3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
Accera #3644 Hát ez valószínűleg ezt jelentheti, nem tudományos megfoglamazással. Kíváncsi elnnék az illatára, vagy több féle van? -
jojo10 #3643 nekem nagyon bejött ez a termék csak ajánlani tudom mindenkinek,tényleg meg van a hatása -
#3642 NEm tudom igazából, ez érdekelne engem is. Elvileg az emberi bőr illatát erősíti fel. Na de ez nem tudom, mit jelent... -
Accera #3641 Axe kidobott feromon tartalmú illatszert??? :O Ez valami új cucc? -
#3640 Axe Instict-tel állítólag tuti bomlanak a csajok, mert vmi feromonos cucc. ŰV ilyesmi... -
#3639 Ha tudja hogy mi az a Supra, akkor fölösleges, ha nem, akkor meg lényegtelen -
#3638 Miért ne mondhatnád. Csak ne azt mond h Lamborghini. -
megalodon #3637 Akkor nekem Toyotám van mondhatom hogy SUPRA!?? :D -
megalodon #3636 Készits vele (még egy) riportot. :) -
milu00 #3635 mármint nem a garázsból való kiállásra gondolok itt, hanem h mennyire férfias.. -
milu00 #3634 az illatomtól volt olyan csaj aki nagyon begerjedt. de sztem a csajokat inkább a pasik kiállása fogja meg, vagy sem. -
#3633 És a parfümöd érdekelte a csajokat? -
milu00 #3632 az egyéniség és a külső sztem fontosabb a kocsinál. speciel egyik nőmet sem érdekelte eddig h milyen járgányom van.. pedig elég jó csajok voltak, de tényleg! -
Endru37 #3631 Kocsi nélkül is lehet csajozni.Az egyéniség a lényeg...;) Najóóó....a külső is:) -
milu00 #3630 nekem eddig még nem nagyon volt gondom a csajozással, a külsőm a helyén és eléggé szeretek ismerkedni. meghívom a hölgyet egy italra, ha elfogadja, onnan már sínen vagyok..:) -
#3629 Azért eléggé nagy százalék harap a kocsikulcsra
Ha "messze" lakik 120%-os a nyerési esély a kulccsal, Ha csak el akarod vinni kocsikázni, 70-90%, annak függvényében hogy milyen embléma van a kulcsodon. És itt jönnek a kiskapuk: (Lányok ne olvassátok )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A lányok nem tudják, hogy a Lamborghini traktorokat is gyárt.
A lányok nem tudják, hogy a Chevi az lehet dévú kalos is.
A Fiat sportkocsi, a kispolák.
A BMW 30 éve is gyártott autókat.
A Merci is.
Az Ifa is turbós és két üléses.
A helyi járat meg 9000 köbcenti :P
-
#3628 hát kb mind olyan pedig. Mostanában a playt meg a symbolt dicsérik mondjuk, csak nem túl sznob helyek? -
kalaja #3627 sztem akkor ha nem valami cigifüstös szórakozóhelyen találkoztok -
#3626 Azért nem minden csaj ilyen elvetemült, hogy csak a BMW kulcsára harap. De a jóféle dezodor, vagy parfüm sokat jelenthet. -
Freshke #3625 Ha igényesen felöltözöl , magadra öntesz egy kis kölnit, kivillantod a bmw-d kulcsát.. :D tuti siker.
Csajoknak már elegük van a csajozós dumákból :) Max szimplán ha nagyon kiszemeltél egyet, meghívod vmire, azt' kalap kabát.. -
mufan21 #3624 azt kell mondani h plasztikai sebész vagy. :) az biztos bejön minden csajnak. -
#3623 Na ettől nem hiszem h bármelyik csaj bevadulna:D. Kell hozzá egy tuti duma mindenféleképpen:) -
Freshke #3622 Bemész, beülsz a pulthoz, szúrsz egy whiskey-t és majdcsak odajön vki :) -
#3621 fizetős lányok maradnak, vagy még várj pár évet amig idősebb leszel :) -
#3620 tanulj meg írni. transzVesztita. -
#3619 Te leszbi vagy? Én toleráns vagyok, nem gáz, meg nem tehetsz róla, ha így is van, csak kurvaszarul hangzik. -
mateos11 #3618 http://szeretnemszeret.info/?page=47731 lesetekmeg
bocs nincs ekezetem BOCS NA -
#3617 Szépen összefoglaltad a lényeget, röviden ennyi szentem is.
Lehettél volna kicsit kíméletesebb a megfogalmazásban.
Nem mindig nyerő a "sokkterápia"! -
huntofa #3616 öröm volt olvasni a topicot , visszatérek fél év múlva kiröhögni a következő lúzer generációt...
Addig se felejtsétek: Ne csajozzatok , legalább több csajjal összejöhetek!
Pá -
huntofa #3615 hogy tudsz becsajozni ? Odamész a csajhoz , elkezdesz vele beszélgetni. -> két lehetőséged lesz: 1. összejöttük 2. elküld a picsába
Add önmagad te szerencsétlen. -
huntofa #3614 te is okos vagy , látszik értesz a nőkhöz , talán transzfesztita vagy?? ... -
huntofa #3613 menj oda és szólítsd le , vagy bejössz neki vagy pórul jártál. ennyi -
huntofa #3612 Egy szánalmas f@sz az aki tippek és tanácsok alapján csajozik. Elgondolkodtatok már azon hogy a csajozást nem lehet megtanulni az ÉREZNI kell , majd itt tanultok meg csajozni , nevetséges -
#3611 más nézőpont....egyebek.
10-ből 10 pont nálam! -
kalop #3610 Tud nekem valaki segíteni, kicsit félénk vagyok és szeretnék közelebb kerülni hozzá !
Ha van valakinek valami tuti ötlete akkor szívesen fogadom! -
Jacky #3609 Nem érdemes veled foglalkozni sem .. -
#3608 [itt egyébként elírtam a dolgot, mert érvelésre gondoltam egészen pontosan] -
#3607 Mit támasszak alá konkrétan? -
#3606 "Egyébként mikor jutunk el oda mikor állításaidat konkrét példával is alá tudod támasztani majd?"
Ez pont te mondod? -
#3605 Nézd, én nem vagyok atyaúristen, kurva okos arc sem vagyok, felsőbbrendűséggel sem jöttem elő, de megtisztelő, hogy mindezeknek érzel.
Pusztán arról van szó, hogy másképp, más szemszögből gondolkodok.
Ez pedig igen irritál téged, mert szemben áll aktuális gondolkodási irányzataiddal.
A megítélésemet továbbra is fenntartom.
Hiába tűnik baromságnak - ráadásul csak a te szemszögedből...
Egyébként mikor jutunk el oda mikor állításaidat konkrét példával is alá tudod támasztani majd?
Aki nem tudja a miértéket vaktában él, cselekszik.
Sodrdik erre, sodródik arra...