Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
És ez szerinted jó suli? :-D

Amúgy akkor meg barátkozz olyanokkal akiknek van eszük.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ghost cb
Szerintem egybõl levágja, ha okos csaj.
Nincs mit.
Amugy meg ha ennyire hányingered van ettõl akkor miért jópofizol, miért akarsz megfelelni azoknak akik nem is ismernek?! Miért érdekel, hogy mit gondolnak rólad?
Én magambol indulok ki, és azt csinálok amit gondolok, soha nincs rossz, és jobbik oldalam, egy van amit elég sokan utálnak és van aki bír. Mert nem csinálok mást mint amit érzek és nem akarok idegeneknek megfelelni.
Ezek alapján te vagy a képmutató... sry

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Narancs
Bárcsak túlreagálnám...
Egngem mindenki ismer...😊
Jó kis suli, egyszer csesszél el vmit és többet nem hívnak sehová, tesznak rá hogy 4 éve ismerjük egymást, megannyiszor hánytattuk egymást, stb...
Nem lehet olyan dolgot csinálni amit ne derülne ki, ne ferdítenék el, tulajdonképp kibaszottul hányásom van az egésztõl! Pár emberrel nagyon elszaladt a ló de most nem errõl van szó...!
Beépített embert úgy értettem, hogy megkérdezhetné tõle, hogy bejövök e neki. Persze nem úgy hogy én kérdezem és a beépített arc átadja, hanem úgy kérdezné meg, hogy csak úgy érdekli õt, elméleti szinten...
De mondom majd jövõ héten dumálok vele, aztán meglátjuk mi lesz!
Kössz a segítséget!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ghost cb
Hát szerintem ezt a középsuli népszerûség lóf*szt kicsit túlreagálod. Amúgy meg miért érdekel téged, hogy mit gondolnak rólad azok akik nem is ismernek? Aki meg ismer, és mondjuk szopatna vele, akkor meg nem kell elkezdeni sírni, hanem megmondod (vagy én legalábbis megmondanám, hogy) "legalább bevállaltam, nem voltam gyáva". De ahogy akarod, ebbõl az is kisülhet, hogy folyton mond neki minden jót rólad a tégla, de õ levágja a dolgot, és gyávának tart... A másik meg, hogy még a végén elbassza a beépített embered, és valami hülyeséget mond, pl. ahelyett hogy tetszik neked, azt hogy járni akarsz vele, v akármi. <- igaz, de ez talán megijesztheti. (Pont ilyen volt nekemis egyszer)
: )

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Narancs
Asszem ebbõl beépített ember lesz...
Szemezés, hát nem tom. Természetes hogy miközben beszélgetünk gyakran nézünk a másik ember szemébe, nem?
Veszíteni valóm az van sajna...
Tudod milye a gimi, ha megtudják bepróbálkoztam nála de semmi siker a népszerûségem esik vagy 20 ponttal...
Persze persze le kell szarni, csak tudod hasoló esetbõl már lett számûzetés nem is 1X, szóval mindenki óvatos...

ghost cb
Beépített ember? Vagy kérdezd meg. Illetve ha szemezel vele egyértelmû hogy tetszel neki. Vagy ha bejösz neki és köszöngecc (az joak), meg majd odamész és elmondod mi a pálya, akkor bátornak fog tartani és az joak pont. Ha meg nem jösz be neki de odamentél, akkor sincs gáz mert legalább felvállaltad a kockázatot. Végülis mit veszíthetsz?
A köszönés látod, jó pont volt, pedig semmiség, szóval nagy dolgokkal nagy eredményeket is elérhetsz.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Narancs
Jó story...
De az a baj tudod, hogy 2 éve volt már a rígatós történet, és bocsánatot is kértem tõle akkor is, késõbb is...szóval már nem útál sztem, de ettõl függetlenül szerintem azt hiszi hogy én útálom õt.
Perdig ez nem igaz. Pl multkor láttam és ráköszöntem (nekem természetes volt), erre beépített srác jelentette késõbb a lyány teljesen oda volt hogy pont én köszöntem, nagyon meglepõdött...
A másik meg hogy lövésem sincs hogy külsõre bejövök-e neki...ezt hogyan tudjam meg szerinted?

ghost cb
"emléxel, mikor leöntöttem a kanapét vodkával, összetörtem egy asztalt, egy hatalmas cserepes kaktuszt, és sírva fakadtál?" - LOÁL
Hát te aztán beloptad magát a szívébe.
Nekem pl van egy olyan történetem, hogy egy volt osztálytársam (lány) uj volt az osztályban és elég sokat szopattuk, már nemtom miért, csak a lényeg h utált kb 2 évig, aztán idõközben megtetszett, és egy évzárón odamentem bocsánatot kértem a csunya dolgokért, megmondtam h tetszik, és ez olyan jo hatással volt rá (mosolygott, meg látszott h picit zavarban van), hogy összejöttünk
Mondjuk megvolt a közös: osztálytársak voltunk. De lehet hogy elég pozitívan hatna rá, persze nem 100, de ha külsöleg bejössz neki, és nem haragtarto van esélyed ilyennel.

Narancs
hhmmm...
Igen, személyes tali kéne, csak épp mivel az én baráti körömben nem épp népszerû, (és én sem vagyok az övében) nem hiszem hogy tarsasági összejövetelen (buli, kocsmázás, akármi) tudnánk találkozni, pedig az lenne a legjobb!
A beépített ember megvan, a rokona ki az oszt.társam, mindíg mesél róla, szal ezzel a dologgal nincs gond, infók megvannak/lesznek.
Egyetlet hely ahol tudnánk találkozni az a suli, heti 1X kb talizik a rokonnal, itt a mi sulinkban.
No ekkor kéne eldumálni vele kicsit, aztán meglátjuk...
Arra is gondoltam, hogy beépített csávó (rokon srác) mondhatna neki mindenféle szépet rólam, csak vszínû rögtön levenné hogy mi a pálya, szal inkább elvetettem ezt a gondolatot...
Kettõnk közti közös dolgok?
2 buli, slussz. 1ik bulin megrígattam (utána nagyon útált), másikon kibékültünk. szal nincs nagy közös múlt, nincs beszéd téma se...mit mondhatnék neki: "emléxel, mikor leöntöttem a kanapét vodkával, összetörtem egy asztalt, egy hatalmas cserepes kaktuszt, és sírva fakadtál?"
Szóval dumálok majd vele, aztán meglássuk!

ghost cb
Hm. Azért találhattál volna egyszerûbb esetet is. Hát nem gondolkodtam sokat, és nem is sikerült kitalálni semmit, csak olyan alap dolgokat mondhatok, hogy MINDENKÉPP személyesen közeledj, mert a telefon, sms, e-mail, galambposta, stb nem valami közvetlen. Élõben kell hogy megtetszél neki. Sokat dobna a helyzeten ha lenne egy beépített embered, akit bír, és tudna infokat mondani, hogy hol fussatok össze : ).
A virág, ha pl egyedül van tuti jól esik neki. Ha vannak körülötte akkor zavarba jöhet és forditva is elsülhet (azt hiszi le akarod égetni). Vagy valami kis cucc (nem "szükség esetén vécepapír!!!) aminek örülnek a csajok, és mellé egy kis üzenet (aláírva). Csak igy még nincs megoldva a személyes találkozás.
Probálj meg a közelében lenni, és feltünést kelteni (majomhang utánozás szvsz nem a legjobb), de hogy tudj vele szemezni. Ha tetszel neki úgy is fogtok, és akkor sinen vagy. Talán ez az egy biztos amire jelenleg alapozhatsz.
Irhatnál még infokat a 2-tök közti dolgokrol (milyen közös dolgotok volt, bulik stb).

Narancs
Nagyon romantikus, fõleg az újperces dolog, csak félek a pósta elkeverné, vagy annyit késne hogy elrohadna az újperc...

Narancs
jó, majd találj ki vmi ravasz dolgot!

nemcsakfeel
Küldjél neki analóg levelet ! Esetleg mellékeld vmelyik újpercedet is, a harag kiengeszteléséért!

*hihi ** *

Trade
Azon lepodne meg hogy felhivnad

ghost cb
Bocs narancs, hogy kifaggattalak aztán nem írtam. Zsal..
Azért nem megy szerintem ez a forum tanácsadás, globális szinten mert mások vagyunk, van aki könnyen csajozik, van aki nehezen van aki csak toszö, stb.. Nehéz eset... Majd kitalálok valamit csak most álmos vagyok 😊

ghost cb
Szoktatok szemezni, vagy csak te nézed?
Ha tetszenél neki õ is nézne, szal érdemes ilyesmiket megfigyelni, probál-e a közeledbe állni, stb..

hát ok csak ne ne hidje azt hogy loholok utána,asszem jövõhéten meg is próbálom!Kiváncsi vagyok hogy hajt el😊

\"Life is around you and in you.\"

Narancs
épp ezért nem lepõdne meg, hogy ha elkezdeném fikázni...
Meg ez egy faszság amúgy is!
Mondom hogy okos és komoly csaj, nem 14éves csitri.
Nem értem mit akarsz, komolyan!
Ha elkezdeném szivatni, szerinted a karjaimba omlana?
mennyémá!

Trade
dehogynem!
Elvileg utaljatok egymast,o biztos es azt hiheti hogy te is ot.

Narancs
a buszon nem, de szállj le vele és utána menj oda!
persze ezekután is simán elküdhet, de legalább ha elküld nem kell mellette végig utazni tovább...ez elég kínos lehet...

Narancs
éppenhogy nem, mert úgy tudja szemét geci vagyok, és ezzel be is bizonyítanám hogy nem téved...

a buszon szoktam látni egy csajt nagyon teccik meg minden de fosok odamenni!Egyáltalán lehet buszon ismerkedni?Egyébként vagy 3évvel idõsebb,gondolom elküldene a francba😄

\"Life is around you and in you.\"

Trade
Csinald mert marhara meg fog lepodni!

Narancs
nem rossz ötlet, csak épp lehetetlen kivitelezni, mivel szinte sose üres a kéró nálunk!

Legegyszerûbb az lenne, ha fölhívnám és randit kérnék, csakhogy az elõzmények miatt vszínû elhajtana a rákba...
Meg egyáltalán nem biztos hogy bejövök neki...

nemcsakfeel
rendezz ugyan olyan bulit, ugyan azokkal az emberekkel, úgy akkor nem olyan személyes a dolog, és valószínûbb hogy ott lesz.. fõleg hogyha az õ baráti társogával együtt megy.

*hihi ** *

Narancs
ez faszság, okos csaj, én se vok hülye!

Trade
pl:hogy ment fel ez a cipo a labadra?
............teljesen ki lesz akadva.
-szerintem tok gaz ez a cipo.
o-ez komolyan mondod
te -add oda olyannak akinek az a legkevesebb gondja hogy milyen cipoje van

Narancs
pl?

Trade
amolyan sunyi bokokat

Narancs
pimaszkodni?
Mi?
Ezt nem értem!

Trade
az nem is fontos hogy az legyel.
En mondjuk pimaszkodnek vele vhogy

Narancs
már nem útál, az régebben volt, de gondolom nem én vayok a kedvence...

Trade
hiddel a szeretet es a gyulolet nem all tavol egymastol.
Nekem is volt egy ilyen ismerosom bar en nem akartam ra nyomulni: en azt mondom:inkabb utaljon mint ne is ismerjen

Johnyy
CSak salynos itt nincs alaklom közös ürrepvsire meg közös ajtónyitogatásra egy pajzsgenerátornál, meg közös randi 300 méteres fákon,,,,,,, Egy 5000 m es gilisztában romantikus séta,igazi szép helyek😉)))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Narancs
Ja, csak õk közben lenyomták a birodalmiakat!

Trade
nezd meg a star warst!
Han Solo meg Leia azok is marhara utaltak egymast es
nezd meg mi lett a vegen

Narancs
jó lenne, de annak ez esélye, hogy még 1X együtt bulizunk kb zéró, mert mindíg az oszt.társam akinek a rokona a csaj rendezett bulikat, ahová néha eljött Õ is, de mivel már ezzel a sráccal nem vagyunk túl jóban, kizárt hogy rendez még bulit nekünk...
Van még pár csavar a storyban, ami kiamradt, pl hogy az 1ik haverommal összejött 1 buli erejéig annó...
Szal vhogy találkozni kéne vele, vagy nem tom...
A randi kérés rossz ötlet, vszínû leráz, vagy hülyének néz, beszélni kellene vele...
Ja, és jó lenne nem elcseszni, ezért ilyen nehéz, mert nem tudom lazán venni, ahogy más csajoknál.
Ötlet?

Asszem kezdem kicsit túlspirázni a dolgot...

traXion
😄DDD

Nem kell etetni semmivel, menj oda hozzá egy bulin, és mondd meg a frankót.

Narancs
Á, nem akarlak untatni ezzel Doktor Szellem, de röviden azért leírom mi a téma:
Szal több éve ismertem meg, buliházigazda volt, és õk laza bulit akartak a barátaival, az én baráti társaságom meg fergeteges tombolásra volt hivatalos. Szóval beszabadultunk kb 6-7 elsõs lyány bulijára, és kegyetlenül jól éreztük magunkat, õk meg kevésbé...
Aztán eltört/tönkrement pár dolog, ez totál betett szegénynek, sírt is meg minden!
Szóval így ismerkedtünk meg, hogy megrígattam...
Aztán eltelt pár év, pár buli, és belõle kis csajból komoly csaj lett! (hhhmmm....)
Szal röviden ennyi, nagyon ritkán találkozunk, egy ismerõsöm rokona...
Elég nehéz lesz, mi?
Ráadásul okos is, nem lehet gagyi dumákkal etetni!

ghost cb
Na mesélj. Van idõ, hely, itt Dr. Ghost!
Mondd! 😄

Narancs
Ja, és egyre kevesebb! De szerencsére ismerek 1et, csak meg kéne hódítani!
Ez önmagában nem lenne akkora feladat, csakhogy nem vagyunk túl jóban, jobban mondva eddig gyûlölt és én is õt, hosszú story, remélem azért nem baszom el!

ghost cb
Kevés van belõlük.

traXion
Köszönöm. 😊

Narancs
"Nem csajozási módszer kell, hanem normális csaj."

Itt a kulcs mondat!

Johnyy
FEltétlenül, csicskulok! egy frászt!

traXion
LOL!!!!!

És te szó nélkül csinálod? Még akkor is ha baromság? Ha azt mondják, hogy ugorj bele a kútba, akkor beleugrasz, mert az "kell" csinálni?

Johnyy
mert itt azt kell csinállni hogy leírod azévan a topic

traXion
"egy mócetrt és én leírtam egyet, én sem ceretem anyira a mócereket, "

Érzed az ellentétet ugye?

De ha nem szereted a módszereket minek írsz olyanokat?
Mért nem azt írod, amit gondolsz?

Johnyy
Figyi ez a topic azért van hogy leírc egy mócetrt és én leírtam egyet, én sem ceretem anyira a mócereket, egyébként igazad van

traXion
Hehe 😊)) Amikor elöször megláttam a topicot ma ez jutott eszembe:

Nem csajozási módszer kell, hanem normális csaj.

Mert ugye, vannak szûzkurvák, ribancok, meg stb...

Szóval, ha neked ehhez módszer kell...