Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Miröl beszélsz?Még akkor sem buktad ha már vele van,probálkozz!!!Legalább beszélgess vele!!!Ha meg sem probálod lecsapni a kezéröl akkor tényleg buktad...De ha nem is jön össze ,legalább az a tudat benned lesz hogy megprobáltam, és nem fogod "hülyének" érezni magad hogy meg sem probáltad.Ha igazán tetszik a lány akkor küzdjél meg érte, mert ha nem látja a csaj az érdeklödéset, akkor honnan a francbol tudja hogy akarsz töle valamit egyáltalán???

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Azt nem értem az egészben, ha tetszik egy csaj miért vársz két hetet hogy megszólitsd?Na ezért van a baromarcuval, mert nem léptél,én két hét után már a szakitáson törném a fejem, hogy hogyan mondjam meg neki ugy hogy azért mégse bántsam meg.
Trükkökel semmire nem lehet menni,inkább legyél ember(saját magad), hamarabb be fog jönni egy lánynak.
Hogy miller valaki,az sok lánynál nem számit, ha meg igen akkor azzal hogy elveszted csak nyersz.

petee
így van, jól beszélsz
szomorú: ha télleg nagyon teccik, akkor próbálj vele beszélni! mondd meg neki,hogy teccik neked,és el szeretnéd hívni valahova.ha igent mond, akkor tied a pálya. ha meg nem akkor se csüggedj. ha bizonytalan akkor van esélyed!!!!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

VinylToy
ennyire tényleg nem kell már a rossz hangulat, tovább kell lépni, vagyis legalább elhatározni, hogy hagyod a francba ezt a csajt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

petee
jó van bocs,csak próbáltam segíteni. lehet hogy könnyen beszélek mert most jöttem össze egy nagyon ari csajjal. szal sorry!

petee
igazad van, nekem is volt már hasonló de hát lépni kell! nem szabad azon rágódni,hogy "mér nem jött össze".
szomorú😞((( Légy inkább boldog😊)))

VinylToy
Ez ilyenkor könnyû mondani, de csak egy idõ után lehet véghez vinni! 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

petee
hopp! ez szomorúnak ment, nem evilnek

petee
ne légy szomorú, ezer nõ van még a világon bazz!
ne azon az egy nõn búsulj, mer depis leszel!!!

Evil
az nem szamit mekkora valaki.
De verekedni nem erdemes. Keresni kell masik csajt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Munch
Ha a csajnak egy baromarc kell, akkor nem hozzádvaló. Ha tetszenél neki, akkor már õ szólított volna le. Bár lehet hogy csak kényszerbõl van vele a csaj, és valójában nem is jön be neki a baromarc. 😊)))))
Menj oda a csajhoz, az a legbiztosabb. Verekedés meg egy primitív dolog.

FrezeR
ez a baj hogy a lány nem vágja le hogy csak arra megy, bár a baromarcuaknak mindig szerencséje van sajnos😞 ezért mindig az sziv aki normális...sajnállak tényleg...😞

FrezeR
szerintem ne hagyd magad és menj oda a lányhoz, ha igazad van és baromarcu a gyerek és te meg nem vagy az gondolom, akkor talán több esélyed van rá. Persze ha a csajnak nem épp a baromarcuak az esetei...de szerintem egy próbát megér!

Lteebee
Nem vártam, hogy valami baromállat még ebbe is megpróbál politikát keverni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Penya
ez nagyon ocska volt.

Lteebee
Aki nem, az meg nem kérdez, mert itt már minden le van írva.

maxtor
aha persze.........

Lteebee
Itt már mindenki becsajozott,úgyhogy minek írnánk...

Manta
Mit vettél?
Manta
Audi...
Blasta
Osztom a véleményt!!!
Adni kell nekik! Nem töketlenkedni kell!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

K.András
Ne töketlenkedj annyit, már régen le kellett volna cumiztatni, és ha akar valamit töled akkor már régen arra vár...
A fiatal lányok nagyrésze igazábol nem a nagy szerelmet várja elsöre, hanem a tapasztalatot!!!Bizony a testi szerelemre vannak kiéhezve már 15-16-éves koruktol kezdve,és joval idösebb pasikrol ábrándoznak, sokszor csaptam le fiuk kezéröl ugy lányt, hogy udvaroltak neki több honapja és még alig volt köztük valami, mert a fiu töketlen volt, tapasztalatlan.Persze a lány engedte hadd fussa a köröket a srác,szeretik ha körbeudvarolják öket, mégha semmit nem is akarnak az embertöl.Amikor pedig fény derül arra hogy neked egy-két nap alatt megvolt, akkor jönn rá a srác hogy hibázott,nem volt elég ügyes.
Szoval ha nem szeretnél hasonlo cipöben mászkálni, szerintem legyél egy kicsit leleményesebb..

Hehe ma majdnem smaciztam az osztály legjobb csajával!Nem volt angolkönvyem ezért odahívott ,hogy üljek mellé aztán dumáltunk meg minden...(meg volt egy kis farkazás is😊!Bazz már csak egy kis idõ kell és felhúzom!

\"Life is around you and in you.\"

Coine, The A&O
Õszinteség és megértés.

Ez sztem menni fog ha már 2x jártatok hosszú idõn át.

Norbi2K
ne haragudj de ebben minek kérsz tanácsot, te érzed mit érzel😊, hivd fel magadhoz aztán adj neki😊)

Ams
én nem vagyok mestere ennek, de sztem hívd el vhova, és MOND EL neki! vagy aztmondja h. én is(s akkor hepi minden 😊 ), vagy nem(és akkor keresel más nõt), 50%

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

mateos
huhhh.....én nemtom 😊
TIBI
ma hajnalban összejöttem álmaim nõjével.egyenesen minthaaz Americai piébõl lépett volna ki.Be nyomva lenni kész.Akkor pia beszél helyetted a nem komoly csajokmeg szeretik ezt de õ komoly kis csaj

^^

Hát, valaki korán kezdi...😊

Ma nagyon humoros kedvemben vagyok😊))

"olyan nõvel van hogy beszarok" - Az nem az anyja volt?😊

Nem Bill Gates az apja?😊

Attól függ mit akarsz... Ha tartós párkapcsolatra vágsz akkor partikon, táborokban érdemes próbálkozni ahol nagyon kis százalékban van jelen ez a réteg.

Attól függ mit akarsz... Ha tartós párkapcsolatra vágsz akkor partikon, táborokban érdemes próbálkozni ahol nagyon kis százalékban van jelen ez a réteg.

"en sem vagyok teljesen kozombos a szamara"

És ezt honnan gondolod? Rá volt írva a homlokára?😊

"Szerintetek hogyan kozeledjek hozza? milyen temat hozzak fol, vagy hogyan dicserjem, vagy ilyesmi."

Te sehogy. Ha jó NJF paraméterekkel rendelkezel elõbb utóbb õ fog közeledni hozzád. Pesze ez nem úgy megy, hogy mész a folyosón és hirtelen a nyakadba ugrik... Sokan gondolják így... Ha iszonyat dögös csávó vagy akkor elég egy pillantás meg egykét beszélgetés. De gondolom Te nem ebben a fázisban téblábolsz, különben nem írtál volna ide😊. Ha annyira nem nézel ki jól, akkor már kicsit melózni is kell. Ok, innentõl én is korrepetálásra szomjazom, úgyhogy a többit megint rád bízom😊

Pár tipp:

- Nem jön rosszul ha mûvelt vagy NJF tereken. Pl ismersz 100ból 80 együttest, tájékozódott vagy a politikában stb. Ha ezek megvannak, sokkal több témáról tudsz beszélgetni.
- Gondolom nem vagy visszahúzódó... Amennyiben vagy, tipp: állj/üllj ki egy haveroddal valamely forgalmas helyre dumálni, ne túl feltûnõen nézegessétek a az elõttetek szaladgáló luvnyákat😊. Ekkor õk is szemügyre vesznek titeket stb stb stb...

Remélem segítettem valakinek😊

A leglényegesebb, hogy hogy nézel ki és mennyire tartod magad. Ha itt nem stukkol valami, akkor szóba sem áll veled és nagy esélyed van rá hogy elkönyvelhetsz pár szánalmas próbálkozást...

Ha a kislánynak is bejössz, akkor jöhet a flame war. Humorizálsz, adod magad, de a legdfontosabb: LÉGY MAGABIZTOS. Tudod mennyire bejönnek a remegõ kezû földet bámuló tejfölösszájú emberkék😊 De ahhoz, hogy magabiztos legyél szükséges az, hogy jól nézz ki. Akkor már nyugodtan a szemébe nézhetsz és nem lesz kisebségi komplexusod.

Ha ez is megvolt, akkor jön a szép kis együttlét. Na persze nem "olyan" együttlét. A sulin/osztályon belül csajozni nem a legjobb életbiztosítás, ugyanis egész nap össze vagytok zárva, ha erõltetett a stílusod vagy valahol többet mutattál mint ami vagy, pár nap múlva elõ fog jönni.

No mindegy, de ez már a Te dolgod😊

Coine
De izgalmas dolog ennek a tanulása.

Lteebee
A legnehezebb dolog megtanulni az apró, vagy nem is apró jelzéseket.

Coine
Ha nem közömbös veled és bír téged, amit majd észre fox venni (v. az ellenkezõjét...) akkor utánna már csak rajtad áll.
Add önmagad, ismerd meg, beszélgessetek, keress közös témát stb....

Aquli
jo mondjuk itt megbeszeles meg hozzaszolas van, tehat nem ugyanaz de akkor is

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
akkor amit a forumba irnak az muxik? az ugyanaz...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Coine
ez, olyan mintha könyvbõl tanulnád meg hogyan kell csajozni...hülyeség, nincs benne semmi izgalom és nem is biztos, h. mûxik....

KRi2

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
viszont ha nincs disconnect ,akkor a suli is elvezheto lesz...

lll l ll lllll l lll ll

Coine
sztem is sazrok a sulin belüli kapcsolatok.

The Garrett
jah csak annyi módosítással hogy oszt. társsal ne kezdjetek. Mert abból jó nem sülhet ki... ha szakítotok (tegyük fel) akkor elég szar lesz utánna mindennap együtt lenni vele a suliban.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Unknow
Rúgd orrba egy bakanccsal és hamár nagyon ömlik az orrából a vér akkor kínáld meg zsepivel. Onnantól már sima az ügy...
Aquli
ismerek a gimiben egy lányt, nagyon tetszik, szerintem en sem vagyok teljesen kozombos a szamara. Szerintetek hogyan kozeledjek hozza? milyen temat hozzak fol, vagy hogyan dicserjem, vagy ilyesmi.

Coine
Az elõbb pont adtam 1 tippet, de ha jó lenne ha vennétek a fáradságot mondjuk végigolvasni a topicot !
Lehet kiszednétek pár dolgot belõlle.

Coine
Na nagy nehezen megtaláltam a topicot 😊
Lenne 1 jó tanácsom férfi társaimnak.
Ha van 1, olyan csaj az osztályotokban / ismerettségi körötökben / stb., aki mondjuk, h. bejön vagy átlagos, de elfogadnád...és látod, h. nem vmi társasági lény akkor menj oda hozzá beszélgess vele keveset, foglalkozz vele, persze nem kell túlzásba vinni, de ez a csepegtetés pont elég arra, hogy kõkeményen beférkõzz a tudatába, hogy ezentúl mindig számoljon veled.
Persze van amikor az eredményre várni kell, akár több hónapot is.
Erre jó példa : van 1 csaj oszt. társam, aki mondjuk átlagos és nem vmi népszerû (de nem is utálják, hanem senki nem számol vele, csak úgy elvan, vegetál), szal én vele tettem azt amit fent leírtam....legutoljára asszem ápr. elején dumáltunk 2esben, erre ma jött az SMS, h. összejövünk-e ha hazajön nyaralásból 😄

szal mindenkivel számolni kell, aki legalább 1 patront megér, mert nõbõl sose gáz ha több van, vagy csak nagyon ritkán 😄