Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a zenében a mély és magas hangokat leeht változtatni vele?
gergely1991
hangfelvevõ és szerkesztõ(mélyíthetsz,vastagíthatod,gyorsíthatod,lassíthatod a hangot) zajszûrést és egyéb effekteket alkalmazhatsz és ingyenes😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

vagy ezt utólag nem lehet korrigálni? hogy egyformára húzni a két sávot nagyából?
az audacity miylen progi jobb?
gergely1991
lehetséges hogy a hardveres gyorsítással van a probléma és valamiért nem szereti a videokártya.......

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

mivel ez karaoke zene a balance-t hol tudom állítani a keverõn vagy merre?
gergely1991
olyat nem használok😞
esetleg lehet hogy a balance-t kellene beállítani a felvételben...
ha más nem mondana semmit akkor a audacity-vel is próbálkozhatnál😊

sziasztok!
egy kis segítséget kérnék tõletek. felénekeltem egy karaoke zenét és a Adobe Audition el szerkesztem, és a 2sáv a jobbé s bal nem egyforma tehát nem egyszerre mozog. ennek mi lehet az oka? és fellehet-e hozni mind 2 õt egyformára?
dragon11
nyomi IE miért fagy ki ha meg akarok nézni 3videót?

szép volt microsoft így tovább

Akkor ott még van valami!
gergely1991
ez nem legális😊

Nem lehetséges.

NandorHUN
Hello, igazabol nem tudom hogy ezt hova kellene irnom, de azert megkerdeznem:
Adott honlap vagy e-mail cimet szerkeztõ, hasznalo személy IP cimet, címét (meg akarom tudni h hol lakik,ki õ) hogy lehet lekerni, megszerezni. Ha nem lehetseges, akkor nince egy ilyen virus, amit elkuldhetek neki e-mailben, õ meg visszakuldi az infokat, amikre szüksegem van (nem a jelszavaira vagyok kivancsi) .
Benny04
áh, ma is keletkezett egy ilyen mappa <#rinya>

Benny04
D: meghajtón, viszont a windows a C:-n van :o

gergely1991
Említettem ugyebár hogy sem az intézõ(amin gondolom a keresést végezted) se a parancssor dir parancsa se jelenítené meg.
#18321 Ezek nagyobb valószínûséggel ártalmasak lehetnek ugyanis a vírusok nagyobb része itt jönnek.(azért lehetnek tempmappában recycle vagyis lomtárban rejtõzködhetnek...
"emélem, megszûnik a hülye mappák termelõdése :p"
Szintén😊
de ezek hol jöttek létre?:S

Benny04
áh köszi, lefuttattam és talált 3 valamit, remélem, megszûnik a hülye mappák termelõdése :p

Fertõzött Rendszerleíró adatelemek:
HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell\open\command\(default) (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("regedit.exe" "%1") Good: (regedit.exe "%1") -> Quarantined and deleted successfully.

Fertõzött fájlok:
c:\Windows\box_cfostask.exe (RiskWare.Tool.CK) -> Quarantined and deleted successfully.
c:\Windows\System32\secushr.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

Balumann
Próbáld az Avid FreeDV -t (ez ingyenes), vagy "szerezd be" a Corel VideoStudio X3 -t.

Japep

Igen, de kipróbáltam, és az .mp4 formátumot nem kezeli. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Metalmilitiakid
windows movie maker, van minden win be beépítve

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Japep

Hello.

3-4 rövidebb videóból (.mp4) szeretnék egy videót csinálni, és zenét tenni alá.
Mit ajánlotok? Még sosem csináltam ilyet.

Köszönöm elõre is. 😊
Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Az is lehet, de ahogy mondod attól függ hogy hol jönnek létre ezek a mappák.
gergely1991
elõfordulhat hogy rootkites dolog van a háttérben (nem tudni pontosan)
fájl tartalmában mik szerepelnek?
pl.:malwarebytes-antimalware szoftverrel átnézted?

Benny04
köszönöm válaszod, viszont semmi szokatlan program nincs a listában :/
beírtam a keresõbe, hogy autorun.inf, és arr asem adott ki semmit, szóval MIAFASZ?

gergely1991
fáradt voltam <#crazya>

pxxl
nem-e kilistázza-e a fájlt? szép mondat...

All hail the double x!

gergely1991
start>futtatás>msconfig>automatikus indítás fülön milyen alkalmazások futnak?
Látsz-e autorun.inf fájlt a meghajtók gyökérkönyvtárban? (ha elõhívod a helyi menüt nem látsz-e a legtetején valami auto vagy ߤ$£³ß vagy egyéb más fura menüpontot,vagy ha a parancssorba beírod hogy
type meghajtó:\autorun.inf
nem-e kilistázza-e a fájlt?
Találkoztam már olyan kártevõvel mely se az intézõ sem a dir paranccsal se hozható elõ bár type parancsra elárulta magát(ilyen volt a VB.el)

gergely1991
bár a frissítés is tud ilyen szemetet összehozni vagy más alkalmazás pl:. képfájl írásnál ezekbe gyûjti be....
végülis attól függ hol jön ez létre..

Kártékony program!
Benny04
minden nap létrehozódik egy ilyen mappa! mi okozza ezt?

A 3 pontban Memtest86 akartam írni, itt van egy hivatalos oldal, de megvan az AVG Rescue CD is.
Akkor jó hogy mûködik.
Lehet,hogy megcsinálom,bár most tökéletesn mûködik a szerkezet...lekopogom...

Én azt ajánlom, hogy végezd el a következõ teszteket:

1. Local Disc C (hasonlóan a D-re is és amennyi meg van)> Properties > Tools fül > Error-Checking-nél Check Now

2. Szétszeded a gépet és minden mozgó, csatlakozót kivenni és visszatenni, csak arra kell vigyázni nehogy valamit elronts. Ki kell venni a RAM memóriákat is és visszatenni. Persze ezek mint akkor kell végezni, mikor a gép ki van kapcsolva és el van távolítva a hálózati feszültségtõl. Nem árt a videokártyát is kivenni és visszarakni.

3. Ha ezek mind megvannak, akkor jöhet egy Memest 86, amit megtalálsz az AVG Rescue CD-ben, ami leellenõrzi a memóriákat. Elég hosszú idõbe telik.

4. Még valami vírusellenõrzést elvégezni (Security 360 és Malwarebites Antimalware)

5. Jöhet újból az alaplap CD telepítés és a videokártya CD telepítése. Ezt az utolsót csak akkor kell csinálni, ha a géped az elõzõeken átment.

6. Opcionális: Windows repair, de látom már megvolt az SP3 frissítés.
Ok!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Nem tudom,de most jónak tûnik.Feltettem a service pack 3-at,meg egy másik drivert,és most nemmindul újra,videót lejátsza,meg a játékok is mennek...

A kártya AGP-s vagy PCI-os?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hát ezt nem hiszem el!!
Most meg 5 perc után ezt írja ki:

Szia!
Melyik ATI drivert töltötted le az oldalról?

Hát ehhez majd egyik haverom segítségét kérem,mert én ilyeneket nem tudom megoldani😄

Van mégegy probléma😄
Most megint újraindult a gép-.-
Mikor bejelentkezek,a hibaüzenet ezeket a fájlokat mutatja:
C:\DOCUME~1\mumeen\LOCALS~1\Temp\WER0f82.dir00\Mini040211-01.dmp
C:\DOCUME~1\mumeen\LOCALS~1\Temp\WER0f82.dir00\sysdata.xml

Balumann
Van egy olyan érzésem, hogy ott valami már igencsak össze van kutyulódva ott. Töröld le teljesen a drivert (pogramok telepítése és törlése -bõl), töltsd le a Driver Sweeper -t, és azzal is töröld a drivermaradékokat. Majd restart.
Futtass le egy regisztry tisztítást (pl. CCleaner, vagy WinUtilities Free).
Telepítsd a .NET Framework legújabb verzióját, valószínûleg ez kelleni fog (bár nem tudom, hogy R 9200 -eshez mennyire friss a driver).
Biztos, hogy jó drivert töltöttél le egyébként, tehát a te kártyádat választottad ki, megfelelõ oprendszerrel? Ha igen, az elõzõek után telepítsd fel.

De a legjobban szerintem akkor jársz, ha újratelepíted az egészet. Windows XP -t frissítetted, sp3 -as? (ha nem, akkor olyat rakj föl, legjobban akkor jársz, ha letöltesz olyat, amibe integrálva vannak a frissítések).

Na most volna egy másik problémám😄
Találtam nagy nehezen egy frissítést a videókártyámhoz,de mikor az ATI Catalyst Conrtol-t telepíti,akkor kiírja,hogy:"blablabla...Kérjük várjon".De egy óráig semmit nem csinált.Letöröltem a régi drivert,de így sem jó,pedig ezt az újabbat az ATI oldaláról töltöttem le,tehát csak jónak kell lennie.Am õsrégi,sima,fapados radeon 9200-om van😄
Kublizni kell játék közben,hogy mûködjön😄😄D:

gergely1991
ha törölte mázlija van egyes vírusok egyszerûen is eltávolíthatók😄

De nekem még mindig nem stimmel ott az a Reboot, igaz azt mondtad, hogy eltûnt onnan.
Van olyan eset, hogy a vírus valamiket átállít a rendszerben, hogy egyes dolgok ne menjenek, persze a vírust elõbb-utóbb elkapod, de a Registry átállítások maradnak. Egyik ismerõsöm így járt egyik vírussal, hogy elkapta a vírust, de a hang csak sem ment és újra kellett telepítse a hangdrivert.
gergely1991
gondoltam(mintha írtam is neked) hogy a videokártya driverrel lesz a probléma😊

Na sikerült gyerekek!!Nem volt köze a vírushoz😄😄
Pendriver-rõl nem akart bootolni,cd-m meg nincs itthon.Valami azt súgta,hogy próbáljam meg mégegyszer újratenni a videókártyát,vagy javítani.Javítottam,azt most frankó minden.Csak azt nem értem,hogy már próbáltam kétszer is,azt nem lett jó😄
Na mindegy,a lényeg,hogy jó!
Azért köszönöm a segítségeteket!!!

... nemcsak ez ingyenes, mert a többi is, ha jól tudom mindegyik ingyenes: AVG Rescue CD,...
Hát azért van különbség a Kaspersky Rescue Disc és a Puppy Linux között.
Egyik ismerõsöm ha befertõzik a gépe, akkor Puppy Linux-ot használ, mert az elegendõ internetezésre.
Persze, hogy ingyenes ez a Kaspersky, hát nemcsak ez ingyenes, mert a többi is, ha jól tudom: AVG Rescu CD, Avira Rescue CD, stb. Nézz körül az Antivírusok és Antispyware topikban a Biztonsági Segédprogramoknál, ott találsz sokféle ilyen Rescue dolgokat és választhatsz, amelyik tetszik.
Van az ESET-nek is ilyen, de nem tudom, ha letölthetõ direkt így mint ezek, de az ESET Antivírussal le lehet tölteni.
Persze újraindítás és megy a Windows. Pont ott meg is van mintha a Start-ra kattintanál.
Tehát frissíted az adatbázisát lefuttatod az egész gépet, kitörlöd a fertõzéseket és újraindítod a gépet.
Ha jól viselkedik a gép, akkor le kell futtatni az Advanced System Care és a CCleaner-t, hogy a fölösleges Registry bejegyzéseket törölje.

Miután használtad ezt a Kaspersky Rescue dolgot, mikor beindul a Windows, és a C partícióban böngészel fogsz találni egy Kaspesky Rescue... mappát, amit ha akarsz törölsz.