3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Jhon Balu
    ez mind igaz amit ide leírtál!
    de vannak illen csajok is!(sajna)
  • Vlala #3233
    eszemben sincs másokkal vitatkozni, én a saját meglátásomat vetítettem, az, hogy más hogy teszi tönkre magát - szíve joga.
    Nekem megvannak a természetes "kábítószereim", speed helyett adrenalin, hangulatfokozók helyett barátnőm mosolya, stb.
    Cigi helyett meg busz mögött autózom reggelente :-DDD
    (most fogom egy mersteri fordulattal visszarakni a topicot a kerékvágásába, figyeljetek!)
    Szerintem a csajoknak - bármily meglepő - férfi kell. (a kevés kivételtől most tekintsünk el :-) ) Nem gyárkémény, nem szeszkazán, hanem egy férfi, akiben megbízhatnak, aki nem csúszik szét, nem repül el, nem lő mellé, egy biztos pont, akire támaszkodhatnak. a szélsőséges viselkedés felkelti ugyan a lányok érdeklődését, de hosszú távra nem vállalkoznának egy félőrülttel.
  • FeketeFény
    Ja igen, minek cigizzek anélkül is szép, meg az alkohol nélkül is... stb
    Erről a sok millió dohányossal, alkoholossal, drogossal kell vitatkozni.
    Csak esélytelen vállalkozás
  • Vlala #3231
    nem szoktam cuccozni, mi a sz.rnak, ha anélkül is szép az élet :-)
  • FeketeFény
    A drog csak fűszer, a tett a lényeg.
  • Renegade
    szeretkeztél/keféltél stb. már szét cuccozva?
    persze nem úgy, hogy csak ő volt darabjaira esve. kellemetlen, ha valakinek csak úgy jön össze egy randi, ha leitatja/szétcsapatja a csajt. :-)
    alvó apát fejbelőni?...hm valakit nemrégiben felmentettek ezért :-)
  • Renegade
    izé, keve, helyett kedve
  • Renegade
    hááát, voltál te már hiperen, vagy külföldön techno partyn?
    nem mondom, hogy ez a norma vagy normális, de mint írták izlések és pofonok.
    bár szvsz az ilyen kocsikázunk písz, hapy, az kicsit kozmetikázott, de én már csak ilyen cinikus, -vagy peches? vagyok. :-)
    de a kimész, "beszélgetni", "levegőzni" a csajjal, az simán működik, van akinek van hozzá gyomra/keve, van akinek nincs.
  • Vlala #3226
    Már nem flamegyújtásként mondom, de szvsz egy bekokózott csajt tömni olyan, mint alvó apát fejbe lőni...
  • Jhon Balu
    húúú derégen voltam már szórakozni!!!!!!
  • Phat Smoker
    ha a kóla = kokain
    akkor mi a kóla light ? :)
  • FeketeFény
    Kóla discószlogenben = kokain
  • Jhon Balu
    én igyhallottam:teccik a segged kő kola?
  • Phat Smoker
    jah az jó duma :))
    - kő kóla gecó ? :)

de a mirigyék szövege is yo:
    -na mit iszol ? ...hülye vagy, whiskeyt ?? két sőr lesz! :DD
  • Trade
    ko kola??
  • Vlala #3219
    Az teljesen mindegy, Coca, Pepsi egyre megy. :-)

Átvitt értelem. "kőkóla? Szopsz?" diszkóbunkós ismerkedési formára utal.
  • Rafaelo
    milyen kóla???? :D
  • Vlala #3217
    Igen, már ha a "csajozás" megfektetést és eldobást jelent. Én a barátnő-szerzésre gondoltam, nem arra, hogy "fektetek" (több mint két éves kapcsolatttal asszem, tudom mit beszélek) azt tényleg lehet szolis mosoly + kóla módszerrel, csak "menet" közben ne gondolj arra, hogy nem az első kóláját issza a csaj... lehet, hogy ma sem az elsőt, és valaki más kólája még benne is van? Nem feszegetem tovább a témát.

Szolárium, befekszel és szép leszel" - ÁÁÁÁÁ
  • FeketeFény
    Bocs: Karrier, hűséges barátnő, tisztességes élet megfelelő erkölcsi normákkal stb.
    Kinek a pap..
  • Láma!
    pfff, ez mekkora hülyeség:DDDDDD
  • FeketeFény
    Bemész Amsterdam legütősebb Techno, Trance fellegvárába[TÜC TÜC TÜC botfülűeknek], egész este a legszebb lányokkal táncolsz az éjszakában, már a vécében szeretkezel párral, reggelre kiválasztod a legszebbet, délelőtt autóztok a napsütésben, megfürdötök a tóban, szeretkeztek majd elváltok. 35 éves korodig, így csinálod aztán a sok lány közül kitűnik egy, akivel ismételten találkozol sok év után is. Rájössz hogy őt igazán szereted. Letelepszel, családi házat veszel, gyerekek s a többi..
  • Láma!
  • Buddy
    először is normális viselkedés és stílus, ami manapság már kihalóban van...udvariasan felkéred táncolni (ezzel nem az ágyba rángattad és a kezét sem kérted meg) és utána pár tánc után lehet mélyebben beszélgetni esetleg külön leülni a csajszival - ez egyébként működik is

aki bunkózik, meg rovátkákra hajt, soha a büdös életben nem lesz kapcsolatra méltó partnere...lehet több nőt dug meg...de hosszútávra vesztes marad...

jó, mondjuk hátrány, ha olyan helyre mész, ahol szutyok zene van (tücctücc meg ezek a moslékok) - se nem hallod a másikat, se nem lehet dancelni rá...max illegeted magad
  • [HUN]Crassus
    Pénz?:)
  • FeketeFény
    #3206 :) -4. mondat
  • Bandew
    Anélkül már nem is megy, vagy mi van? :-D
  • FeketeFény
    Nem, szlárium, tod befekszel és szép leszel.
  • Bandew
    Gondolom ide szolíd mosolyt akartál írni... :-)
  • FeketeFény
    "A pénz elfogyhat, a spéci verdát is ellophatják - ha ezekkel együtt megy a nő is, akkor mondjátok, hogy ezek kellenek a csajozáshoz!"
    Tehát ha tegyük fel így történik amint mondod, akkor tökéletesen igaz hogy ezek ekllenek a csajozáshoz!!Ok-okozat, szerintünk
    Szerintem a csajozás kérdés nagyon egyszerű: Mindenki tetszik valakinek[she]/kiknek/ az életben és nincs oylan hogy nem találsz megfelelő "csajt". És ez semmitől nem függ!!!! Akármid van, akárhogy nézel ki, tuti hogy valakinek bejössz. Az más kérdés hogy ha egy oylan csajt akart megfektetni akinek köze nincs hozzád és nem is jössz be neki. Ez jó móka. Minden más csajozással kapcsolatos dologot kibeszélni értelmetlen.
  • FeketeFény
    Na itt a recept: szolis mosoly, háttér, intelligencia, 2 ex, 01 kóla.
  • Rafaelo
    szépen fogalmaztál kárhogy nem telyesen igaz :(
  • Láma!
    ez szép, mintha egy könyböl irtad vona!:)
  • wizy
  • Vlala #3201
    az utolsó két hozzászólás erős mellékvágány.
    egyáltalán nem igaz, hogy minden csaj csak a bukszára bukik, meg a spéci autókra... az egyéniségek sokkal jobban vonzzák őket, mint a mama pénze vagy a papa kocsija, az mindenkinek lehet. Egyénisége azonban mindenkinek más, a csajozásnál örökérvényű szabály, hogy önmagadat kell adni. Miét? Ha nem jön be, nem is vagytok "kompatibilisek", egy kínlódás lenne a hosszútávú kapcsolat. Keress olyat, aki értékel Téged. Ha mást adsz, és bejön? Két eset. 1. színészkedsz életed végéig, 2. egymáshoz szoktok, és sosem találod meg az igazi boldogságot, amikor valaki feltétel, pénz, kocsi nélkül, csak a lényedért szeret.
    A pénz elfogyhat, a spéci verdát is ellophatják - ha ezekkel együtt megy a nő is, akkor mondjátok, hogy ezek kellenek a csajozáshoz!

Az is tévhit, hogy pénz, verda, jó csajozós duma nélkül esélytelen vagy. Néha elég egy jól időzített mosoly (ide szúrjunk be egy fogkrémreklámot, htx.) egy kis figyelmesség, amely még nem tolakodó, de mindenképpen üzenetet küld a lány felé.
    Valahol Rád is várnak, csak meg kell keresni.
  • KraZ
    + 1 spéci verda!
  • FeketeFény
    Csajozáshoz? Pénz, arc.
  • wizy
    nem hiszem:DDD
  • hiba
    persze mert biztos rogzitette a beszelgetest a telefonjan :)
  • Dynamic
    Az olvasás fontos, mert növeli az általános műveltségedet és a beszédkészségedet.Én szvsz fontosnak tartom, hogy mindig tudjak valamiről beszélni, a dolgok többséggéhez hozzá tudjak szólni és mindemellett a lányok is értékelik, ha valaki nem buta mint a tök.Könyvek:tul.képpen minden ami nem ponyva.Szépirodalomtól kezdve a különböző tudományos könyvekig.
  • TwiceR
    15