1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
  • Sadun Tryst
    most sajna 1 picit gömbölyű vagyok én... :D
    de már dolgozok rajta, h "vékony" legyek megint! :D
    kicsit nehezebben megy a hajulgatás 70 kilóval :DDDDD
  • Sadun Tryst
    "nem az ön készülékében van a hiba"
    erre csak ezt tudom mondani. ha azt mondja szeret (ivott a bulin gondolom, és akkor az ember őszinte), de összejönni nem akar veled, akkor csak fél egy komoly kapcsolattól, vagy csak "józan" gondolkodásban nem akarja magának bevallani az érzéseit.
    sztem új le vele megbeszélni ezt. h akkor most h is van ez, mert Te szart se értesz ebből az egészből. ha meg a "szeret" csak felindulás volt, akkor meg fejezze abba ezekt a "fura" jeleket, amiket feléd sugároz, mert így csak tévhitet ad. azaz azt az érzést kelti benned, h kellesz... annyi csak nem butus, h ezt ne értse meg...
  • Bandew
    Nem tok jobb szót! :-DDD
    AMúgy sokan meglepődtek már, hogy csak 65 kiló vagyok. A múltok 70 voltam, de aztán újra visszaestem a szokásos 65-re. :-D
    De ez sztem így tök jó.
  • Bandew
    Figy elárulok egy titkot. Nekem is ez szokott lenni, ha szeretnék egy lánnyal összejönni. Szeretnek velem lenni, de semmi több. Viszont kb egy év (vagy több) ismeretség után rám gerjednek, csak sajna addigra már megismerem annyira, hogy teljesen kiábránduljak belőle (szexuálisan is). Ez már sokszor előfordult velem, és a végén már nem bírom magamról levakarni, ami már idegesítő.
    Ha tényleg szereted a lányt, akkor megéri ez a sok türelem, ha meg nem, akkor úgyis mindegy.
  • CSOCSO
    azzal nincs baj... tudom hogy a legtobbnek a vekony jon be...volt mar olyan baratnom akinek meg nemvolt macis baratja csak vekony es megis osszejott velem.. tehat ez a nekem csak vekony dolog nem teljesen jatszik be...
    de az a csaj nem is 15 eves volt.. majd lehet ennek is beno a feje lagya..es ha mindez par ev mulva tortenik siman engedne magat...
  • Sadun Tryst
    vállas :DDDD
    kinek hogyan... bátyám 172cm magas és 75 kiló. mégis sokkal többnek néz ki. legalább 85nek. neki meg az a baja, h túl erősek a csontjai... :D
  • CSOCSO
    nemtom...szal...
    mint mondottam.. velem nincs gaz...belsoileg jobb vagyok mint az a kis cernakolok..ez latszik akkor is amikor a fiuja is ott van es megis miattam nevet tobbet a csaj.... plusz azt ugye nem is kell mondanom hogy tobb okossagot tudok mondani az eletrol a csajnak mint az a kis fikaboy... csakhat neki a fikaboy kell...biztos azert hogy aterje a derekat fek kezzel..

egyszoval.. mint barat imad... szeret velem lenni mert megnevettetem mindig stb...
    mit mondjak meg.. erted a szitut...
    volt mar egy olyan kettonk kozott hogy bepoccentem mert gyerekes es nem fogja fel hogy a kis jeleivel mit er el..aztan meg faszan visszautasit.. e smegbant vele.. kurvara geci voltam vele. volt hogy ajott azt hazakuldtem o meg besertodott hogy lehetek ilyen paraszt.. ez a tavol tartom magamat tole joideig ment is sikeresen.. aztan kialakult az a kapcsolat koztunk hogy nem zavar ha ott van valahol korulottem de ne is szoljon hozzam..csak aztan egyszer az egyik kiruccanasunkkor mindig az oldalamon talaltam mikozben setaltunk..aztan egyik ujabb megbantas utan meg bocsanatot is tudott kerni.. amit eddig meg sohasem... de azten megint csalodnom kellett benne.. most megint ott tartottunk hogy felhiv telefonon menjek le vele a medencebe.. menjek el vele ide. menjek at.. atjohet e filmezni.. stb.. aztan benyogi a partin hogy szret.. .amire en csak annyit tudtam mondani hogy hurra... dejo nekem:)
    aztan osszejott a baratjaval..hat hurra... ha valaki ilyen hulye.. akkor valoban hurra... majd egyszer beno a feje lagya....

• Bandew
    Meglepődtök de én 183 cm vagyok és én is 65 kg, pedig tényleg nem vagyok vékony. Inkább úgy mondanám, hogy vállas vagyok. :-D
    AZ a jó, hogy nagyon könnyűek a csontjaim, ezért vagyok az alkatomhoz és a magasságomhoz képest könnyű.
  • Sadun Tryst
    jaja... :)
    én 174cm magas vagyok, és 65 kiló...
    de 1 deka zsír vagy izom nincs rajtam :DDDD

a csajok akiket pedig én eddig kérdeztem az ideállal kapcsolatban, nekem csak azt mondták legtöbjük, hogy a srác ne legyen kövér! és ennyi! ha van 1 kis sörpoci v hasonló, az nem érdekli őket! na ez viszont 1 nagyon jó hozzáállás (így kell írni? :DD )! :)))
  • Bandew
    Nem kell feltétlenül túlsúlyosnak lenni.
    Én pl nem vagyok túésúlyos, de nem vagyok vékony se (na jó egy kis poci, de az kinek nincs ebben a korban? :-D).
    Mégis sok lány mondja, hogy szereti a vékony fiúkat (hozzátenném, hogy ez a nagyon vékonyt jelenti). Bár ez sztem nem valami kifinomult ízlés, na mindegy az ilyen lányoknak meg kell mutatni valamit, ami nem jó ha vékony.
  • Unknow
    Jajaja mondjuk ezt nap mint nap tapasztalom én is;)
  • Dynamic
    "sosem volt baj a dumammal sem az osltozkedessel sem a humorral semmivel... "

Ja, meg a szerénységgel sem
    Egyébként sokkal több nőnek jön be a a vékony és a sportos alkat, mint a túlsúlyos.Ez mindig is így volt.
  • Unknow
    Amúgy,hogy tudsz leállni olyan csajjal akinek ilyen gyíkok tetszenek?
  • CSOCSO
    :) kosz
  • Puntigamer
    én 190 vagyok 70 kgal társulva...
  • Unknow
    ja..valami cérnafaszú gyökér biztos:) én CSOCSOra szavazok inkább:)
  • Sadun Tryst
    most már csak az a kérdés, h milyen magas a srác... mert ha 190... :DDDD
  • Puntigamer
    hát a 40kg télleg az, az már kórosan vékony...
  • Sadun Tryst
    :DDDDD
  • PResident Evil
    ez de GECI :DDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    te vekony vagy de teged korberohogne ha meglatna....
    [DEGECIIII!!!!! :) MUHAHAHAHAHA]
  • PResident Evil
    bár az igazat megvalva közel sem jártam hozzá :D
  • PResident Evil
    egyetértek
  • Unknow
    Moziba a legjobb elmenni... mindenki értse úgy ahogy akarja:D
  • Adi
    pfff. ha simán csinálod nem fogsz hízzni(jobban jönnek ki az izmok csak)!! Csak ha nem örülsz meg és kezdesz el zabálni míg hányingered nem lesz!!+ tömegnövelő
  • Sadun Tryst
    itt megint lehet tapasztalni a nők "speciális" képességét. képtelenek bármit is elismerni maguknak, ami nem úgy van, hogy ők azt eltervezték, vagy gondolták magukban előre. előbb köpnek fel és állnak alá, minthogy bármit is elismerjenek... :(
    nekem is volt már ilyen csajjal dolgom... :(
  • PResident Evil
    MOZIBA MENJETEK GYEREKEEEEEEEEEEEK !!! :D:D:D:D
  • Adi
    akkor már lehet én se esek bele ebbe a kategoriába!:) :)
  • Adi
    Elvileg az alkarjára gondol. A támaszkodástól.
    Mondjuk attól függ, hogy mit bicozot. DH, triál stb..
  • Adi
    "vekony fiuk jonnek be"
    Csocso kimegyek véged van!!:) :)
  • Unknow
    Jaz én pofámon is volt egy csomó de nem azért mert nem ápoltam a képemet hanem azért mert hormonzavaros kanári voltam és nem állt be a szervezetem..gyk.:kamaszodtam:) Amúgy sztem az,hogy 40kg az fullosan gáz. Arra megy amerre a szél fúj.
  • Unknow
    Ez a szerelem CSOCSO:)
  • Puntigamer
    hehe a pattanás az mind1, mert elvileg elmúlik, bár kialakul róla egy kép, hogy nem ápolja az arcát...
    én sem szeretem kenceficézni magam, de sajna a kurva Clean & Cleart használom, de egy kiba pattanás nincs rajtam :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hujuj....:DDD
  • CSOCSO
    a csaj mostani baratja szerintem 40 kilo... a seggerol leesik a gatya meg hasonlo cuccosok.. ja es pattanasos stb...
  • traXion
    nem keverted. :D
  • Puntigamer
    hehe
    rémes? :)
    nem is :D
    ja kéne...
    neki is fogok állni, mert ez így nem mehet tovább :)
  • FtranX
    65 kg vagy? élőben nem tűnt ilyen rémesnek helyzet :)
    gyúrni kéne! :D
  • Puntigamer
    hüle...
    jóhogy van bazz,de hogy jön ez ide? :)
    mellesleg kurvára hetero vagyok....
    semmilyen ferde hajlamom nincs!!!
    bár ha csaj lennék 100% hogy leszbi lennék :)
  • Sir Quno Jedi
    Mér' ?! Popeye is alkarra gyúrt !