20837
Segítséget kérek
-
#19156 Az avast licensing alert ablak blokkolja a captcha kódokat nekem ha igaz.Kitöröltem a notiSw6.exe fájlt mert ez felel érte de valahogy újratelepül,talán az avast szerveréről visszatölti magát vagy nem tudom hogy másképpen.A frissítés beállítások közt nem lehet letiltani,az lenne a kérdésem hogy hogy lehet kilőni végleg ezt? -
#19155 Más dokumentum is "kínaiul" jelenik meg? Mert lehet hogy a hiba az ön Office-áben van. -
kl24h #19154 "...na már most kész minden megvan a fájl mérete is neve is.." milyen kiterjesztéssel van meg neked a fájl (*.doc, *.xls, ..)? -
amdopteron #19153 Hello érdeklődnék ,hogy véletlen nincs e olyan program amivel word és exel dokumentumot helyreállítani hogyna lehetne mert volt egy adatmentésem..na már most kész minden megvan a fájl mérete is neve is...
de nem tom megnyitni vagyis igen de kinai betük vannak...:S
esetleg jpg fájlokat is jó lenne... -
#19152 Látom ide is beírtad:#24778 -
pett3rson #19151 nem tudom mit használsz, de Total Commander bármelyik verziója megjeleníti ezeket a dolgokat. Tudod külön billentyű-parancsal is elérhetővé tenni ezt a funkciót, amolyan ki/be kapcsolásra. nagyon hasznos, beállításokban megtalálod. -
#19150 Hello, az lenne a bajom, hogy elrejtettem egy mappát (Windows XP-n) és sehogy se tudom visszahozni, már mindent próbáltam, amit találtam a neten. A rejtett file-okat vissza tudtam hozni, de a mappák nem sikerülnek. Valaki tudna segíteni? Nagyon kösz. -
balcsi70 #19149 Sziasztok.Feltelepítettem a gépre a SpeedFan-t.Lemértem a hőmérsékleteket és elég nagyok voltak.Szétkaptam a gépet(laptop) le a hűtőt kipucoltam +nyílásokat + új paszta.Javult egy kicsit a helyzet mert 60°C nál bekapcsol a ventije fúj egy nagyobbat aztán még pörög kb 5 mp-ig és lehűti a dolgokat 48-ra,és kezdődik elölről.Az lenne a kérdés hogy nem lehet valahol állítani hogy kicsit többet pörögjön a ventilátorja? vagy ne 60-61°C nál kapcsoljon be hanem hamarabb. Ha igen hol? Köszöntem a válaszokat. -
sanya200 #19148 Tudtok segíteni?
Már nem először fordul elő hogy valamiért egy szöveg vagy menürészlet ott marad az asztalon és nem lehet eltüntetni hiába frissitem vagy akármi.Ez mitől lehet és hogy tudnám én ezt megszüntetni hogy ne legyen több ilyen?
Allock video converter menüjéből ragadt ott
-
#19147 helló!
Egy régi játék .dat fájlját szeretném megnyitni, hangok vannak benne, 12 mega az egész. Mivel tudom ezt megtenni? Egyébként az Imperium galaktika 2 hangjairól lenne szó.
-
#19146 Kösz!Most az avast talált a system 32-ben valamilyen fájlt,egyelőre látszanak ismét a kódok,talán sikerült levadászni.Ha nem akkor ezt is kipróbálom. -
Puhos #19145 Szia!
Vagy ezzel próbáld meg. -
#19144 A malware valamit ugyan talált de nem a rendszerfájlok közt,jpg-s mappában volt valami,kitöröltem de folytatódik a különös jelenség.
Egy survey 2012-mozilla című ablakocska szokott gyakran felugrani így amikor elkezd szarakodni a kód,ha ezt bezárom bezáródik az egész mozilla is.Mingyárt rászabadítom ismét az avastot lehet hogy tényleg valami vírus.Mikor újra van indítva a winfos akkor általában egy ideig láthatók a kódok egyébként.
-
#19143 A vírus szeret ilyenekkel szórakozni ezért a MalwareBytes Antimalware-val is ellenőrizd a géped(előtte frissítsd az adatbázisát és a avast kivételei közé tedd a malwarebytes mappáját). Az sem kizárt hogy azok a látogatott weboldalak némi "javításra" szorulnak. -
#19142 Talán azért mert a 6.0 verziót használod.:S
Az sg Captcha kódja se jelenik meg(regisztrációnál vagy valamelyik adatlapon)? -
#19141 Igen,de furán működik most az explorer,nagyon lassú,az oldalak képeit elnyújtva jeleníti meg-egy szar egyébként talán valami nincs jól ebben sem beállítva,alapértelmezett a legtöbb net beállítás amúgy.Explorerrel is ugyanez a helyzet-nincs kód.Korábban szó volt róla hogy reklám is okozhatja,hát néha felugrik reklámablak mikor a kódért kattintok-nem tudom ez belejátszik-e de szerintem korábban is felugrott egy-egy de mégis látszott attól a kód.Mi legyen a következő lépés?
-
#19140 Majd kipróbálom,most éppen letöltök.Ha igen akkor azon belül kell valamit beállítani? -
#19139 Internet Explorer is ezeket csinálja? -
#19138 Senki nem tud semmi konkrétat javasolni? Most úgy van hogy elindítom a netet kb 5 percig láthatók a kódok aztán megint nem látszik sehol semmi!Ilyen már nincs!A ***zom kivan hogy egy hete alig tudok valamit letölteni!
Megnéztem a feladatkezelőt,nem látom hogy új folyamat indult volna azalatt az idő alatt amíg a látható kódok láthatatlanná váltak volna így nem tudom mit kéne kilőni,nem tudom konkrétan mi blokkolja a captchát. -
#19137 A bővítmények frissességi ellenőrzésekor a quick timer plug-inját amúgy elavultnak tartja,nem tudom ez belejátszhat e ebbe a dologba. -
#19136 És milyen program tartalmaz ilyen scriptblokkoló funkciót(a windows vagy az avast?) és hogy kell kikapcsolni?Az internetbeállításoknál a felugró ablakok tiltása van csak bekapcsolva,a mozillában ugyanez.Azért furcsa az egész mert eddig is ezeket a progikat használtam(XP sp3,avast,mozilla)és eddig semmi ilyesmi gond nem volt.Igaz a mozillár 9.5-re frissítettem,de mondom chrome-mal sem látszottak a kódok,illetve néha igen de többnyire nem.Tehát hol lehetne lekapcsolni a script-blokkolót-mivel érdemes kísérletezni?Ez lenne a kérdésem. -
#19135 Ezt általában hirdetésblokkolók vagy(ahogyan írtad) scriptblokkolók csinálhatják.Ha olyan oldalt nézel ami flash alapú captcha-t tartalmaz akkor lehet flash probléma is(egyébként is a flash-nek semmi köze a rendes script-es captcha-ra). -
#19134 Valaki azt írta lehet hogy valami script blokkoló-az mi?Hol kell megnézni van-e ilyen,hol kell kilőni?Évek alatt sosem volt ilyen gondom és gőzőm sincs mitől lehet.Mintha a Flash Player frisstés óta lenne ez egyébként. -
#19133 Fura problémám van:Néha látszódnak a captcha kódok máskor meg nem (ugyanazokon az oldalakon) valaki ajánlotta hogy töröljem a ccokie-kat meg előzményeket-megvolt-semmi eredménye.Volt hogy újraindítottam a winfost és akkor látszottak a kódok-most így sem.Volt fenn firefox,chrome is,mindkettőnél előjött ez tehát nem hiszem hogy a böngészőtől van.Flash Player a legújabb lett feltéve-ez csinálhat ilyen gondot? -
kl24h #19132 Milyen programról van szó? Ez nem épp ilyen egyszerű, van amelyikhez van megoldás, van amelyikhez nincs. -
galico #19131 Segítséget kérek, 30 napos program ideje lejárt és csak akkor tudom újra telepíteni ha windows xp-t újratelepítem. Létezik olyan program ami adminisztrálja a telepítés menetét? Esetleg olyan amivel a lejárt időt felül lehet írni? Timestopper és a crackall ismerős . A timestopperrel történt valami és így ugrottam ki az időből. A gépen van egy drága hivatalos program aminek újratelepítése bonyolult ezért nem szeretném a windowst újra telepíteni. -
#19130 Ha az imént említett megoldás nem segít akkor, kihúzod majd visszadugod a vezetékeket.Ellenőrizd a jumpert(egyik master másik slave legyen),illetve a vezeték épségét,keress egy másik vezetéket és azt csatlakoztasd.Vagy még a problémás meghajtót tedd át a másik gépbe és nézd meg hogy működik-e.Nézd meg hogy a biosban engedélyezve van-e a meghajtó.Ha még ez sem oldaná meg akkor a vírus rejti el előled.Malwarebytes,kaspersky rescue cd ajánlott hozzá ez esetben. -
kl24h #19129 Jobb click a My Computer ikonra, Manage és ott a listában a System Tools-ban a Device Manager-re kattintsz egyet és ott ahol látod a CD/DVD kattintsz a "+"-ra és meglátod ha nem lett kikapcsolva , ha ki van kapcsolva (piros X van az ikonján), akkor jobb click és Enable. -
tyby50 #19128 Hali! segitene valaki! az xp-be eltünt a cd és a dvd meghajtóm mit tegyek köszi előre is -
#19127 Például okozhatja a hirdetés vagy scriptblokolók egyike. -
#19126 megint nem látszanak-ez mitől lehet? -
#19125 Megoldódott. -
#19124 SOS! -
kl24h #19123 Az elemet ha kivetted, nem kell rögtön visszatenni, kell várni egy pár órát és csak utána tedd vissza.
Sőt még lehet kell egy kisütést is végezni az alaplapon, amikor az elem ki van véve és persze a konnektorból is el van távolítva, de a kisütést nem ajánlom neked.
Lehet hibás a BIOS IC áramkör, azt javasolom, hogy vidd vissza, ahonnan vetted, majd ők lehet letesztelik. -
pett3rson #19122 hűha, akkor viszont komolyabb gond lehet, bár szerintem még ezt is lehet orvosolni. ebben viszont már nem vagyok mester, csak frissítettem eddig BIOS-t, ilyen gondom még nem akadt szerencsére. -
#19121 Az mitől van hogy pár letöltő oldalon (filejungle stb) nem jön be nekem a letöltési kód? -
#19120 Próbáltam de ugyan az jön ki :// -
pett3rson #19119 ha jól tudom akkor ki kell venni az elemet az alaplapból, így "nulláza" és visszarakja gyári beállításokra amivel el kéne már indulnia. -
#19118 Bocs, CD-ROM not found.
-
#19117 Hello!nekem lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy alaplapot(ASUS/M5A78LMUSB) és amikor bekapcsolom akkor ki írja ezt :
Bad Bios checksum. Starting bios recovery...
Checking for floppy...
Floppy not found!
Checking for CD-ROM...
CD-ROM found.
Próbáltam frissíteni a BIOS-t pendrive-ról de ki írta hogy olvassa, és utána hogy nem találja :/
Ha valaki tudna valamilyen megoldást akkor azt megköszönném!!