20837
Segítséget kérek
  • gergely1991
    Mondjuk a vírus is ezt csinálhatja mert csakúgy a parancsikonak a elérési útvonálát meg kell találnia(akkor a HitManPro,Kaspersky Virus Remover,Malwarebytes Antimalware programját futtasd).Ha próbaverziós win-t használsz az is lehet egy ok.
  • shaba23 #18875
    Start menüből sem indul semmi...Csak az orgi telepített exe működik. Mondjuk az OP rendszer startnál induló dolgok (pl utorrent) simán indul magától, és a cfos is megnyitja a chrome-ot, mert épp kezd lejárni a licensz. Csak nekem nem akar semmi indulni...
  • shaba23 #18874
    Hali!
    Olyan gondom van, hogy reggel bekapcsoltam a gépet és semmi nem indul asztali ikonról, vagy tálcáról. Asztalról semmit nem csinál, nem is tölt, tálcáról pedig azt írja, hogy "Nem nyitható meg az elem, Lehet hogy áthelyezték, átnevezték, törölték?" Ha újra kirakom az ikont, akkor is ezt csinálja, restartot is próbáltam 2x nem segített. win7es oprendszer. Kb 2 hete telepítettem újra, már használtam ezelőtt is, még nem volt ilyen gond.
  • wollnerd #18873
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a kékhalál információt eltárolja valamilyen LOG file-ban a Windows (XP)?
    Asszem pénteken délután kékhalált (mikor kiléptem a GTA IV-ből és nyomban bezártam az Intézőt, azonnal kékhalál...) szenvedett és azonnal újraindult, így nem tudtam elolvasni hogy mit írt ki.
    Néztem az eseménynaplóban, Everest-ben, stb. de nem láttam ilyen információt...
    Valaki tudja? Előre is THX!
  • foldi6
    sziasztok
    kezdő vagyok még corel draw x5-ben és egy kicsit elakadtam.
    1 színes fényképet szeretnék fekete-fehérré tenni, de nem tudom pontosan hogy kell, nem tudom, hogy melyik menüpont alatt találom.
    Esetleg vki aki jobban ért hozzá, tudna segíteni.
    köszi előre is
  • Balumann
    Hát igen, akkor az hálókártya lesz, vagy csak valamiért a MAC cím íródott át (ami mondjuk elég érdekes, nem kellene neki). Esetleg ezt meg lehetne próbálni, hogy a MAC címet átírod valami értelmesre, amivel a router hajlandó kommunikálni, mert helyi hálózatban üzenetszórásos címre biztosan nem fog üzenetet küldeni :|
  • kati38
    ipconfig /all beírásával is csak FFF-et ír ki,a kábel is jó ,mert kipróbáltam egy laptoppal,de azzal jó.A gépet is kipróbáltuk másik routerrel(ismerősnél) ,de azzal se megy.Most teszek bele egy másik hálókártyát, hátha azzal jó lesz.De köszönöm a segítségeteket.
  • gergely1991
    "csak küldőtt forgalom van, fogadott nincs"
    Az átküldöttnél gondolom pingelni(mondjuk echo üzenetküldés, ip cím lekérdezése) próbál csak hát nincs rá válasz.Nem tudom hogy a router reset segíthet-e. :S
  • Balumann
    Na várjunk, fizikai címre csak F betűk? Parancssorból (cmd -> ipconfig /all ) is azt írja a hálózati kártya fizikai címére, hogy FF:FF:FF:FF:FF:FF ? (ez érdekes lenne, mert ez üzenetszórásos cím, ráadásul ez a cím hardveres, tehát elvileg nem nagyon kellene hogy változzon, de szoftverrel módosítható mondjuk). Mindenesetre belső hálózatban ez a cím elég valószínű, hogy nem lesz jó.
  • Balumann
    IP címet megkapja a routertől? Ha igen, a többi gépet meg tudod pingelni illetve el tudod érni (tehát a belső hálózat működik rendesen), vagy már azt sem? Kábelt ellenőrizted, hogy biztosan jó-e, amivel összekötöd a routerrel?
  • kati38
    Van négy gép hálózatba kötve,routeren keresztül jön az internet,de az egyik gépen nem jön.Nem lehet felcsatlakozni,már újra is telepítettem,de akkor se.Mikor rá megyek a helyi kapcsolatra akkor csak küldőtt forgalom van, fogadott nincs azt hittem a háló kártya rossz ,de a routert kihagyva van internet rajta.A tulajdonságoknál a fizikai címnél csak FFF betűk vannak.Mi lehet a hiba?
  • kl24h
    Lehet ki kellene töröld a registry-ből is és akkor már nem írna, hogy telepítve van.
  • kl24h
    És ha írja, hogy már telepítve van, akkor nincs Uninstall opciója?
  • dragon11
    wlsetup-svc-n keresztül csatlakozik a msgr.dlservice.microsoft.com-ra és ellenőrzi a verziószámunkat, így a verziószám átírása mára már nem működik..

viszont ha sikerülne megszabadulni a wlsetup-svct felépítő komponensektől nagy valószínűséggel működésre lehetne bírni a régebbi verziókat is, mert azt nem ellenőrzi le..

nade ki tudja letörölni azt, amit rendszergazdai jogosultsággal sem lehet látni, nem még törölni.. egyszerű fájlkezelők nem láthatják(indirect), csak directesek. Azoknál meg esélytelen a törlés..

a windows alapkomponensi nincsenek ennyire durván titkosítva, nem egy egyszerű MSN frissítés ellenőrző..

egy big congrat'z a Microsoft bagázsnak, le a kalappal srácok.(Y)

Így kell az embert sarokba szorítani azzal, hogy vagy költesz a gépre és win7et raksz fel[mert a régi drivereket elfelejthetjük..] vagy mész a levesbe.

illetve így kell megírni egy programot, nem még egy oprendszert..
  • dragon11
    zapmessengerrel le lett törölve,

továbbra sem engedi visszarakni a 8.5öt windows live suite hiányában :O illetve a 2009et felraktam nagynehezen erre 800401f8 hibakóddal nem jelentkezik be.

KOMOLYAN MONDOM VICC EZ A NYOMORÉK MICROSOFT.
  • dragon11
    Amúgy most 2 szék közé kerültem mert ;

A régi 8.5 reshackkel se tudom működésre bírni
    Az új 9.0át meg nem tudom felrakni, mert azt írja hogy fel van rakva már egy msn [holott le van törölve:O]

valaki segítsen már :S
  • dragon11
    Eset Smart Securitym van, engedélyeztem h módosítson és azóta hiába raktam fel újból és újból nem működik az msn..(8.5 tehát frissíteni akarja 9re!)

segítsetek már.. hiába írom át reshackkel nem jó.:(

ja meg a telepített mappából működik plussal, parancsikonról meg csak plus nélkül..:O

köszi..
  • gergely1991
    Nem szántam lenézőnek sorry...csak furcsálltam hogy makacskodik ez a mocsok.:/
    Nem mondtál újat nálam is futkározik időnként olykor a 4.7 és a 7.0-ás csak kicsit zavaró ha automatikusan oda jelentkezik ahová a másikkal bejelentkeztél.:D
  • dragon11
    illetve érdekesség, hogy az asztalról és a telepített mappából egyszerre futhat az msn..:)

tehát 2msnen futhat egyszerre :O
  • dragon11
    Ajj, ez lenéző volt..

szted nem próbáltam ?:)

még az asztalra is másoltam az eredeti exet és úgy sem működik a plussal, csak simán..
  • gergely1991
    Akkor kénytelen leszel a telepített mappájából az asztalra készíteni egy parancsikont.
  • dragon11
    nah 8.5tel műxik az msn és a plusz is, reshackkel megoldom h ne kelljen a 09et használni... viszont azt nem tudom megoldani, hogy ha asztalról indítom parancsikonnal akkor is lássa az msn plust..

[ha a telepített mappájából indítom, akk tökéletes.. de ha asztalról nem megy a plus!!!!!!]
  • dragon11
    mindkettőre igen a válasz!

uninstalláltam rendesen a windows liveot a telepítőjével, és most újra fel akartam rakni erre írja hogy telepítve van már..:)

áhh nevetséges ez a microsoft:)

vlkinek vlmi 5let ?[lefuttattam a ccleanert és így is azt mondja h fenn van már az msn..]
  • gergely1991
    Hivatalos helyről szedted?
  • kl24h
    Tiszta a géped?
  • dragon11
    senki ?:(
  • polarka
    mesterjelszavas SW
  • Lullaby
    Sziasztok!

apámék laptopján el van mentve az internet csatlakozáshoz szükséges jelszó és természetesen, ez sehol máshol sincs felírva (nincs meg a papír a nagy rengetegben). szerettem volna fellépni a netre a saját gépemmel, de jelszó nélkül nem megy viszont sehogy sem tudom kinyerni, csak a kis ***-okat látom ugyebár... van erre valami mód hogy sikerüljön megszerezni (és felírni 10 helyre, hogy máskor meglegyen)?
  • gergely1991
    Küldj egy E-mailt nekik(úgy tűnik más nem válaszol).
  • biomage
    na megnéztem, más egér nem produkálja ezt, és csak kizárólag a mouse 1 gombra csinálja ezt :(
  • w77d
    hali! Ha a UPC lekorlátozta a netem sebességét mert túl nagy volt az adatforgalom, vajon meddig korlátozhatja??
  • pxxl
    ezt a kettőt futtattam, és hát volt pár szemét :\ thx! remélem vége a sok spamnek, mert különben korlátozzák a levelezést :D
  • gergely1991
    Na még egyszer mert rossz a linkelés -.-
    Telepítős :
    Malware Bytes,HitmanPro
  • gergely1991
    Hmmm akkor kezdjünk hozzá:
    Kapersky Rescue(megtalálod itt a usb-s eszközre való telepítést),Avira Rescue CD.
    Ha van pendrive-od és a bios támogatja a usb-s bootolást akkor sok lemezt spórolhatsz meg vele.:)
    Tipp a avira rescue-hoz: link
    Telepítős :HitmanPro,Malwarebytes Free
  • pxxl
    hi!

problémám a következő amiben segítséget kérnék.
    szólt a szolgáltató, hogy sok spam megy ki tőlünk, és írtsunk a gépeken. ok, NOD lement, fogott is párat, de még mindig mennek a spam levelek. valami keciség megtelepedett valamelyik gépen. mivel lehetne ezt sity-suty kiírtani? o.O

thx!
  • biomage
    van 1 logitech könyvtár, de abban csak a Set Point 2 van.

Ja igen, nem mindig csinálja ezt, és úgy veszem észre ezt ha 1 területre klikelek és kijelöl mindent, vagy nyomok egy menüt és egy pillanatra kinyitódik aztán becsuk.
  • gergely1991
    Ha másik gépbe teszed ott is ezeket adja? Ha ott nem, a driver újratelepítése/frissítése volt már?
    Sajnos nekem nem windows 7-em van így csak tippet tudok adni:Bár nem tudom hogy a mappabeállításaiban(ha létezik még ez is), szerepel-e még a "Megnyitás egy kattintással" féle funkció. :S
  • biomage
    A dupla kattintás sebessége 6 ra van állítva.

Windows 7 van telepítve, és az egér Logitech G500
  • gergely1991
    Na fene rosszul értelmeztem:
    Pontosabban ezt hol csinálja?
    Milyen operációs rendszered van?
  • gergely1991
    Egérbeállításoknál a kattintás sebessége?