3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1994 igen igen :)) ez nemsokára amúgyis kötelező lesz regisztrációnál :D -
#1993 a lényeg hogy Cyrus nevét ne említsd neki de az eSGéről mindenképp .. és tudni fogja hogy te az eSGé fonros és érdekes színfoltja vagy .. kultúrember... aki még néha kezet is mos szarás után! -
peet69 #1992 Te miért nem teszel fel magadról képet a képtárba ? -
#1991 néha :) -
peet69 #1990 Nincs :D -
#1989 látom:-)) -
#1988 van:) -
#1987 van itt valaki? -
#1986 akatra...akarta... -
#1985 jaja szerintem is, ha akatra volna, akkor egyértelmüen mondja, hogy nem ér rá, vagy foglalt stb... így meg gondolkodik.. na majd minden kiderül -
#1984 -
#1983 "Mivel e csajszi nem tetszett, menekülőre fogtam"
-
#1982 remélem nem lesz, gond, ügyelni fogok arra, hogy ne legyen csend:) -
#1981 először is: Alien, már félig nyert ügyed van!!!!! ha nem tetszenél neki, vagy hasnoló, akkor már akkor megmondta volna, bármilyen kinos is lett volna az ő számára, mert hogyha következő találkozáskor mondja ezt, akkor sokkal égőbb lesz neki!:-)) (fogd igy fel a dolgot)
másodszor: teljesen egyetértek Tuvokkal! ha nincs beszédtéma, akkor próbálj a szituhoz kapcsolódóan beszélgetni vele! (pl az az italos tipp)
és SOK SZERENCSÉT!!!!:-))) -
cyrus #1980 hehe, nemis.. "a fasza userlogómat..." igy helyes....
Korán van még... -
cyrus #1979 én ilyenkor szoktam nekik megmutatni a fasz userlogómet.. attól beájulnak az ágyamba :PPPPPPPPPP -
#1978 Az se jó, ha a csaj túl sokat beszél néha, hidd el. -
#1977 Persze, ez szerintem alap dolog amit felsoroltál. Én is valahogy így adom el magam. De volt egy randim, amikor igen-nem-nemtudom voltak a válaszok. Később kiderült hogy a csaj zavarban volt, ezért nem tudott beszélni. Vannak olyan csajok, akiket nehéz feloldani, hozzájuk asszem idő kell. Mivel e csajszi nem tetszett, menekülőre fogtam -
#1976 Ha kínos csend van kilátásban:
-bókolni kell neki. Dícsérd meg a szemét, vagy ami tetszik.
-esetleg piszkáld kicsit, hogy "Látom nem vagy egy szószátyár típus", erre tuti elkezd csacsogni...
-fel lehet hozni valami semleges témát (iskola, szabadidő, család, zene, stb..), valamelyik úgyis érdekelni fogja, majd szépen belefeledkezik a beszélésbe.
-ha ő hoz fel témát, sose mutasd, hogy nem érdekel a dolog, ne vágj a szavába, de igyekezz értelmesen, és érdeklődően hozzáállni a témához.
-ha a meghívott helyen vagytok, hívd meg egy italra, és miközben rendelsz, gyorsan rögtönözz, hogy mit mondasz neki. (Pl. italról, hogy mennyit iszik, szokott-e egyáltalán már, merre jár szórakozni, kikkel, stb..)
-ne legyen minden 2. mondatod válasz és kérdés, ha látsz rajta érdeklődést, mélyedj el a témában.
-huncutkodj ! Ha véletlen hibázik, vagy elszólja magát valamiben (tudni fogod), poénból használd ki, hadd piruljon csak el, aztán mosolyogjatok rajta egy jót.
-figyelj, hogy ne légy bántó, ne légy durva, közönséges, nemtörődöm, stb... -
#1975 Ja, az szopás ha egy csaj nem túl kommunikatív, mert ha elakad a téma én olyan faszságokat beszélek (kínos csend elkerülése végett),hogy néha magam röhögném körbe -
#1974 -
#1973 Adj hálát az égnek, ha nem egy szofosó, csacsogós, minden lében kanál nőd lesz !! -
#1972 háát majd meglátjuk mi lesz valahogy csak megoldom:) volt egyszer egy lány akivel az első alkalomkor 5 órán át beszélgettem:) -
cyrus #1971 legnagyobb szopásss.... kifogysz a témábóóól... az a abaj ha nem kommunikativ lélek a csaj akkor nem fogod tudni szóval tartani... -
#1970 háááát... azt hiszem szólok :DD -
#1969 Semmi gond és köszi szépen!!:) Képzeld nem is értem, de abszolút nem vagyok ideges, és akkor sem voltam amikor odamentem, pedig úgy paráztam előtte, hogy az nem igaz:) Igyekszem majd szóval tartani:) -
#1968 elszaladt ! -
#1967 ehhe -
cyrus #1966 ÉS ITASSSAD APÁÁM ITASSSSAAAAAAD !!!
Szóljatok majd, ha egy kicsi elszaladna velem a ló..:P -
#1965 ez is jujj -
#1964 Egyébként bocs, hogy kicsit erlőreugrottam, sok sikert jövő hétre ! Ő sokkal idegesebb (lesz), mint Te, szal csak bátran, idősebb vagy, nincs okod idegeskedni. Légy humoros, segíts neki feloldódni ! -
#1963 jujj -
cyrus #1962 Ez olyanszép volt.... a kezdődő apakomplexus jelei.. majd a szexnél felüvölt a csaj : APUUUUU !!!!
Ott hagynám abba :PPPP -
cyrus #1961 Majd az ágyban meg kicsit megijed mikor leköpöd és üvöltesz vele hogy TÉRDRE TE SZUKAAAAAAA !!!! -
#1960 összejövönk...összejövünk:) -
#1959 :) -
#1958 azt hiszem, hogyha tényleg ez a helyzet, akkor bennem maximálisan megbízhat majd minden téren. Nagyon türelmes és megértő vagyok. (komolyan) És negatív élményt tőlem biztosan nem fog kapni, ha összejövönk, nagyon fogok rá vigyázni, minden értelemben:)
-
#1957 öh, ez én voltam ?? uff -
#1956 15 éves ? Ez sokmindent megmagyaráz. Először is ugye elég fiatal még, Te már idősebb vagy, komolyabb gondolkodással, úgyhogy egyértelműen neked kell kezdeményezőnek lenned. Általában a kor nem sokat számít (mellesleg nem mind bukik az idősebbre, párom öregebb nálam:), de ő elég fiatal, Te meg érett(ebb) vagy, és egyvalami áll köztetek, mégpedig a érettség határa, ami (legtöbbször) 16 év. Szóval ő még (minden bizonnyal) ártatlan testi, és érzelmi szempontból is, ellent nem fog mondani neked, de arra nagyon figyelj, hogy neki valszeg Te vagy / leszel az első komolyabb pasija, randi, érzelmek. Ha összejön, úgy fog tekinteni rád, mint egy tanárra, segítőre, aki bevezeti őt a "komoly" dolgokba. Felnéz rád, amolyan második apja szerep lesz a tiéd, és fél tőled, mert tudja, hogy egy magad korú fiúnak (férfinek) vannak igényei, és a fiatal lányok mindig valamilyen fenntartással közelednek az idősebb pasikhoz, Te felelősséged, hogy a felnövése ne járjon negatív élményekkel, legyél NAGYON-NAGYON türelmes, SEMMIT se erőltess, tudni fogod, ha felkészült, úgyis megmondja, lényeg, hogy bízzon benned ! -