Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
sziasztok! két gondom van
1: hali! nekem az a gondom vele h xp alatt, idõnként van h 2 percig bírja van h 1 órát de kidob a játékból, hibaüzi stb elég idegesítõ fõleg a mentések miatt! mitõl lehet, fullra frissitett erõs gépnél? köszi elõre is

Most telepítettem fel a gépemre a Win XP Home Editiont és mellé a Nerot.
Majd amikor CD írásra kerülne a sor, csak Képfájlra tudom kiírni, mivel a nero indításánál egy olyan üzenet fogad hogy ÍRÁSI JOGOSULTSÁG KELL a CD v DVD írásához ... Atvaltottam a vezerlopultban a NERO BURNING RIGHTS menuben a jogosultsagot MINDEN FELHASZNÁLÓRA, de semmi. Valami tipp???

autoszimulator
lehet, de rizikós, fõleg a rendszerpartíciót. partition magic-el próbáld, csippents le a 200 gigásból, egy restart után már elvileg jól mûködik. de mint mondtam, rizikós, elveszhetnek anyagok, rosszabb esetben, pl egy áramszünet esetén a winnek is nyekk lehet. Sõt hogy fokozzom, én már vinyót is csináltam így ki 😄

.: mobilize.hu :.

zeli
azt a jobbgomb a meghajtóra->tulajdonságok\auto. lejátszásnál találod sztem. És ott van egy olyan jelölõ, hogy rákérdezés minden alkalommal.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Azt szeretném, ha minden egyes berakáskor magától elõhozná azt a menüt, függetlenül attól milyen cd-dvd-t teszek be.
Az utóbbival már próbálkoztam, csak eléggé rosszul fogalmaztam 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

gergely1991
Pl.:létrehozhatsz egy autorun.inf nevû állományt a lemezre vagy lemez kijelölése helyi menü(jobb gomb) tulajdonságok "Automatikus lejátszás" fülön nézz körül....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne beállítani azt, hogy ha beteszek egy cd-t, automatikusan lejátsza.
- Aki telepítette a gépet, feltehetõleg beállította hogy ne játsza le magától
- Sajátgép, jobb gomb cd-dvd meghajtóra, automatikus lejátszás nem mûködik, próbálkoztam vele.

Más ötlet?

Köszönöm szépen a segítséget!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Evin
A hozzáértõbbek majd kijavítanak, de én úgy tudom, hogy egymás mellett levõ partíciókból bele elvenni és átadni a mellette levõnek. És gondolom a C nem a H mellett van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

w77d
sziasztok!
Egy partíció méretét utólag lehet nagyobbítani? Konkrétan nálam most 3 külön partíció van. C: win, D: ez egy 200gigás, H: ez egy 1000gigás, amit nemrég vettem. Namost a C-n a win állandóan panaszkodik hogy kevés a lemezterület és ahogy nézem tényleg betelt, de nem tudok mit törölni, mert azon csak a win dolgai vannak. Jó lenne ha mondjuk a H-ról át tudnék csatolni valahogy mondjuk egy 200gigát...

Itt a project, így egyszerûbb link
Sõt most próbáltam ki, a label 7,8,9 még a button-nél is mûködik.... csak amikor a radio-nal kéne akkor nem...
Valaki nem tudja hogy ez a program miért ismeri fel gond nélkül a label1-6-ot, de a 7,8,9-et nem.

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows;
using System.Windows.Controls;
using System.Windows.Data;
using System.Windows.Documents;
using System.Windows.Input;
using System.Windows.Media;
using System.Windows.Media.Imaging;
using System.Windows.Navigation;
using System.Windows.Shapes;

namespace Személyi
{
/// <summary>
/// Interaction logic for Window1.xaml
/// </summary>
public partial class Window1 : Window
{
public Window1()
{
InitializeComponent();
}

private void radioButton1_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
{
label8.Content = "1";
}

private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{

}
}
}

label8.Content = "1"; ==> ennél a sornál kapok egy {"Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra."}-t

De ismétlem label1-label6-ig tökéletesen mûködik....
Megnézem mindkettõt köszönöm a segítséget!

Én a WinAvi Video Convertert használom
Dj Faustus
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy jó megbízható konvertáló programot? Dvix-röl DVD-re ill. vissza tudjon konvertálni? Elöre is köszi a segítséget.

Aha ok köszi.(ja ott pl:a Driver Magician ) ok.
Evin
Mivel Vistát adnak hozzá, a W7 csak jobban futhat nála.
Driverekkel nem nagyon kell foglalkozni, mindent beszerez a rendszer, vagy a gyártó honlapjáról biztos minden elérhetõ vagy külön, vagy egy frissítõ programon keresztül, ami mindent letölt.

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen gépen
kép
elboldogul a Win 7 ? És driver milyen kell hozzá? Ami volt a Vista-hoz az jó? Köszi a választ.
Qwerty4
Hello!

Tegnap újra raktam a windows-t és a GWhere proginál (meghajtók adatstruktúrját tároló progi) egy új jelenséget figyeltem meg, ami ugyan nem ront a progi használhatóságán, de mindig ez az üzenet fogad indításnál és idegesít, hogy ez mindig megjelenik:

Persze, ha kilépek a dos ablakból, azután a progiból is kilépik.
Mi okozza a problémát?Korábban nem volt ilyen...

Qwerty4

skyman14
üdv!
megoldható az ,hogy ts-en való beszélgetést és közben a játékban való hangokat rögzítenék úgy hogy ne viszhangozzon és az én mikrofonomat is felvenné? lehet h kicsit zavarosan írtam le.

Gus85
sziasztok,
driverrel kapcsolatos kérdésem lenne: xp sp3 újrarakása után az intel p5kpl-c alaplapba integrált hangot nem tudom sehogysem feltenni, újratelepítés után minden marad ugyanúgy, már próbáltam a gyári cdvel és újonnan letöltött realtec driverrel is.
van egy sound blaster live hangkártyám is, a hozzá próbált driverek mindegyike azt jelezte, hogy nem talál sound blaster kártyát a gépben...
az eszközkezelõben ott van, mint multimedia audio contorller.
valakinek ötlete?
a választ elõre is köszönöm.

Mens Agitat Molem

Evin
Virtualdub

gergely1991
vagy használj alacsonyabbat (mondjuk a 128 kbyte/s) gyorsabban és kisebb méretûvé konvertálhatja át....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Szóval a zöldcsík az "elmentett" videó alsó oldalán van?
valószínûleg codec probléma lehet...

Gyocsika
Ezt próbáltam éppen most, de a videóm 300 mb, szétválasztom, és mikor elmentem akkor egy nagy zöld sáv lesz a videó alján. Ez akkor jön elõ, ha 1 mb/s-os bitsûrûséget választok.

Utánaolvastam kicsit és akkor lenne jó, ha a dvd minõségre mennék. De akkor hatalmas mérete lesz, amit pedig nem tudok felrakni youtubra.

gergely1991
pl.:Movie maker:ketté választod majd elmented külön-külön....

Kristooof
Sziasztok!
Lehet nem ide illik a legjobban,de lenne egy kérdésem.Valaki letudná írni,hogy hogyan használjam a GetDataBack for NTFS programot?
Köszönöm
Kristóf

Gyocsika
Sziasztok!

Van egy 14 perces .avi videóm, amit szeretnék két részre szedni, hogy feltudjam tölteni youtubre.
Milyen programmal tudom ezt a legegyszerûbben megtenni ?

Köszönöm elõre is!

Szervusztok!

Az Outlook Express levelezõ fiókomból gyakran küldök képeket. Két módszert váltogatok.
1./ A hagyományos, amikor mellékletként küldöm a képet.
2./ Esetenként a szövegmezõbe beszúrok képet vagy gif fájlt.
Mindkét esetben azt vettem észre kb. 2 hete, hogy a mellékletbõl két fájlt kreál a levelezõ: az egyik maga a kép és mellette egy htm fájlt is küld, amelynek a címét az ideiglenes internetes fájlok között nevezi meg. A szövegmezõbe beszúrt képbõl (Beszúrás>Kép) pedig mellékletet csinál a fent leírt két fájl tartalommal és a címzett Outlook fiókban nem a szövegmezõben jeleníti meg.
URL=http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/3nolaLeCoJEolgYR7T03ks3kskXL010101903kskXLyCLq7K0a.jpg]Szövegmezõbe beszúrt fájl az Outlook Express fiókban[/url]

Egy másik esetben egy téli tájképet szúrtam be az Outlook szövegmezõbe és elküldtem egy gmail fiókomba. Ott figyelmeztetõ üzenet jelent meg az üzenet megnyitásakor.
Üzenet megjelenése figyelmeztetéssel

Két kérdésem van:
1./Hogyan lehet Outlook fiókból szövegmezõbe beszúrt pl. gif fájlt küldeni úgy, hogy egy másik Outlook fiókban a szövegmezõben nyíljon meg és ne a mellékletek között(pl. névnapi üdvözlõ torta lobogó gyertyákkal)(Beállítások??)?
2./ Mit keres a htm fájl a mellékletben? Hogyan lehet letiltani a megjelenését(Internet Explorer beállítások??).

Korábban nem voltak ilyen megjelenítési problémáim a fent leírt képküldésekkel és a mellékletek sem "cipeltek" magukkal htm fájlt.
Elnézést a hosszú bejegyzésért.

Üdvözlettel: gy?jt?

schrank
a májwebes gondra már megtaláltam a spájbotot ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
a szoftverfrissítés az nem a driver újrarakás ?

Gyakori kérdések:Link.

gergely1991
A link lemaradt..link

gergely1991
akkor driver reinstall is megvolt?
szoftver frissités?
A 2. képnél nem a mywebsearch féle mappa van?(ha igen akkor vírusod lehet..)

schrank
szevasztok utóbbi hetekben nincsen hang a gépemen amit máig lehetett orvosolni a p5b integrált hangkari drájverének újrarakásával de ma már ez sem megy
jjjaaa és van egy kisablak ami azóta villan fel minden gépindításkor amióta nincsen hang vagy azóta nincs hang amióta ez a *.dll hibaüzi megjelenik ...
a segítséget elõre is köszönöm

helo! kérdésem : virtuális xp-t raktam fel win 7 mellé!
vga drivert akarok frissiteni, de nem megy fel se 32 se 64 bites!
vki mondta h virtuális vga driver kell, olyat meg nem találtam a googlival sem:S
am a gond az h vettem egy webcamerát, és sajna csak xp-n meg vistán fut, 7-re nincs hozzá driver, és ugye futtatni akarom virtual pc-n de amint képet kéne mutatnia ujra indul a virtual pc, utána hiba üzenet h a rendszer sulyos hiba után állt helyre, egy másik ablakban pedig h tegyek fel vga drivert! am ez egy olyan kamera amin van több usb és hangszoro is, azok müködnek, csak maga a camera nem!
tipp?
elöre is köszi szépen...
Dj Faustus
w77d
nem tudjátok, hogy egy bizonyos vn4100pc nevû diktafonhoz hol lehetne xp drivert szerezni? én sehol sem találok, pedig a notimhoz kéne (erre a gépemre már megoldottam, vistát már találtam)

Hello!

A Picasa 3.1.0 program automatikusan importálja a CD lemezre írt képeket, miután a lemezt a meghajtóba teszem.
A programban milyen beállítással lehet ezt megakadályozni?

Üdvözlettel: gy?jt?

Van egy pdf-em, ahol a commenting nincsen engedélyezve, de szeretném kiemelni (highlight) a szöveg egyes részeit. Vkinek nincsen 5lete, hogyan oldhatom meg?

oliwwer
Jaja, megoldottam. Kiírtam két dvd-re is, két külömbözõ xp-t, de egyik sem volt jó, aztán hozott haverom egy cd-t, és minden tökéletes. Tegnap ujratettem.
Bootolható lemezt kell készíteni.
Nem kellett semmit sem állítanom BIOSban.
Én is valami hasonló módszerrel készítettem:

http://www.msw.hu/cikkek/64/windows_xp_sp3_integralas_boot_cd_dvd.html
tigerbácsi
Helló!

szerintetek ixi tools jó program? azaz tényleg le lehet vele szedni a driverek legfrisebbjeit? vagy mit ajánlotok?

köszi szépen

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Evin
A lemezen nincs boot rész, ezért nem tud arról indulni a rendszer.

akyyy
A BIOS-ban kellene valahogy azt megoldani, hogy csak és kizárólag a benne levõ vinyóról induljon.

LoDMaSt
XnView, IrfanView stb.

LoDMaSt
Képnézegetõ progit keresek a gyári helyett, régen asszem az Adobe-sat használtam, de most sehol nem találok Adobe képnézõt.

@ Hellomarci

LoDMaSt
És ha a boot menüben kiszeded a külsõ vinyót?

@ Hellomarci

akyyy
Van egy külsõ vinyóm laptophoz. ha úgy inditom el a gépet, vagy esetegg újraindítom, és a vinyó be van kapcsolva, akkor bootoláskor kiírja hogy hiányzó bootini fájl, vagy ilyesmi, majd ezt:
Ojrainditas: ctrl+alt+del

vagyis ki kell kapcsolni a vinyót. ez azért rossz, mert ha úgy hagyom a gépet valami miatt, és újraindul magától, akkor nem tölti be a WIN-t, és igy kicsit gáz.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

oliwwer
Most meg az a gondom, hogy dvd-re írtam ki, beállítom elsõdlegesnek, hogy arról bootoljon, de nem csinálja, hanem hdd-rõl. Ha átteszem disabled-re, akkor meg azt írja ki hogy tegyek be megfelelõ lemezt, és nyomkodhatom a bill.t
Valaki?
oliwwer
Sikerült, köszi.