3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2034 2,5 nagyon szép év után tette meg, imádtuk egymást, komolyabb vitánk azelőtt sosem volt, mindent meg tudtunk beszélni, a tökéletes pár mindenben. Én soha, de soha még csak nem is gondoltam arra, hogy megcsaljam. Persze mindig megnéztem a szép lányokat, haverokkal megdumáltuk őket, de ebben semmi sincs, ő is kidumálta a pasikat, ez természetes. Persze igaz, hogy ha együtt van bnőivel, akkor az katasztrófa, kíméletlenül pletykálkodnak. :)
Mindjárt leírom mi volt utána. -
#2033 Hűha. Nos szerintem is, ahogy DecenS is mondta, attól is függ, hogy neked mi számit megcsalásnak, bár itt elmondtad , és pont a szerintem legsúlyosabb dolog történt...Hát az biztos, hogy nehéz helyzet. Azt nem tudom, hogy én hogyan reagálnék (úgy értem a tombolásom után, hisz biztosan angyon ideges és mérges lennék) de azt tudom, hogy én kicsit féltékeny tipus vagyok, tehát nem tudom mi lenne... az biztos, hogy rohadt szarul esne a dolog, de szerintem ha szeretem a lányt, akkor megtudnék neki bocsátani, persze attól függ ő , hogyan állna a dologhoz. Az biztos, hogy nem egy könnyű helyzet, persze forditott esetben ha te csalod meg a barátnőd, akkor biztosan te is nagyon megbánnád, és gondolom azt várnád, hogy megbocsásson. No az is lehet persze, hogy te el sem jutnál arra a szintre, hogy megcsald őt (bár az élet kifürkészhetetlen) Na de térjünk vissza arra, hogy ha minket csalnak meg: a bizalmam az tuti, hogy nem lenne már oylan, mint előtte, persze a sebek begyógyulnak, lehet, hogy egész hamar rendbe jönnének a dolgok.
de a jól értem akkor most ő a barátnőd még mindig ugye? Ha igen, mennyire volt nehéz megbocsátanod, illetve mennyi idő telt el, hogy újra együtt voltatok és mi a helyzet a bizalommal? -
#2032 Szal röviden: 2002 októberében volt, elmentünk egy este szórakozni a szokásos társaságunkkal, én+bnőm, bnőm bátyja+a nője, bnőm egyik volt osztálytársa+a barátja, így hatan. Jót iszogattunk, kivéve asszony bátyját, mivel ő hozott kocsival. De nem bírta pia nélkül, így a kocsit hazavitte, én meg vele mentem. Bnőm kicsit berágott, mert otthagyom, de mondtam, hogy sietek vissza. Kb. egy óra múlva értünk vissza, akkor már nem volt ott, csak a volt osztálytársa, akitől megkérdeztem, hogy hova lett. Ő mondta el, hogy lelépett, és egy fickó (ismertem persze) vele ment, hogy hazakísérje, mert rendesen beivott. Próbáltam felhívni, de kikapcsolta a telót, így nemsoká én is hazahúztam. Másnap délelőtt (nem ittam sokat, nem voltam másnapos) elmentem bnőmékhez, de nem volt otthon, szülei szerint még nem ért haza, azt hitték nálam aludt. Ekkor már tudtam miről van szó... Kora este végre elértem, áthívtam magamhoz, először tagadott, aztán hosszas faggatás után, veszekedés és eszeveszett bőgés közben bevallotta az egészet. Kurva mérges voltam, megmondtam, hogy tűnjön el. Sírva ment el... -
DecenS #2031 Szerintem azt neked kell tudnod/érezned, hogy meg tudsz-e bocsátani, és ha igen, mi az, amit megbocsáthatónak tartasz, és mi az, amit már nem. Erre nincs általánosan elfogadott, egyetemleges határ megszabva. Megcsalási küszöbérték. :)
Elég összetett kérdés ez. Gondolkodj el egy kicsit. Tudod szerintem óhatatlan, hogy az ember még egy yol működő, stabil kapcsolatban is megkívánjon alkalmanként egy másik ellenkezőneműt. Hisz nyilvánvalóan hiányzik a hódítási élmény... egy laza flört, pezsgés, kaland... Bármi.
Szerinted hol kezdődik a megcsalás? Simogatásnál, a másik kezének a megfogásánál? Egy csóknál? Csókolózásnál? Pettingnél? Szeretkezésnél?
És szerinted mi van olyankor, ha a párod egy ujjal hozzá sem ér a harmadik félhez. Sem érintés, sem kézfogás, sem csók, sem szex. Semmi. De rá gondol. Belészeret. Ő tölti ki a gondolatait. Róla álmodozik. Miközben veled van.
Szerinted hol van ehhez képest az, hogy téged szeret, te vagy a párja, de egy éjjelt valaki másnak az ágyában tölt. Akivel tán soha többé nem is találkozik. Két ember. Egy kellemes emlék. Semmi több.
No? -
#2030 hát akkor nemtok mit mondani:-) -
#2029 de csak Te vagy itt -
#2028 hát figyelj: én nem tudok saját véleményt nyilvánitani és alkotni 13 évesen:-) az ilyet nem tőlem kéne kérdezni, hanem egy tapasztaltabbtól és idősebbtől.....:-) -
#2027 Hmm, hát először érdekelne a részletesebb véleményed, pl. hogy milyen mentséggel lehetne megbocsátani, stb, utána leírom a dolgot.
Egyébként egy bulis, részeges este után egy másik fickó ágyában töltötte az éjjelt... -
#2026 hát, szerintem nem bocsátható meg, persze vannak kivételek.... hogyhogy megcsalt a bnőd? együtt vagytok még? -
#2025 Szóval azért érdekelne, ugyanis bnőm megcsalt egyszer, mikor már 2,5 éve voltunk együtt... -
#2024 Ok, egy téma, amiben nincs, és nem is lesz dűlőre jutás sohasem, szal:
Megcsalás. Megbocsátható-e, ha igen, mi kell hozzá, miért, vagy miért nem, hol a határ, és lehet-e még utána bízni. -
#2023 tudom:-)) ehh, de nincs jobb ötletem:-) -
#2022 Star Trek VI - The Undiscovered Country
de erre van ám topik :D -
#2021 na jó, akkor téma: kedvenc film...... nincs jobb ötletem:-) -
#2020 de én se -
#2019 csakhogy én még annyira sem:-)) -
#2018 én se szoktam... :P -
#2017 hát kösz:-) most mit beszéljek én arról, hogy hogyan szoktam csajokat felcsipni, bazz?:-)) -
#2016 hát a topik adott :) -
#2015 mit?:-) dobjatok fel egy témát:-) -
#2014 mondjad !! -
#2013 ááááááááááááááááááááááá!
jöjjön már ide valaki beszélgetni, mert rohadtul unatkozom:-(( -
#2012 de majd ha lesz rólam kép, akkor majd neked szólok először:-) -
peet69 #2011 -
#2010 az már a te bajod:-))) -
peet69 #2009 De nem vagyok ám túlságosan türelmes -
#2008 akkor várd:-) -
peet69 #2007 Várom szeretettel :D -
#2006 :-)))) -
#2005 TÉKER !! -
#2004 jajj -
#2003 rólam meg bárki találhat google-on :D -
#2002 rólam meg egyáltalán nicsn fenn kép itt:) -
#2001 akarom mondani rólam:-) -
#2000 akkor majd felrakok egy képet, ha lesz rülam egy viszonylag normális kép:-) most jelenleg még béna kép sincs rólam:-) -
#1999 vagy tévedtem ? -
#1998 ez rossz felfogás! -
peet69 #1997 Naaaaaa csak semmi pesszimizmus
Rólam sincs fent normális kép :P -
#1996 -
#1995 azért mert nincs magamról egy normális kép:-)) bár normális kép sose lesz rólam:-))))