Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Nem. mivel a bott szektort nem tartalmazza.
A CD képfájlt (.iso kiterjesztés) ki kell írni a CD író program megfelelõ funkciójával.

Az ingyenes InfraRecorderben a kezdõlapon Write Image vagy az Actions menü/Burn Image menüpont alatt található meg

oliwwer
Sziasztok.
Letöltöttem egy windows xp sp3-at. Az lenne a kérdésem, hogy iso formátumban van, és ha bemountolom, és kimásolom a virtuális cd-n lévõ mappából az összes fájlt egy mappába, és azt a mappát írom ki, amirõl majd késõbb telepíteni fogom az új win-t, akkor mûködni fog?
Elõre is köszi.
Dj Faustus
Itt találhatsz ingyenes állomány-visszaállító programokat. Hátha segítenek (reméljük nem írtad felül még a kérdéses állományt tartalmazó szektorokat).

gergely1991
Ugye nem valami féle rendszerfájl? <#conf>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

próbáld meg Ezzel visszahozni!

kissadamvikt
Szasztok!

Nagy bajban vagyok srácok, van egy fájl a gépen amit véletlenül letöröltem és sikerült a lomtárból is kiürítenem. Nem tudom valahogy visszahozni az elveszett adatot? Nagyon fontos lenne, gépet még nem indítottam újra.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Ha be van kapcsolva az automatikus frissítés, az elég rendesen telíti a C meghajtót Vistás laptopon már én is észrevettem.
Gator!
Firefox (3.5.5) könyvjelzõk könyvtára nálam:

C:\Documents and Settings\*saját neved*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\dl8ehj2h.default\bookmarkbackups\bookmarks-2009-11-08.json

régebbi FF verzióknál html kiterjesztése is volt, illetve konyvjelzok.json néven is mentettem már le könyvjelzõket.
Köszi Thibi mûxik!!!!!!!!!!!!! thx!
gergely1991
ezt az eljárást hasonló esetben alkalmaztam bár a de esetednél nem olyan egyszerû.....:(

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Japep

Az mi?
Vagyis hogyan tudom elindítani?

Bocsi, de én nem nagyon vagyok otthon a témában... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
Hopsz valami még kimarad ezzel nem a reinstallra gondoltam hanem rendszerfájl védelem használatára:)

Japep

Köszi. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
Az svchost.exe a oprendszer egyik tartozéka törlése ugyan nem ajánlott, de helyre állítani talán lehetséges.(de ehhez a jelenlegi win telepítõ lemezére lehet szükség)..

Japep

Hello.

A gépem egyfolytában vírust jelent (trójai), amit sajnos csak a karanténba tud elhelyezni... :S
Viszont ezt a fájlt jelöli meg mindig forrásként:
svchost.exe

Nem merem letörölni, mert a C:\WINDOWS\system32\ mappában van.

Amúgy NOD van a gépemen, az nem tud vele mit kezdeni.

Szerintetek letörölhetem ezt a fájlt manuálisan? :)
Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Például a logmein
https://secure.logmein.com/HU/home.aspx
a logmein free-t fel telepíteni kell az adott gépen,utána a böngészõn keresztül bárhonnan használható
adios
köszöntem szépen :)

Sziasztok GURU-k!
Olyan szoftver neve kellene nekem, amivel úgy tudok például faterom gépébe dolgozni, hogy nem vagyok nála, hanem az én gépem elõtt ülök.Úgy hallottam, hogy van ilyen. Ha valaki tud kérem segítsen! Köszi elõre is.
LeventeV
Assembly-t tanulunk az egyetemen de es egy feladattal kapcsolatba lenne egy kis gondom. A feladat igy szol: olvassunk be egy hexadecimalis szamot es irjuk ki 10es szamrendszerben. Pascal keretprogramot kell irni. tudna nekem valaki segiteni ebben? nagyon sokat segitene.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a elõzõ rendszeren a FireFox mentett könyvjelzõimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
Köszi

Evin
Biztos Shockwave Flash? Mert csak Shockwave Player meg Flash Player van, a kettõ nem ugyanaz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Dj Faustus
"Asus A8N5X-es alaplapra integrált hangkártyához
Asus weboldaláról
Realtek weboldaláról - mivel Realtek ALC850-es

"Van egy rendes mikrofonom, és azt szeretném, ha egy MP3 fájl lejátszása esetén énekelnék, akkor visszahallanám magam"
Ha nem lényeges az énekhang rögzítése, általában a hangkártyák mikrofonbemenete visszairányítható a kimenetre - szóval kattints a jobb alsó sarokban a tálcán található hangszóró ikonra (vagy Windows XP alatt: Start menü/Futtatás menüpont-ba írd be sndvol32), a megjelenõ keverõpulton a Mikrofon csatorna Elnémítását iktasd ki, és növeld meg a hangerejét. Arra ügyelj, hogy a mikrofon és a hangszóró ne legyen túl közel egymáshoz, mert összegerjednek, és sípoló hangot fogsz kapni.

Ha nem találsz Mikrofon csatornát:
1. A hangerõvezérlõ ablakában Beállítások/Tulajdonságok menüpont
2. Hangerõ beállítása: Lejátszáshoz
3. A következõ hangerõszabályzók megjelenítése listában legyen kijelölve a Mikrofon csatorna.

"Mindig a beépülö tart.írja ki telepírsd a flash playert,de nem áll
szóba velem!"

Amikor telepíted a Flash Playert, nem ír ki valami hibaüzenetet? Egyáltalán mit jelenít meg?
Ha az Opera címsorába (ahová a weboldalak címét írod be) beírod, hogy opera:plugins szerepel a Shockwave Flash?
A böngészõ bezárása és újbóli megnyitása sem segít?

adios
Hello!
Asus A8N5X-es alaplapra integrált hangkártyához keresnék audio drivert. Melyik most a legújabb?

Prince of Máté
Sziasztok!

Program ajánlás terén kérnék segítséget.
Van egy rendes mikrofonom, és azt szeretném, ha egy MP3 fájl lejátszása esetén énekelnék, akkor visszahallanám magam, mint a karaoke programokban.
Valaki ismer ilyet?
Elõre is kössz!

Tisztelt Fórumuzo!
Win2000XP van a gépen.Ezt a letöltést már kiprobáltam és semmi eredmény.
Mindig a beépülö tart.írja ki telepírsd a flash playert,de nem áll
szóba velem!
Tisztelettel:Halász István

Halász István

Dj Faustus
Kedves Pista!

Milyen operációs rendszered van? Windows XP? Windows 98? Windows Vista?
Mit értesz az alatt, hogy nem tudod telepíteni? Milyen visszajelzést ad a telepítõ, vagy milyen oldalak nem akarnak megnyílni? Hol akadsz el?

Operához Windows XP/2003/2000/Vista alatt az alábbi oldalról tölthetõ le a telepítõ.

Hegi90
áh, így volt win7-ben is!
köszönöm!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem tudom telepíteni a flash playert.Opera a böngészöm,már mindent
megprobáltam.Nem vagyok profi,cdak egy kis nyugdíjas.Segítsen valaki
és ha tudja írja le a folyamatot.

Tisztelettel:Halász István

Halász István

Hi!

Gondoltam ide is beírom a problémámat, több szem többet lát alapon.
Bekapcsolom a gépet, hallom, hogy beindul, majd pár másodperc után kikapcsol. Vár pár másodpercet, majd elindul, és újra kikapcsol. levettem a ház oldalát, és látom, hogy a proci hûtõ venti nem pörög.
Szerintetek az alaplap halt ki, és azért nem kap áramot a venti, vagy maga a venti fáradt el?

Dj Faustus
Sejtésem szerint a CD/DVD-író sok áramot vesz fel, és energiatakarékosságból (mivel laptopról van szó) lekapcsolja a hálózati interfészt.

Windows XP-nél a Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Rendszer/Hardver fül/Eszközkezelõ gomb-bal hívható elõ a gépben levõ hardvereszközök listája.

A hardver tulajdonságainál az Energiagazdálkodás fülön beállítható, hogy a számítógép kikapcsolhatja az eszközt. No ezt ki kell iktatni.

Hegi90
CD/ DVD írás közben lekapcsolódok minden hálózatról, így a netrõl is.
Miért?

win7 64 bit
acer aspire 6930g

minden cd író progival ezt csinálja, amivel eddig próbáltam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Japep

Érdekes, pontosan erre a programra találtam rá, és ez megoldotta...

Köszi azért! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

*** Megoldottam. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vohanyi
Én VSO ConvertXtoDVD v4.0.3.312 Final-t használom,korrekt!-tud magyarul is...
Nem 2Gb-nál nagyobb a DivX-es film?Nekem akkor köhögött az asztali...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Japep

Hello.

Ez a második film, amit a DivX-es asztali DVD-lejátszóm nem tud lejátszani.
Vagyis elindul, hallom a hangot, de képet nem mutat (csak a lejátszó saját háttérképét).

Ez miért lehet?
Sõt, átakartam konvertálni DVD formátumba az .avi-t, de a 2 konvertálóm egyike sem ismeri fel.

Tudtok valami jó konvertáló programot? :)

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Valaki a #16247ra? :S

gergely1991
Nálam sikerült, sõt tudtam is törölni belõle (akkoriban sp3-asom volt)de most sp2-esem van nem megy(biztos ott úgy volt megoldva).....

Evin
A sys-vol -ba nem lehet benézni, az rendszermappa! Egyébként ha azt adod meg, hogy 200MB legyen a rendszer visszaállítás, akkor nem lesz belõle 1giga.

gergely1991
A win is tud szemetelni...
Nézz itt körül:
C:\system volume information vagy esetleg ide is:
D:\system volume information (aszem ez a rendszervisszaállításhoz kell)

tigerbácsi
mindenki más virkerre esküszik. próbálgatni kell, vagy várj egy kicsit még ajánlanak valamit.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sziasztok, ezt írja ki a gépem amikor elakarom indítani a winampban vagy a neten zenét: "Bad directsound driver.please install proper driver or select another device in configuration. Enter code: 88780078"
Nem olyan rég újra lett rakva a gép, de feltelepítettem a sound drivert, azóta még egyszer feltettem hátha jó lesz de egy kis ideig jo volt utánna
megint ezt írja ki....Talán vmi frissítés kéne neki?
Segítségeteket elõre is köszönöm

Darukezelõ
ZoneAlarm, és Eset Smart Security nem talált semmit. Ezt elfelejtettem leírni mellé. UnHackMe is azt mondja, hogy nincs semmi. Ad-Aware-ral próbálkoztam még, de valamiért megállt az elején az ellenõrzés. :S

tigerbácsi
biztos hogy vírus s féregtámadás áldozata vagy! rakj fel egy próbaverziós vírus és féregkeresõt s írtót!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Darukezelõ
Hali.
Szerintetek mitõl lehet az, hogy szó szerint elkezdett elfogyni a hely a C meghajtón szépen lassan? (Vista, 64 bites) Semmit nem csinálok, és azt látom, hogy egyre kevesebb helyem van a C meghajtón. Vírus? Vagy a Vista hülyesége egy idõ után, és megérett az újratelepítésre a gép? Átnéztem nagyjából minden mappát, de egyikben sem látok méret növekedést. Jó, a Windows mappának nem estem azért neki. :) Nem tudom mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyennel? Köszi.

tigerbácsi
igaz megnéztem. *.rtf ben lehet csak! :-)

Gyocsika
Szóval, ha az írásvédettséget kipipálom, akkor az azt jelenti h a fájl, "only-read" tehát csak olvasható lesz?

Evin
Talán BIOS reset kellene. Vagy tényleg a procival van gond.
Az viszont nem árt, ha 80-as IDE kábelt használsz, mert gyorsabb, mint a 40-es.

Bugz
Hali!
Mikor elindítom gépet akkor ezt írja ki:
IDE Channel 2 no 80 conductor cable installed - gondolom ez még nem is baj
Aztán következõ sor:
CPU is unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU.
És csak úgy enged tovább ha F1-et nyomok.
Tudok angolul, csak nem egészen értem mit akar. Mert azt hiszem nem változtattam semmit CPU SOFT MENU-ben..aztán lehet mégis, csak elfelejtettem.
Valaki segítsen légyszíves!

Dirty South

Evin
Szerintem sima txt-t nem, hiszen az csak szöveg. A cfg is csak txt fájl általában. doc és pdf fájl nem csak szöveget tartalmaz, hanem egyéb adatokat is, azt azért lehet jelszóval védeni.

tigerbácsi
txt-t tudsz menteni word-bõl ha jólemlékszem, s azt lehet jelszóval védeni :-) vagy a txt-t át kell konvertálni pdf-be mi már tljesen kódolható.

ám a cfg - file-t nem tom mi.