Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Engem baromira idegesít ez a homo-divat.
Mindjárt leszopom a haverom, aztán majd kurva menõ gyerek leszek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bld
hát vannak ilyenek na

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bld
háát még mindig jobb mint ha a társaság férfi tagjaival tette volna ugyanezt.......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ghost cb
...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Narancs
Nah levésem a fejleményeket, mert megígértem még annó pár hete.
A csaj felejtõl lett idõközben.
Alkalmam nyílt elég sok idõt eltölteni vele, és sajna rá kellett jönnöm, hogy Õ sem más mint a többi 12 egy tucat ribi a környéken...😞
Mindenesetre a társaság 1000L befogadta mikor sikerül bemutatnia hogy hány lánnyal tud smárolni 10 perc alatt...
Hihetetlen hogy egyesek mire nem képesek...
Most szerzett 1 kis respectet másoknál, én viszont tuti nem kezdek vele...
A tanulságot azért levontam, nah jó csajozást mindenkinek!
Na csá! Peace!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bld
pontosan!

Johnyy
Amedig már a kiszemelt áldozat nem bírja nélküled és nyagat és nem ugyjön ki az egész hogy te csicskulsz utánna ..

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

bld
a legtutibb módszer: lassú víz partot mos, a türelem mindig rózsát terem! szépen lassan észrevétlenül😊

Ok. Azért én akkor is magamat fogom adni minden helyzetben, az a legeccerûbb. A ribancokra meg amúccse pazarlom a zidõmet.

sz4bolcs
Egyébként egyetértek a #3138-assal, csak azt akartam mondani, hogy alkalmi partner föl lehet úgy is szedni, hogy nem magad adod, megtartani viszont már nehéz így. Ezért írtam, hogy 2 külön dolog. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ööööö, és miért szedsz fel egy csajt? Nem azért, hogy megtartsd...?

sz4bolcs
kasika: Csaj fölszedése, és nem barátnõ megtartása a téma 😊))

LoL. Csak a véleményemet mondtam el. Ahogy én látom ezt a dolgot. Erre való a fórum, nem?

Johnyy
Most megmondtad a tutit?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

És soha nem is lesz tuti móccer. Minden lány/nõ/hölgy/etc más, másképp kell közeledni. De a legeccerûbb az, ha mindig Magadat adod (tom elcsépelt szöveg...), ha nem teccik Neki, akkor úgyis mind1. Ha úgy csinálsz, mintha más lennél (mint amilyen vagy), akkor úgyis csak Magadat baszod át és esetleg ha össze is jön a csajjal, akkor nem Téged fog szeretni, hanem azt, amilyennek feltünteted Magad, innentõl full bukkkkó. Ha nem teccik Neki, amilyen alapbul vagy, akkor meg tök mind. Lehet rosszul látom, de sztem ez így van. Fölös mindenféle praktikákon agyalni. Amikor randizol vagy vmi, akkor csak hadd menjen minden a maga útján és majd kiderül mi lesz.

ALCATELGOD
Tuti módszer nincs!! A férfiak azért szednek fel fiatalabbakat, mert azokat könyebb megfûzni és kevesebb a tapasztalatuk.... de egyszer a fiatal is ráun (de még mien hamar) Én már sokfajta hölgyeményt megismertem, de az szent igaz, hogy a fiatalabbakkal könnyebb!! Pl egy csaj SMS-ben ísmertem meg úgy, hogy õ véletlenül félretárcsázott én meg nem hagytam anyiban! És mi lett a vége 14 éves szép kiscsaj... egy hetes járással, aztán meguntam, hogy szabolcsból mindig át kellet mennem Hajduba :-)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Trade
Nekem is a luzerek tunnek a szimpatikusnak!
Kellenenek is ilyen "baratok".
Nekem is volt olyan osztalytarsam hogy mar 8.ba borotvalkozott egeszsegere!
Most meg ugy nez ki mint egy szoros majom!
Narancs:miert nem csak sajat felelosegre szolsz be masoknak?

RangeR
Na rájöttél már a módszerre? Mert azért nem kell ilyen tudományosan felfogni a dolgot, hogy módszer"... meg ilyenek! Én sem vagyok éppen egy Beckham vagy hogy írják, de panaszra eddig nem sok okom lehet ezen a területen!

sz4bolcs
Ezt írtam. Oké lesz, csak ne kérdezz vissza 😊

Narancs
Ez nem sajnáltatás volt, hanem abszolút reális körkép az életemrõl.
Én nem sajnálok semmit, jól vagyok.
Nem azért írtam le hogy sajnáljatok, hanem azért mert kérdezték.
A storyban ez a legmellékesebb szál, nem ez a fontos.
Mindenki ehez a részhez szól hozzá, mert ehez könnyû.
Ha visszaolvasol nem elkeseredetten tanácsért könyörögve írtam ebbe a kurva topicba, csak leírtam mi a pálya, aztán mindenki elhallmozott jobbnál - jobb tanácsokkal, vagy
oltott hogy "miért így élsz, változz meg...!!!"
Köszi mindenkinek, de heló, megoldom magam is, nem lesz gáz! Oké?

Tuvok
Nõzni nem fórumon kell ...

traXion
Itt sajnáltatod magad, hogy neked milyen nehéz bla bla, ha nem tennéd, nem írnál ebbe a kurva topicba. Pontosan az az ember vagy, aki direkt túlbonyolítja a dolgokat. Nézz már rá a mostani életedre szubjektíven, egyáltalán nem azt fogod látni, amit itt mesélsz. Egyszerûbb a helyzet, mint gondolnád.

Narancs
én se magam, miért? Kéne?

traXion
Egyáltalán nem sajnállak.

Narancs
Meg, a story folytatását kb 1 hét múlva leírom, addigra biztos jó sok minden történik majd!

sz4bolcs
Na meghoztad a döntést 😊

sz4bolcs
#23-asra még válaszolj, mielõtt mérlegelsz, miután elolvastad szóról szóra 😊

Narancs
sEmmit, csak kérdezték mi van én meg leírtam.
Ráhajtok a lányra, aztán majd leírom mi volt.
CSak leítram hogy hogy a helyzet nem egyszerû, de megfogok tenni mindent, aztán majd meglássuk...

Narancs
Ghost, én végig ellenkezem az alapelvekkel, pl most is, mikor köszöntem a lánynak, és ellenkezni is fogok, ha neadjIsten járunk majd. Mert ez engem nem érdekel mit gondolnak. Ez a tény.
Én nem a felületes bandához ragaszkodom, hanem a barátokhoz, akik a bansához, a sikerekehez, bulikhoz, jövõhöz.
Érted?
Végig én lógtam ki, és végig õk tartottak bent.
Csak megpendítettem a húrt a lány kapcsán, hogy ezért bizony megint balhé lesz, persze a hátam mögött, de én leszarom, érted?
Á, mind1, tudom mit kell tennem, igazából mindíg is tudtam.

sz4bolcs
Légy figyelmesebb nehogy bárkit eltaposs!
Sajnálom, ha nem tudtam segíteni, igazából ennyire tellett, többet nem is várhatsz egy embertõl. Nem akarok vitatkozni, neked viszont ha kell az a lány, mérlegelsz, és ha úgy látod jónak, megteszel érte mindent. Végülis mit akarsz még tõlünk hallani?

sz4bolcs
Az ember sok mindent túlél. Nem vagy te olyan gyenge. Ha elárulnak, megvetheted õket, akiknek viszont még elárulni sincs bátorságuk, ha rám halgatsz, nem is foglalkozol velük.Ne félj mi van a hátad mögött, úgyis minden kiderül 😊

Narancs
A lúzer halmazon belül kevés a kapcsolat, nincs egységes lúzer akarat, ahogy a "társaságnál" van.
Soxor észre se veszem és eltaposom õket, komoly! Mert nem szólnak, hogy sorry, de ez az én helyem, üljél arrébb!

ghost cb
Tudod mit? Szerintem válaszd a baráti társaságod, és nehogy ellenkezz az alapelvekkel, mert hagyhatod megnõni a bajuszod, és muszáj lesz egy szemüveg! Meg is érdemled...
(még mindig nem értem mi a ****nak ragaszkodsz a felületes bandádhoz, de amilyen ragaszkodást mutatsz irántuk, jobb is lesz ha nem csinálsz semmit, amivel ellenszenvet kelthetsz a csoportodban). ENnyi én befejeztem, feladom...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

sz4bolcs
És feltételezem, ha leválsz ettõl a csoporttól ahol vagy, képes leszel nem hagyni.
Pár éven belül úgyis változik a gondolkodásod 😊

Narancs
Elsõt kicsit eltúloztam, vannak barátok, de külön klikk nincs, érted? Szóval a barátokkal nincs akkora összetartás, pont a nagy társaság miatt, ami egy olyan mint egy hatalmas olvasztó tégely.
Sulit nem lenne szerencsész váltani, mert ez egy jónevû suli, saját tantervvel, nem is tudnék már így érettségi elõtt ármenni sehová, vagy legalábbis úgy nem hogy késõbb ne igyam meg a levét...
Igazad van, a bajban magamnak kell megvédni magam ,csak amikor a hátam mögött zajlanak az események, a tudtom nélkül, úgy elég negéz...😊

sz4bolcs
Moderátorhoz: Még ontopic vagyok?

sz4bolcs
A lúzerek azért gyengék ,mert nem képesek csoprtba tömörülni, így semmibe sem kerül elnyomni õket. - nem képesek csoportba tömörülni, mégiscsak csináltál egy lúzer csoportot. El kell õket taposni? :-) miért ítélkezel felettük? Egy embert akkor lehet elnyomni, ha hagyja.

sz4bolcs
Érdekes. De nekem ez fekete-fehér 😊) Gondolj bele, mindegyiknek megvannak a maga érzései. A maga világa. Érdekes, miközben hirdeted a saját szabadságod, mindenkit besorolsz egy csoportba, még magad is 😊

sz4bolcs
Én már váltottam sulit ilyen miatt.
egyéni barátságok-kapcsolatok nincsenek, csak társaság van. -próbálj meg minden egyént külön-külön nézni
A másik hogy nem akarok elmenni, azért akik szeretnek azokat én is nagyon szeretem, nem hagynám itt õket!
-Akkor mégis vannak barátaid.
Tisztázni kéne melyik igaz, és lehet tovább lépni 😊
De azért bizony van veszteni valóm, nem szeretnék másik sulit! - ha az az elsõ igaz, nyugodtan válthatsz sulit. Jót tesz. Ha a második, akkor nem kell ez a nagy felhajtás. 😊
Jó suli, télleg jó, regeteg "híres ember" gyerekével van mód együtt lógni, ha vki ügyes megalapozhatja a jövõjét! - Kihasználod.
Ez nem olyan szokványos suli, ahol tanulsz, van pár haverod, szombaton kocsmázás, néha beficcen egy csaj, lazán tellnek az évek...itt full másról szól a dolog! - Mindenhol élet az élet. Mivel kaptál többet mint máshol?
Eddig mindíg szerencsém volt, hogy a társaságban voltak/vannak befolyásos barátaim, akik bárkinek is szóltam be, bárkit is küldtem el a francba vmiért, mindíg tûzbe tették értem a kezüket. - Bajban csak te fogod megvédeni magad, senki mástól, sem szülõktõl, sem barátoktól nem fogsz segítséget kapni. A problémád te oldod meg.
Én legszívesebben már elküldtem volna 1 csomó embert, megmondtam volna a frankót hogy ki mit csináljon, de nem akarok kiszakadni, a barátaimat szar helyzetbe hozni, hogy elcsesszem az õ dolgaikat is. - Próbáltad már? Nem veszthetsz olyan nagyot. 😊
Ezt kis bíztatásnak írtam le, hogy gondokodj el rajta, és bízom benne, hogy pozitívan fog befolyásolni.

Narancs
Ha ismernéd ezeket az arcokat...😊
A lúzerek nem ápoltak, legtöbbjük nem vágta le ifjúkori serkenõ bajszát, így rendszerint ott pejhedzik a legénytoll az SZTK keretes szemüvegük alatt.
A lúzer lányok a nagyi cuccait hordják, nem szõrtelenítik semmilen testrészüket, sosem lesznek képesek legyõzni gátlásaikat a fiúkkal és világgal szemben.
A lúzer srácok nem ismerkednek, nem csajoznak, nem járnak el sehová. Köztük az a menõ aki cserkész,mert a cserkészek tartoznak vhová, és van egy csomó külsõs, szintén cserkész ismerõsük. A cserkészek a lúzererk közt a bárók, mert néha mernek lúzer lányokhoz szólni, ha pl kifogy a tinta, mernek egy közeli lúzer lánytól egy csicsás, szép színes tollat kérni. Szóval a lúzerek vezetõiknek tekintik õket, fölnéznek rájuk.
A lúzerek azért gyengék ,mert nem képesek csoprtba tömörülni, így semmibe sem kerül elnyomni õket.
Tudom hogy más sulikban tök máshogy van, de a miénk már csak ilyen tré iskola...

sz4bolcs
Nekem a történetedbõl a lúzerek "csoportja" eddig a legszimpatikusabb. Nem tudom miért, de majd gondolkodok róla. Mintha õk nem keresnék a társaságot, hanem magányossá edzették volna magukat. Õk tudják, hogy ha baj van, csak magukra számíthatnak. Fognak azok még pinát látni ;-)

Narancs
Nem mondtam hogy nem megyek oda hozzá, errõl szó nincs!
Hisz nekem köll ez a lyány, és leszarom hogy ez kinek tetszik/nem tetszik, csak tudom hogy megint támadási felületet nyújtok.
1 kis helyesbítés: barátok nem egyenlõ társasággal, a barátok a társaság 1 kis csoportja.
Társaság = azon emberek csoportja, akik nem lúzerek, aki tag az menõ (hogy ezzel a nevetséges szóval leegyszerûsítsem a dolgokat), aki nem tag az lúzer.
Nem mondtam hogy nem fogok ráhajtani a lányra aki tetszik a társaság nem tetszése miatt, ez sosem érdekelt.
Nekem vannak barátaim, tudom meddig mennének el értem, nem akarom õket választás elé kényszeríteni, hogy csatlakozzunk együtt a lúzerekhez miattam, mert cseszek a "szabályokra", mert igazad van, félek hogy õk nem áldoznák föl a tagság elõnyeit miattam. Ezért inkább kihúzom még ezt az évet aztán tépek vidékre koliba egyetemre...
De addig is járni szeretnék ezzel a tündéri lánnyal, nyitni a külvilág felé, ezzel a lépéssemmel saját magam lazítanék a társaság és köztem lévõ köteléken.

ghost cb
Értem. De mi történne, ha véletlenül odamennél ahoz a csajhoz akit sokan utálnak, de ne neked tetszik, és megmondanád ezt neki? Elpártolnának a "barátaid"? Összesúgnának mögötted a "barátaid"?
Én pontosan értem a helyzetedet, nekem nincs is sok barátom, mert felismerem ki az igazi barát és ki az aki nem tartana ki mellettem. Ugy érzem elbeszélsz mellettem, mert vágom hogy mivan, csak ÉN NEKEM nem kellenek az ilyen barátok.
Ja hogy lemaradsz a nagy bulikról? Ahol a rengeteg "barátod" van? Hm. IJB!
Azt lehet mondani, hogy néhányan nem tudják hogy nincsenek is barátai, és amikor kellenének nincsenek ott. Te viszont nem akarsz olyat tenni, hogy netán számíthass rájuk. Mert tudod, hogy ezek nem is a barátaid.

Narancs
Sztem nem jött át még mindíg.
Ez nem fekete és fehér, akkor nagyon leegyszerûsítettem a helyzetet mikor azt írtam, hogy vannak akik nem szeretnek, akik kevésbé, és akik szeretnek.
Ez már nem ilyen egyszerû.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Pont én lógok ki a sorból, érted?
Mert nem erõszakolom meg magam hogy kibírjam a Pistát meg a Józsit egy kocsiban, akiket nem bírok, hanem inmkább megyek BKV -val...érted?
Azért kellett bevetniük értem a befolyását egyeseknek akik szeretnek, és van mit bevetniük, mert nem alkalmazkodtam a mai napig a társaság elvárásaihoz, nem játszottam szerepet, akit nem szerttem annak meg is mondtam. Lett is sok ellenség, pontosan azért szopok most is, mert nem játszok/játszottam el jó fejkedõ gyereket...
Érted már?
Én szarok a cégekre, meg a f*sztudja még mire, de mivel sokan szeretnek, és szeretik a társaságom, a barátaim (megkockáztatom ezt mondani), szeretnek velem bulizni, ahogyan én is velük, ezért mindíg mikor elintézik hogy én is jöhessek, nagyon nagy szívességet tesznek nekem, mert én nem nyalnám senki valagát hogy jöhessek ide/oda, bizonyos embereknek (a befolyásosoknak) meg már nem kell segget nyalni, mert számít a szavuk.
Ez így alakult ki, kifejlõdött, létrejött.
Lehetett volna másképp is, tudom hogy ez így nincs jól.
Kérdésem: te megtennéd azt, hogy otthagyva a barátaidat, a nagy társaságot, mindenkinet megfricskázva, lemondva az összes buliról, lehetõségrõl, és bevonulnál lúzernak????
Lóghatnék az SZTK keretes nyálgépekkel...
Nem adom meg maga, nem nyalok senkinek sem, sõt, ezért sokan útálnak, viszont jó fej vagyok, ezért szeretnek is páran...😊
Érted? Én vagyok a fekete bárány!
DE!
Most nem ez a téma!

ghost cb
Szerintem az rólad alkot képet ha szükséged van a nagy befolyásokra, hogy legyen belõled valaki / elérd a céljaidat.
Ha a baráti társaság valóban baráti, akkor megértik majd a helyzeted, ha pedig mégsem, akkor szerintem nem vesztettél sokat. Persze szerinted lehet, de talán rájösz majd hogy mégsem. Megint csak azt mondom, hogy ezek alapján te vagy az aki szerepet játszol.

Narancs
Nem bonyolítom túl, ez a egyszerûbb, legrövidebb változat...
És amúgy télleg olyan mint egy szappanopera, csak épp benne vagyok és ez rólam szól! Így már korántsem olyan szórakoztató a dolog...!
Ez inkább olyan mint a politika...

SinClaiR
Ez jobb mint egy szappanopera, de vagy túlbonyolítod a dolgot, vagy pedig kihasználod azokat, akik úgymond szeretnek, hiszen gondolsz a jövõdre 😊
Ez nem a frankó gyerek vagyok módi😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Narancs
ÉN a képmutató, hát ez jó volt...
Ennyira azért nem gáz a helyzet mint ahogy lefestettem, és nem is egyszerû!
ÁÁÁ!
Engem pontosan ezért útálnak oly sokan, akarnak kinyomni oly sokan mert nem mentem oda jópofát vágni, sõt beszóltam ha vmi nem tetszett!
És akkor nem az van, hogy én vagyok az õszinte, jófej, hanem én vagyok a bunkó pöcs, aki hallotátok nemistudommiket csinált...
De eddig még mindíg minden oké, csak épp mikor azok akik útálnak baromi jóba kezdenek lenni azokkal akik szeretnek, elõbb utóbb én fogom szopni a faszt, pláne ha ráteszek egy lapáttal és egy mindenki által útált csajjal kezdek, aki tegyük fel még el is utasít.
Érted már, mi a gáz?
Én nem, 1 éve ilyesmi elképzelhetetlen lett volna, csak épp azóta a baráti társaság föloldódott egy nagyobb társaságban, egyéni barátságok-kapcsolatok nincsenek, csak társaság van.
A táraság egy részéval nagyon jóban vagyok, egy másik részével kevésbé, és bizony sok ember nagyon útál.
Aki ezen társaságon kívül áll, az nagyon gáz arc, a tipikus lúzerek, pinát nem láttak és nem is fognak soha.
Vagy ide tartozol, vagy oda. Köztes út nincs, illetve van, mert aki a társaságból kikrült (kiútálták) az rendszerint elment a suliból. Nekem erre nincs lehetõségem, pláne így érettségi elõtt. A másik hogy nem akarok elmenni, azért akik szeretnek azokat én is nagyon szeretem, nem hagynám itt õket!
Szóval én nagy kockázatot vállalok még azzal is ha járok ezzel a lánnyal, de bevállalom mert Õ tetszik nekem, normális, kedves, okos csaj, és mellesleg jól néz ki naon!
De azért bizony van veszteni valóm, nem szeretnék másik sulit!
A kudarc, pedig megadná a végsõ lökés az engem kevésbé szeretõ rétegnek, hogy csatlakozzanak a nem szertõkhöz.
Akkor pedig a szeretõk csoportja nem tudna a kevésbé szeretõket legázolva szembe szállni értem a nem szeretõkkel, egy buli meghívásért, vagy bármiért...
Tehát értem sokan lobbiztak, hogy helyrehozzák azokat a "hibákat" amiket vétettem a közösség ellen, alkudozva, könyörögve, harcolva, hogy elvisennek ide-oda, kapjak a jóból, ne csak a szünetben hallgassam hogy mekkora észveszejtõ buli volt, milyen király volt a gyorsulás szombaton, vagy "azért az húzós volt mikor elõvette a kést..." STB...
Értitek? Nem épp egyszerû helyzet, sokan csak arra várnak mikor vétek "hibát" és végre elõszedhetnék a régi sérelmeiket és lázíthatnák a népet, persze nem nyíltan, csak egymás háta mögött.
Jó suli, télleg jó, regeteg "híres ember" gyerekével van mód együtt lógni, ha vki ügyes megalapozhatja a jövõjét!
Vannak akik már eltervezték hogy társulnak, ilyen-olyan cégük lesz, ki mennyivel fog beszállni, stb...
Ez nem olyan szokványos suli, ahol tanulsz, van pár haverod, szombaton kocsmázás, néha beficcen egy csaj, lazán tellnek az évek...itt full másról szól a dolog!
Eddig mindíg szerencsém volt, hogy a társaságban voltak/vannak befolyásos barátaim, akik bárkinek is szóltam be, bárkit is küldtem el a francba vmiért, mindíg tûzbe tették értem a kezüket.
Én legszívesebben már elküldtem volna 1 csomó embert, megmondtam volna a frankót hogy ki mit csináljon, de nem akarok kiszakadni, a barátaimat szar helyzetbe hozni, hogy elcsesszem az õ dolgaikat is.
Értitek?
Nem írtam részleteket, így is hosszú lett, pedig ez az extra rövid változat.
Szóval ez van, kíváncsi leszek mi lesz az egyetemen...