3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#2194 nehogy bevallj minket neki :-)
amúgy nemis biztos, hogy elolvasta +
bár nemtudom ezek, hogy működnek -
#2193 Hat sajnos nem.... :c
de azert koszonom.
most megirom neki az igazsagot. -
[Walaki]D`Lair #2192 Menjetek sétálni a városba...amíg szép az idő...:) -
#2191 SZIASZTOK JÓ ARCOK! FONTOS KÉRDÉSEM LENNE, MIVEL SIKERÜLT SZERT TENNEM EGY JÓ CSAJRA ÉS NEM AKAROM ELBALTÁZNI...SZÓVAL...SZOMBATON EGYIK AŰHAVER ÖSSZEHOZOTT VELE, ÉS AZÓTA NAGYON KEVESET BESZÉLÜNK MERT NEMTUDOM MIT MONDJAK NEKI AMIVEL TUTI NEM UNTATNÁM...ŐSEM VALAMI NAGY DUMÁS MINT ÉN, SZÓVAL PLEASE HELP ME! SZOMBAT ÓTA JÁRUNK ÉS SZAKÍTÁSON TÖRI A FEJÉT MERT SZINTE SEMMIT NEM BESZÉLÜNK CSAK CSELEKSZÜNK Ð )))
ELŐRE IS VERY THX -
[Walaki]D`Lair #2190 meg az -i -re végződő becézgetések....VÁÁÁÁH...mint a lejjebb említett depi-öngyi szavak... -
#2189 talcsi, ruci, sopping, hy, háy, hol lax?, mindenféle -kácska, -kécske becézés, stb. -
DecenS #2188 Köszike... grrrr
Szivike, étvágyka... helloka... -
#2187 "szingli vagy?" na ez a csúcs... -
#2186 nekem az "ismi", "ismizés" szótól van herótom... -
#2185 látom téged is idegesít :)
De engem még a vok, cia, cép, celetem meg hasonló dolgok idegesítenek nemkicsit :) -
#2184 depi, öngyi LÁL :DD -
#2183 Net... hmm nekem felemás tapasztalataim vannak. De szerintem ez is egy olyan dolog hogy ki lehet próbálni és hátha. Én most csodák csodájára találtam egy édibédi csajszit, aki a suliban unalmában egyszer felment csetelni és megismertem (életében ha 10x csetelt). Osztán most dúl a láv :)
Olyan emberektől kell tartani aki:
- állandóan a neten lóg
- nincs képe
- mély depiben van és majdnem öngyi
- nem volt még barátja/barátnője
- szűzességét akarja elveszíteni
- gurulva közlekedik
- qrva messze lakik -
#2182 sztem abban jó :-)
nem ironikus -
DecenS #2181 Figyelj ember - tényleg nem megbántani, vagy b@szogatni akarlak - de ha esetleg te "nem vagy egy szexelős emberke" (sem), akkor majd az utódnemzés ügyében is hozzánk fordulsz segítségért? -
#2180 és 10% részesedést kapunk? P -
#2179 fogadjunk meg se nézted -
#2178 akartam mondani
amúgy egy egész fórumot ajánlottam jobbnál jobb szövegekkel -
#2177 sajna nem vagyok egy fogalmazos emberke es jol jon a konkret segitseg... :) -
DecenS #2176 ...és tessék mondani, mi akarunk itt csajt szerezni, vagy kegyed? -
#2175 mival mas ertelmes mondatot nem irtatok.... -
#2174 tényleg más szövegét írtad? -
#2173 Ne aggódj, erre válaszolni fog. Mosolyogva. :) -
#2172 na ez elment.
Thnx -
#2171 Mutasd a képét, megmondom mit írj. :) -
#2170 Én írtam egy levéltippet lejjebb! :) -
#2169 Á inkább olvass vissza, gyorsabb, egyszerűbb, meg nem látszik, hogy mit meg nem teszek a nőkért. :D -
#2168 hat kosz a segitseget...
:( -
#2167 így nehéz, ezért jobb élőben ismerkedni -
#2166 Csak ha van hozzá kedved. :) -
#2165 Engem érdekel, különben nem mondanám, de most kaparjam bele mélbe ? -
#2164 Akkor félreismertelek :-) -
cyrus #2163 humoros : a kis köcsög beképzelt
horgászik : biztos kiül a partra a sörhasával és tolja az amsteleket, én meg otthon görcsölök az ebédel !
igy helyes :P -
#2162 lehet, de egy nőt sosem fogsz megismerni
akkorse ha már azt hiszed -
#2161 Ha összeszeded nekem, és elküldöd emilben, akkor kifejtem véleményem - bár nem hinném, hogy véleményem bárkit is érdekelne. :) -
#2160 Hát nemtom, a legtöbb nő a falat kaparja a "Két floppy megy a sivatagban.." kezdetű vicctől... -
#2159 Hmmm ez jó :-)
De lehet szőke a nő és nem sakkozik :-)
viszont az hótziher, hogy most csuklik PPPPP -
Pedig érdekelt volna a véleményed... -
Kissa #2157 Az informatikus srácok egyébként egyáltalán nem unalmasak. Szerintem sokkal jobb humoruk van az átlagnál. Ezt nyugodtan állíthatom, mert hat éve van "effajta", alfahím (?) barátom. Nem kell tőlük tartani!!! -
#2156 Ez igaz. :) Ehhez elvörösödés és hebegés jár, nem pofon. :) -
#2155 na mostakor mi legyen?
lehet egyeltalan normalis levelt irni egy holgynek egyeltalan? :(