3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#3684 Aha. Hát őt nem vágom. Kép róla?
Na, hogy ne csak OFFoljak:
-
#3683 hát a Voksán Virág ! -
#3682 Mármint mi mű? Vagy ezt nem is nekem írtad? -
sport88 #3681 Hú kösz, úgy látom megvan a holnap esti program:) -
#3680 Egy ilyen nő nem hiányozhat ezekről a bulikról! -
#3679 De tényleg, de a bulikat itt találjátok -
mirakon #3678 Az Axe-os bulikon ott szokott lenni, nem? Volt vki ezek közül valamelyiken? -
#3677 én is elmennék egy bulijára :) -
#3676 Nekem bejön a csaj, megnézném élőben. -
#3675 nekem így is tetszik, hogy egy kicsit "mű" :) -
#3674 Zitus az földim, hehe. Kár, hogy nem ismerem személyesen :-( -
patkomar #3673 A foga tuti nem eredeti, vagy akkor fehérített:D -
Mundas #3672 talán a foga?:) -
#3671 Hát igen, mivel a termék jó de a csaj... hát? Mit is lehet rá mondani hogy mű? Mi eredeti rajta valaki tudja? -
Wolfenti #3670 Még nem de nem sok kell hozzá. Vétek egy terméket ilyen nővel reklámozni... -
#3669 Hát már úgy néz ki mint a Maria Garonadzzo. -
Mundas #3668 hát nekem biztos nem:P -
Wolfenti #3667 Igen egy kicsit megszaladt az arcában az olló meg a tű...szilikont se nagyon spóroltak. Valakinek biztos tetszik. -
#3666 Uhhh. Voksán Virág:P szegény nő mi lett belőle. -
Wolfenti #3665 Sajnos a képet nem akarja berakni de majd megnézitek magatok:) -
Wolfenti #3664 Nem tudom láttátok e már az Axe oldalát de most felkerültek az Axe party-s képek. Ide egyszer el kell menni:) Debreceni Zita is ott volt;)
-
Mundas #3663 én már láttam...Le is ragadtam ott egy félórára:) -
notcha #3662 így gondolod?
http://www.youtube.com/watch?v=nEyiQavfXfk
:D:D:D -
Wolfenti #3661 Amúgy láttátok már az Axe oldalát van raja pár jó nő:) Nézzétek meg a reklámokat,jópofák:) -
#3660 az emberi bőr illatánál nincs jobb :) -
Mundas #3659 Az sem rossz...:D Ezt ellehet nevezni "alkoholos feromonnak" :) -
IcEnergy #3658 Én inkább leitatom a csajt :) Jobban használ mint a feromon :) -
Wolfenti #3657 Az illatát én sajnos nem ismerem még,de majd holnap megyek az Arénába ruhát venni,benézek majd a dm-be is:) -
Wolfenti #3656 Az tény hogy az Axe nak jók a filmjei meg a marketingje de ez még nem jelenti azt hogy maga a dezodor jó. Nekem régebben bejött de mostanában már mást használok. Ezt az új illatot viszont mindenképp ki fogom majd próbálni mert érdekel ez a feromonos dolog. Amúgy az önbizalomnövelés része nem hülye dolog....lehet hogy csak ez a lényege -
Mundas #3655 ...akkor már valakinek ,csak ezért is érdemes használni ilyet...Egyébként van valaki,aki már kipróbálta az új Axe-t.Milyen az illata?Mert gondolom,hogy olyan illat nincs ,hogy "testszagnövelő illat" :P:D -
#3654 Igen, eléggé önbizalom növelő lehet. Gondolj bele csak határozottabb leszel, kiállásod is más lesz. -
Mundas #3653 Én is inkább a parfümök oldalán állok,de azért ezt kipróbálnám szívesen...Szerintetek van abban az elméletben valami,hogy ez csak önbizalom növelő? -
notcha #3652 Az axe-nak tényleg jó a marketingje, mindig tuti csajokat raknak a filmjeikbe, de ettől függetlenül nekem az illata is bejön
ez a feromon dolog érdekes, még nem próbáltam -
IcEnergy #3651 Hehe.. Axe? Annak csak a marketingje jó.. nem az illata. Egy semleges illatú dezo + egy hozzád illő finom parfüm a nyerő páros. Persze ez nem azt jelenti, hogy buknak rád a nők, hanem azt, hogy kellemes lesz az illatod. A kellemes illat nem egyenlő a kellemes megjelenéssel és nem egyenlő a kellemes személyiséggel. -
Wolfenti #3650 Nem tudom de ezt jó lenne tudni. Érdekelne. -
#3649 Szerintem semmi köze sincs a feromonhoz ! -
Mundas #3648 Állítólag igen...Sajnos azt én sem tudom,hogy ezt miként teszi.Esetleg valaki tudja? -
#3647 Elég érdekes is lenne ha olyan illat lenne ami felerősíti az izzadság szagot:P De ez akkor felszabadítja a test feromonjait? -
#3646 Szerintem azt jelenti hogy vannak benne olyan összetevők amik azt a természetes illatot erősítik fel ami a bőrnek van. Feromon szerű lehet. Amúgy itt gondolom nem az emberszagra kell gondolni.:) -
#3645 Hát nem tudom, lehet... Vagy az is lehet, hogy az emberi bőrnek alapvetően ugyanolyan illata van, és csak kisebb befolyásoló tényezők miatt változhat. Vagy nem tudom:D Utána kéne nézni. Nincs az axe-nak vmi leírása erről?