1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#561 azért a kevés izom a kezeden ferde hajlamra utal
szőr van rajta? -
#560 TsoTso jó gyerek...Nem dobálja kővel a repülőt ! -
#559 Pedig de ! :DDD -
Puntigamer #558 hát én elég vékony vagyok, mert kurva gyorsan nőttem, de zért van egy kevés izom is a kezemen :)
a lábamon meg bőven, a sok bicózástól :)
193-195 cm körül vagyok, és 65 kg...
ez rémesnek hangzik, de azé annyira nem az :) -
#557 kérdés kit hívsz vékonynak
számomra a cérnalábú izmok nélüli-ek a vékonyak
aztán van a vékony de ízmos
és a vastag és izmos P
Aztán jó Csocsó :-) -
steweee #556 sajnos van ilyen, ezzel együtt kell élni. a lányok nagytöbbségének a vékony pasik tetszenek. nekem is sok olyan nőismerősöm van, aki nekem nagyon tetszik, de fordítva csak barátság a dolog. volt aki a szemembe mondta, hogy imád velem lenni, beszélgetni, de mint férfira sosem gondolt! pedig 175 cmhez vagyok 100 kiló izom, vannak nők akiket ez teljesen megőrjít,van akit elborzaszt vagy hidegen hagy. nem lehet vele mit kezdeni. inkább csak olyan nőre hajt, aki a masszívabb testalkatot szereti, ismerek olyat is, aki pl egy vékony sráchoz hozzá se tudna érni. csak sajnos ez a kevesebb -
Puntigamer #555 ne idegesíts :)
majd ma írok neki, hogy mi van vele...
belehalnék ha valami baja lenne, vagy netán más karjaiban jönne haza :( -
#554 alcímre: itass le egy nőt,s dugd meg. -
#553 hmmmmmmmmmm Veszprém az veszélyes hely :-) -
Puntigamer #552 hábazz, ez különleges eset...
vannak ilyenek...
bár nem sok... érdekes a csaj... -
#551 ez mind szep es jo.. tudod mivel van a baj.. a lanyokkal.. vegyunk az en esetemet.. sosem volt baj a dumammal sem az osltozkedessel sem a humorral semmivel... a mostani esetnel van egy csaj... meg igen fiatal, de nagyon szep.. butuska kicsit..es nem igazan figyel oda hogy mikor hogy bant meg... de a lenyeg hogy neki a nagyon vekony fiuk jonnek be... es azert az en macis testalkatom nem elonyos neki..es csak azert nem jar velem.. hiaba vagyok akarmilyen jofej.. allandoan csak azt lehet rajtunk eszrevenni hogy a kiscsaj nevet vagy mosolyog...de hiaba minden.... mostansag tortent.. piaztunk.. beurogott.. elmondta hogy szeret.. nagyon szeret... megkerdeztem miert: mert olyan aranyos vagyok (pppfff.. hogy ezt nekem mennyien mondtak mar) es erre ugy viselkedik hogy a szajat elore tolja es igy beszelek hozza hogy kozben a nyakat kinyujtja homlokat hatrabillenti.. hat gondolhatjatok hogy full ugy nez ki mintha csokot szeretne..es full a szam elott dulongel a csaj... megcsokoltam... hagyta.. nem csokolt vissza.. megcsokotlam megegyszer.. aztan kiment a szobabol..fasza..
no mindegy...
baratkent valoban szeret.. imad velem lenni.. hisz tudja hogy szeretem minden hulyeseget.. hogy mindig meg tom nevettetni... stb.. de megis.. nah ez isten kibaszasa velem... bar tegyuk hozza tudom hogy elegge gaz a csaj.. szal amennyire nekem most bejon tom hogy a csaj hulye buta gyerekes.... pppff fe erdekes...
-
#550 loál :D -
#549 Uraim!
tiszteljük már a burjánzó szerelmet!
Nem kel lminden nőt az első randin az ágyba vinni (bár annak is megvan a maga varázsa .DDDDDDDDD) -
Puntigamer #548 OPM: köszi a támogatást :) -
#547 mondjuk az is igaz...
pláne, ha előre vetítjük a folyamatot a többi randira :)) -
OPM #546 mér' az szerinted nem fokozatosság, hogy az elsőn beszélgetés, a másodikon átkarolás és a harmadikon tsók?? :) -
Puntigamer #545 hát lehet, na mind1 majd a 3.ikon :) -
#544 hát azért a másodikon már illene egy búcsócsók...
az elsőn tényleg nem feltétlen...
de azért valamilyen fokozatosság legyen már meg :) -
Puntigamer #543 köcce :)
elég jól alakultak a dolgok bár csókolni nem csókoltam még meg, majd a 3.ikon...
de átkaroltam, és ő is átkarolt, a buszmegállóban meg hozzámbújt(ráhajtotta a fejét a vállamra)
szal jó lett...
mondta is a végén, hogy nagyon jól érezte magát...
csak most lent van Veszprémben, és hiányzik :( -
#542 én még utána sem utáltam :( ez a másik szar a dologban, legalább utáltam volna...... -
#541 Balfasz!! :) :) -
#540 Szeritem próbáld meg a gárét, hogy mit szól ha simogatod(persze ne rögtön a lába közényúlj:)!
Simán végig lehet fogni a csajt. És vannak helyzetek mikor ő ér hozzád. Na ott ha megfigyeled, hogy mennyi ideig van ott a keze(most nem a farkadról beszélek. Hanem mondjuk megfogja vmidet- kezed, combod). Szóval egy pillanatal több és te ha azt észre veszed akkor nyerő vagy.
Amúgy meg van úgy, hogy kajak lefogdosnak úgy, hogy te ebből semmit nem veszel észre!:D Csak később mikor dolgozod fel az eseményeket, hogy mi is történt a találkozáskor akkor jössz rá, hogy jéé a xy kajakra a karomat nézzte, hogy milyen "izmos" meg stb. !:) -
#539 és még paráztál :)) -
#538 Kata:
elég egy szép és érdekes randit írtál le!
Csak sokszor nem így mennek a dolgok azzér!:D
Ez Te vagy csak vannak akiknél kimarad pár pont.... -
bandia #537 Még mindíg jobb mintha veled szakítottak volna:) Szegényke:)
Azért az nagyon rossz, mikor nem meri vki elmondani hogy legyen vége...Nálam egyszer volt ilyen..mármint a lány részéről...Nagyon szerettem ő meg ahelyett hogy 2 év után elmondta volna hogy ő már nem érez úgy meg minden..megcsalt:( Hát nem tudom melyik a jobb. Így most útálom nagyon...úgy meg normálisabban el tudtunk volna válni. Bár valószínű azért nem mondta, mert nem akart bántani de így nagyon sikerült neki.
Szerintem jól tetted amit tettél. Ez így tisztességes...Az más kérdés hogy neki fájhat...ezért nehéz megtenni:( Megbántani sosem könnyű valakit. Nekem legalábbis nem egyszerű. Vannak akiknek ez nagyon megy....gyakran irigylem is emiatt őket... -
bandia #536 Jah látom ok minden...hajrá csak így tovább:) -
bandia #535 Nah akkor most okosítok én is kicsit:) Bár már lehet hogy túlvagy mindenen, és minden klappolt....
Hogy mit mikor tegyél meg, az mindenkinél más...de ha már ismered egy ideje, sztem egy kínos csend pillanatot fel lehet oldani egy csókkal a 3. körüli randin:) De nálam már volt olyan, hogy feldobtam egy témát az első csókról...aztán abból jött a csók is:)
Egyébként tényleg elfelejti az ember bár a legelsőt nem:) Ha tényleg érez valamit a másik iránt...tehát nem buliban valakivel na most miért ne csókról van szó...
Amit a Kata írt az pontosan úgy van:) Az majdnem minden normális nőnek bejön...
Csak lazán...és hagyd történni a dolgokat....
Sok sikert...tuti menni fog... -
#534 szombaton majd seggbelőlek és elfelejted az egészet :)
[ugyi nem kevertelek össze mással? :)] -
#533 Hogyan ismerkedjünk feltűnés nélkül
-
OPM #532 -
Bee #531 Csak poénkezdemény volt. Kérdezted a véleményt, leírtam. Na mindegy. :( -
Puntigamer #530 végülis elég jól kijöttél belőle,részedről OK -
#529 Irányár. -
Bee #528 Szerintem a 15 ropi sok azért a joyért... :DDDDD -
#527 Nah hazaértem. Szakitottam vele. Akit érdekel, az volt, h taliztunk, semmi csok, ölelés, már látta az arcomon h meghalt valaki, mondtam azért hivtam ide h beszélhessünk, mire ő: ajjjaj. És akkkor mondtam neki, hogy én öszinteséget vártam tőle, ugyhogy én is őszinte leszek: már nem szeretem. Legyen vége. A másik meg h nincs kedvem attol félni mikor mondasz valami hülyeséget, amivel megbántasz. Egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat, mint a másik őt, és itt én voltam ez a személy (az utolso 1-2 hetet leszámítva), és ez látszott is. Erre azér felhuzta szemöldökét!
Aztán mondta h ö ennyire még nem szeretett senkit, meg mindig szeretett velem lenni, várta a randikat, de teljesen megért. Szal még tul jol is viselte. Minden véget ér egyszer. Minden jó véget ér egyszer. <-ezt is mondta. Aztán mentünk a magunk utján. Ilyenkor nem fogja föl a dolgokat, majd jön a depi meg minden, de én már nem leszek ott.
Nah ennyi. vélemény? -
Puntigamer #526 ja :)
mert végképp szopatásnak fogja vélni hogy itt kérdezi meg mi legyen...
mondd meg neki azt kész :) -
#525 ha esetleg a csaj olvassa
én elleneztem -
Puntigamer #524 hehe :)
az ötlet jó :) -
#523 tényleg -
OPM #522