Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Trükkökel semmire nem lehet menni,inkább legyél ember(saját magad), hamarabb be fog jönni egy lánynak.
Hogy miller valaki,az sok lánynál nem számit, ha meg igen akkor azzal hogy elveszted csak nyersz.
szomorú: ha télleg nagyon teccik, akkor próbálj vele beszélni! mondd meg neki,hogy teccik neked,és el szeretnéd hívni valahova.ha igent mond, akkor tied a pálya. ha meg nem akkor se csüggedj. ha bizonytalan akkor van esélyed!!!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
szomorú😞((( Légy inkább boldog😊)))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ne azon az egy nõn búsulj, mer depis leszel!!!
De verekedni nem erdemes. Keresni kell masik csajt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Menj oda a csajhoz, az a legbiztosabb. Verekedés meg egy primitív dolog.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Adni kell nekik! Nem töketlenkedni kell!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A fiatal lányok nagyrésze igazábol nem a nagy szerelmet várja elsöre, hanem a tapasztalatot!!!Bizony a testi szerelemre vannak kiéhezve már 15-16-éves koruktol kezdve,és joval idösebb pasikrol ábrándoznak, sokszor csaptam le fiuk kezéröl ugy lányt, hogy udvaroltak neki több honapja és még alig volt köztük valami, mert a fiu töketlen volt, tapasztalatlan.Persze a lány engedte hadd fussa a köröket a srác,szeretik ha körbeudvarolják öket, mégha semmit nem is akarnak az embertöl.Amikor pedig fény derül arra hogy neked egy-két nap alatt megvolt, akkor jönn rá a srác hogy hibázott,nem volt elég ügyes.
Szoval ha nem szeretnél hasonlo cipöben mászkálni, szerintem legyél egy kicsit leleményesebb..
\"Life is around you and in you.\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
^^
És ezt honnan gondolod? Rá volt írva a homlokára?😊
"Szerintetek hogyan kozeledjek hozza? milyen temat hozzak fol, vagy hogyan dicserjem, vagy ilyesmi."
Te sehogy. Ha jó NJF paraméterekkel rendelkezel elõbb utóbb õ fog közeledni hozzád. Pesze ez nem úgy megy, hogy mész a folyosón és hirtelen a nyakadba ugrik... Sokan gondolják így... Ha iszonyat dögös csávó vagy akkor elég egy pillantás meg egykét beszélgetés. De gondolom Te nem ebben a fázisban téblábolsz, különben nem írtál volna ide😊. Ha annyira nem nézel ki jól, akkor már kicsit melózni is kell. Ok, innentõl én is korrepetálásra szomjazom, úgyhogy a többit megint rád bízom😊
Pár tipp:
- Nem jön rosszul ha mûvelt vagy NJF tereken. Pl ismersz 100ból 80 együttest, tájékozódott vagy a politikában stb. Ha ezek megvannak, sokkal több témáról tudsz beszélgetni.
- Gondolom nem vagy visszahúzódó... Amennyiben vagy, tipp: állj/üllj ki egy haveroddal valamely forgalmas helyre dumálni, ne túl feltûnõen nézegessétek a az elõttetek szaladgáló luvnyákat😊. Ekkor õk is szemügyre vesznek titeket stb stb stb...
Remélem segítettem valakinek😊
Ha a kislánynak is bejössz, akkor jöhet a flame war. Humorizálsz, adod magad, de a legdfontosabb: LÉGY MAGABIZTOS. Tudod mennyire bejönnek a remegõ kezû földet bámuló tejfölösszájú emberkék😊 De ahhoz, hogy magabiztos legyél szükséges az, hogy jól nézz ki. Akkor már nyugodtan a szemébe nézhetsz és nem lesz kisebségi komplexusod.
Ha ez is megvolt, akkor jön a szép kis együttlét. Na persze nem "olyan" együttlét. A sulin/osztályon belül csajozni nem a legjobb életbiztosítás, ugyanis egész nap össze vagytok zárva, ha erõltetett a stílusod vagy valahol többet mutattál mint ami vagy, pár nap múlva elõ fog jönni.
No mindegy, de ez már a Te dolgod😊
Add önmagad, ismerd meg, beszélgessetek, keress közös témát stb....
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
lll l ll lllll l lll ll
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lehet kiszednétek pár dolgot belõlle.
Lenne 1 jó tanácsom férfi társaimnak.
Ha van 1, olyan csaj az osztályotokban / ismerettségi körötökben / stb., aki mondjuk, h. bejön vagy átlagos, de elfogadnád...és látod, h. nem vmi társasági lény akkor menj oda hozzá beszélgess vele keveset, foglalkozz vele, persze nem kell túlzásba vinni, de ez a csepegtetés pont elég arra, hogy kõkeményen beférkõzz a tudatába, hogy ezentúl mindig számoljon veled.
Persze van amikor az eredményre várni kell, akár több hónapot is.
Erre jó példa : van 1 csaj oszt. társam, aki mondjuk átlagos és nem vmi népszerû (de nem is utálják, hanem senki nem számol vele, csak úgy elvan, vegetál), szal én vele tettem azt amit fent leírtam....legutoljára asszem ápr. elején dumáltunk 2esben, erre ma jött az SMS, h. összejövünk-e ha hazajön nyaralásból 😄
szal mindenkivel számolni kell, aki legalább 1 patront megér, mert nõbõl sose gáz ha több van, vagy csak nagyon ritkán 😄