Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis ez egy egyszerûsített, lemezrõl/pendriveról bootolható linux oprendszer, vírusírtóval.
Ha pl. olyan vírus van, ami kikapcsolja vagy blokkolja az internetet, ez a Kaspesky-t nem érinti, mert õ egy új internetkapcsolatot hoz létre, hogy frissítse az adatbázisát. Másképp sem tudnak semmit sem csinálni a vírusok, mert ez Linux-ban van írva.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Am köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.Most megyek aludni,holnap csinálom meg,de már sikerült egy sima fapados mp3-ra rárakni a progit.Jóéjt mindenkinek!

Ha úgy sem jó, akkor ez lehet, hogy csak egy része volt ennek a kártevõnek, akkor jó ötlet a Kaspersky Rescue. Ebben nem tudok segíteni, mert még nem használtam (annyi biztos, hogy ki kell írni lemezre, és bebootolni róla, mint telepítésnél) :P
Ezt ki kellene írnod CD-re, de nem szükséges, ha a géped BIOS-ja támogatja a Pendrive-rõl való bootolást. Ha lehet, akkor az USB device linkre kattintsz, ahol szépen leírja hogyan kell a Pendrivert bootolhatóvá tenni. Képek is vannak itt, ahol szépen látszik.
Mindenesetre eléggé gyanús, hogy a géped újraindulgat, és pont egy reboot.exe indul el az indítópultból :P
Ha nem engedi úgy sem kitörölni, akkor csökkentett módba indítsd el a gépet (indításkor F8 -at nyomogasd, és kiváalsztod), és úgy töröld ki.

Úgy látom, hogy kiszedheted a pipa jelet a Reboot-nál és akkor megoldódhat a problémád. De mielõtt ezt megtennéd, mi annak a programnak a neve?
Érdekes, hogy ezt a reboot -ot nem is írja az advanced systemcare -es izé. A másiknál Cmaudio -nak írja, de nem látok a tálcádon semmilyen hangkártya szoftvert, kibocsátónál is unkown. Telepítettél hangkártya drivert, kellett külön?
Ez meg amit mondtál:

Tehát ahogy gergely1991 írta, start menü - futtatás - msconfig, ott "automatikus indítás" és "szolgáltatások" fül, szolgáltatásoknál alul lesz egy pipa amit említettem. Ezekrõl csinálj print screent, mert ezek a programok indulnak el a rendszerrel, márpedig ha kártevõ szoftver van (és nem vírus), akkor az itt látszani fog.
Ha ebben az Advanced system (care?) bigyóban van automatikus indításos listázó arról is csinálhatod a fényképet.
Egyébként ezt az msconfigot nem árt ha ismered, érdemes karban tartani, hogy mi induljon el a rendszerrel.
Ez egy olyan program, ami beépül mint nyomtató és mikor felnyitsz egy oldalt, akkor rámész a Print opcióra, ott kiválasztod a doPdf és az neked készít egy *.pdf dokumentumot. Ez részletesebben le van írva a fenti hivatalos oldalon is.
Nemcsak Internet Explorer esetén lehet használni, hanem minden olyan programnál, amiben benne van a nyomtatási funkció.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ismer-e valaki olyan neten vagy gépen futtatható pdf konvertálót, ami képes "védett" lapokat pdf-be konvertálni. A védetten pl az iwiw, facebook és hasonló, regisztrációval nézhetõ oldalakra gondolok.
Egyszerû, netes konvertálókat már találtam, de azok nem képesek az átalakításra a fent említett oldalaknál.
Kössz az infot.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csinálj egy screenshotot az msconfig -> automatikus indítás -ról és a szolgáltatásokról (alul pipáld be, hogy a microsoftos szolgáltatásokat rejtse el).
Amivel probalkoztam: wmp tag extender, wmp tag plus, es a softpointeres tag support. Filterek kozul: madFlac, a xiph.org fele filterek, KLite, CCCP, CoreFlac.
Koszi elore is.
Together we'll fly someday...
Kössz a tanácsot!
Nehezen bár, de ezt találtam. Honnan szerezhetõ be, honnan tölthetõ le?
Szal van ilyen, csak még nemtom hogy mûködik:)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Annyi bonyolult program van....
Aki tud ilyenrõl légyszííí írjon!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem volt egy vírusom a gépen (system 32-ben),nem igazán lehetett likvidálni a betyárját,azt újra kellett tennem a c meghajtót.Sajnos a progik nagyrésze is ott volt,és nem volt biztonsági mentés sem.Na mindegy,megcsináltam,feltettem nagyjából a régi progikat,örültem meg minden.Ártatlan és naív módon jútubon akartam megtekinteni egy videót,azt fogja magát a gép és újraindul,mielõtt a videót elkezdené lejátszani.Ezt kipróbáltam 4-szer,hogy biztosra menjek.Aztán mondom,ha már valami szaftos kis videót nem tudok megnézni,akkor kockulok egy még szaftosabbat.Klikk a spiel-re,azt restart.Boom basszameg,ideges voltam,de gondoltam csak véletlen,rosszul helyezkedtek el a bolygók,meg biztos takarta a hold is az univezumból beáramló energiát.Mégegy próba,azt az elõbbi replay-e történt.De ez egy olyan játék volt,amivel a sima,fapados,mezei driverrel is nyomtam,mindenféle problematika nélkül.De a Fájörfoksz is sokszor kilép.Nem tudom,hogy mit tegyek,be vagyok pánikolva.AVG vírusírtó van fennt,KMPlayer,Winrar,Daemon Tools,Utorrent,Adobe After Effect meg Advenced System.Ha valaki a segítségemre tudna sietni,annak nagyon hálás volnék,mert ez így nem állapot,egy igazi dráma,mint egy rossz álom.Most valami startlapos játékot keresek,hátha az megy...
The Matrix has you...
Ha van egy OpenType-készletes, ProScript körvonalas betûtípusom, akkor abból, hogyan konvertálhatok kifejezetten TrueType körvonalas betûtípust?
Merthogy, hogy pl ezen a netes konvertoldalon: http://onlinefontconverter.com/ úgy konvertál, hogy OpenType készletes lesz TrueType körvonalakkal. És mint kiderült ez az összeállítás egyben nem szimpatikus a Firefoxnak, és nem jeleníti meg, amikor egyedi fontface-t állítok be. Egy sima TrueType körvonalas betûtípust viszont gond nélkül megjelenít.
Ez a firefox korábbi verzióinál is így volt valószínûleg, most a 4-es verzió sem gondolkodik másképp. (amúgy lehet, hogy az Arial Black és Arial Narrow betûtípus is ezért nem jelenik meg?)
Ha bármi tipp van, örülnék neki.. (:
kb 1,5éves anyagot (MSN által naplózott beszélgetést) szeretnék visszaállítani, amit html kiterjesztésben ment el automatikusan a WLM. Azóta volt már format.
Nagyon fontos lenne.
1Winchester van a gépben, 2partícióra osztva.
Melyik programot hívjam segítségül szerintetek? Egyáltalán van rá esély?:\
elég fontos lenne.
köszönöm.
eszközkezelõ ezt írta ki Usb PC CAMERA 168
Van egy program, ami úgy van beállítva, hogy win induláskor induljon el.
Azt szeretném megoldani, hogy ne kelljen minden alkalommal leraknom tálcára.
REAL MADRID
másik gépben is szar?
All hail the double x!
Reinstall után a kártyához kapott CD-rõl telepítettem a driver-t. Install közben a kép szétesik majd reset után a betöltö képernyõig sem megy el.
REAL MADRID
Driverfrissítés is volt akkor?:S
Vagy esetleg egy elõzõ változatot feltenni.....
Tegnapi nap folyamán mikor bekapcsoltam a gépet az XP betöltõ képernyõ után szétesett a kép, majd kikapcsolt a monitor. Csökkentett módban és vga támogatással elindul, csak ugye ott kicsi a felbontás. (800x600) Így tudtam driver-t cserélni de nem segített. Másik monitornál is ez a probléma, tehát a kijelzõ és a kábel rendben van.
Windows újratelepítés után rendesen betöltött, viszont vga driver install közben újra szétesett a kép és lefagyott a gép. Újraindítás után már a betöltõ képernyõig sem megy el.
Újra XP reinstall, a windowsos driver-el megy magas felbontáson is csak lassú. Nvidia driver-t már nem is próbálom mert attól csak rosszabb lesz.
Szerintem a videokártya mehet a kukába, de azért érdekel mások véleménye is.
A kártya típusa: Inno3D GeForce 7600GS 512 MB
Köszönöm
REAL MADRID