Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
egyáltalán nem igaz, hogy minden csaj csak a bukszára bukik, meg a spéci autókra... az egyéniségek sokkal jobban vonzzák õket, mint a mama pénze vagy a papa kocsija, az mindenkinek lehet. Egyénisége azonban mindenkinek más, a csajozásnál örökérvényû szabály, hogy önmagadat kell adni. Miét? Ha nem jön be, nem is vagytok "kompatibilisek", egy kínlódás lenne a hosszútávú kapcsolat. Keress olyat, aki értékel Téged. Ha mást adsz, és bejön? Két eset. 1. színészkedsz életed végéig, 2. egymáshoz szoktok, és sosem találod meg az igazi boldogságot, amikor valaki feltétel, pénz, kocsi nélkül, csak a lényedért szeret.
A pénz elfogyhat, a spéci verdát is ellophatják - ha ezekkel együtt megy a nõ is, akkor mondjátok, hogy ezek kellenek a csajozáshoz!
Az is tévhit, hogy pénz, verda, jó csajozós duma nélkül esélytelen vagy. Néha elég egy jól idõzített mosoly (ide szúrjunk be egy fogkrémreklámot, htx.) egy kis figyelmesség, amely még nem tolakodó, de mindenképpen üzenetet küld a lány felé.
Valahol Rád is várnak, csak meg kell keresni.
Foszfor - jo arc :o)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nyugodtan beszélgess velük, abból még nem lesz baj és közben meglátod.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
3186 ok megpróbálok humoros lenni
3187 milyen érdekes hobbik vannak amik rejtelmébe bevezeted a lányokat? ok ügyelek az illatomra 😊
Ne igyatok sokat mert nem fogtok emlekezni a nevere, a szemere a haja szinere, meg egyaltalan szinte semmire 😊
Es igy qrva nehez az elso randi egy buli utan...
mutass a lánynak valamit önmagadból, amit nem talál meg minden pasiban. Pl. vezesd be a hobbid rejtelmeibe, (ez volt régen a bélyeg- vagy lepkegyûjtemény, lemezhallgatás), ha érdekes foglalkozásod van, mesélj róla, persze csak addig, amíg nem úntatod. Egy laikusnak pl. az esztergapad-karbantartó munka nem biztos, hogy érdekes, hiába mesélsz a hölgynek arról, hogy mennyire szexisen le tudod kenni a síkágyat, vagy bezsírozni a szegnyeregben a csúszóalkatrészeket... ha uncsi a munkád, inkább beszélj a hobbidról, pl. a bicajozás, amely egy sportosabb beállítású lánynál igazi aduász lehet. Bicajozni mindenki tud, ha nincs jó géped, az sem baj, a lényeg, hogy együtt tudjatok tekerni. De vannak olyan lányok, akiket pl. a sámítógéppel lehet megfogni.
Még egy fontos részlet: a legtöbb lány érzékeny az illatokra. A száj-vagy hónaljszagot ugyan elnyomja a dezodor és a tictac, de ezek a természetes "emberillatot" is elnyomják, a lány azt is megérzi, ha túl mesterséges illatod van. Ápoltság alapfeltétel.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de csak nekem a bókról az jut eszembehoyg odamondom hoyg "szép a szemed", de nem mondom, mert tudom hoyg az után hülyének fog nézni a csaj....
eg a bókok is jönnek maguktól (hozza a helyzet) ha figyel egy kicsit az ember...
és tényleg hülye duma 😄DDD
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mondom, hogy hülye duma a: "Ne nézd a mellét!" 😛P
nem is tartott tovább 1 éjszakánál 😄
bókolni meg óvatosan mert egy "szép a szemed" után hülyének fog nézni...
meg ha sokat bókolsz akkor is
meg ha keveset akkor is... 😄
2. Nem sablonduma: de ha komolyan veszed, akkor tényleg csak magadat add. Nem kell megjátszanod magad, stb. Csak ami vagy, és kész.
3. Figyelj rá, hogy mit mond, ne csak bólogass!
4. Próbálj meg mögé látni amögé, amirõl beszél! (ez kicsit nehéz, de gyakorlással egész bele lehet jönni)
5. Nyugodtan nézd a mellét, de csak aranyosan, ésszerû határokon belü!
6. Ne felejts el bókolni neki!
Sok lány azt mondja, hogy a szemét nézi meg elsõnek, de ez nem mindíg így van. Sok lányt ismerek, akinek egy jó fenék (férfi fenék), többet ér bármilyen szempárnál. 😊
beszélgess vele, ne hagyd leülni a témát...nem kell állandóan a szemét bámulni, bár szeretik ha a szemükbe nézel beszéd közben (mint minden ember).
hoyg egy csj meg mit néz meg elsõnek azt embere válogatja...
ha akar õ is tõled valamit akkor valami meg fogja fogni benned...
(és az akármi baromság lehet ami egy nõ agyából kipattanhat 😄)
Most fogok találkozni 1 csajjal akit eddig nem ismertem mik azok a dolgok mondjuk amire oda kell figyelni?
PL mondjuk ne a mellét hanem a szemét nézzem
Tehát 1 csaj mit néz meg elsõnek a fiun?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Rokonoknak valo puszi sztem mindenhol tök természetes trade...
csak legyenek jó távol a civilizációtól (meg tõlem)
aztmég szabad! 😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Fiúnak meg nem adok puszit...mást meg pláne...aki igen, az buzi...
persze engem lenéznek/utálnak az emberek mert úgy nézek a buzikra mint hitler a zsidókra...
Ha valóban leszbik + kurva jól néznek ki + nagyon érzékien csinálják, akkor lehet izgi.
Amúgy meg ha a barátnõm lesmacizna egy csajt, azt ugyanúgy venném, mintha egy srácott smacizott volna le.
Amúgy én meg egyiknak sem adnék puszit
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
És igenis divat lett! (persze fõleg lányoknál)
Állandóan smaciznak mindenhol, aztán meg széles vigyorral a szájukon néznek fel, hogy ki mit szól hozzá. Szóval igencsak szánalmas. Azt hiszik baromi jófejek, meg nagy lázadók.
Egyik haverom meg engedi is a csajának, hogy smacizzon a bartátnõjével. Hát én biztos nem engedném.
AMi meg a fiúknál jött most nagyon be, az a puszizás. Na attól is hánynom kell. Megpuszilom a bátyámat ha találkozok ele, vagy az apámat, ne adj isten a legeslegjobb szívbéli jóbarátomat,ha már évek óta nem láttam és akivel már átmentem minden poklon (nincs ilyen), de biztos nem fogok minden balfasz osztálytársam pofájára rányomni egy csókot. Szóval a hülyülés nagymértékben folyik.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"