1041
Segítség!! Újabb kérdésem van hozzátok! Hogyan kell randizni 15 évesen?
-
#521 LOL :)))))))))))))))))))) -
#520 sztem mostmár elég ha küldesz neki emilt ennek a topicnak a linkjével
bár ez nem a finom P -
#519 Nem mondom hogy nem érzem mire gondolsz, de AKKOR IS én ha valakit megszeretek a hibáival szeretem megszeretni, elfogadni, és ha érted változott meg még ha későn is értékelendő :)
Bár ha nem szereted hagyd ott sűrgősen, és az egyszerűség a legokosabb ebben a témában mert csak fájdalmat okozol neki, mint Ő neked annó és azt szerintem nem jó dolog viszonozni még ha jogos akkor sem. Mondjuk te nem is akarod viszonozni, de az időhúzás akaratlanúl is ezt eredményezi, ezt frissiben kell rendezni, ne szeressen belég még jobban.
15 éves lánynál ez még szerencsére könnyebben (remélhetőleg) megy. Sok sikert hozzá.
-
#518 Én nagyon szerettem és ezért szeretett meg mert törödtem vele, szoval volt egy kis helycsere. Igazábol a megbántások nem direkt jönnek neki, hanem buta és nem fogja fel egyes dolgoknak a súlyát, nem gondolkozik mielőtt beszél. Buta. 15 éves amugy.
A változás azért nem tetszik, mert nem változásnak kellett volna lenni, hanem alapbol igy vagy hasoloképpen viselkedni egy kapcsolatban szerintem. Későn jött a változás, sokat vártam rá, és hogy ugy mondjam, kifutott az időből. -
#517 Értem, de amikor már gondolkozol egy csajon akkor már régen ásó kapa nagyharang. Legalább is nálam ez szokott lenni.
És a változás nem tetszik? ami végbement a lányban
mennyi idős a csaj? -
#516 De valamiért mégis elérted hogy belédbolonduljon a csaj nem? de. akkor mégis akartad, most meg nem. A sértések ha hatnak rád akkor elzárják a további nyitotségot, de te még is összejöttél vele. Azóta gondolom nem mond neked ilyeneket. -
#515 Ritkán találkoztunk az utobbi időben, amikor együtt voltunk akkor váfta a dolgot, de azt ugy gondolta hogy azért nem vagyok rákattanva mert fáradt vagyok, vagy nincs hangulatom, stb.. (nem mondtam meg neki, mert) Én meg még adtam neki 1 ilyen esélyt talinál, vajon mi lesz, folytatom-e, mert vette a lapot és változtatott a viselkedésén, vagy nem vágja. És nem vágta le mi a helyzet. Ezért vagyok most itt.Érted? -
#514 Az embernek döntéseket kell hoznia sokszor sajnos nem túl jó döntiket, de muszi. ÉS a vállalni kell a döntés végeredményét, avyg amit okoz.
Ha sírni fog maradj vele kicsit és nyugtasd meg hogy ez neki is jobb lesz bár nem ebben a pillaatban. Ha nem akarja abbahagyni vagy nem fogja fel esetleg nem akarja felfogni akkor neked kell ott hagyni, de arra vigyázz hol teszed meg mindezt. Ne okozz neki nagyobb sebeket mint muszáj. -
#513 Az az igazság, hogy publik fórumra nem fogom kiirni, miket mondott, de te is kiábrándulnál egy ilyen csajbol. És a vessző után az is ott volt, hogy "nem nagyon érdekeltem, stb" (#488). Szal neked be kell érni annyival hogy "olyanokat mondott". Folyton megsértett, vagy megbántott azokkal amiket mondott, vagy csinált, és ez nekem nagyon nem hiányzik. És szerettem. Mult idő. -
#512 Hogy hogy nem sejti????? hogy leeht hogy nem veszi észre hogy nem szereted, ha valaki nem szeret egy másik embert az nem tudja imitálni a vak szerelmet, szeretetet csak ha szerepet játszik! Ne játsz szerepet mert akkor megtáéveszted és olyat gondol ami nem valós.
Ha adod magad és az érzéseid azon látszik hogy nem szereted. Nem fogja bírni és tuti észreveszi. Akkor megmondod hogy nem vagy szerelmes belé és pasz.
Akkor leszel bajban ha nem érdekli és tapad rád, ekkor kénytelen leszel kemény lenni és elutasítani finoman de határozottan. szerintem. -
#511 hi all
"szerettem, de valahogy ez elmúlt, mert folyton olyanokat mondott"
Ha ennyi is elég hogy otthagyd akkor nem is szeretted igazán, csak jó volt küzdeni érte v. valami hasonló.
Szakításról: a legtisztább ha 1xerűen megmondod hogy már nem szereted, azért mert van másik csaj, v. mert nem vagy már szerelmes, v. ami az igazság.
Egy dolog fontos légy határozott, és tarts ki az állításod, okod mellett.
ÉS szerintem légy öszinte. -
kasika #510 Jah, szerintem nem így kell hozzáállni, hogy középronda, meg full ronda vagy ribi, stb... Lehet, hogy ha nem teccik egy csaj, akkor télleg nem is kezdenék vele semmit... De a helyes lányokat szívesen bevállalom, nem kell az a klasszikus szépség. Amúccse szeretem a zilyen divatk-at. -
kasika #509 Ehh, ez kőkemény szitu és szinte nincs is megfelelő "megoldás"... De télleg olyan hely kéne, ahol nincsenek sokan és vhogy értelmesen elmagyarázni a szitut, szerintem a múltat ne vond bele, nem kell ezt a legyünk barátok dumát nyomni, mert egyértelmű, hogy csak az akarsz maradni. De a fő, hogy ha el akar rohanni, akkor ne engedd és addig kell Vele beszélgetni még full le nem nyuxik és felfogja mi van. Haraggal soha ne válj el senkitől, főleg ne... -
Bee #508 Minnél kevesebben vannak, annál jobb pl: park. Telefonon hívd oda. -
#507 És hol szakitsak vele? Ahoz nyugodt hely kéne nem olyan ahol 1000 ember megy. Mi pedig pont egy ilyen helyen találkozunk... Tehát hivjam el onnan vagy jo lesz ott is? + #498 is kérdés. Vélemény? -
Bee #506 Persze. Ne várd meg, míg megkérdezi. Légy vele őszinte, hisz sztem fordított helyzetben te is ezt várnád el. -
#505 JAJJJNEEE. Ahh. Csak ne kezdjen el ott sirni nekem. Elrohanás nem hinném hogy résztvevő lehetőség nála. Inkább azt mondja oké, hazamegy, és egész nyáron depis lesz, utálni fogja a világot, stb.. Ez a legvaloszinűbb, mondjuk rámnézve ez nem rossz, mert nincs vele kontaktusom, de kiváncsi leszek az évnyitóra. -
Puntigamer #504 valszeg be fog bőgni,de nem 100%
lehet hogy egyszerűen csak el fog rohanni...
vagy átölel, és elkezd sírni...
sok féle képpen lereagálhatja... -
#503 Ezek hülye kérdések, a helyszinen ugy is el fog dölni. 498? -
#502 Mondjam neki magamtól, hogy én már nem szeretem?
Ugy is meg fogja kérdezni, akkor megmondom hogy nem. Mit fog reagálni? -
#501 Ja ezt csinálom, de csak mert nincs pénz a kártyámon, amugy ezt csináltam amikor még volt akkoris. De ettől csak mégjobban hiányzom neki, mert nem volt velem kontaktusa sehogy... -
Bee #500 Pedig akkor egyszerű a képlet. Ha részedről nem működik, akkor rövidre kell zárni. Nagyobb szemétség szánalomból vagy gyávaságból kitartani, mint egyenesen közölni. -
Puntigamer #499 hát azt hogy fokozatosan érzékeltesd vele...
pl ne válaszolj az smseire, vagy nagyon későn...
és érezni fogja hogy nincs sok keresni valója meletted...
aztán ha nem vágja le mondd meg neki, hogy sry de ez így nem megy... -
#498 Az a gáz, hogy ö nem is sejti, hogy már nekem nem jo ez a kapcsolat. És ma amikor találkozunk, (4 nap után) egyből megcsókol, nyakamba ugrik, átölel, mert hiányoztam neki. És akkor én mondom, hogy hát bocs de beszélni akarok veled! És lehuzom a karját a vállamrol esetleg elhuzom a fejem a csók elöl, stb.? Ez annyira kínos. -
#497 Hát az nem az én formám, hogy összejöttem valaki mással, ezt biztos nem fogom mondani.
Mit értesz azalatt h finoman? -
#496 Semmit. -
Puntigamer #495 figyelj, sztem nem durva...
főleg ha ezt csinálta veled, ugyan ez volt csak fordítva...
nem?
akkor add meg neki, persze azért finoman... de mondd meg neki, pl hogy azóta már van valakid, és szeretitk egymást... -
Bee #494 Te mit akarsz tőle? -
#493 Ezjó. Csak durva olyannak mondani, aki már szeret. De elég jo. 1/4 3-ig várom a tippeket! -
Puntigamer #492 szvsz, tudomására kell hozni, hogy ez így nem lesz jó, és mondd meg neki, hogy
ha most összejönnétek megint lehet hogy megint dobni fog, vagy te őt, és inkább olyan csajnak fogod adni az időd aki értékeli is... -
#491 Hát nem az. -
Puntigamer #490 mondd meg neki, hogy veled nem lehet szórakozni...
és hogy ha kétes érzelmei vannak akkor olyan lányt választasz aki tiszta szívből szeret
ha egy ilyen kapcsolatot folytatsz, akkor az sztem nem előnyös... -
Puntigamer #489 thenksz :) -
#488 2 és fél honapja járok egy lánnyal, oszt. társam, és nagyon szerettem, de valahogy ez elmult mert folyton olyanokat mondott, nem nagyon érdekeltem, stb., és mostmár elegem a van a csajból. Most viszont ö az aki nagyon szeret folyton hivogat, és már kezd irritálni, nem is szeretem, szerintetem... Hogy szakitsak vele? Ez olyan kinos, eddig mindig megbeszéltük a szakitást (az adott fél is érezte h nem ok), de ő nem érzi h dobni fogom, és szeret is, szoval tipp? -
Puntigamer #487 én nekem a csaj automatikusan jobb oldalra állt be mindig :) -
OPM #486 gratula -
Puntigamer #485 na látod ez a lány ilyen, és ha egyszer megszerzem nem engedem el magam mellől... -
Puntigamer #484 nem nagyon, csak az elsőn... a mostani ment simán... -
Puntigamer #483 jelentem: nagyon jól sikerült a randi :)
estére már a karjaimban várt(uk)a a buszt :)
-
#482 Rengeteg párt látni, hogy jobb oldalon a fiu, balon pedig a csaj... Ennyire műveletlen ez a 60-70 %? Vagy már észre sem veszem, ha normálisan mennek.