3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Accera
    Hát ez valószínűleg ezt jelentheti, nem tudományos megfoglamazással. Kíváncsi elnnék az illatára, vagy több féle van?
  • jojo10
    nekem nagyon bejött ez a termék csak ajánlani tudom mindenkinek,tényleg meg van a hatása
  • kicsikacsa23
    NEm tudom igazából, ez érdekelne engem is. Elvileg az emberi bőr illatát erősíti fel. Na de ez nem tudom, mit jelent...
  • Accera
    Axe kidobott feromon tartalmú illatszert??? :O Ez valami új cucc?
  • kicsikacsa23
    Axe Instict-tel állítólag tuti bomlanak a csajok, mert vmi feromonos cucc. ŰV ilyesmi...
  • macleod2005
    Ha tudja hogy mi az a Supra, akkor fölösleges, ha nem, akkor meg lényegtelen
  • Coldplayer
    Miért ne mondhatnád. Csak ne azt mond h Lamborghini.
  • megalodon
    Akkor nekem Toyotám van mondhatom hogy SUPRA!?? :D
  • megalodon
    Készits vele (még egy) riportot. :)
  • milu00
    mármint nem a garázsból való kiállásra gondolok itt, hanem h mennyire férfias..
  • milu00
    az illatomtól volt olyan csaj aki nagyon begerjedt. de sztem a csajokat inkább a pasik kiállása fogja meg, vagy sem.
  • Coldplayer
    És a parfümöd érdekelte a csajokat?
  • milu00
    az egyéniség és a külső sztem fontosabb a kocsinál. speciel egyik nőmet sem érdekelte eddig h milyen járgányom van.. pedig elég jó csajok voltak, de tényleg!
  • Endru37
    Kocsi nélkül is lehet csajozni.Az egyéniség a lényeg...;) Najóóó....a külső is:)
  • milu00
    nekem eddig még nem nagyon volt gondom a csajozással, a külsőm a helyén és eléggé szeretek ismerkedni. meghívom a hölgyet egy italra, ha elfogadja, onnan már sínen vagyok..:)
  • macleod2005
    Azért eléggé nagy százalék harap a kocsikulcsra
    Ha "messze" lakik 120%-os a nyerési esély a kulccsal, Ha csak el akarod vinni kocsikázni, 70-90%, annak függvényében hogy milyen embléma van a kulcsodon. És itt jönnek a kiskapuk: (Lányok ne olvassátok )
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A lányok nem tudják, hogy a Lamborghini traktorokat is gyárt.
    A lányok nem tudják, hogy a Chevi az lehet dévú kalos is.
    A Fiat sportkocsi, a kispolák.
    A BMW 30 éve is gyártott autókat.
    A Merci is.
    Az Ifa is turbós és két üléses.
    A helyi járat meg 9000 köbcenti :P
  • tompapaa
    hát kb mind olyan pedig. Mostanában a playt meg a symbolt dicsérik mondjuk, csak nem túl sznob helyek?
  • kalaja
    sztem akkor ha nem valami cigifüstös szórakozóhelyen találkoztok
  • Coldplayer
    Azért nem minden csaj ilyen elvetemült, hogy csak a BMW kulcsára harap. De a jóféle dezodor, vagy parfüm sokat jelenthet.
  • Freshke
    Ha igényesen felöltözöl , magadra öntesz egy kis kölnit, kivillantod a bmw-d kulcsát.. :D tuti siker.

Csajoknak már elegük van a csajozós dumákból :) Max szimplán ha nagyon kiszemeltél egyet, meghívod vmire, azt' kalap kabát..
  • mufan21
    azt kell mondani h plasztikai sebész vagy. :) az biztos bejön minden csajnak.
  • Coldplayer
    Na ettől nem hiszem h bármelyik csaj bevadulna:D. Kell hozzá egy tuti duma mindenféleképpen:)
  • Freshke
    Bemész, beülsz a pulthoz, szúrsz egy whiskey-t és majdcsak odajön vki :)
  • lamase
    fizetős lányok maradnak, vagy még várj pár évet amig idősebb leszel :)
  • bens
    tanulj meg írni. transzVesztita.
  • FlyHigh
    Te leszbi vagy? Én toleráns vagyok, nem gáz, meg nem tehetsz róla, ha így is van, csak kurvaszarul hangzik.
  • mateos11
    http://szeretnemszeret.info/?page=47731 lesetekmeg
    bocs nincs ekezetem BOCS NA
  • Anaid
    Szépen összefoglaltad a lényeget, röviden ennyi szentem is.
    Lehettél volna kicsit kíméletesebb a megfogalmazásban.
    Nem mindig nyerő a "sokkterápia"!
  • huntofa
    öröm volt olvasni a topicot , visszatérek fél év múlva kiröhögni a következő lúzer generációt...

Addig se felejtsétek: Ne csajozzatok , legalább több csajjal összejöhetek!

• huntofa
    hogy tudsz becsajozni ? Odamész a csajhoz , elkezdesz vele beszélgetni. -> két lehetőséged lesz: 1. összejöttük 2. elküld a picsába

Add önmagad te szerencsétlen.
  • huntofa
    te is okos vagy , látszik értesz a nőkhöz , talán transzfesztita vagy?? ...
  • huntofa
    menj oda és szólítsd le , vagy bejössz neki vagy pórul jártál. ennyi
  • huntofa
    Egy szánalmas f@sz az aki tippek és tanácsok alapján csajozik. Elgondolkodtatok már azon hogy a csajozást nem lehet megtanulni az ÉREZNI kell , majd itt tanultok meg csajozni , nevetséges
  • Anaid
    más nézőpont....egyebek.
    10-ből 10 pont nálam!
  • kalop
    Tud nekem valaki segíteni, kicsit félénk vagyok és szeretnék közelebb kerülni hozzá !
    Ha van valakinek valami tuti ötlete akkor szívesen fogadom!
  • Jacky
    Nem érdemes veled foglalkozni sem ..
  • salsoul
    [itt egyébként elírtam a dolgot, mert érvelésre gondoltam egészen pontosan]
  • salsoul
    Mit támasszak alá konkrétan?
  • Molnibalage
    "Egyébként mikor jutunk el oda mikor állításaidat konkrét példával is alá tudod támasztani majd?"

Ez pont te mondod?
  • salsoul
    Nézd, én nem vagyok atyaúristen, kurva okos arc sem vagyok, felsőbbrendűséggel sem jöttem elő, de megtisztelő, hogy mindezeknek érzel.

Pusztán arról van szó, hogy másképp, más szemszögből gondolkodok.
    Ez pedig igen irritál téged, mert szemben áll aktuális gondolkodási irányzataiddal.

A megítélésemet továbbra is fenntartom.
    Hiába tűnik baromságnak - ráadásul csak a te szemszögedből...

Egyébként mikor jutunk el oda mikor állításaidat konkrét példával is alá tudod támasztani majd?

Aki nem tudja a miértéket vaktában él, cselekszik.
    Sodrdik erre, sodródik arra...