3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Eloldeszka
    Aha. Hát őt nem vágom. Kép róla?

Na, hogy ne csak OFFoljak:
  • hellobello
    hát a Voksán Virág !
  • Eloldeszka
    Mármint mi mű? Vagy ezt nem is nekem írtad?
  • sport88
    Hú kösz, úgy látom megvan a holnap esti program:)
  • Kiralykalap
    Egy ilyen nő nem hiányozhat ezekről a bulikról!
  • hellobello
    De tényleg, de a bulikat itt találjátok
  • mirakon
    Az Axe-os bulikon ott szokott lenni, nem? Volt vki ezek közül valamelyiken?
  • hellobello
    én is elmennék egy bulijára :)
  • kicsikacsa23
    Nekem bejön a csaj, megnézném élőben.
  • hellobello
    nekem így is tetszik, hogy egy kicsit "mű" :)
  • Eloldeszka
    Zitus az földim, hehe. Kár, hogy nem ismerem személyesen :-(
  • patkomar
    A foga tuti nem eredeti, vagy akkor fehérített:D
  • Mundas
    talán a foga?:)
  • Rubenvagyok
    Hát igen, mivel a termék jó de a csaj... hát? Mit is lehet rá mondani hogy mű? Mi eredeti rajta valaki tudja?
  • Wolfenti
    Még nem de nem sok kell hozzá. Vétek egy terméket ilyen nővel reklámozni...
  • Rubenvagyok
    Hát már úgy néz ki mint a Maria Garonadzzo.
  • Mundas
    hát nekem biztos nem:P
  • Wolfenti
    Igen egy kicsit megszaladt az arcában az olló meg a tű...szilikont se nagyon spóroltak. Valakinek biztos tetszik.
  • Rubenvagyok
    Uhhh. Voksán Virág:P szegény nő mi lett belőle.
  • Wolfenti
    Sajnos a képet nem akarja berakni de majd megnézitek magatok:)
  • Wolfenti
    Nem tudom láttátok e már az Axe oldalát de most felkerültek az Axe party-s képek. Ide egyszer el kell menni:) Debreceni Zita is ott volt;)

• Mundas
    én már láttam...Le is ragadtam ott egy félórára:)
  • notcha
    így gondolod?
    http://www.youtube.com/watch?v=nEyiQavfXfk

:D:D:D
  • Wolfenti
    Amúgy láttátok már az Axe oldalát van raja pár jó nő:) Nézzétek meg a reklámokat,jópofák:)
  • hellobello
    az emberi bőr illatánál nincs jobb :)
  • Mundas
    Az sem rossz...:D Ezt ellehet nevezni "alkoholos feromonnak" :)
  • IcEnergy
    Én inkább leitatom a csajt :) Jobban használ mint a feromon :)
  • Wolfenti
    Az illatát én sajnos nem ismerem még,de majd holnap megyek az Arénába ruhát venni,benézek majd a dm-be is:)
  • Wolfenti
    Az tény hogy az Axe nak jók a filmjei meg a marketingje de ez még nem jelenti azt hogy maga a dezodor jó. Nekem régebben bejött de mostanában már mást használok. Ezt az új illatot viszont mindenképp ki fogom majd próbálni mert érdekel ez a feromonos dolog. Amúgy az önbizalomnövelés része nem hülye dolog....lehet hogy csak ez a lényege
  • Mundas
    ...akkor már valakinek ,csak ezért is érdemes használni ilyet...Egyébként van valaki,aki már kipróbálta az új Axe-t.Milyen az illata?Mert gondolom,hogy olyan illat nincs ,hogy "testszagnövelő illat" :P:D
  • Rubenvagyok
    Igen, eléggé önbizalom növelő lehet. Gondolj bele csak határozottabb leszel, kiállásod is más lesz.
  • Mundas
    Én is inkább a parfümök oldalán állok,de azért ezt kipróbálnám szívesen...Szerintetek van abban az elméletben valami,hogy ez csak önbizalom növelő?
  • notcha
    Az axe-nak tényleg jó a marketingje, mindig tuti csajokat raknak a filmjeikbe, de ettől függetlenül nekem az illata is bejön
    ez a feromon dolog érdekes, még nem próbáltam
  • IcEnergy
    Hehe.. Axe? Annak csak a marketingje jó.. nem az illata. Egy semleges illatú dezo + egy hozzád illő finom parfüm a nyerő páros. Persze ez nem azt jelenti, hogy buknak rád a nők, hanem azt, hogy kellemes lesz az illatod. A kellemes illat nem egyenlő a kellemes megjelenéssel és nem egyenlő a kellemes személyiséggel.
  • Wolfenti
    Nem tudom de ezt jó lenne tudni. Érdekelne.
  • hellobello
    Szerintem semmi köze sincs a feromonhoz !
  • Mundas
    Állítólag igen...Sajnos azt én sem tudom,hogy ezt miként teszi.Esetleg valaki tudja?
  • Rubenvagyok
    Elég érdekes is lenne ha olyan illat lenne ami felerősíti az izzadság szagot:P De ez akkor felszabadítja a test feromonjait?
  • Powalik
    Szerintem azt jelenti hogy vannak benne olyan összetevők amik azt a természetes illatot erősítik fel ami a bőrnek van. Feromon szerű lehet. Amúgy itt gondolom nem az emberszagra kell gondolni.:)
  • kicsikacsa23
    Hát nem tudom, lehet... Vagy az is lehet, hogy az emberi bőrnek alapvetően ugyanolyan illata van, és csak kisebb befolyásoló tényezők miatt változhat. Vagy nem tudom:D Utána kéne nézni. Nincs az axe-nak vmi leírása erről?