3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Karez
    Persze magamat adtam mindíg.Az elejét érdemes elolvasni a többi csajozó szerző módszerből is egyet próbáltam ki...hát több kevesebb sikerel :D.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karcsikára pedig: Nyugi nem károly a nevem csak még annó régebben megtetszet a név és csak késaőbb tudtam meg hogy a károly rövidítése karesz.No hogy ne keljen sok karcsinak jogdíjat fizetnem levettem az s-betűt és lám KAREZ lett belőle!
  • Vlala #3320
    Ha önmagad vagy, túl sok bajod nem lehet.
  • vg
    Jólvan Karcsika!
  • Karez
    Ez ténleg egy jókis iromány....e könyvecske alapján kaptam bátorságot és lám már 3 csajon túl vagyok :) .
    Pedig nem a szépségemről vagyok híres (szemüveges is vagyok nah és?) legtöbbször azt szereték bennem hogy volt humorom,kissé őrült természetemet,no meg szép zöld szememet .Persze a külső is számít nem vitattom de nem a legfontosabb egy kapcsolatban....no ne esetek túlzásba a hasra húzot melegitőkel és a fejhez ragasztott SZTK keretű szemüvegel tuti nemn nyerő.
  • vg
    Mi a fasznak reklámozol itt? Ilyen baromságot bakker!
  • Phat Smoker
    micsoda mázlid volt!
  • atlagember
    És van olyan csaj, akinek ez a szürke művirág pipacs bejön?
    Szerintem mindez túl nyálas.

Ha egy pasi verseket ír, akkor az nem tud két lábbal a földön járni. Egyetlen költőnek sem sikerült még normális életet élni, megalapozott egzisztenciával. Persze lehet, hogy az elején tetszik a lányoknak, de aztán hamar rájönnek, hogy az ilyen pasik totál szerencsétlenek.
    (Mindezt az ismerettségi köröm példáiból veszem, én nem akartam soha verseket írni, de közel húsz év házasság után az utóbbi időben nem is nagyon volt szükségem a csajozásra.)
  • Vlala #3310
    Off
    Nekem van olyan képem, amelyen 1 másodperc alatt kiraktam a Mester szintet :)

A csajozási vitához: Légy ÖNMAGAD! Valakinek csak bejössz.
  • Viktorr
    ezzel hány csajt szettél már fel?
    taníccs mesterrr
  • kaba777
    Akit érdekelne a III.aknakereső bajnokság msnen az érdeklődjön a [email protected] msncimen:) itt lehet nevezni is;)
    Az SG fejelsztők figyelmébe ezt ajnálom,h támogasság:) az előző két versenyen 32-32 nevező volt.Most ezt szeretném felvinni 40-48 nevezőre. Jelenleg 37en vagyunk.:)
    Szóval mégeccer,akit érdekel a dolog keressen meg msnen a [email protected] cimen:)
    üdv
    kaba
  • rafaello
    ha egy nőre hajt valaki biztos nemfog sikerülni 80%ban de ha észre sem veszi
    akkor egyből elkezdenek tolongani a p.. cik :)
  • Prof William
    Az nem mindg. Legyél egszerűem NORMÁLIS! Ne görcsölj. CSak kezdj beszélgetést a lánnyal. Ha érdekled őt akkor nem fog befulladni a beszélgetést.

Egy dögunalmas bálon így ismertem meg egy lányt. A végére már jóban voltunk elmentünk a bálról és értelemsebb dolgokat csináltunk. (Nem olyanokat. :)) Csak egy kicsi plusz kelet volna hogy msákor is taláklkozzunk és tlalán barátnő legyen de akkor nem akkartam ezt. Egyrészt már volt, :) másrészt csak egy jó társaságot akratam estére ami be is jött. Azóta is jóban vagyunk, csak keveset találkozunk.
  • rafaello
    LEGYÉL JÓKÉPŰ !! az mindig beválik :)
  • Mirázs
    Hát nem minden nőnél jön ez be. Én például hidegrázást kapok az olyan pasitól, aki virággal nyit, szerelmes versekkel bombáz és együtt akar énekelni velem. Nekem ez túl rózsaszín. Szeretem a gyengédséget, nem vagyok nagy egyenjogúság-párti, mert igenis szeretem, ha kinyitják előttem az ajtót és jól esik, ha kis lágocska lobban a cigim előtt, de mégis...
    Pellerivel értek egyet igazán.
  • Renegade
    Legyen stílusod, terveid, egzisztenciád, (nem kell kacsalábon forgó merci, de valami amire lehet építeni, a csajok azért ált. biztonsági játékosok) figyelmes, és meg tudd nevettetni, nagyából ha ezeket hozza az ember, akkor szinte az összes nő beszerelmesedik úgy 24-től felfelé.
  • xotyi
    ez mind szép és jó igy folytatni,de ez két élű dolog, ha az elöző kapcsolatában nem figyeltek rá,nem törődtek vele stb... akkor ezt a hirtelen jött figyelmességet ugyis értékelheti,hogy dearanyos(és ha má ezzel kezd h hüde aranyos vagy akkor nem sok jóra számithatsz,legalábbis igy tapasztaltam)akkor könnyedén áteshetsz a "csak egy barát" kategóriába,föleg ha belevon a magánéleti problémáiba, amit feltételezem mivel kedves akarsz hozzá lenni igy segíted neki megoldani.. figyelszrá,segíted,elviszed szórakozni erre-arra, közös programokat szervezel amik rendre jól sikerülnek mig végül az lessz h bizalmas barátként tekint rád akit pasinak ugyan nem akar de amugy meg nem akar töled megválni és ebből a szerepkörből majdhogynem lehetetlen kiszakadni... (szóljatok ha tévednék)
  • pelleri
    Nem is szoktam pörögni rajta,csak úgy leírtam,mert ez a mai helyzet csajozáskérdésben.Amugy hogy ne csak offoljak,szvsz semmilyen módszer nincs csajozáskérdésben,egyszerüen ha tetszik vki nem kell töketlennek lenni hanem oda mész hozzá és nem kell semmilyen elöre kitalált duma,vmi beszélgetés úgyis kialakul ha vevő rád,ha meg nem mész tovább a következőhőz és pont,ha tízből hét lány nem vevő rád nem kell magadra venni,ez van,nem jöhetsz be mindenkinek.Én ha eddig elindultam "csajozni" mindig sikerrel jártam,annyi a titok amit leirtam,nem kell balfék módra csak bámulni ha tetszik,férfi vagy,menj oda hozzá.
  • Bandew
    Igen értem mit mondasz de ha ez történik, bele kell sz@rni! Akkor akárhogy is hitted addig, az a csaj nem okés.
  • takitibi
    Szerintem egy nőt elcsábítani hátulról kezdve kell elkezdeni. És itt nem a fenekére gondolok. Fel kell kelteni az érdeklődését. Mindig a szemébe kell nézni, ha beszélsz hozzá, és olyan témát kell választani, ami őt is érdekli, és BELÜLRŐL, azaz lelkileg megérinti. Pl. én fotós manus révén egy szép képpel rukkolok elő. Mindig a saját EGYÉNI jó arcod kell mutasd. És nem kell t-com-os menő csávó álarcod húzni.

Pl. ha egy általad készített dolgot mutatsz neki, amit MÁS NEM TUD, akkor kíváncsivá teszed. Mindenképp minden jó tulajdonságodból egy picit meg kell mutass, hogy a többit már a kiszemelt hölgy akarja majd megtudni, és felkutatni.
    Vagy én. pl. ezt a képet mutattammeg egy hölgynek amikor épp "deep_dish_-_say_hello" c. száma szólt a szobámban, nos láttam rajta, hogy egy picit elgondolkozik, hogy most akkor miért is van ott. És mintha hiányolt volna vmit. Egy ölelést, nem sokat, csak vmit. EZ A LÉNYEG.

Meg egy lánnyal törődni kell, figyelni apróságokra (LEGFONTOSABB EGYIKE)
    és soha nem untatni hülye és negatív jellegű témákkal. :)
    Olyan programokba kell bevonni, ami egy kicsit csapda jellegű is.
    Pl. hogy szeretnél vele elénekelni egy számot közösen:
    Dalszöveg: Somewhere Over the Rainbow
    ZENESZÁM
    Ennyi. és ettől egy kicsit meglágyulnak. :) Mindenképp belülről kell megérinteni egy ilyen rózsát!!!

Valami olyasmit találj ki, ami te vagy. Ha verset tudsz írni, írj. De olvasd fel neki, és ne SMS-ben írd le!!! Mindig csak a személyes kontaktus, mert akkor úgy rögzül az agyába hogy vele voltál, és egy idő után a hiányodat érzi, vagy csak spontán eszébe jutsz.
    Verseket, meg egyéb dolgokat találsz honlapomon:
    http://takrisz.fw.hu
    Mindenkinek kellemes hódítgatást! És csak őszintén és bátran!
  • GabcsiManó
    Csak ellenpélda képp, nem olyan kevés a rendes csaj csak jó helyen kell keresni... Például mondhatni azt is hogy én is normális vagyok, és az olyan dolgok hogy pénz, kocsi satöbbi, nálam nem számít, mert majd én megszerzem a Mercim magamnak :P(majd kétszáz év múlva talán).
    Amelyik csaj meg olyan, az úgyis megszívja egyszer hogy így elqrta annak idején, hogy nem mondjuk mellettetek döntött.. De ti addigra már találtok egy rendes csajt, és kis focistákat gyártotok, ők meg szenvednek.. :P
  • pelleri
    Nem baromság,bár értem mit akarsz mondani és persze igazad van csak fordítva mint fogalmaztál,vagyis vannak azért még normális csajok is,csak piszok kevés és mivel minden épeszü rájuk hajt nehéz találni egyet.Egy rakás tapasztalatom van,hiába vagy töknormális,nemis vagyok egy qvazimodo (na ezt nem tom hogy írják helyesen,bocsi), ha olyan napom van néha még vicces is vagyok,de tökhiába,a csajok 80 százaléka le se sz*rja,simán a lovés gyereket választja helyetted,mindegy hogy köparaszt a tag,humortalan és bunkó stb.,nem számít,te vesztesz
  • Bandew
    Ez baromság!!!
    Vannak ilyen lányok, de az ilyeneket le kell szarni! Ha nem teszed, akkor te is ugyanolyan gáz vagy!
  • jefferson83
    Én is így hallottam.
  • pelleri
    így 2006-ban szvsz,tuti módszer 1:

2:

vagy még az is bejöhet ha van egy ilyened:

az hogy milyen "jó fej" vagy stb francot se érdekel manapság
  • jefferson83
    Szórakozóhelyen:

- Szia lefeküdnél velem 10 ezer forintért?
    - Nem, hogy képzeled...
    - Á, pedig nagyon kellene a pénz :))))
  • phoenix1987
    csak próbáld ki, nézd meg, ha nem teccik akkor ne olvasd...
  • Phat Smoker
    miért kell eröltetned ezt az oldalt, fizetnek neked érte ?
  • Vlala #3288
    még mindig "módszerekek" a topic címe. Ez szándékos?
  • kelkaposzta
    Háth szvsz még sok is :D Nekem elég dúrván 20 perc. Fél év múlva befeszítesz és meg fogsz lepődni :) Nyáron a legjobb mert akkor az iskola nem fáraszt le, és jobban szánsz rá időt. Télen nem jó mert általánosságban befagy a seggem, és ilyenkor nem a legjobb a hideg parkettán fetrengeni :D
    Amúgy ajánlhatom vmelyik küzdősport tanulását. Legalább is az én állóképességemen sokat javított, és annak hatására kezdtem el edzeni otthon. Motíválásra tökéletes, meg amúgy is... ha olyant tanulsz ami a lányok érdeklődését felkeltni, az biztos + pont. Olyan érzetet tud bennük kellteni h "igen is ez 1 kemény pasi aki meg tud védeni a gonosz bácsiktól."
  • Prof William
    Hé bébi! Elég tisztának tűnsz... Csörgünk egyet?
  • Minstrel
    Te így csajozol?
  • Bubbencs
    a
  • sz4bolcs
    Bennem most az a kérdés érlelődik, hogy miért van szükségem arra, hogy berúgjak.. Csak felületes érdekkapcsolataim vannak emiatt.
  • sz4bolcs
    Jó meglátás! :-)
  • Nem3sis
    [lehet hogy nincs sortörés?]
  • Nem3sis
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • rorr
    Ezt kitől kérdezted mert ha tőlem akkor megrugdoshatlak? :DDDDDDDDD
    Nem lenni meleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prof William
    Na most érdekes kérdés jön. Vagy egy hete gyúrok. (Jólvan tudom hogy annyi még nem elég.) Zenére szoktam. Fülhalgató be és eksön! De főleg otthon szoktam, így othoni eszközökkel. Felülés/fekvőtámasz/sulyzó/az a béna madárszerű ugálás, gugolás, lábambfelteszem, és felülni próbálok/hajladozás/hanyattkszem/lábfelhúzás.. Igyekszem mindennap csinálni, bár néha csak kétnaponta megy. Olyan 25-30 perc. Ez már kielégítő mint edzés?
    Normál testalkatom van, de egy kis pocak azért becsúszott. :) Ennek leapasztására, illetve néminemű izmosodásra jó ez? (Nem akarok Swarci lenni + testépítő, csak kúlabb.)
  • Match
    igyál...
    aztán egy idő után rájössz hogy a gátlások a hülyéknek valók :D
    merthogy részegen odamész akármelyik csajhoz, csak le fog szarni (najó, ez nem mindig így van) mret hülye részeg vagy....de rá fogsz jönni hogy ugyanezt meg tudod tenni józanul is, és úgy már talán eberként fognak rádtekinteni :D
  • Viktorr
    Hogy tudnám leküzdeni a gátlásaimat?