F1Gp3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt nem is errõl megy a vita.
Sokkal inkább arról van szó, hogy sok rajongónak nem tetszik a program.
A játékélményt erõssen befolyásolja a grafikai megvalósítás, a programozási hibák sokasága.

Be kell vallanom, hogy Én sokkal többet vártam a Grand Prix 3-tól, de sajnos hatalmasat csalódtam benne.

Azt pedig elég elszomorítónak tartom, hogy egy olyan programot tekinthetünk 2001 legjobbjának, ami sem grafikai megvalósításában, sem pedig a szabályok alkalmazásában nem üti meg az adott év színvonalát.

Azért azt szeretném hozzá tenni, hogy csak a jelenkor F1-es szimulátorai közül a legjobb a GP3.
Aki játszott már a GPL-el az tudja mirõl beszélek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

K.András
"Ami a GP3 és más Formula 1 szimulátorok összehasonlítását illeti, nem
hiszem, hogy játékélményben bármelyik is megelõzné, vagy akár megközelítené." Én erre csak azt tudom mondani hogy aki ezt nem tudja az nem is játszik vele!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Gabeboy
Hát akkor a 4. válasz I. fordulata úgytûnik, hogy megdõlt. A többit tartom. :-)

K.András
Szia Gabeboy nem tudom emlékszel-e arra a levelemre amikor azt kérdeztem, hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy mindent fel lehesen tenni az autora ugy hogy minden más ugy maradjon ahogy volt pl:amikor csinálsz az autora valamit ahhoz ugye hely kell amiböl van 350 Verticies és ott kell valamit feláldozni, mert ugye többet nem lehet mint amenyi van...most megnéztem és semmivel nincs több hely nem lesz több cucc az auton mondjuk ez csak esztétika és ha nem hát nem sokat nem számit bár nem bántam volna!

Gabeboy
Razgon, a népszerûséggel kapcsolatos megjegyzésedre annyit tudnék mondani,
hogy azért alakítható jól a játék, mert népszerû, azaz az emberek jónak
találják, ezért készül hozzá a töménytelen mennyiségû kiegészítõ.

A negatívumok felsorolásával egyetértek, bár szerint a GP3 2000 season-nal
szemben sokan túl nagy követelményt támasztottak, és csalódtak. Tudomásul
kell venni, hogy ez csak!!! egy kiegészítõ lemeznek (kell hozzá az eredeti
GP3), nem pedig GP4-nek készült.

Véleményem szerint hozta a kiegészítõ lemezek színvonalát, és kaptunk tõle
annyi újítást, ami ebben a kategóriában elvárható. Nem többet, nem
kevesebbet.

Márpedig egy "küldetés lemez" nem változtatja meg az alapjátékot, a legtöbb
játék-kategóriában maximum plussz pályákat kapunk. (Halflife, Diablo II, Age
of Empire II stb.)

Toya által felvetett kérdésekre (már amelyikre tudok) válaszolok, és a
jogosságukat nem firtatom:

1. gépigény - passz, szerintem valamit igencsak elszúrtak
2. garafika hibák - néhányat kijavítottak, bár szerintem az elavult grafikus
motor ennyit tesz lehetõvé
3. szerintem pont azokat a dolgokat szerették volna bepakolni a hivatalos
kiegészítõbe, amelyek iránt a fanok nagy érdeklõdést mutattak (azért ott van
a módosított sérülés modell is a hang mellett, meg a javított AI és fizika
is)
4. az autóforma is módosításra került, több részbõl áll, és mivel a program
csak egy autóformát kezel, ezért szerintem nehéz olyan "generic carshape"-t
csinálni, ami mindenki izlésének megfelel.
5. a kiadás egyik oka nyilván anyagias, a másikon a fanok "nyomása". Hogy
melyik mennyit nyomott a latba, azt szerintem nem kell magyarázni. Tudomásom
szerint kezdetben egyáltalán nem tervezték az elkészítését.
6. a kiegészítés fejlesztésének ideje - ha megnézzük a fájlok elkészülésének
dátumát, láthatjuk, hogy a döntõ többség már több hónapja véglegesítésre
került. Amennyire tudom, a kiadó csaknem két hónapig húzta a megjelentetést.
És mint korábban említettem, ez nem tervezett add on volt.
7. Hogy jobb lett volna, ha ez idõ alatt a GP4-et fejlesztik nem tudom.
Ezzel várjuk meg a GP4-et. De nem hiszem, hogy a GP3 2000 season hosszú
ideig nagy munkaerõt kötött volna le, hiszen módosítások jelentõs része a
fanok által készített szerkesztõkkel is elvégezhetõ, nyilván a program
forráskódjának birtokában ez sokkal rövidebb idõt vesz igénybe.

Lehet, hogy hihetlenül hangzik, de még egy Championship-et sem játszottam.
Ennek ellenére több száz kört tettem meg mindegyik pályán, egyedül körözve
vagy versenybe, így nekem egyáltalán nem hiányzik a Career mód.

Ami a GP3 és más Formula 1 szimulátorok összehasonlítását illeti, nem
hiszem, hogy játékélményben bármelyik is megelõzné, vagy akár megközelítené.
Bár ez a rész már erõsen szubjektív.

http://gp3.ini.hu

K.András
Hát többet vártam!Nem tudom ti hogy vagytok vele de én szeretek ugy menni vele hogy nem látom a cockpitet csak az utat, de hogy nem tudták azt se megcsinálni amit egy gpx-el meglehet azért az durva, nem is beszélve arrol hogy a viszajátszásoknál akkor néz ugy ki mint a "tv-ben"!A másik dolog ami kurvára zavar az pedig az hogy mi a ráktol nem müködnek az editorok szinte alig változott valami.Valahol azt is olvastam hogy sokkal részletesebb auto lesz hát ez nem az, és hogy egy rohadt viszapill-tükröt nem tudtak kivülröl az autora tenni szerintem az is gáz.Biztosan azt gondolják a készitök hogy majd megcsinálják a játékosok,csak az a baj hogy megvolt csinálva és szerintem sokkal jobban mint amivel most játszom!Kivéve a leszakado alkatrész okozta sérulést mert az viszont nagyon nagyon tetszik!És szerintem akkor is a legeslegjobb F1 játék!!!

Az az igazság, hogy ötletileg elavult az összes F1 program.
Mivel a GP3 népszerûségét az adja, hogy nagyon jól alakítható (pályacsere, carshape csere stb), ezért a játékfejlesztõk felismerhették volna már, hogy egyetlen szezon megvalósítása kevés.

Egy olyan játék kellene, amelyben mondjuk ki lehetne választani 1970-tõl napjainkig bármelyik szezont. Természetesen az évadnak megfelelõ pályákkal, autókkal, versenyzõkkel... Így tényleg lenne értelme a career módnak.

Csak sajnos a fizetendõ jogdíjak miatt valszeg soha semmi nem lesz belõle..😞(

Pedig ez nagy durranás lenne!
1:az elsõ UbiSoftos F1ben is volt
2:õszintén ez lehet elõny lehet nem ez is már évekkel ezelõtt megvalósult
3:ez az egyetlen ami a progi melett szól
4:Minden emberi játékban be lehet állitani
5:F1RCben megvalósult csak a start új ám a gépigénye miatt ne éri meg
6:lehet verhetetlen de az F1RC még ad egy-két érdekes beállitási lehetõséget a kezünkbe
7:az F1RC is teljesen jól játszható a kanyarodássegitõ meg fos szal nem ad teret a kezünkbe akár acen megyünk akár rookien...ha kikapcsolható lenne billentyûn is akkor azt mondanám ok de így gáz
Negativumok:
Régi szabályrendszer
Autó forma különbségek teljes hiánya(nemhiszem hogy egy profi maxxosnak egy ilyen autó több lenne mint egy hét-akár éjjel nappal-s csak a forma)
Textúrailleszkedési hibák
textúrák éllesége
Igénytelen maxxihányadék versenyközbeni kiirások
szarabb force feedbeck támogatás mint az f1rcben....
mit értenél karrier módban:minardiban indulsz nyersz versenyeket kapsz egy ajánlatot a ferraritól odamész s ott folytatod...azt kell hogy mondjam nem lenne értelme mert irreális képet adna..vagy 1998ban kellene hogy kezdõdjön....
a autószám korlátozás mondanom sem kell ottfigyel a f1rcben....
szerintem csalódás ez a kiegészitõ
Na lehet kisebb lesz a gp4 gépigénye de beláthatod ha emberi MIt plusz idõjárást akarnak megirni +hozzá egy minimum Insane szintü grafikát akkor az nagyobb lesz gépigénye mint a GP3nak-nem addon-
Még valami ami most jutott eszembe.
-Geoffnak 2001-ben már olyan programot kellene készítenie ami nem a processzort, hanem a grafikus kártyákat venné igénybe.
Ha jól tudom ezért készülnek a jobbnál-jobb és drágábbnál-drágább videokártyák.

Persze ehhez illene egy teljesen új (!!!) grafikus motort is készíteni nem a GP2-ét megfejelni egy kis 3D-s támogatással.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

1. Ez ma már minimum
2. Forog a kormány - Grand Prix Legends évekkel ezelõtt jelent meg és ott is mozog a kormány, sõt még látod a versenyzõ kezét is ahogy vált.
3. Idõjárás - igazad van ezt aláírom, de Én amúgy az add-onról beszéltem.
4. Ez 2001-ben már nem újdonság (Nascar 4, Grand Prix Legends, sõt szinte minden Sierra program).
5. Ebbõl az igazi újítás a leszakadt alkatrészek érzékelése (ez valóban jó).
A többire ott van a GPxPatch, szóval azt Én már nem nevezném igazi újdonságnak.
6. Ebben valóban teljesen mértékben igazad van.
7. Ha az normális, hogy a gép kanyarodik helyetted akkor valóban jó az irányítás. Én jobban szeretem kézben tartani a dolgokat :-)

A negativumukhoz nem szólnék hozzá, mert neked sokkal több dolog jutott eszedbe mint nekem.

Bennem viszont néhány új kérdés merült fel:

1. Miért olyan nehéz Safety Car-t csinálni ? Az összes Nascar szimulátorban szerepel, szóval ez egy jobb programozónak nem okozhat gondot.
2. Miért nincs felvezetõ kör ? Ha jól tudom ez is szerves része a Forma 1-nek.

Szerintem a GP4 biztosan jobb lesz ettõl (feltéve, hogy ha elkészül), ja és ha nem csúszik annyit mint a GP3.
A GP3-al sem lett volna semmi gond, ha megjelenik az elõre eltervezett idõben és nem csúszik egészen a grafikai motor teljes elavulásáig.

Nekem már egyetlen reményem a World Sports Car, de az sem halad úgy ahogy kellene :-(

Toya: Sok mindenben igazad van, de azt szerintem nem kellene mondanod hogy nem sok ujitas van a gp3-ban (sima).
1.: Forog a kerek 😮)
2.: A kormany is forog
3.: A legjobb: Dinamikus idojaras! (EZT MEG NEM TUDTA SENKI SEM MEGCSINALNI ILYEN JORA), Kira amikor szárad felfele a beton csak egy csikban, vizfuggony, hidak alatt nincs vizfuggony (tudom ez nem kivaltsag, de sok programban meg alagutban is esik az eso).
4.: A palyak koszolodasa, eszmeletlen amikor 100%-os versenyeket futsz és az 50. korben mar a kanyarok elott fekete az aszfalt a fekezesektol, a kicsuszasok nyomai is latszanak vegig!
5.: A GP3 2000 Addon-ban azert vannak erdemes ujitasok (A leszakadt alkatreszek kart tehetnek az autodba, A versenyzok hangjai nem rosszak, (Kiraly amikor startolunk, (bogetes meg a tobbi)
6.: Beallitasban verhetetlen a GP3
7.: Az egyetlen billentyuzettel is normalisan jatszhato f1 game mostanaban

Negativ:
1.: Fekete zaszlo eszmeletlen szar
2.: A box egy hanyadek (Nehany f1 progi azert teszik, mert orom kijonni a boxba, a gp3-ban meg egyenesen utalok)
3.: Verseny relativitas (Nincs, beragadt versenyzo a startnal, allva hagynak a versenyzok olyan a reakciojuk, egy versenyen (gyakorlas, idomero) annyi autot uthetsz amennyi akarsz.
4.: Nincs carrier mod (igy hamar uncsi lesz)
5.: Nincs felvezeto auto, nincs piros zaszlo!
6.: A grafika mostmar egy "kicsit" csunyacska
7.: Nincs rendes box-versenyzo kapcsolat

Hat ennyi lenne a velemenyem, ha a GP4-ben a Negativum cimszo alatti pontokat kijavitjak akkor mar elmondhatjuk hogy vegre van egy F1 szimulator!

Nyiri

Én mindenben egyetértek veled, kivétel ez alól egyetlen dolog.
A múltkoriban beszélgettünk errõl Gabeboy-al, többé-kevésbé egyet is értettünk.

Pár kérdés azért felmerült bennem a kiegészítés láttán.
1. Mi emelte meg ennyire a gépigényt, ami ugye eddig sem volt csekély.
2. Miért nem javították ki a nyilvánvaló textura hibákat ? Darukat és operatõröket volt idõ berakni, a hibákat nem volt idõ kijavítani ?
3. Mi az oka annak, hogy semmi olyan újdonság nem került bele a programba ami valamilyen formában már ne lenne letölthetõ a netrõl ? (OK, a hanggal talán dolgozgattak a fiúk egy kicsit).
4. Miért nem javították ki az autóformákat is a 2000-es évnek megfelelõre ?
5. Miért volt szükség erre a kiegészítésre (szerintem a szimulátorosok megfejése volt a cél) ?
6. A fejlesztés mértékét látva, mi tartott a kiegészítés elkészítésén ennyi ideig ?
7. Nem lett volna jobb ezt az idõt is a GP4 grafikájára és magára a programra fordítani ?

Ez a kiegészítés teljesen elvette a kedvem :-(
Sajnos el kell ismerni, hogy Geoff a GP2 óta szinte alig fejlesztett a programon, sõt inkább csak azt pofozgatta.
Elég pesszimistán várom a Grand Prix 4 megjelenését, feltéve ha egyáltalán valaha elkészül a program.

Anne: Azert mondtak hogy kisebb lesz a gépigenye a gp4-nek mert tejlesen 3d motort fog hasznalni, most a gp3 azert gepegenyes mert hardware-software keverekkel mukodik! (ha jol tudom)

Bocsássatok meg, de a GP3 2000 totál gáz.
Én nagyon morcos lennék, ha ezért pénzt adtam volna.

Az, hogy a hangok miatt jelentõsen nõt a gépigény, egyenesen nevetséges. A jó öreg Nascar Revolution mér' tudta nyomni akadás nélkül a többi autó hangját is (1999)?

A grafika olyan amilyen, mexoktuk.

De én úgy emlékszem, hogy akartak bele tenni safety car-t, és stop and go-t is. No ebbõl semmi nem lett.

Pár elõny van, pl. a 17 futam, de más nem nagyon...

Szerintem a netrõl letölthetõ carsetekkel, és pályákkal 2001-esre alakított régi GP3 jobb. Igaz hogy akkor vagy kihagy az ember egy futamot, vagy lefutja külön.

Jobb lett volna, ha kiadtak volna egy hivatalos könnyen használható pálya- carset, és autószerkesztõ progit. A többit mi elintéztük volna....😊))
Több mindent lehet beállitani...
az MI annyira nem teszi játszhatatlanná csak iszonyatosan elveszi a kedvet...
a stop&go már az elsõ ubis gaméba is volt ami 1997ben jelent meg...csak ennyi a lemaradása geofféknak
grafikába is ....mert ugye ha már úgy hirdetik hogy kisebb a gépigénye mint a mostaninak akkor nem számithatunk nagyra..maxx insane szintü....
Szerintem viszont most nincs tökéletes f1 szimulátor.
Aminek jó a fizikája régi a szabályrendszere á lá GP2 S2K mweg mellé egy retket látsz ami akkor nem hibázik ha a menüben vagy.......
ami pedig Jó lenne abban pedig rosz az MI...
mind1 írok majd egy részletes össehasonlítást...
Gabeboy
Elég sokat játszottam én is az F1RC-vel, és nem azt mondom, hogy nem tetszett, mert rengeteg jó újítást hozott az F1 szimulátorok közé, pl. Stop&Go, kuplung, különbözõ autók, látható beállítások. Grafikai téren a legigényesebb jelzõ illeti meg.

Viszont az MI teljességgel játszhatatlanná teszi, és talán soha nem is fognak kiadni hozzá patch-et, hiszen már nagyon beharangozták a következõ részt.

Az autó viselkedése nekem inkább a GP3-ban tûnik realisztikusabbnak, inkább arra mondom, hogy ilyen lehet egy F1-es gépet vezetni. A GP3 2000-ben még tovább tudták csiszoni a fizikát és az MI-t is.

Nagyjából ezekért tartom a GP3 2000 jelenleg a legjobb F1 szimulátornak.

Anee, azért az erõs volt, hogy az F1RC autóbeállítása jobb. :-) Többek véleménye szerint, amit osztok én is, teljesen abnormális (értsd: logikátlan) setuppal lehet jó idõket menni.

hát ha arcadeság akkor inkább EA már nemazért😊
Az F1RCnek "csak" az MIje volt kurvagyenge-egy íven megyek s le se térek róla efect-minden másba ott volt a GP3 melett..
na jó:ugyebár 10sec penalty még csak most van valahol a S2Kban ugyebár autóformák még mindig ugyanazok Geoff játékaiban,autók beállitása is picit jobb volt az f1rcben......
nem sorolom tudod te azokat...
EA még f1es témában gyerekcipõbe jár...de azért várom a 2001es verziót
direwolf
húha! miért is árkád a F1RC?

There\'s no replacement for displacement

direwolf
háj!

letöltöttem én is a GP3 2000-et. Hát olyan lett amilyent vártam, azaz semmi extra. Bár a fizikai engine-n is csiszoltak, még mindig messze van az F1 Racing Championshiptõl. Sorry, de nekem ez a véleményem. Viszont Indianapolis miatt egyértelmûen ezzel kell jáccani 😞

There\'s no replacement for displacement

hiába sorry
Viszont azért sajnos nem lehet elmenni a szar grafika melett...hiba megszokja az ember azért-mondjuk egy tesztben😊-fel kell hozni
Laalee
reszemröl semmit, csak annyit hogy az egerei nem a legjobb minoseguek, bar nekem van egy kb 6 eves ragcsalom ami genius es meg csak a gombjai sincsenek kilazulva, igaz akoriban nem is volt diablo 😊

na viszont hogy ertelemset is hozzafüzzek, most nezegettem hogy az MS ff kormanya a tescoban egesz emberi aron kaphato, és arrol tudom hogy nagyon jo.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

seri
Aki akar játszani az jelentkezzen a
http://onlinegame.freeweb.hu -n.
K.András
Sziasztok ha valakinek van kedve neten akkor itt egy icq 119111023

Hát ha kisebb lesz a gépigénye az már árulkodó jel nemde??
Azt tom hogy a GP3 élvezetesebb de ez csak az F1RC Retek MIjének köszönhetõ
GP3 ellen szól hogy a fekete zászló az.......kanyarlevágásért megy nempedig kizárásért
kiváncsi vagyok a grafón kivül lesz-e akkora ugrás a 3--->4között mint a 2--->3között
Anee: Gp4 honnan tudod milyen szép lesz??? Láttad már? Amugy az f1rc lehet hogy szebb de a gp3 jatszhatobb az tuti! Ha a gp4 megejelenik akkor érdekes torténelmi pillanak szuletik! Miért? Mert piszok ritka hogy egy jatek ujabb verzioja szebb és kisebb gépigényü az elõdjénél! 😮)
Ha teljesen 3d-s lesz akkor orulhetunk, mert mar nem egy lapkak leszenk a palyabirok, szerelok, hanem elni fog a box is remelhetoleg ÉS NEM LESZ TELE PIXELHEGYEKKEL A GAME (remelhetoleg)
😮)

Bár már egy Screamer 4x4 szintü grafikának is örülnék.azzal karesz lenne...báááááááááááááááááááááááááááár az F1RC szebb lesz mint a GP4 s egy év különbség...õk tudják
Háááááát ehez is elég egy 450es P3m......
nemtom 2 hangkártyán néztem nem volt különbség gépigénybe
SB 128,Santa Cruz

Nemtom de nekem siman ment!

Gabeboy
Nyiri, ezt valóban kár vitatni, marha jól hangzik. Életem párja szokott is ordítani velem, hogy nem hallja a saját hangját. :-)

Viszont elég idegesítõ, hogy emiatt megnõtt a gépigény, de úgyis ideje beruháznom egy normális hangkártyára, hátha az segít rajta.

Állítólag a GP4 gépigénye kisebb lesz, mint a GP3-é, mivel az már ténylegesen kihasználja a 3D-s grafikai gyorsítást, nem úgy, mint a GP3, ami igencsak a CPU-ra támaszkodik. Dehát az még messze van. :-(

De geyett be kell vallanom!!!
Amikor startol a 22 kiscsavo vazze az kira!
Beszaras az a hang az utoldo lampanal meg turaztatjak!!! MEG LEHET SUKETULNI 😮)
De kira

Gabeboy
Nyiri, szerintem a hangok miatt nõtt meg a gépigénye, az ígéretek ellenére, mintha nyomná az ellenfelek hangját akkor is, mikor nem kéne. Más nem nagyon lehet.

Ja kira lett a gep de miért lett 2x akkora a gépigény?????

kurvajók lettek a hangok!!!!!!!
De kááááár hogy a grafón nem változtattak
Kánya
JAAAAAAAAA már tudom!!!!

Kánya
Írdd meg e-mailben a "Központi warezcenter" címét!!!!Kösz

Laalee
ha 50 valahany file akor az egesz

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CaviaR
Ami fennt van a centeren, az csak egy addon, vagy az egész játék?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Kánya
Honnan lehet leszedni a 2000-es Addon-t?????

Gabeboy
M_tan$, töltsd le tõlem a rip-hez a patch-et. A szerkesztõk között megtalálod Cracked Patch néven. Csak rá kell másolni a játékra. Utána lehet, hogy cserélned kell a decrypted exe-re (bár ahhoz meg elméletileg kell a cd), de van nocd-s exe is.

seri, valaki a fórumomban keres online játékost, nézz be oda is.

seri
Köszi Gabeboy

A sebesség megvan csak játékos kellene.
Gabeboy
seri & CsZo!

Csak szólok, hogy igen jó netkapcsolat kell a folyamatos játékhoz, ADSL vagy kábel. Még a sima ISDN is gázos lehet, bár nem próbáltam. Arra figyeljetek, hogy a gp3 ugyanolyan beállításokkal menjen mindkét gépen, fõként a pályák esetében, különben csodát láttok.

Batman, lehet két gépen nyomni, nemrég próbáltam ki. Király. :-)

seri
Onlinegame.freeweb.hu
seri
Nekem lenne kedvem seri icq 3303721
Gabeboy
A piros dobozost vedd meg, (van kék is) amelyikhez magyar nyelvû kézikönyv van. Nekem semmi gondom nem volt vele, igaz csak egyszer átlapoztam, mert a GP2-höz képest a menük nem sokat (mondhatni semmit) változtak.

Haat nincs senki, aki tudna a valaszt??? ;((((
Meg szeretném venni a jogtiszta GP3-at, mivel már "csak" 8 ezer Ft-ot kóstál. Viszont nem tudom, melyiket vegyem. A magyar dobozos kiesett, mert olyan könnyû, hogy szerintem nincs benne a kézikönyv(az pedig fontos). Viszont az angolból is van 2. Azt nem tudom, van-e különbség közöttük Az egyiken a "GRAND PRIX 3" felirat fehér, a másikon ezüst. Nem akarok kukacoskodni, de ha már megveszem, a legjobbat akarom. Ha vki. tudja a választ, írjon.
Gabeboy
"megjelenõ"-t akartam írni.

Gabeboy
Hello mindenki!

Megjelent néhány konkrétum a a közeljövõben megjelõ 2000-es kiegészítésrõl.

Részletek:

seri
Valakinek sikerült már hálon játszani?