3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2114 -
#2113 Ne erőltesd, mert még fájni fog! -
#2112 az egesz lenye. es a bemutatkozasa.. -
#2111 -
#2110 Jah, én csak lóvédoboznak hívom. :D -
#2109 Ez neked nem sablonos? -
#2108 Nem tudom, miért keresnek neten társat. Lehet, hogy nincs idejük, vagy mittudomén. Nem tudok épkézláb magyarázatot adni. Lehet, hogy csak lusták eljárni bulikba. -
#2107 nem ismerem a helyet
lehet hogy jó
csak a nevén nevettem -
#2106 Remek! Van rajta, ami megragadó? -
cyrus #2105 Ha akarja.. azzal indit amivel akar
Ugyis elmondtam a netes társkeresőkről a véleményem...
Mindenesetre nem tudom felfogni, hogy egy csomó 18-20éves kurvajó nő, minek a neten keres társat mikor minden ujjára akad 20 egyetlen partin...
[Szintén nem szól bele, de szeretné ha ezt Kata elmagyarázná neki] -
#2104 aha -
#2103 Na, hát pont ezért!! :)
Van fotója a lánynak? -
#2102 De ha akarja, hát indítson azzal. Szíve joga! :)
[Kata nem dumál bele] -
#2101 oke akor mit irjak neki?
a regemben ugy is bentvan minden lenyeges..
meg az o regjeben is. -
#2100 Szerinted. :D Jóreggelt. -
cyrus #2099 MIért ?
Olyan mintha már ismerné az szar.. ugy nem lehet inditani.. egyébként jóreggelt ! -
#2098 Túl nyomulós minjárt randit kérni. -
#2097 És mindenki azt hiszi, hogy ismerkedni járok oda. Pedig ki is írtam hogy nem. Pár ismerősöm miatt szoktam bekukkantani oda, akiket csak ott érek el. -
#2096 Szia :)
Szeretnek veled szemelyesen is megismerkedni.
Talalkozhatnank egy italra?
Ez jo? -
#2095 akkor mit? -
[Walaki]D`Lair #2094 Nagycsöcsű szőkék jelentkezését várom a következő címre: ....:DDDD
Persze ez csak poén, neten lószart nem lehet ismerkedni így... -
#2093 lovebox lol
mik vannak -
#2092 ja ha mi írjuk meg velünk szeretne megismerkedni :-) -
#2091 Na, pont azt ne írja! -
#2090 Jáájj! Csak sablonlevelet ne írj!! Az a lányok halála! :D
Inkább kezdj úgy levelezni, mintha már ismernétek egymást, haverok lennétek. És kötetlen csevej. Ha a lány érdeklődését felkelted, úgyis megkérdi, kivagy, mivagy.
Én a loveboxon naponta kismillió ilyen sablon1levelet kapok. Automatikusan törlöm őket, már végig sem olvasom. -
cyrus #2089 ugyanmár, a netes társkereső már tényleg a legalja.. plz ne tedd már !
De ha nem hallgatsz rám : Írj amit gondolsz, nem kell önéletrajzi forma, csak alap mittomén : szeretnék megismerkedni veled, felkeltetted az érdeklődésemet...stb...én 180/25/75 vagyok....stb. találj ki vmit.....
-
#2088 Hi
Most kellene egy kis segitseg:
Szoval kellene irnom egy bemutatkozo levelet egy holgynek.
Amolyan netes ismerkedes lenne a csajozas.hu-n es kelene valami ertelmes bemutatkozast irnom de nem megy.....
otletek? -
#2087 szerintem meg egyikőtöknek sincs igaza -
#2086 igazad van -
#2085 -
DecenS #2084 Nos, ifjú padawan... Ha nem buktál volna meg már az élet első vizsgáin, tudnád, hogy mennyival nagyobb bátorság kell a megbocsátáshoz, mint ahhoz, hogy az általad definiált FÉRFI viselkedéshez méltóan elküldjünk valakit az dicső végekre...
[lemondóan legyint] -
#2083 oks -
#2082 Vagy megbízok benne, és talán nem hiába, vagy a féltékenységgel megölöm a kapcsolatot és okot adok rá, hogy legyen még egy alkalom... -
#2081 Most mennem kell, mert hálókiesés várható, de majd holnap folytatjuk... -
#2080 A bizonyosság megöli a hitet ! Te inkább hiszel, hát nem érdemes a bizonyosságra hivatkoznod... :DDD -
DecenS #2079 -
#2078 Khmmm... "tökéletes nő" ??? :DDD
Izé...
Lehet...
De végülis csak idült nőhiányod lökött vissza a már egyszer meglőtt könnyű prédához. Ez inkább gyengeségnek hangzik. Na nem mintha elítélnélek ezért, lehet, még így jártál a legjobban. -
#2077 Nem lesz legközelebb. Nem feltételezem, hogy nem éltél már át ilyet, de pont ugyanilyet biztos nem, pedig teljesen csak úgy értenéd meg. -
#2076 Akkor lekvár vagyok, legyen, de nálam a megcsalás az eredendő bűn, szal azonnali megbocsátás szóba se jöhetett, mérges voltam, szidtam az eget, mint a paraszt, akinek ellopták az ökreit. Ekkor eszem ágában se volt, hogy megbocsássak valaha is, folytassuk, vagy hasonlók.
Viszont - mint írtam - egy idő után elkezdett hiányozni, jó ideig együtt voltunk, megszoktam, csak unatkoztam nélküle, begubóztam, mint egy hernyó.
A büszkeségem meg hát...a szerelem vak, kit érdekel a büszkeségem, ha a tökéletes nőről van szó ? -
#2075 Mire gondoltál, nálad mi a "férfi módra" ?!!! :DDD Rossz az aki rosszra gondol, tudod !