Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2éve törölt MSN naplózott beszélgetések (HTML kiterjesztés) nem állítható vissza már semmiféle úton-módon ?
hihetetlen fontos lenne..
köszi mindenkinek.
köszi elõre is
Chaos Anno Domini
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
The Matrix has you...
Tehát ha nekem pl. 4Mbit-es netem van, akkor kb. 4000kbit/s-ra kell állítani?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Bocsika.
Korábban használtam egy filmkategorizáló programot, de sajnos elvesztettem, és a nevére sem emlékszem:(. Annyit tudok, hogy a fájl, amivel meg tudom nyitni a filmlistát, DVL kiterjesztésû.
Nem tudjátok véletlenül, mi a program neve?
A PC Alert: "A számítógép feszültségének és hõmérsékletének (alaplap, processzor stb) figyelésére és kijelzésére, riasztások beállítására használható szoftvercsomag. Ezenkívül a PC Alert menü részében a gép jellemzõirõl tájékozódhatunk."
Túlhajtás: A számítógépedrõl kapsz fontos adatokat pl.: CPU típus, órajel, szorzó, gyorsítótár nagysága, alaplap típus, stb, stb ...
itt egy kép:

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mit jelent pontosan a túlhajtás az Everest 4 nevû programban?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ötleteket elõre is köszönöm
bye: Wacak
Vagyél egy 100 megabiteset , egy ezresért hozzád vágják :)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Mától UPC 30-as a netem. A gépemben 10/10-es Realtek PCI-s háló kártya van. Eddig 10 Megás (FiberNet) netem volt, ami gond nélkül futott, most viszont gondom van, mert bizony még a 10 Mbps sebesség elérése is ritkaság számba megy. Létezhet-e, hogy a kártya miatt nem megy feljebb a sebesség. Ha igen, milyen kártyát ajánlotok, milyet vegyek a gépbe.
Segítségeteket elõre is köszi és bocsi a láma kérdésért.
mert jobb klikkeléssel rajta nem látok olyan lehetõséget
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
HTML:RedirMe-inf
Az Avast blokkolnja az olyan oldalak ahol a Facebookos likeoló kéz van , sõt még a Youtubeot is .
Ti találkoztatok már ilyesmivel ?
Prohardveren szerettem volna krbenézni hogy ott hátha tudnának segiteni , de azt is blokkolja ...
All hail the double x!
chrome alatt hogy lehet úgy frissíteni oldalt, hogy flash-es banner is lefrissüljön ? (itt sg-n)
próbáltam ctrl+r, shift+r, ctrl+f5, shift+f5 verziókkal, de nem frissítette a flash bannert
firefox alatt is megpróbáltam behozni az adott topikot, azzal már az új banner látszott..
azt hittem ennél bonyolultabb.. email szerver meg f@szomtudja :D
practitioner of the forbidden arts of death
___
akkor elvileg van a szolgáltatónak valami ügyfélkapu oldala vagy valami, ahol online be lehet jelentkezni, és ott lehet állítani sok mindent, közte van egy e-mail kezelés is, és ott lehet létrehozni új címeket.
a mediacenternél legalábbis így mûködik :)
All hail the double x!
most jegyzem meg, mielött megkéredezed (mert meg fogod :D) NINCS ingyen domain.
All hail the double x!
Audition -ben, tudod külön szerkeszteni a bal és jobb csatornát, ha el van csúszva, akkor azt tudod csinálni, hogy kivágsz az egyik oldalból egy picit. CTRL+görgõvel tudod szélesíteni horizontálisan (szélesíteni, hogy részletesebben tudj kivágni belõle :D), kivágod, és arrébb húzod.
A hangszínszabályozáshoz EQ (Equalizer) "effektet" keress, ott tudod beállítani, hogy milyen frekvenciákban milyen hangerõvel szólaljon meg, ott tudod kiemelni a mélyeket. Sajnos nekem most nincs fennt, nem tom megnézni, de ilyesmit keress. Ezen a képen a 400Hz alatti (mély) frekvenciák teljesen levannak vágva.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)