F1Gp3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitsetek plzzzzz
az lenne a problémám ,hogy megvan a full grand.prix.3.official.expansion.pack.2000 és ha elinditom a telepitöt akkor kéri a gp3 cd-jét ?!?
most ilyenkor mit lehet tenni hogy fusson?
most ilyenkor mit lehet tenni hogy fusson?
Sajna nem tudom küldeni mert a szaros linux nem tud elérni semmiféle meghajtót mióta kernelt fordítottak nálunk. A fájlok megvannak csak nem tudom másolni meg küldeni mert okos rendszergazdáink elkefélték linux alatt a netet is. Amint működni fog a gép küldöm őket.
Ezt az üzenetet kaptam a cégtől. Remélem a hétvégén már jó lesz a gép, ha nem, akkor küldök nektek kiegészítős mentéseket.
Ezt az üzenetet kaptam a cégtől. Remélem a hétvégén már jó lesz a gép, ha nem, akkor küldök nektek kiegészítős mentéseket.
Ha kell tudok küldeni, de nem szoktam külön edzés és versenybeállítással bajlódni, mindig a versenybeállítással edzek, így az első 5-be be is férek, és simán lerajtolom/kifékezem őket.
Nem tudom mire akarsz kilyukadni, de szerintem többet láttam, mint te. 87óta a futamok 70%-át megnéztem. Azóta nagyon sokat változott a helyzet.
Ne fogadj, mert kormánnyal is játszottam és sokkal jobb, mint bill.-el, csak nincs rá lóvém. A bill.-el nagyon szar előzni, mert van amikor a segítség miatt ráránt a gép a kormányra és az bizony nagy bukáshoz szokott vezetni, ha kanyarban külső ívről előöl, akkor meg nem enged kanyarodni, hanem a sóderba kormányoz, a nagymértékű gumikopásról meg nem is beszélek, mivel állandóan nyomkodod a féket, és nincs egyenletes lassulás. 2 órán keresztül nem nagyon hibázhatok? Hibáz helyettem a szarra sikerült rásegítés, jáccál már le egy 100%-os futamot bill.-el, és utánna is mondd el a véleményed! Kíváncsi vagyok hányszor nem tudsz majd arra menni amerre akarsz(amerre kormánnyal tudsz). Szóval maradjunk annyiban, hogy tök mindegy mivel mész, csak megszokás kérdése.
Szerintem nem az a lényeg, hogy kormány, vagy bill.
A lényeg azon van,hogy játék közben bele tudod-e élni magadat a pilóta szerepébe.
A GP3-ban az a legjobb, hogy nem túl nehéz, mégis jól bele tudja magát élni az ember.
Egyébként nem olyan nehéz bajnokságot nyerni, csak sokat kell tesztelni mindegyik pályán. No meg engedélyezni magunknak a viszzatöltést..😊)
Én nyertem már ACE- fokozaton is, de úgy, hogy visszatöltöttem, ha valami balul ütött ki.😊)
Ha nem töltesz vissza, akkor már izgibb. Olyat is csináltam, de akkor csak 3-ik lettem ACE-on.
És természetesen az összes meghibásodási lehetõség engedélyezve volt.
Ha valaki nagyon reálisat akar, nyomuljon a Grand Prix Legends-el. Ott aztán nincsen segítség... Illetve van blokkolásgátló, de akkor a fékút nagyon megnõ, pápá jó köridõ.
És ha a Grand Prix Legends-el a Nürburgringen 8 perc alatti idõt futsz, elmondhatod, hogy tényleg király vagy.
A lényeg azon van,hogy játék közben bele tudod-e élni magadat a pilóta szerepébe.
A GP3-ban az a legjobb, hogy nem túl nehéz, mégis jól bele tudja magát élni az ember.
Egyébként nem olyan nehéz bajnokságot nyerni, csak sokat kell tesztelni mindegyik pályán. No meg engedélyezni magunknak a viszzatöltést..😊)
Én nyertem már ACE- fokozaton is, de úgy, hogy visszatöltöttem, ha valami balul ütött ki.😊)
Ha nem töltesz vissza, akkor már izgibb. Olyat is csináltam, de akkor csak 3-ik lettem ACE-on.
És természetesen az összes meghibásodási lehetõség engedélyezve volt.
Ha valaki nagyon reálisat akar, nyomuljon a Grand Prix Legends-el. Ott aztán nincsen segítség... Illetve van blokkolásgátló, de akkor a fékút nagyon megnõ, pápá jó köridõ.
És ha a Grand Prix Legends-el a Nürburgringen 8 perc alatti idõt futsz, elmondhatod, hogy tényleg király vagy.
ha minden pályán gyakorolsz nyerhetsz..
Én csak pron nyertem tovább már nem volt kedvem
Amúgy billel könyebb sokkal.a gáz fék dolog pedig néha csak hasznos😊bár gumik tekintetében nem...
Jha ha a force feedbeck megütne egy RC vagy EA játék szintet akkor élvezetes lehetne de így.....
Én csak pron nyertem tovább már nem volt kedvem
Amúgy billel könyebb sokkal.a gáz fék dolog pedig néha csak hasznos😊bár gumik tekintetében nem...
Jha ha a force feedbeck megütne egy RC vagy EA játék szintet akkor élvezetes lehetne de így.....
Szerintem pedig sokal egyszerübb bill-en játszani probáltam én is.Az a baj vele hogy nagyon ráhúz az ivre, a gáz fék dologban igazat adok neked de én szerintem igy se meg ugy se nyert bajnokságot acen,legalábbis amig nem látom a mentést!😊Gondolj bele hogy két orán keresztül nem nagyon hibázhatsz ha elsö akarsz lenni!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
K.András, tény, hogy más billentyűzettel menni, de szerintem egyáltalán nem könnyebb, mint bármilyen analóg eszközzel. Mindkettőnek megvan a maga előnye, és hátránya. Pl: billentyűzetnél a kormány-segítség ott van, így viszont elég problémás szűken venni egy kanyart, úgy, hogy félig átvágsz egy kerekvetőn. Vagy nem tudod olyan finoman szabályozni a gázadást és a fékezést, mivel itt nincs átmenet, vagy teljesen nyomod, vagy sehogy.
Tim, tévedsz, az F1-es autók teljesen automata sebességváltóval mehetnek - és döntő többségük megy is - az idei spanyol nagydíjtól. A kipörgésgátlóval és a rajtgéppel együtt engedélyezték őket.
Néha, ha versenyző kéri, akkor egy-egy futamra a félautomata váltót szerelik be, de tudomásom szerint ez talán egyszer fordult elő idén a Williamsnél.
Hol vannak már a régi szép kuplung-botváltó-turbo autók. Azokkal még lehetett izgalmas versenyeket látni! Legközelebb már talán a kormányzást is számítógép fogja végezni, a pilóta pedig csak nehezéknek lesz beültetve.
Tim, tévedsz, az F1-es autók teljesen automata sebességváltóval mehetnek - és döntő többségük megy is - az idei spanyol nagydíjtól. A kipörgésgátlóval és a rajtgéppel együtt engedélyezték őket.
Néha, ha versenyző kéri, akkor egy-egy futamra a félautomata váltót szerelik be, de tudomásom szerint ez talán egyszer fordult elő idén a Williamsnél.
Hol vannak már a régi szép kuplung-botváltó-turbo autók. Azokkal még lehetett izgalmas versenyeket látni! Legközelebb már talán a kormányzást is számítógép fogja végezni, a pilóta pedig csak nehezéknek lesz beültetve.
Jaj hát billenytyüzet meg kormány közöt ég és föld a külömbség, arrol nem is beszélve hogy bill-nél automatikusan rajta van a segitség méghozzá a legnagyobb! igy nem kunszt probáld kormányal! Fogadni mernék hogy nem tudnál egy 100%-os versenyt teljesiteni ugy hogy ne törd össze magad!föleg billenytyüzet után.
Láttál már F1-et. Ott autómata!
Igen úgy mentem, mint a valóságban, néha azért kikapcsoltam a kipörgésgátlót a feeling kedvéért. Ma 9-kor ér be haverom a cégbe, akkor elküldi nekem mailba a mentést, ha még megvan, ha nincs, akkor vártok 1 hónapot és az Add-on végigjátszását küldöm el. A hétvégére 3-4 futamot tervezek, vettem új bill.-t, vagyis semmi nem akadályozhat meg!
acen csak kipörgésgátló ami ma már elfogadott és autováltó ami megint...vagyis mint a valóságba..szerintem így ment
Minden boxbeálláskor mentettem és összesen kb. 15 töltés volt, volt amikor napi 3 futam lement, de volt amikor heti 0.
Nem 3 kört verek rájuk, hanem a 3. helyezetre már kört verek, lehet elírtam bocsika. Semmi carsettet nem tettem fel, csak az 1.13 patch.-et és a javított pályákat. 100%-os futamokat nyomtam, ha még megvan az utolsó mentésem, akkor azt elküldöm. Az a 20 kör alatt 50mp így volt. Imola eső. A 20. körben elállt, majd pár kör múlva megint elkezdett esni, Coult. kiment a 2. kerékcserére és én is, ekkor 20 mp.-el volt előttem ezután iszonyatosan szakadt, és Coulth. nem ment ki monszunért, de én igen, így 20 kör alatt 50mp ráment, vagy még több is, de az utolsó körben 3x megcsúsztam, ja véletlenül száraz beállítással mentem, egy kicsit rally feeling volt. de nagy király volt a futam. A többi versenyző kiment kerékcserére, rajtuk 1 mp. jött körönként, de ugyanez volt az Argentin pályán is.Már szóltam a cégbe, hogy küldjék át hozzám mailban a mentést, de még nem küldték, remélem nem törölték le, mert megölök valakit!
Én nem tudom elképzelni hogy megverte acen 100%-os versenyeken, nagyon sok 100%-os versenyt mentem acen kormányal segitség nélkül sokat nyertem is, de azt hogy egymás után olyan teljesitményt produkálsz ne haragudj de nem hiszem el! Esetleg még ugy hogy amikor elrontottad akkor mindig viszatöltöttél.
Szia hogy te milyen nagyon ügyes vagy.Mivel játszol kormányal?segitség nélkül?100%-os versenyeket mész vagy csak 10-15-kört?Mert nem mindegy!
Diegho, nem módosítottad véletlenül az erőviszonyokat, a súlyt, vagy a lóerőt? Ha rátettél egy full carset-et, ami tartalmazza ezeket, akkor az meg bírja kavarni az ellenfelek erejét. Bocs, hogy egy kicsit kételkedem, de én is nyomtam már pár száz kört valamennyi pályán, és nekem valahogy hihetetlen, hogy 3 kört tudsz adni ACE fokozaton. Itt már az ellenfelek igencsak jó köröket mennek, amit hosszabb távon (kb. 20 kör) szerintem marha nehéz tartani. Főleg úgy, hogy mint említetted, 20 kör alatt 50 mp-t adtál Coulthardnak (ez egyébként másodszorra is soknak hangzik, és nem is kicsit), ebből arra következtetek, hogy max 30-50%-os futamokat nyomtál.
Esetleg ha lenne a vége felé lementett állásod, szívesen megnézném egy ellenőrző progival.
http://gp3.ini.hu
Esetleg ha lenne a vége felé lementett állásod, szívesen megnézném egy ellenőrző progival.
http://gp3.ini.hu
Bill. F2 F7 be volt kapcsolva, mert szar a bill.-em és mindig csipog, ha manuális váltóval váltok, de ma megyek és veszek egy Genius bill.-t. F2 F7 kikapcsal imolában monzában és Ausztráliában próbáltam, kb. 0,5-1 mp.-el gyorsabb vagyok, igaz egy kicsit kockázatos, mert kipöröghet a hátulja, de erre ott a manuális váltó, és persze egy kicsit más beállítás is kell hozzá, de az a legkevesebb.
Nem, csak a végső demot akartam beküldeni, de nem tudtam elküldeni a rohadt linuxról és otthon letöröltem, most a cég gépén van, remélem még nem törölte le senki.
Igen ACE fokozaton végigvittem a bajnokságot. 9 első hely egy 2. a többin szétment a Williams. Volt egy végdemo, hogy te nyertél, meg egy szöveg, hogy profi vagy és a tudásod az igazi pilótáékkal vetekszik, de semmi érdekes. Most az officialt kezdtem el ACE fokozaton, de sajna elkezdődött a suli. Amúgy az Official nagyon fasza, van olyan pálya, ahol 3 mp.-el gyorsabb lettem! Amúgy nem kell mindden pályán 1 mp.-el gyorsabbnak lenni, hogy végigvidd ACE fokozaton, elég, ha megbízhatóan végigmész kicsúszás nélkül.Mondjuk volt olyan pálya, ahol a 3.-nak kört adtam, de olyan is volt, hogy csak 3mp.el nyertem. Esőben nagyon könnyű megverni őket, volt ahol 20 kör alatt 50mp-et nyomtam Coulthard-ra. Ez elsőre kicsit soknak hangzik, de igaz.
Ha esetleg valaki nem tudná a régi autoformákat is lehet használni a játékban.Csak el kell menteni ctf-ként azt az autoformát amelyiket akarjuk, utána kilépsz az editorbol utána megint elinditod, import ctf aztán export Car to Exe és kész.
Nekem meg az volt a bajom hogy hiába akartam leszedni nálatok nem ment!Valami szar oldalt dobál ki tehát nem tudom megmondani hogy milyen ami nálatok van, ha le tudom tölteni azt is akkor majd megnézem és legyen jobb mint ez hát nem bánom na!
csak az a baj hogy retek forditás alig fektettek bele munkát
magyar forditas letoltheto itt
http://www.extra.hu/ballor/tartalom/games/gp3_2000_season_magyar.zip
http://www.extra.hu/ballor/tartalom/games/gp3_2000_season_magyar.zip
végigjátszás egy autósról...mi lesz benne pályaismertetés?
mert az hogy húúú vágj be mögé szélárnyékba ki s előzés az nem megy
mert az hogy húúú vágj be mögé szélárnyékba ki s előzés az nem megy
Mit jelent az hogy végigvitted acen? A BAJNOKSÁGOT?Ez szerintem nem olyan játék amit végig kell vinni és kész.Nagyon sokat kell gyakorolni hogy mondjunk acen egy bajnokságot nyerj, én azota játszom vele miota megjelent de bajnokságot még nem is kezdtem!
Tegnap kipróbáltam az Official Pack-et, és nagyon tuti, sokkal nehezebb irányítani.(bill.-el) Augusztusban végigvittem Ace fokozaton az egész gamét(könnyû volt, talán valamelyik guruban is benne lesz), és most meg 2mp-et kapok az elsõtõl edzésen. a setup sokkal mésabb, másként viselkedik a kocsi. - Sirály
www.tar.hu/nightmarewarez
énis onnan töltöttem le😊
énis onnan töltöttem le😊
Miért baj, ha valaki a régebbi szezonokkal is játszik? Ez nem mobil, hogy a legújabb a legjobb!
Régen volt harc, és nem csak a boxban elõzgettek.
Ezért imádom a GPL-t és ezért szeretem a régi pályákat is. Pl. a régi pályák közül nagyon jó lett GP3-alá a Clermont-Ferrand-i. Érdemes kipróbálni.
Ha egyszer majd a régi Nürburgringet is meg lehet csinálni GP3 alá, az lesz a csúcs.
Régen volt harc, és nem csak a boxban elõzgettek.
Ezért imádom a GPL-t és ezért szeretem a régi pályákat is. Pl. a régi pályák közül nagyon jó lett GP3-alá a Clermont-Ferrand-i. Érdemes kipróbálni.
Ha egyszer majd a régi Nürburgringet is meg lehet csinálni GP3 alá, az lesz a csúcs.
Szerintem ez egy pár hét alatt megoldodik,én pedig olyan játékal nem akarok játszani amibe olyan olyan gyenge AI van mint mondjuk STCC2 hogy 5kör kell hozzá utsó helyröl és elsö vagyok 25 kör után pedig nincs olyan akit ne köröztem volna le és hiába szép az a program, ha nem tudsz kivel neten játszani akkor nem ülsz le vele mert nincs küzdelem csak autokázás és nekem az nem nagyon jön be,de kiváncsi lennék arra hogy mivel akarsz akkor játszani?
Nekem se tetszik sokminden ahogy le is irtam párat..olyan hatalmasat én nem csalodtam méghozá azért mert amiota megjelent a gp3 azota nem tudom abbahagyni!Akkor is van ennek a kiegészitönek pozitiv oldala is csak nem volt még idöd talán megnézni!
De nézd mondjuk meg egy emberi küldetéslemez mit hoz általában:SZEBB GRAFIKA(D2,Icewind Dale)és még rengeteg újitás.
lehet hogy hangulatba s MIbe nem a legjobb az f1rc de megvalósitásban igen...azt az utat kellene követni
lehet hogy hangulatba s MIbe nem a legjobb az f1rc de megvalósitásban igen...azt az utat kellene követni