Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: hali! nekem az a gondom vele h xp alatt, idõnként van h 2 percig bírja van h 1 órát de kidob a játékból, hibaüzi stb elég idegesítõ fõleg a mentések miatt! mitõl lehet, fullra frissitett erõs gépnél? köszi elõre is
Majd amikor CD írásra kerülne a sor, csak Képfájlra tudom kiírni, mivel a nero indításánál egy olyan üzenet fogad hogy ÍRÁSI JOGOSULTSÁG KELL a CD v DVD írásához ... Atvaltottam a vezerlopultban a NERO BURNING RIGHTS menuben a jogosultsagot MINDEN FELHASZNÁLÓRA, de semmi. Valami tipp???
.: mobilize.hu :.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az utóbbival már próbálkoztam, csak eléggé rosszul fogalmaztam 😞
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne beállítani azt, hogy ha beteszek egy cd-t, automatikusan lejátsza.
- Aki telepítette a gépet, feltehetõleg beállította hogy ne játsza le magától
- Sajátgép, jobb gomb cd-dvd meghajtóra, automatikus lejátszás nem mûködik, próbálkoztam vele.
Más ötlet?
Köszönöm szépen a segítséget!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy partíció méretét utólag lehet nagyobbítani? Konkrétan nálam most 3 külön partíció van. C: win, D: ez egy 200gigás, H: ez egy 1000gigás, amit nemrég vettem. Namost a C-n a win állandóan panaszkodik hogy kevés a lemezterület és ahogy nézem tényleg betelt, de nem tudok mit törölni, mert azon csak a win dolgai vannak. Jó lenne ha mondjuk a H-ról át tudnék csatolni valahogy mondjuk egy 200gigát...
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows;
using System.Windows.Controls;
using System.Windows.Data;
using System.Windows.Documents;
using System.Windows.Input;
using System.Windows.Media;
using System.Windows.Media.Imaging;
using System.Windows.Navigation;
using System.Windows.Shapes;
namespace Személyi
{
/// <summary>
/// Interaction logic for Window1.xaml
/// </summary>
public partial class Window1 : Window
{
public Window1()
{
InitializeComponent();
}
private void radioButton1_Checked(object sender, RoutedEventArgs e)
{
label8.Content = "1";
}
private void button1_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
}
}
}
label8.Content = "1"; ==> ennél a sornál kapok egy {"Az objektumhivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra."}-t
De ismétlem label1-label6-ig tökéletesen mûködik....
Driverekkel nem nagyon kell foglalkozni, mindent beszerez a rendszer, vagy a gyártó honlapjáról biztos minden elérhetõ vagy külön, vagy egy frissítõ programon keresztül, ami mindent letölt.
kép
elboldogul a Win 7 ? És driver milyen kell hozzá? Ami volt a Vista-hoz az jó? Köszi a választ.
Tegnap újra raktam a windows-t és a GWhere proginál (meghajtók adatstruktúrját tároló progi) egy új jelenséget figyeltem meg, ami ugyan nem ront a progi használhatóságán, de mindig ez az üzenet fogad indításnál és idegesít, hogy ez mindig megjelenik:
Persze, ha kilépek a dos ablakból, azután a progiból is kilépik.
Mi okozza a problémát?Korábban nem volt ilyen...
Qwerty4
megoldható az ,hogy ts-en való beszélgetést és közben a játékban való hangokat rögzítenék úgy hogy ne viszhangozzon és az én mikrofonomat is felvenné? lehet h kicsit zavarosan írtam le.
driverrel kapcsolatos kérdésem lenne: xp sp3 újrarakása után az intel p5kpl-c alaplapba integrált hangot nem tudom sehogysem feltenni, újratelepítés után minden marad ugyanúgy, már próbáltam a gyári cdvel és újonnan letöltött realtec driverrel is.
van egy sound blaster live hangkártyám is, a hozzá próbált driverek mindegyike azt jelezte, hogy nem talál sound blaster kártyát a gépben...
az eszközkezelõben ott van, mint multimedia audio contorller.
valakinek ötlete?
a választ elõre is köszönöm.
Mens Agitat Molem
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
valószínûleg codec probléma lehet...
Utánaolvastam kicsit és akkor lenne jó, ha a dvd minõségre mennék. De akkor hatalmas mérete lesz, amit pedig nem tudok felrakni youtubra.
Lehet nem ide illik a legjobban,de lenne egy kérdésem.Valaki letudná írni,hogy hogyan használjam a GetDataBack for NTFS programot?
Köszönöm
Kristóf
Van egy 14 perces .avi videóm, amit szeretnék két részre szedni, hogy feltudjam tölteni youtubre.
Milyen programmal tudom ezt a legegyszerûbben megtenni ?
Köszönöm elõre is!
Az Outlook Express levelezõ fiókomból gyakran küldök képeket. Két módszert váltogatok.
1./ A hagyományos, amikor mellékletként küldöm a képet.
2./ Esetenként a szövegmezõbe beszúrok képet vagy gif fájlt.
Mindkét esetben azt vettem észre kb. 2 hete, hogy a mellékletbõl két fájlt kreál a levelezõ: az egyik maga a kép és mellette egy htm fájlt is küld, amelynek a címét az ideiglenes internetes fájlok között nevezi meg. A szövegmezõbe beszúrt képbõl (Beszúrás>Kép) pedig mellékletet csinál a fent leírt két fájl tartalommal és a címzett Outlook fiókban nem a szövegmezõben jeleníti meg.
URL=http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/3nolaLeCoJEolgYR7T03ks3kskXL010101903kskXLyCLq7K0a.jpg]Szövegmezõbe beszúrt fájl az Outlook Express fiókban[/url]
Egy másik esetben egy téli tájképet szúrtam be az Outlook szövegmezõbe és elküldtem egy gmail fiókomba. Ott figyelmeztetõ üzenet jelent meg az üzenet megnyitásakor.
Üzenet megjelenése figyelmeztetéssel
Két kérdésem van:
1./Hogyan lehet Outlook fiókból szövegmezõbe beszúrt pl. gif fájlt küldeni úgy, hogy egy másik Outlook fiókban a szövegmezõben nyíljon meg és ne a mellékletek között(pl. névnapi üdvözlõ torta lobogó gyertyákkal)(Beállítások??)?
2./ Mit keres a htm fájl a mellékletben? Hogyan lehet letiltani a megjelenését(Internet Explorer beállítások??).
Korábban nem voltak ilyen megjelenítési problémáim a fent leírt képküldésekkel és a mellékletek sem "cipeltek" magukkal htm fájlt.
Elnézést a hosszú bejegyzésért.
Üdvözlettel: gy?jt?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szoftver frissités?
A 2. képnél nem a mywebsearch féle mappa van?(ha igen akkor vírusod lehet..)
jjjaaa és van egy kisablak ami azóta villan fel minden gépindításkor amióta nincsen hang vagy azóta nincs hang amióta ez a *.dll hibaüzi megjelenik ...
a segítséget elõre is köszönöm
vga drivert akarok frissiteni, de nem megy fel se 32 se 64 bites!
vki mondta h virtuális vga driver kell, olyat meg nem találtam a googlival sem:S
am a gond az h vettem egy webcamerát, és sajna csak xp-n meg vistán fut, 7-re nincs hozzá driver, és ugye futtatni akarom virtual pc-n de amint képet kéne mutatnia ujra indul a virtual pc, utána hiba üzenet h a rendszer sulyos hiba után állt helyre, egy másik ablakban pedig h tegyek fel vga drivert! am ez egy olyan kamera amin van több usb és hangszoro is, azok müködnek, csak maga a camera nem!
tipp?
elöre is köszi szépen...
A Picasa 3.1.0 program automatikusan importálja a CD lemezre írt képeket, miután a lemezt a meghajtóba teszem.
A programban milyen beállítással lehet ezt megakadályozni?
Üdvözlettel: gy?jt?
Nem kellett semmit sem állítanom BIOSban.
Én is valami hasonló módszerrel készítettem:
http://www.msw.hu/cikkek/64/windows_xp_sp3_integralas_boot_cd_dvd.html
szerintetek ixi tools jó program? azaz tényleg le lehet vele szedni a driverek legfrisebbjeit? vagy mit ajánlotok?
köszi szépen
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
akyyy
A BIOS-ban kellene valahogy azt megoldani, hogy csak és kizárólag a benne levõ vinyóról induljon.
LoDMaSt
XnView, IrfanView stb.
@ Hellomarci
Ojrainditas: ctrl+alt+del
vagyis ki kell kapcsolni a vinyót. ez azért rossz, mert ha úgy hagyom a gépet valami miatt, és újraindul magától, akkor nem tölti be a WIN-t, és igy kicsit gáz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki?