Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Mondjuk ez igaz, csak nem biztos, hogy jelszóval kell szenvedni, ha elég a pipa is.
Itt meg txt-nél lehetetlen is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tigerbácsi
de akkor nem olyan egyszerû az írásvédettséget leszedni. mert kell jelszó is, s nem csak egy katt a négyzetre :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sziasztok!
Az SG Hírlevélben olvastam a letöltéseknél a Nero free trial idõkorlát nélküli programról, regisztráltam is miatta és nem tudom letölteni, üres oldal jön be letöltés helyett, tudtok nekem segíteni? Köszi
Mazsy
Evin
Miért lenne gagyi?! Szerintem ha programmal csinálnád, az is csak azt csinálná.

Gyocsika
.cfg fájl

tigerbácsi
attól függ milyen file.

ha pl kép, akkor képszerkesztõn belül.
ha excel, word stb, akkor azokon belül,
de van egy gagyi megoldás. filekezelõ, file tulajdonságai s írásvédett helyére pipa.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Gyocsika
Sziasztok!

Hogy tudok egy fájlt, csak olvashatóvá tenni ?

jbal
Hello!
Nem tudjátok, hogy miért lassulnak be az mp4 videók?Hogy lehetne rajta segíteni?Fent van a Media Player meg a Klcodec.

gergely1991
Hûûha ezt nem tudom hogy jött ki nálad...<#nemtudom>
Én is feltelepítettem (még régen többször is)egy bluetooth drivert de nálam nem volt ilyesmi duplázódás.
Szerintem próbálkozz egy (hálókártya) driver reinstallal hátha összejön..
De azért várd meg hogy a többiek milyen tanáccsal állnak elõ...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kontrakcio
itt van még1 kép:

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali. Win 7-em van.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

gergely1991
A Bluetooth driverében alapból benne van egy hálózati driver(mely így a Bluetooth-on keresztül is lehet internet kapcsolatot teremteni pl.:telefonon) de ahogy látom nem xp-d van(vagy mégis xp-d van csak eltérõ témával használod?) így nem sokat segíthetek...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kontrakcio
sziasztok.felraktam 1 bluetooth progit és az értesitési ikonnál a netkapcsolatot áthuzva van megjelenitve... megnéztem a kapcsolatokat és a hálozat1 duplikálva lett, így:

Hogy tom visszaállítani h az eredeti netelérést mutassa?

elõre is ksözi a segitségeteket.

Sziasztok! Legális XP-m nem telepiti fel a szervízpack 3-t belsõ hiba miatt. Mi lehet ez van valami ötletetek? Elóre is köszi
autoszimulator
úgy mûködik, hogy ami elé a $ jelet teszed, az nem fog módosulni a húzkodás, másolás következtében. Szóval ha az oszlop betûjele elé teszed, akkor a jobbra, balra húzás során marad fixen az érték, ha a sorok száma elé, akkor a lefele, felfele húzás során maradnak fixen a mezõk. Ha mindkettõ elõtt van, akkor pedig az egész táblázat fix. Legtöbb esetben mindkettõt nyugodtan lehet dollározni, de nálad elvileg elég a számokat, azaz a sorokat, mert csak lefele húzod az értéket.

.: mobilize.hu :.

Tényleg, így már sikerült. Igaz én a B oszlopot nem veszem bele, csak az $A$2:$A$10-et. Kösz mindenkinek a segítséget!<#wave>

gergely1991
aszem a te esetedben így lesz:
=darabteli($A$2:$B$10;A14

Akkor a vegyes hivatkozást, hogy alkalmazzam itt? ;)

gergely1991
Kiegészítés:
$A$1=Abszolút értek: vagyis se oszlop se a sor koordinátája nem változik cella másolásakor..
A$1 vagy $A1= Vegyes:Csak az egyik része fog változni másoláskor(A$1 Oszlop és a $A1 esetében a sor
(Remélem jól fogalmaztam meg <#vigyor2> )

Ezt az abszolút hivatkozásos dolgot nem nagyon értem. Itt a példa a képen. Mit írjak a B14-es cellába? Függvényt értem, csak ezt az abszolút hivatkozást, hogy alkalmazzam itt? $

Köszi!<#wave>

autoszimulator
üdv, próbáld a darabteli függvénnyel.

csinálj még egy kis táblázatot, ebben felsorolod a lehetséges országokat, egymás hogy horvát, német, stb.
a mellette található cellába tedd bele a darabtelit, melynek a tartománya a nagy táblázatod országokat tartalmazó oszlopa legyen, a kritérium pedig vagy kézzel beírva az országnév, vagy pedig a kis táblázatban az ország neve.

konkrét példában, E4:E6 a nagy táblám, H4:I5 a kis táblám, ahol H4="horvát", H5="német", az I5==DARABTELI(E$4:E$6;H4). a $ jel azért kell, hogy ha húzod lefele a képletet, nem kell mindenhova elírni, és a fõtábla cellái maradnak fixen, nem csúsznak lefele.

.: mobilize.hu :.

Bocsi látom van exceles topik is, ott is megkérdeztem, de ha vki tudja a választ itt is megköszönöm. :)

Szevasztok!
Egy exceles kérdésem lenne!

Van egy listám/táblázatom ami nyaralásokat sorol fel. Különbözõ országok, különbözõ városok s azok árai, félpanzió-e, stb...

Az lenne a kérdésem, hogy ha össze akarom számolni egy cellába, hogy pl hány Horvát, vagy Görögországi nyaralás van a táblázatomban, az milyen képlettel tudom megtenni? Szövegként van beírva persze, hogy Görögország, Horvátország, stb.

pl így néz ki

Ország Város
Görög Kréta
Horvát Pula
Horvát Porec
Horvát Split

Látom, hogy 3 Horvát van, de ezt hogy tudom képlettel kiszámolni?

Evin
Ha mind a két gépen ugyanazokat a beállításokat/adatokat adod meg, elvileg mennie kellene.

Newyorker
Outlookos kérdés!

Két gépem van routerel megosztott net rajtuk, az egyiken outlook 2000 van és azon rendesen tudok küldeni levelet, fogadni, stb....

Ezen a gépen outlook 2007 van, de egyszerûen nem tudom megcsinálni, h mûködjön a levelezés :( Invitel ADSL-em van

Az a baj, h örökké kidobja azt a panelt, hogy "adja meg felhasználónevét jelszavát". Ide beírom ugye, de semmi, kb 5 mp után megint feldobja :(

Lehetséges, hogy az outlookot csak egy gépen állíthatom be, vagy mi?

Köszönöm a gyors választ

Dj Faustus
Csatold fel meghajtóként az alábbi programok egyikével:
FTPDrive
Netdrive

Hali!
Az problémám,hogy ghost után ami egy disc to disc volt nincs hangom,Feltelepítem a hangkártyát,de újra indítás után ismét nincs hang.
Mit tegyek?
az lenne a kérdésem, hogy ha van egy jelszóval védett FTP szerver arra tudok e közvetlenül rámenteni
szóval ha valahol rámegyek, hogy letöltés akkor a mentési helynek az adott FTP címet adom meg (ftp://felhasználó név:jelszó@ftp/) nem pedig azt, hogy mondjuk az asztalra mencse
ha lehetséges akkor pontosan hogyan/mivel??

Úgy tûnik így már okés. Köszi. Bár nem értem a **-gal miért nem volt jó neki.

Dj Faustus
Inkább add meg így:
h = 10e-34

hi
GNUplotban volna problémám és kérnék segítséget. Már eléggé idegesít, mivel a feladatom legelején járok csak. Fekete test hõsugárzását szeretném ábrázolni a hullámhossz és a hõm. függvényében. és a képlethez bevezetnék több állandót is, köztük a Planck-állandót. Beírom, hogy "h=10**-34" erre azt mondja, h "undefined value", ha felbontom "h=10**-30*10**-4"-re, akkor benyeli, de ha print-tel megnézem, akkor teljesen más értéket vesz fel és a képletben is azzal a másik értékkel számol. Ugye nem azért van, mert ennyi az ábrázolási tartománya a proginak?
Remélem van itt vki, aki foglalkozott/foglalkozik GNUplottal. Megnéztem egy pár tutorialt, de egyik sem foglalkozik ilyennel.

Sziasztok.Nem találtam mást ahova írni.Letöltöttem a youtube-s letöltõt feltelepítettem bemásoltam neki a linket amit töltsön le és egy pillanatra elindul aztán kiteszi az X-et. Megnéztem a Vírusirtó tûzfalát is de ott is engedélyeztem aztán mégse megy.
Szerintetek??? Köszi a választ.
Evin
Ha úgyis vendég fiók, és nincs benne semmi érdemleges adat, a Dokuments and Settings (Vista/W7: Users) mappában töröld az egész vendég fiókot. Minden beállítás elszáll, és belépésnél minden alapértelmezett lesz. Ez talán segít.

linksbremse
Szerintem a készülék maga mindegy, a szoftver a lényeg. Szerintem most az Igo a legjobb.

Sziasztok!!
Gps-ben szeretnék segítséget kérni.... edig a navigon 2110 max-ot nézegettem de most találtam róla pár dolgot s elkondolkodtatott... kinek milyen tapasztalata van a Gps-ekkel ki melyiket ajánlaná, itthon ill. külföldi használatra az egyenlõre mindegy de azért nem a csillagos ég :) azért jó lenne max 70 000 ben megállni.
Segitségeteket elõre is köszi s várok mindenféle tpasztalatot az összessel kapcsolatban köszike tisztelettel: Horváth Ádám
Sziasztok!
Blog-témában szeretnék segítséget kérni. Létrehoztam egyet, de nem tudom, hogyan lehetne beállítani, hogy a keresõk is kiadják a cikkeimet, ha rákeresünk a kulcsszavakra.
A blog címét is beírtam a google-ba, de még így sem jelent meg. Sehol nem találok errõl egy kezdõ számára is érthetõ írást.
Nagyon köszi elõre is!!
Sziasztok!
Windows XP SP3-at használok többfelhasználós fiókkal. A problémám az lenne,h "vendég" fiókban IE8 nem tudja megjeleníteni az elõzményeket + a menûsor néhány almenûje inaktív (mint pld.:szövegméret,kódolás).
Rendszergazdai fiókban nem jelentkeznek ezek a hibák.
Lehet ezt valamilyen beállítás módosítással korrigálni?
Evin
Ebben az esetben nem lennék túl bátor. Valószínûleg nem lesz belõle gond, de ki tudja. Nekem legális 7100-am van.
Nálam ha új hardvert talál, és a rendszeren nincs driver, alapból felajánlja, hogy neten keres hozzá. Nem tudom, hogy ez beállítás kérdése-e -nem emlékszem, hogy az lenne- vagy a fullos verzióban máshogy mûködik-e.

kas123
Azt hol lehet? <#idiota>

'Amikor a hibaelhárító végigfut, jelzi h nincs driver, keresné a neten, de utána azt írja, h nincs beállítva ez a rész...és hát ugye nem teljesen boltbol szerzett produkció a cuccos :D, szval engedélyeztetéshez eredeti kell, vagy bátran állítsam be?'

Evin
És ha a W7-tel kerestetsz hozzá drivert a neten?

kas123
Üdv, még mindig van problémám a windows 7re való átállással.
A nyomtató drivere sehogy se akar mûködni.
a tipus: Lexmark 2350
A scanner része mûködik, de a nyomtató nem.
Kipróbáltam az XP-n mködõt, semmi; A vistához készült drivert (cjr2300EN.EXE), de nem tetszik neki. Van valakinek ötlete?
hasonló a problémám, de õ sem kapott sajna segítséget

desigo
kösz <#eljen>
Dj Faustus
GParted - ingyenes Linuxos Live CD-rõl/USB-rõl/PXE-rõl bootolható particionáló
További ingyenes particionáló programok

Persze mielõtt nekiállnál átméretezgetni, hajts végre egy töredezettségmentesítést - biztos ami biztos alapon.

desigo
üdv

partició méret növelését mivel tudom XPn biztonságosan elvégezni úgy,hogy ne töröljön le semmit?

a C az 10 giga
a D meg 70 giga

van lehetõség a D-bõl elvenni 10-20 gigát?
Üdv Mindenkinek.
Lehet h nem ide kellene írnom a kérdésemet a az erre kitalált fórumon elég régóta nem járnak emberek ezért hát meg próbálom.
Csináltam két profilt a myspace-en egyet magamnak egyet pedig egy zenekarnak, és az lenne a problémám hogy nem találom a zenekar Profil Edit-jébe az About Me opciót ahova a háttérkép megváltoztatásához szükséges kódot kell beírni, viszont a saját profilomba rögtön meg van. Most akkor a zenekari profilbe hol van? vagy hogyan kell hátteret be illeszteni?
A válaszokat elõre is köszi.
Üdvözlettel danee
StephenKing
Csinálj a nod-al egy javitó lemezt aztán ezzel bootolj be a gépen futasd le a viruskeresõt találni fog 1-2 férget ezeket leirtja utána minden jó lesz.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

DJKonya
Segített egy egyszerû személyes adat törlés firefoxban<#vigyor4>
Köszi azért!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

erieskrisz
Passz de megprobálhatnál egy rendszervisszaálitást csinálni akkor hátha jó lenne

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

DJKonya
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy 2 napja magától ki kapcsolt a gép, vissza kapcsoltam és azóta a weboldalakon nem jegyez meg. Úgy értem hogy néhol benne marad a bejelentkezõ panelban a nevem vagy az email címem és a jelszavam, de van ahol ez sem. Nem tudja valaki mi lehet a probléma?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"