3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2154 Lusta vagyok én olyanhoz... :) -
#2153 akkor nem ismered erre a választ
egy csöpp kis csaj: "miért?"
egy csöpp kis fiú : "mert egyik szemed szebb mint a másik"
kicsit nyálas de hatásos
és erre tuti nem pofozkodik még egy "makrancoskata" sem
persze neked már nem fogom mondani P -
#2152 Írj neki ennyit: "Hello XY vagyok. Milyen színű fogkeféd van? Van hiphápbojzos pósztered? Szereted az édességet? Meztelenül alszol?"
Erre tuti reagál. :) -
#2151 megjártam a hadak útját, olvass vissza :) -
Látom, tapasztalt róka vagy. :) -
Kissa #2149 Szerintem az, hogy valaki nem szószátyár, nem jelenti azt, hogy nem lehet hozzábújni. Lehet, hogy éppen azért ül a tv előtt, mert nincs kihez bújnia. Hm? -
#2148 *mindent
*ülsz -
#2147 Tudod a legtöbb nő minden kicsit továbbgondol...
Informatikus: hacker vagy, aki napi 18 órát ül a gép előtt, és el se lehet onnan tépni. Minusz pont.
Horgászol: minden hétvégén hajnalban kelsz, büdös csalit tartasz a hűtőben, és halszagú a lakás. Mínusz pont.
Humoros vagy: Plusz pont.
Nem vagy szószátyár: órákat ülst a TV előtt csendben, miközben ő egy kis kényeztetésre vágyik. Mínusz pont. -
#2146 Ez a levél is kicsit sablonos lett, lehet, hogy még csak válaszra sem méltatja. -
#2145 Inkább beképzelt majmot szoktunk mondani. :D -
cyrus #2144 tertovan vagyok, nézzed a fasza userlogómat, csatoltam ! -
cyrus #2143 csúcsragadozó ? -
#2142 oke akor mit irjak? -
#2141 Túl önfényezős. Nem szeressük, ha egy pasi már első levelében azt igyekszik beállítani, hogy ő egy alfahím. :) -
#2140 akor ez rosz? -
#2139 egyetértek !! -
[Walaki]D`Lair #2138 Nem, csak akkor beugrik, a kis szemüveges-bajszos csicska, procis, ohm görnyedvény képe.... -
#2137 Horgászol ? Hö. Hohohóó :) -
#2136 ez sem jo?
vagy tul sablonos? -
cyrus #2135 " mivel informatikus vagyok " - ezt azonnal hagyd ki !!!!!!!! -
Azok alapján, amit magadról írtál, nagyon szimpatikus vagy, ezért szívesen megismerkednék veled közelebbről. Úgy gondolom, hogy vannak közös tulajdonságaink. Te is szereted a vicces embereket, s bár én - mivel informatikus vagyok : ) - nem vagyok egy szószátyár, azért a barátaim szerint jó humorom van. Szabadidőmben szívesen kirándulok és horgászok. Nemrég költöztem Budapestre, de szándékomban áll ebben a városban maradni.
Én egy olyan barátot keresek, akivel jókedvűen lehet eltölteni a hétvégéket - esetleg a hétköznapokat, bár akkor viszonylag kevés a szabadidőm -, szívesen kirándul és esetleg a későbbiek folyamán tartósabb kapcsolatra is vágyik. .....
-
#2133 kösz a bókot!
De azé' plafon marad! :) -
cyrus #2132 és arra te azt mondod : mert a jobb az balra néz, a bal meg jobbra bazz ! :P -
#2131 Hátő, Katán kívül nem sokat ismerek, de nem is igazán kerestem. Élőben viszont sokról tudok. -
Mindenkinek erre más reakciói vannak. Ha nekem mondanák, akkor útnak eresztenék egy pofont. :) -
#2129 mélyen a szemébe nézve mondod, hogy neked milyen különbözőek a szemeid :-)
tuti meg fogja kérdezni miért.... -
#2128 Kérj tőle egy térképet, hogy elvesztél a szemeiben, és ki szeretnél találni belőle, vagy mittudomén. :) Csak frappáns, egyedi és figyelemfelkeltő legyen. Arra válaszol. Aztán onnantól mehet az ismerkedés. :) -
#2127 Mert a neten nagyon aranyos lányok vannak
ezt megerősíthetem :-))))))))) -
#2126 -
#2125 Ennyi idő alatt egy oldalt se tudtál elolvasni sztem P -
cyrus #2124 hagyjad.. én a programozó haverjaimtól hallottam, hogy ők állitólag már chateltek olyan emberrrel, aki - nem fogod elhinni - szórakozóhelyekre jár ismerkedni..
Én sem hittem el először..... de nem kamu !!!! -
#2123 Miért neten ismerkedsz ? -
cyrus #2122 Mé ? mondtuk hogy mit ne csinálj..:P -
#2121 hat tul sokkal nem jutottam elobre ... -
#2120 -
cyrus #2119 Ahhha, értem
[Jobb magyarázatot várt, ezt nem is érti, de próbál értelmes arcot vágni]
-
#2118 -
#2117 ez jobban tetszik
amúgy szia P
illetve mindenkinek szia -