F1Gp3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sehogy, sajna
Megoldhattak volna egy kicsit modbarattabbá ezt a gamet ! Miért??? Azert mert, pl.: lehetne masfajta kocsikkal is menni, (Turaauto meg ilyenek), nem lenne ez a gumik teruleten hogy csak fix darab lehet benne se tobb se kevesebb!
ezt csak azert mondom mert jo lenne 😛
Megoldhattak volna egy kicsit modbarattabbá ezt a gamet ! Miért??? Azert mert, pl.: lehetne masfajta kocsikkal is menni, (Turaauto meg ilyenek), nem lenne ez a gumik teruleten hogy csak fix darab lehet benne se tobb se kevesebb!
ezt csak azert mondom mert jo lenne 😛
Ma olvastam a pc guruban egy elözetest az f1rc2-röl és hát azt irják hogy inkább arcad jellegű!Puff!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
hihi!
Lada! Töltsd le valamelyik GP3-as oldalról a Decrypted No CD-s gp3200.exe-t (mondjuk a www.grandprix3.com-ról) írd vele felül a meglévőt, és nem fogja többet keresni a CD-t.
Breki! Most hülyén fogsz nézni rám, és megértem. Pontosan honnan szedjem ki az utalásokat?
Csendben megjegyzem, hogy az A1 Ring MOST korrekt.. A korábbiaknál tényleg nagyon könnyen elszállt az ember, asszem kifelé lejtett kicsit..
A Monzai pályát összecsapottnak érzem. A parabolica-ba vezető egyenes elején lévő sikánoknál a valóságban van némi aszfaltozott terület, itt nincsen.. A második lassítónál is hiányzik az aszfaltozott terület.
Spa-Franchorchamps sem korrekt! A buszmegállónál keskeny és nagyon kiemelkedik a rázókő, és túl közel van a fal. Élőben teljesen máshogy néz ki, bárki láthatta a közelmúltban, ha nézte a futamot.
Nem tudom, hogy Imola miért piros fehér rázókövekkel jön ki, holott már réges-régen fehér rázóköveket használnak...
Monaco: Az alagút után nem tudom, hogy a lasstóban miért van még mindig gumifal, asszem a valóságban nem is volt ilyen soha. Vagy legalábbis már nagyon régen nem.
Ilyen apróságok vannak, de azért QL az Addon.
A Monzai pályát összecsapottnak érzem. A parabolica-ba vezető egyenes elején lévő sikánoknál a valóságban van némi aszfaltozott terület, itt nincsen.. A második lassítónál is hiányzik az aszfaltozott terület.
Spa-Franchorchamps sem korrekt! A buszmegállónál keskeny és nagyon kiemelkedik a rázókő, és túl közel van a fal. Élőben teljesen máshogy néz ki, bárki láthatta a közelmúltban, ha nézte a futamot.
Nem tudom, hogy Imola miért piros fehér rázókövekkel jön ki, holott már réges-régen fehér rázóköveket használnak...
Monaco: Az alagút után nem tudom, hogy a lasstóban miért van még mindig gumifal, asszem a valóságban nem is volt ilyen soha. Vagy legalábbis már nagyon régen nem.
Ilyen apróságok vannak, de azért QL az Addon.
Még nem próbáltam az összes pályát, de az A1 ring az eddig is rohadtul tetszett. Hockenheim nem sokat változott, csak jobban lehet érezni a sebességet 360-nál. A maláy pálya nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Az AI néha tényleg szar, de 95%-ot megérdemel.
Az miért van, hogy állandóan kéri a rip verziós GP3 2000 a CD-t? Egyszer kiléptem a progiból Alt+Tab-bal, és azóta hiába pakolom fel újra a gamét, mindig CD-ért könyörög. Help!
diego: Total igazad van!
1.:A sima gp3-ban az A1 ringen a 2 kanyarban lehetetlen volt normalisan bevenni
most meg??? siman betephetsz a kaynarba!
2.: Brazil: utaltam ezt a palyat attol a két eles jobbkanyartol, most meg imadom, ilynen jo idoket nem futottam meg soha 😮)
3.: Az olasz! Azt eddig szerettem mert jo palya volt de soha nem talalom meg az a pontot amikor fekezzek az elso lassitonal, vagy elszallok vagy hamar fekezek 😮(
Ja meg valami Pro-n nyomom a championshipet (100%), és a brazil palyan vagyok, elso helyrol indultam (1 sec elony) es 1 elso kanyarban kiloktek és a 12.re jottem vissza! most a 13. korben jarok es a 2. vagyok 6secel lemaradva hakki-tol !!! (ez erdekes nem???)
AI.:van amikor elozok, es a pilotak nem tesznek semmit a kihuzodason kivul (siman elozhetoek), de a lekorozendok meg neha szo szerint akadalyozzá az embert!!! Olyan hogy az egyeneben leszallnalnak az idealis ivrol azt meg nem ertem el 😮(
De azert coool a game!
1.:A sima gp3-ban az A1 ringen a 2 kanyarban lehetetlen volt normalisan bevenni
most meg??? siman betephetsz a kaynarba!
2.: Brazil: utaltam ezt a palyat attol a két eles jobbkanyartol, most meg imadom, ilynen jo idoket nem futottam meg soha 😮)
3.: Az olasz! Azt eddig szerettem mert jo palya volt de soha nem talalom meg az a pontot amikor fekezzek az elso lassitonal, vagy elszallok vagy hamar fekezek 😮(
Ja meg valami Pro-n nyomom a championshipet (100%), és a brazil palyan vagyok, elso helyrol indultam (1 sec elony) es 1 elso kanyarban kiloktek és a 12.re jottem vissza! most a 13. korben jarok es a 2. vagyok 6secel lemaradva hakki-tol !!! (ez erdekes nem???)
AI.:van amikor elozok, es a pilotak nem tesznek semmit a kihuzodason kivul (siman elozhetoek), de a lekorozendok meg neha szo szerint akadalyozzá az embert!!! Olyan hogy az egyeneben leszallnalnak az idealis ivrol azt meg nem ertem el 😮(
De azert coool a game!
Kicsit lemaradt a Topic!
A 2000-es szezon néhány pályán tényleg rohadt könnyű.(Imola,Interlagos,Nürburgring...), de a Monzai pálya valami rettenet, az első lasító igen dúrva, ez miatt 18-20-as első szárny kell és így meg állandóan leér a kocsi eleje, szóval nagyon szar. Most találtam egy setupot, amivel végigmegyek, mint állat miliméterre kihasználom a pályát és 1mp-et vernek rám ACE-on?! Indianapolis is elég gáz, mert nincsenek kanyarjelző táblák!
Akinek normális setupja Monzára, az küldje el már nekem!
A 2000-es szezon néhány pályán tényleg rohadt könnyű.(Imola,Interlagos,Nürburgring...), de a Monzai pálya valami rettenet, az első lasító igen dúrva, ez miatt 18-20-as első szárny kell és így meg állandóan leér a kocsi eleje, szóval nagyon szar. Most találtam egy setupot, amivel végigmegyek, mint állat miliméterre kihasználom a pályát és 1mp-et vernek rám ACE-on?! Indianapolis is elég gáz, mert nincsenek kanyarjelző táblák!
Akinek normális setupja Monzára, az küldje el már nekem!
A GP3 2000 egész könnyű. ACE fokozaton 100%-os táv mellett 6 futamból ötöt sikerült megnyerni egy Arrows-al..
Scorpion, így már értem, a felvetés jogos. A játék verziószáma ugyanaz legyen mindkét gépen, valamint egyforma pályákat kell használni. Tehát ha egyik gépen mondjuk Matti Laitinen track pack-je van, a másikon pedig az eredeti pályák, akkor nem fog menni. És a fizikai jellemzők beállítása is egyforma legyen. Az autófestés tökmindegy.
És mint már említettem :-), CSAK AZ ÍRJA BE A GPXPATCH-BE AZ IP CÍMET, AKI MAJD A HOSTRA NYOM A MULTIPLAYER MENÜBEN, AZ NE AKI A HOSTRA!!!
Az F1RC vs GP3 témához annyit, hogy ízlések és pofonok ugyebár különbözőek. Mindkettő jó játék, nekem másért tetszik mindegyik. Valóban a kettő összegyúrásával kapnánk meg a legjobbat. Nálam a GP3 jobb, nekem ez tűnik realisztikusabbnak. Az F1RC-ben nekem még nem jött össze jó, izgalmas verseny, mert a katasztrofális AI miatt vagy rommá törtek, vagy én vertem hülyére őket. Egyébként én gusztustalannak találom, hogy nem adnak ki javítást az F1RC-hez, hanem majd vedd meg a következő játékot. Egy kicsit emlékeztet az EA F1 2000 megoldására.
A hócipőm tele van már azzal, hogy Magyarországon nem lehet megvenni a GP3 2000 Season-t, és még időpontot sem tudnak az üzletek, pedig Németországban már lassan egy hónapja kapható. Szinte rá vagy kényszerítve, hogy kalóz verziót használj. Pofám leszakad.
http://gp3.ini.hu
És mint már említettem :-), CSAK AZ ÍRJA BE A GPXPATCH-BE AZ IP CÍMET, AKI MAJD A HOSTRA NYOM A MULTIPLAYER MENÜBEN, AZ NE AKI A HOSTRA!!!
Az F1RC vs GP3 témához annyit, hogy ízlések és pofonok ugyebár különbözőek. Mindkettő jó játék, nekem másért tetszik mindegyik. Valóban a kettő összegyúrásával kapnánk meg a legjobbat. Nálam a GP3 jobb, nekem ez tűnik realisztikusabbnak. Az F1RC-ben nekem még nem jött össze jó, izgalmas verseny, mert a katasztrofális AI miatt vagy rommá törtek, vagy én vertem hülyére őket. Egyébként én gusztustalannak találom, hogy nem adnak ki javítást az F1RC-hez, hanem majd vedd meg a következő játékot. Egy kicsit emlékeztet az EA F1 2000 megoldására.
A hócipőm tele van már azzal, hogy Magyarországon nem lehet megvenni a GP3 2000 Season-t, és még időpontot sem tudnak az üzletek, pedig Németországban már lassan egy hónapja kapható. Szinte rá vagy kényszerítve, hogy kalóz verziót használj. Pofám leszakad.
mert a 2. rész jön két hónap mulva
ezzel egyetértek, csak a legfontosabbat hagytad ki: F1RC fizikai engine-el!
There\'s no replacement for displacement
úgy lesz, hidd el, bár nem neked írtam, és eszem ágában sincs vitába szállni veled, úgysem tudsz észérvet felhozni. Neked más fontos egy játéknál, mint nekem.
ha már itt tartunk akkor elmondom hogy szerintem mely játékokban jo az ff:stcc2,nascar4,gp3,mondjuk az f1rc-be is jo plusz még egy pár amit nem akarok most felsorolni.
nem tudom milyen csalodásrol beszélsz te itt?ugy oda vagy az f1rc-ért akkor menj és játszál sokat a nagy szimulátorodal!egyébként nem sokat ér az a progi a grafikán kivul szerintem mindenben alulmarad a gp3-tol!
ugy ertem a gp3-t
rew: lehez hogy igazad van de a billenytun ez a legjobb !!! De elsodlegesen egy a gamet billentyure irtak!!!
f1rc: hol lehet megszerezni mar nagyon keresem, mert kormanyom is van 😮)
f1rc: hol lehet megszerezni mar nagyon keresem, mert kormanyom is van 😮)
rew:
ne izgulj, nem benned van a hiba, ez a játék ilyen 😊 csak azok hívják szimulátornak, akik billentyűkkel vezetnek autót ( tudod, mint a valóságban 😊
A csalódás akkor ér mindenkit, amikor elkezd kormánnyal játszani, és "véletlenül" felszáll a lila köd, és kipróbál egy _szimulátort_ pl. a F1RC-t.
Bocs az uninformatív bunkó stílusért, de unom a tömjént...
ne izgulj, nem benned van a hiba, ez a játék ilyen 😊 csak azok hívják szimulátornak, akik billentyűkkel vezetnek autót ( tudod, mint a valóságban 😊
A csalódás akkor ér mindenkit, amikor elkezd kormánnyal játszani, és "véletlenül" felszáll a lila köd, és kipróbál egy _szimulátort_ pl. a F1RC-t.
Bocs az uninformatív bunkó stílusért, de unom a tömjént...
Én már két versenyt nyertem ACE-ben, egy Arrows-al. Igaz, hogy Hakkinen kiesett előlem.
Viszont az Addon újabban elkezdett CD-t ellenőrizni. Ezt eddig nem csinálta.
Viszont az Addon újabban elkezdett CD-t ellenőrizni. Ezt eddig nem csinálta.
Miért akarja a gp3 minden inditaskor rekalibralni a beallitasokat???
Mas :a gp3 addonban kurva jo lett az ai (a gp3 ban is jo volt). Pl.: Idomero edzesen olyan csatat nyomtam trullival hogy besz@rás 😮) az ausztráliai pályán fél körön kersztül elözgettük egymast! persze szórakozasból csinaltam mert nekem meg csak az eslo kor volt a box utan 😮)
Amugy Pro nehezségben nyomtam!
Mas :a gp3 addonban kurva jo lett az ai (a gp3 ban is jo volt). Pl.: Idomero edzesen olyan csatat nyomtam trullival hogy besz@rás 😮) az ausztráliai pályán fél körön kersztül elözgettük egymast! persze szórakozasból csinaltam mert nekem meg csak az eslo kor volt a box utan 😮)
Amugy Pro nehezségben nyomtam!
sajna rendszerösszeomlás miatt elmentek a beállítások, de felvettem egy király replay-t csk elfelejtettem elhozni, majd jövő héten küldök mindent egyben.
Scorpion, én a GPxPatch-re gondoltam, ami egy kiegészítő, és nem hiszem, hogy van olyan GP3-as oldal, ahonnét le lehetne elérni. Egyébként vagy velem van baj, vagy Neked nem sikerült világosan megfogalmaznod a kérdést, de nem értem, hogy mi azonos mivel. :-) Azért remélem, hogy sikerült megválaszolni. :-)
Kraszi, ezt nem tudom, de ha rájövök, akkor szólok.
Kraszi, ezt nem tudom, de ha rájövök, akkor szólok.
Idekopizom mégegyszer a kérdésem, mert ez a mateos nevű fajankó bekevert:
Kisebb nehézségi fokozatokon hogyan lehet elérni, hogy mondjuk 25%-os versenytáv beállításnál is kötelező legyen mindenkinek a min. egyszeri boxkiállás?
Kisebb nehézségi fokozatokon hogyan lehet elérni, hogy mondjuk 25%-os versenytáv beállításnál is kötelező legyen mindenkinek a min. egyszeri boxkiállás?
Kérdésre kérdés? Válaszom: mert általában nincs annyi időm egyvégtében. Most akkor Te is válaszolsz az én kérdésemre?:-)
jövő héten megy.
KURVA NAGY HULYESEGET TALALTAM AZ ADDONBAN 😮(
Amikor a Quicklapot nyomatom, be lehet allitani hogy mennyi kort akarok menni, igen am de en olyan setupot hasznalok amitol eleg az alja 😮), de amikor a masodik kort nyomatom mar piros, MIÉRT?!?! Pedig elvileg uj autot kapok nem??? ugyhogy nem erdemes beallitani tobb korre nekem 😮(
Amikor a Quicklapot nyomatom, be lehet allitani hogy mennyi kort akarok menni, igen am de en olyan setupot hasznalok amitol eleg az alja 😮), de amikor a masodik kort nyomatom mar piros, MIÉRT?!?! Pedig elvileg uj autot kapok nem??? ugyhogy nem erdemes beallitani tobb korre nekem 😮(
Most nincs nálam, mert suliban vagyok, de jövő hétre hozok beállítást. Addigra lehet, hogy 7-8 pályára is lesz. Van egy ACE fokozaton végigjátszásom, az nem kell?
Most mit köszönsz? Küldjek beállítást?
koszike diegho
nekem csak addig kerte amig a regi gp3 rip-et le nem kaptam, de telepiteskor nem kert semmit
nekem csak addig kerte amig a regi gp3 rip-et le nem kaptam, de telepiteskor nem kert semmit
akkora egy farok vagy hogy már fájdalmas.
Mi a standalone nyomott?az hogy benne van az új de a régi fájlok
Amúgy a standalone rip is kérte nekem a GP3cd-t!!!
Mi a standalone nyomott?az hogy benne van az új de a régi fájlok
Amúgy a standalone rip is kérte nekem a GP3cd-t!!!
Nekem van az első 3 pályára. Kinek kell a GP3 végigjátszás kimentése. Aki kéri annak elküldöm. Gabeboy, Breki33, Anee-nek alapból küldöm.
Tedd be a sima GP3 cd-t!
Scorpion, kiválasztjátok a multiplayer menüt, egyik játékos a Host, a másik a Join gombra nyom. Ennyi. A két gépen lévő GP3-ban azonos pályákat kell használni. Csak helyi hálózatban működik, és alapfeltétele, hogy a két gép lássa egymást. Ez utóbbi már windows beállítás.
Neten keresztül csak az alap GP3-al lehet játszani, azzal is csak GPxPatch segítségével, ahol az, aki majd a multiplayer menüben a join gombra nyom beírja a host IP címét a GPxPatchbe. Egyébként ehhez igen gyors és stabil (ADSL/kábel) kapcsolat kell.
N1, mivel a GP3 2000 Season csak egy add-on, ezért kell hozzá az eredeti játék lemeze. Csak egy ötlet, nem biztos, hogy működik. Csinálj iso fájlt egy lemezről a vinyódra, nevezd át GP3-nak, majd a DeamonTool-lal mountold be, mint egy önálló meghajtót, és küld rá a Safedisk emulációt.
Ha nem érted, hogy mit írtam le, akkor inkább bele se kezdj, inkább öt percre kérd kölcsön valakitől a GP3 lemezt, vagy talán meg is vehetnéd.
Neten keresztül csak az alap GP3-al lehet játszani, azzal is csak GPxPatch segítségével, ahol az, aki majd a multiplayer menüben a join gombra nyom beírja a host IP címét a GPxPatchbe. Egyébként ehhez igen gyors és stabil (ADSL/kábel) kapcsolat kell.
N1, mivel a GP3 2000 Season csak egy add-on, ezért kell hozzá az eredeti játék lemeze. Csak egy ötlet, nem biztos, hogy működik. Csinálj iso fájlt egy lemezről a vinyódra, nevezd át GP3-nak, majd a DeamonTool-lal mountold be, mint egy önálló meghajtót, és küld rá a Safedisk emulációt.
Ha nem érted, hogy mit írtam le, akkor inkább bele se kezdj, inkább öt percre kérd kölcsön valakitől a GP3 lemezt, vagy talán meg is vehetnéd.
mexerezni
ez kell hozzá
ez kell hozzá
és ha az nincs meg😊?akkor mi a teendö?
Mondom Sima eredeti GP3 cdt berakod nem az addoncdt.
de olvashattad volna hogy ilyen probi áll fent
de olvashattad volna hogy ilyen probi áll fent
cobra:de amikor a gp3-2000 telepitöjét probálom elinditani ott irja ki..a cd egyébként van valami gp3 amihez meg is van a crackelt exe de az nem indul...elöször a telepitövel kéne felpakolni valahova nem?de a telepitöt nem tudom lefuttatni mert kilép magábol miután irja hogy kéri a cd-t..
N1: http://gp3.ini.hu és ott letöltöd a gp3 2000 exe nocd nevű fájlt.
fogod s berakod neki a GP3 cdt
Még a rip is kéri egyes gépeken
Még a rip is kéri egyes gépeken