..

De ha a csaj odamegy egy pasihoz és lesmárolja, meg sem fordul az agyában, hogy vérző szájjal is távozhat.. :P
  • Alien
    ma odamentem hozzá! később mesélek
  • zakika
    hogy lehet egy csajnak ilyen ronda szeme?
  • Faki
    Aki tetszik kapd le, oszt a tied. Úgy se pofon lesz a reakció, mint nekünk fiuknak, amikor ilyenekkel próbálkozunk egy csajszin
  • wizy
    én csak kérdeztem:-))
  • Tuvok #1918
    nyiss :)
  • wizy
    szerintetek miért nincs itt egy olyan topic, hogy "hogyan szedjünk fel jó srácokat?"? :-))))
  • Alien
    :)
  • wizy
    én meg még ráérek srácokat "felcsipni":-))))