Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
SWF (flash) formátumban van, ezt így le tudod szedni, de ebbõl szerintem nem fogod tudni kiszedni a zenét egy könnyen.

dragon11
üdv,

2éve törölt MSN naplózott beszélgetések (HTML kiterjesztés) nem állítható vissza már semmiféle úton-módon ?

hihetetlen fontos lenne..

köszi mindenkinek.

hungary27
http://www.alexa.com/topsites
üdv! a legnépszerûbb magyar és nemzetközi weblapok toplista elérhetõ valahol? mondjuk top100 de lehet több is kevesebb is
köszi elõre is

zvaragabor
Üdv, innen hogyan tudnám leszedni a zenét? Gondolom végtelen ciklusba megy, tehát akkor van eleje, és vége. Nem fogom hangrögzítõvel fölvenni. Firebuggal nem csak annyi, hogy megnézem, és leszedem, mert bonyolultabb. Elõre is köszönöm!

Chaos Anno Domini

Armagedown
a Winamp is képes erre

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Következõ a problémám. Tegnap óta kábelnetem van, (Elektronet) és az IP címmel van egy kis gond. Elõzõ netem mobilnet volt és ott dinamikus volt az IP. Itt a szolgáltató azt mondta hogy ez is dinamikus, de ezt még nem tudtam leellenõrizni. Nem is zavarna a fix ip se, de mivel én a warezt részesítem elõnyben, torrentezni nem szoktam csak nagyon ritkán, és az a baj hogy már a sz.gép bekapcsolása után, majdnem az összes tárhelynél (Megaupload, Hotfile stb) azt az üzenetet kapom hogy az adott ip-rõl már megy letöltés, holott én nem töltök semmit. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
wollnerd
Nincs semmiféle program amivel átlehet konvertálni a fájlokat Big-edianról Little-edianra, vagy fordítva?????

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kemszi2
okés köszi meglesem õket.
Balumann
Mind a kettõ amit írtam, tökéletesen tudja ezt.

kemszi2
én lossless-bõl akarok jó minõségû mp3-at esetleg wma-t csinálni :)
Balumann
Super Converter , mindent tud konvertálni és gyorsan, és ingyenes (bár nem egyszerû annyira használni). Egyszerûbbnek a JetAudio -ban levõ konvertálót tudom ajánlani, de kevesebbet tud.

kemszi2
helo!
nagyon príma audiokonvertáló programot keresek ötlet?:)
Köszi, ezt nem is tudtam.
igen, a 32 bites rendszerek korlátozott memória-hozzáféréssel rendelkeznek. ha jól emlékszem a cimzéssel van kapcsolatban, nincs annyi hely :) használj 64 bitest, már nincs driver-hiány, mint régen, tökéletesen fut a 64 bites win-em. Az egy dolog, hogy sok program 32 bites, de a lényeges driverek legtöbbje (alaplapi, videókártya, hangkártya) már mind 64 biten is elérhetõek.

The Matrix has you...

Gondolom igen. De van ám neki dokumentációja:Link.

Üdv. TCPOptimizer-nél a felsõ csúszkát mindig annyira kell állítani amilyen sebességû a net?
Tehát ha nekem pl. 4Mbit-es netem van, akkor kb. 4000kbit/s-ra kell állítani?
Metalmilitiakid
Igazából nem segítség kérés csak kérdés. Win7 32 csak 3.3 gb ram ot érzékel ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rosszul írtam. A fájl DVL kiterjesztésû.
Bocsika.
Sziasztok!

Korábban használtam egy filmkategorizáló programot, de sajnos elvesztettem, és a nevére sem emlékszem:(. Annyit tudok, hogy a fájl, amivel meg tudom nyitni a filmlistát, DVL kiterjesztésû.
Nem tudjátok véletlenül, mi a program neve?
Szia!

A PC Alert: "A számítógép feszültségének és hõmérsékletének (alaplap, processzor stb) figyelésére és kijelzésére, riasztások beállítására használható szoftvercsomag. Ezenkívül a PC Alert menü részében a gép jellemzõirõl tájékozódhatunk."

Túlhajtás: A számítógépedrõl kapsz fontos adatokat pl.: CPU típus, órajel, szorzó, gyorsítótár nagysága, alaplap típus, stb, stb ...
itt egy kép:

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

wollnerd
A PC Alert program képes figyelmeztetni, ha gép túl meleg vagy valami?
Mit jelent pontosan a túlhajtás az Everest 4 nevû programban?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Wacak
pixxel! <#nevetes1>

Köszi szépen a gyors segítséget <#taps>

bye: Wacak

pxxl
sztem tök mind1. de ez tuti jó :) vagy picit többért ez és ez már gigabites.

All hail the double x!

Wacak
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy milyen tipust válasszak 100Mb-s PCI-os kártyából?

Ötleteket elõre is köszönöm

bye: Wacak

Wacak
Tudom, hogy a 10/10-es kártya már múzeumi darab. Sajnos a kényszer hozta, hogy használjam, mivel az alaplapomra integrált kidõlt, ezért az itthon lévõ kacatokból került ki a 10-es. Eddig nem is volt gond vele, mert a fibernél 10-es volt a netem. Most átvette a fibert a UPC és ott 30-as netet kaptam ugyanannyi pénzért. Most vagyok bajban, mert a 10-es nagyon gyengécske.

pxxl
10/10-es? az honnan maradt? :D

All hail the double x!

Wacak
Armagedown!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)

üdv: Wacak

Armagedown
a 10 mbites kártya neked biztos nem fog 30 megabittel menni.
Vagyél egy 100 megabiteset , egy ezresért hozzád vágják :)

Wacak
Sziasztok!

Mától UPC 30-as a netem. A gépemben 10/10-es Realtek PCI-s háló kártya van. Eddig 10 Megás (FiberNet) netem volt, ami gond nélkül futott, most viszont gondom van, mert bizony még a 10 Mbps sebesség elérése is ritkaság számba megy. Létezhet-e, hogy a kártya miatt nem megy feljebb a sebesség. Ha igen, milyen kártyát ajánlotok, milyet vegyek a gépbe.

Segítségeteket elõre is köszi és bocsi a láma kérdésért.

pxxl
forráskódból keresd ki, ha nem tudod hol van

All hail the double x!

Shiwo
és azt hogy lehet külön frissíteni ?

mert jobb klikkeléssel rajta nem látok olyan lehetõséget

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A Youtube tiszta oldal. Próbáld ezt akkor.
Armagedown
az elobb neztem vele , de nem jelez semmit

Futtasd le ezt. Letöltöd a Free verzióját frissíted és lefuttatod, szerintem elegendõ lesz a Gyorsvizsgálat is.
Armagedown
Ismeritek a következõ vírust ?
HTML:RedirMe-inf
Az Avast blokkolnja az olyan oldalak ahol a Facebookos likeoló kéz van , sõt még a Youtubeot is .
Ti találkoztatok már ilyesmivel ?
Prohardveren szerettem volna krbenézni hogy ott hátha tudnának segiteni , de azt is blokkolja ...

pxxl
frissítsd külön az swf-et, ezzel a hibával én is találkoztam már párszor :/

All hail the double x!

Shiwo
már úgy értem, hogy komplett cookie-törlés nélkül megoldható a dolog?

Shiwo
Hali !

chrome alatt hogy lehet úgy frissíteni oldalt, hogy flash-es banner is lefrissüljön ? (itt sg-n)

próbáltam ctrl+r, shift+r, ctrl+f5, shift+f5 verziókkal, de nem frissítette a flash bannert

firefox alatt is megpróbáltam behozni az adott topikot, azzal már az új banner látszott..

Frosty01
ó. szal ott beállítom hogy kispista@vérpistikebétéje.ukránia és a beérkezõ / kimenõ levelezést lehet basztatni mondjuk egy mikrofos outlookban is?

azt hittem ennél bonyolultabb.. email szerver meg f@szomtudja :D

practitioner of the forbidden arts of death

pxxl
jóvanna, az esetek 99%-ban szokták kérdezni xD
___

akkor elvileg van a szolgáltatónak valami ügyfélkapu oldala vagy valami, ahol online be lehet jelentkezni, és ott lehet állítani sok mindent, közte van egy e-mail kezelés is, és ott lehet létrehozni új címeket.

a mediacenternél legalábbis így mûködik :)

All hail the double x!

Frosty01
nem fogom megjegyezni, már van saját domainünk, és saját tárhelyünk is, next step? :))

pxxl
fogod magad, veszel egy domain-t (tárhellyel, ha kell weboldal), és akkor lesz egy www.sajatceg.hu oldalad. és akkor már tudsz [email protected] ímélt csinálni.

most jegyzem meg, mielött megkéredezed (mert meg fogod :D) NINCS ingyen domain.

All hail the double x!

Frosty01
milyen úton lehet létrehozni egyéni e-mail címet? és azt kezelni? pl: [email protected] . fontos lenne! elõre is köszi a válaszokat :)

Benny04
de mégis mi?

Balumann
Audacity -t én nem javaslom igazából ilyenek szerkesztésére, pláne ha ott az Audition. Vágásra, mixelgetésre jó, de minden mást nagyon gyengén csinál.

Audition -ben, tudod külön szerkeszteni a bal és jobb csatornát, ha el van csúszva, akkor azt tudod csinálni, hogy kivágsz az egyik oldalból egy picit. CTRL+görgõvel tudod szélesíteni horizontálisan (szélesíteni, hogy részletesebben tudj kivágni belõle :D), kivágod, és arrébb húzod.

A hangszínszabályozáshoz EQ (Equalizer) "effektet" keress, ott tudod beállítani, hogy milyen frekvenciákban milyen hangerõvel szólaljon meg, ott tudod kiemelni a mélyeket. Sajnos nekem most nincs fennt, nem tom megnézni, de ilyesmit keress. Ezen a képen a 400Hz alatti (mély) frekvenciák teljesen levannak vágva.

gergely1991
ha a audacity-re gondolsz azt az effektusok>basszus kiemelése menüpontjánál a másiknál pedig nem tudom

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

értem! de nem tudod véletlenül a basszust hogy lehet kiemelni stb...?
gergely1991
egy tapasztaltabb programot használó megmondja (talán),én csak az általános problémára javasoltam.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
a mélyet (basszust) például kilehet emelni