3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
DecenS #2074 "MONDJUK férfi módra" Pfffff...
-
#2073 Milyen "körülmények" ??? Ennyi elég hozzá ?!!! ÉS LEGKÖZELEBB ?????? Mikor családotok, gyermeketek lesz, már nem fog ilyen egyszerűen menni a dolog, akkor már másokért is felelősséget kell vállalnod ! Ez itt nem a holodeck ! -
#2072 Nos te akartad:
Vagy képes vagy elsőre is uralkodni magadon, civilizált módon megemészteni a dolgot és megbocsájtani (magyarul nem zavarod rögtön el a sunyiba), ez esetben MONDJUK férfi módra jól "megbüntetheted" és örök életére hálás lehet neked, hogy megúszta ennyivel. Keféltek mint a nyulak és szartok a halakra !
Vagy macsó módra elhajtod a jó büdös... és ragaszkodsz is ehhez, ez a döntésed, mert FÉRFI vagy, fafejű, öntörvényű és kérlelhetetlen mazochista, igazi boldogtalan alkat. Büszekséged magaddal viszed a magányos sírba !
DE hogy először elhajtod (meggondolatlanul, felindulásból, hiszen szereted), majd évek alatt visszakönyörgöd magad hozzá...hmmmm... Jóhogynem bocsánatot kérsz tőle, hogy jót ribanckodott ?!!!
Mind1 ez a te döntésed és lehet, hogy számodra ez így jó is lesz, de nekem lekvár vagy ! Sorry ! :DDD -
DecenS #2071 Nem ez a lényeg... -
#2070 jóvan, csak nehogy megegyen a rozsda :D -
#2069 Körülményeket tekintve nem róttam fel neki -
#2068 Esetünkben a csaj "baszta" el a dolgot, nem gondolod ?!! :DDD -
#2067 Gép vagyok, ne várj tőlem lehetetlent ! :DDD -
DecenS #2066 Szerintem nem vagy lekvár... Sőt nagyon is tökös dolog volt megkeresni a párod. Újra.
Sajnos nekem erre már nem-igen van lehetőségem. Vagy legalábbis nem érzem, hogy lenne. Ellenkező esetben én is úgy tennék, ahogy te.
De sajnos én alighanem végleg elb@sztam. :-/ -
#2065 Rofl, kötöszködj mással, vagy írjá értelmeset ! -
#2064 Elemeztem, ez lett a végkonklúzió: lekvár, más nevén dzsem, egyes galaktikus (már holt) nyelvjárásokban jam ! :DDD -
#2063 Te is robot vagy, szal elemezz ! :D -
#2062 Még kérded ?!! Elemeztesd Data-val ! Vagy a Dokival, esetleg 7-essel (de azt nem teszed zsebre !) ! :DDD -
#2061 MÉT ? -
#2060 Sztem jövőre keresd meg újra
Szóval érdekes, mert ennyire nem kéne félénknek lennie, ha odamész esetleg felmászik a falra, ha hozzáérsz meg elsápad és begubózik ? Megnézném én magamnak azt a csajt, szal siess a képpel. Talán azt mondanám, hogy holnap feltétlenül menj oda, ha kell kötözd le a lábait, vagy hasonló. :D Amolyan "hawaii" stílusban próbáld meg, tök jókedvűen "Haliii, mizuuu, bocccs, hogy tegnap nem jöttem, de elkaptak a haverok, szal boccs !" Ha meg télleg nagyon gázos a csaj, inkább hagyd rá, majd rájön, hogy ilyen hebehurgya hozzáállással sose lesz pasija, már ha akar egyáltalán... -
#2059 Lekvár vagy ! :DDD -
#2058 tökre igazad van -
DecenS #2057 Szerintem nyugodtan lehetsz egy pöttyet "tökösebb". Yo hogy nem a bolygók együttállását várod, hogy megszólítsd. Legszerényebb véleményem szerint, ha valamelyik félnek is ***nem teljesen mindegy***, hogy melyik nap melyik órájában és milyen földrajzi adottságok mellett történik meg a beszélgetés... na akkor már ***teljesen mindegy***. -
#2056 azért van a fórum, hogy elmonjuk egymásnak
nem sértődtem meg
-
cyrus #2055 1.: Király, hogy ezt a vadidegen netes arcokkal osztod meg... van nekünk jobb dolgunk is ! Én pl a pattanásaimat nyomkodom, és irok egy php-s lapot ! Nézzenekoda ! ilyenekkel feltartasz !
2.: Királyul elmondtad 20 sorban hogy nem történt semmi !
(1+2 is vicc, be ne sértődj!) -
#2054 haliho!! Szóval ugye eljött a nagy nap, mint tudjátok, már nagyon kiváncsi voltam, hogy mit szól végre a lány, volt ideje gondolkodni. Az egyik órám pont arra fele volt, így gondoltam, hogy az lesz a megfelelő pillanat. Elindultam a terem felé, a folyosón láttam már, hogy ott van az eegyik barátnője a padon. Na ahogy ő meglátott rögtön átment a másik padra, és vmi ilyesmit hallottam, az egyiket ő mondta, hogy jön, a másikat meg vki más, hogy na ő az! erre még direkt mintha a terembe akartam volna menni előbb, enyhén ránéztem, hogy mit csinál, és hát nem is tudom... szóval ahogy láttam rajta hatalmas zavarban volt, bebújt a sarokba a padnál, és hát elrejtette az arcát... de eltudjátok biztos képzelni, szóval nem úgy, hogy na itt van már megint, hanem mint aki zavarban van,hogy JUJJ OTT VAN biztos értitek hogy gondolom. Na mondom, ez meg mi??? Mert azt hallottam, hogy félénk lenne, na de ennyire? vagy csak nem akarta megmondai, hogy mégse... na akkor elment a kedvem, hogy odamegyek (szerintem jobb is, hogy nem úgy mentem oda) utána nem láttam már, viszont, pont lent voltunk 2 barátommal, amikor ment haza. Én pont úgy álltam, hogy enm láttam őt, de ő látott engem... Na ekkor mondták a srácok, hogy ott van, ott van, de én nem csináltam semmit, cscak beszéltem nekik tovább. Aztán kérdeztem a srácoktól , hogy észre vett-e, azt mondták, hogy tök hülye vagyok, mert nagyon nagyon nézett. Mondták, hogy emnejk utána a buszmegállóba, el is indultam, de útközben összefutottam egy haverral, ő meg azt mondta, hogy ne menjek utána, mert az milyen, hogy a buszmegállóban beszéljük meg a dolgokat, majd holnap szépen nyugisan odamegyek. De nem baj, most így legalább ő is gondolkozik egy kicsit a mai nap:) bár ezekszerint neki is járt rendesen az agya:) Na kérdezem, hogy mit szóltok az egészhez? Vagy csak szimplán hülye vagyok, hogy nem beszéltem vele ma? (holnap tuti fogok, de remélem ezzel nem szúrtam el, bár nem hinném, csak nagyon megzavart az a dolog, persze elhet, hogy túlbonyolítom, sé nagyon zavarban volt) Na ti jöttök! -
cyrus #2053 ehh, hali :P -
#2052 Szia Cyrus -
cyrus #2051 beszéljmááá ! -
#2050 ok volt ideje rágódni a dolgokon a lánynak, remélem mostmár mond valami biztosat is -
várjuk ! -
#2048 már ha van itt valaki na nem baj, elvileg holnap úgyis mesélek -
#2047 élesszük fel -
#2046 ez a topik mekhalt -
#2045 -
#2044 Tényleg nem kívánom senkinek, de egy ellaposodott kapcsolatot esetleg fel lehet dobni ilyesmivel. -
#2043 no igen, szerintem teljesen érthető ez a bizalom dolog. Persze egyén függő is, de szerintem kell hozzá idő amig szinte teljesen elmúlik a bizalmatlanság.
A kérdés amit mondasz, hogy melyik volt nagyobb hiba, szerintem már így nincs jelentősége, hisz kibékültetek. Az, hogy kidobtad, szerintem a legtöbb férfi ezt tette volna, szóval én nem mondanám hibának (persze szvsz), a visszafogadás meg szintén, hisz most boldogok vagytok:) Szerintem az lett volna hiba, ha nem próbáljátok meg újra, hisz mind a ketten szenvedtetek -
nem baj az ha hosszú, azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást:)
Még visszatérve arra amit elmeséltél, gondolom nem kivánod senkinek azt a pár hónapot ami akkor volt. -
#2041 Ja, hát a bizalomról nem írtam, de a mai napig előjön a dolog, néha túlzásba viszem a féltékenykedést, volt is belőle vita elég. Kért, hogy bízzak benne, de látta, hogy nem nagyon megy, ez kicsit agyonütötte a dolgot. De mostanra már azért talán kiirtottam minden bizalmatlanságomat.
De egy kérdést sztem sose fogok tudni megválaszolni: melyik volt nagyobb hiba, kidobni, vagy visszafogadni ..? -
#2040 Köszi szépen !
Hát hosszú lett, pedig sűrítettem, meg pár dolog ki is maradt, de a lényeges dolgok ott vannak. -
#2039 jó nehéz időszak lehetett mindkettőtöknek! De a lényeg, hogy helyrejöttek a dolgok! Az eljegyzéshez pedig NAGYON GRATULÁLOK!!!! És sok boldogságot kivánok! -
cyrus #2038 Most a én nevem mérne ? 2 okot látok :
1.: Cyrus olyan jó arc, hogy félsz hogy lepattintja a kezéről
2.: A kakisexes incidens miatt ami hangsúlyozom, nem volt komoly !!!!
[Tudja ő is hogy a kettes miatt, csak nem meri bevallani] -
#2037 uhh, hát szép olvasmány, remélem tanulságos lehet vkinek... -
#2036 Szóval ezután napokig nem aludtam, iszonyat rosszul voltam, nem volt kedvem semmihez, elmentem suliba, aztán hazajöttem, aludtam, unatkoztam, nagyon szarul voltam. Találkoztam az osztálytársával, aki amolyan hírvivő volt kettőnk közt. Tőle tudtam meg, hogy 2 hétig nem volt suliban, folyton bezárkózik a szobájába és bőg. Kb. két hónap után láttam először, és nagyon meglepődtem. Általában úgy 55 kg. körül volt, ekkor úgy 45 lehetett, csúnyán lefogyott, elvesztette a formáit. Elég rosszul éreztem magam, hogy ez mind miattam van. Osztálytársa hozta a híreket, persze titokban, mindkettőnk téglája volt. Szerencsére bő 3 hónappal a szakítás után kezdte összeszedni magát, elment az iskolabálra (4.-ben ugye), eljárt kondizgatni, bnőivel erre-arra, néhanapján láttam, sokkal jobban nézett ki, de még csak nézést sem váltottunk. Persze nagyon hiányzott. Eltelt még kb. másfél hónap így, csak hallomásból tudtam róla. Sokat beszélgettem osztálytársával, tudni akartam, hogy ő mit gondolhat rólam, megútált, elfelejtett, vagy esetleg én is hiányzok neki. Egyszerűen annyit mondott, hogy pont úgy érez, ahogy én...hát nekem hiányzott, így valszeg én is neki, hittem a csajnak, hisz ő dumált mindkettőnkkel. Tavaly nőnapkor, azaz kb. pont 1 éve már nem bírtam tovább, egy kis rábeszélésre erőt vettem magamon, vettem 1 nagy csokor rózsát, és beállítottam hozzá lesz, ami lesz alapon. Először csak illetődötten álltunk, aztán nyakbaugrás, öröm, átbeszélt éjszaka. Majd mégegy és mégegy, mindent megebszéltünk, kivéve egy dolgot, hogy hogyan tovább. Nem tudtunk, talán nem is akartunk dűlőre jutni, folytassuk, ne folytassuk, nem is beszéltünk róla, kerültük a témát. Aztán pár hét múlva csak megbeszéltük, legyünk barátok...de jóbarátok, nem avatkozunk egymás magánéletébe, de mindent megbeszélünk. Vártam mikor jelenti be, hogy esetleg talált egy fickót magának, hisz nagyon szép, csettintésre a lábai előtt hever 20 pasas. Én meg a papi zárdán gondolkodtam. :) Ment ez a barátosdi meg nem is, aztán áprilisban volt egy sörfesztivál a városban, minden évben megrendezik, mi mindig ott voltunk. Beszéltünk róla, hogy ki kivel megy, haverok, neki bnők. De nem jött össze egyikőnk haveri köre se, de csak nem hagytuk ki, így ketten mentünk. Kicsit beittunk, aztán éjjel "leléptünk". Hozzá. Fél év után először meg is történt...Másap mindketten a lelkiismeret kínjában beszéltük meg a dolgot, ez így nem mehet tovább, rohadt huzavona, nem bírjuk, ne találkozzunk többet. Na itt már a kötelet fontam magamnak, hogy mekkora idióta voltam...El se tudtam képzelni magam nélküle, jobban hiányzott, mint bármikor. Osztálytársa ekkorra már valami őrangyal volt kettőnk fölött, mindkettőnket lehordott a sárga földig, hogy miért távolodunk el egymástól, tiszta hülyék vagyunk, szükségünk van egymásra. Kb. 2-3 hétig bírtuk így, aztán május elején jött a ballagás, a sajátom végéről ellógtam az övére, vittem neki virágot, és vallottam. Nem birom tovább, szeretem, próbáljuk meg, stb. Mosoly, öröm, de a ballagás közepén nem volt szerencsés a dolog megbeszélése, így estére halasztottuk, egy vacsi mellett megdumáltunk mindent. Aztán végre boldogan újra együtt, nyáron nyaraltunk egy szépet, ott megfogadtuk, hogy akármi is jön, nem áll semmi közénk. Aztán most karácsonykor megvolt az eljegyzésünk. -
#2035 értem:) persze ez természetes a haverokkal való kidumálás (meg az ő részéről a bnőivel) hisz hűséget fogadunk, nem vakságot:)
A folytatást pedig kiváncsian várom!:)