Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Total Commander? 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok!

Véletlenül egy dobozban rábukkantam egy régebbi winchesteremre (kb 4 éves) és gondoltam nosztalgiáznék kicsit 😊. Ezen egyébként még XP volt, a jelenlegin pedig Win7. Bekötöttem, hozzá tudok férni mindenhez, azonban a rejtett fájlokat és mappákat nem tudom megnézni, csak azokat amik a jelenlegin vinyón vannak, a régi partícióin nem látom õket. Sajnos a régirõl már nem tudok bootolni, még csökkentett módban sem, így ott nem tudom állítani a megjeleníthetõséget. Hogy tudnám így megjeleníteni mégis ezeket a fileokat?

Elõre is köszönöm!
gergely1991
Akkor maradt a #18728

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

ahha, nekem már volt avira és avast is de az avast nagyon fogta a gépet za avira meg nem volt jo, és semm ilyesmi nincs a feladatütemezõbe, sztem a vírus csinálja ezt hiába rkata karanténba akkro is mûködik vagy nem tom
gergely1991
Ha a helyzet változatlan akkor #18728.Vagy nézd meg hogy nem-e nincs valami a nod feladatütemezõjében(pl.:teljes átvizsgálás stb.).Valós-védelem beállításánál pedig a ellenõrizendõ fájltípusoknál a iso, zip,rar és a egyéb tömöritett fájltípus ellenõrzésébõl vedd ki a pipát(önkicsomagoló, futtatható állományokat NE!).Vagy esetleg tegyél fel rá avast-ot vagy avira-t.Sajnos nekem is terhelte a gépem ezért kénytelen voltam váltani😞
Nem hiszem hogy újra kell telepíteni.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

igen a nod32 2 trójai vírust talált a következõ helyeken: C:/Windows/config.exe
és: C:/Documents and Settings/Felhasználó/windo.exe ezeket berakta a karanténba, de igy eltüntette végleg vagy mit lehet ezzel csinálni? vagy csak a windows újrarakása oldja meg a problémát? mert 10 percig jo utána 100% on van a proci és akad minden majd fél óra múlva megint jó.
gergely1991
Persze azzal is.
Egy fontos alapszabály:Minden vírusirtó más-más adatbázissal rendelkezik.
Szóval ha a nod32 nem detektál többet a gépedrõl, attól a másik még igen és fordítva.
Elképzelhetõ tényleg vírus okozza ezt, valami malware vagy trójai.

én a nod32 õt használom, azzal kiszûrhetem? mert sztem vírus okozhatja ezt hogy 100% on megy a proci és, akad minden meg be van lassulva 10 perc mire a firefoxot megnyitja:S
Balumann
Ha összedugod a szgépet a routerrel, kigyullad a portnak megfelelõ led (elvileg számítógépen is kell lennie, meg a routeren is jelzi), vagy már ott sem látják egymást?
Ez esetben a kábelt ellenõrizd, ha tudod próbáld ki máshol azt a kábelt, vagy a router-pc között használj másikat (pl. addig a modem-router összekötésére használt kábelt).
Neked is javaslom amit másik esetben javasoltam, tölts le egy Ubuntu CD -t (kiírhatod újraírhatóra, vagy ha tud az alaplapod pendriveról bootolni, akkor azt is letöltheted), kipróbálásra mész, és ha ott se jön be a hálózat, akkor nagy valószínûséggel a port (vagyis az ethernet verzélõ) szaródott el.

gergely1991
Ajánlom a Malwarebytes Antimalware Free-t mivel nincs valós valósvédelme(adatbázis frissítése erõsen ajánlott a jobb detektálás érdekében)
Esetleg még hitman pro és a Kaspersky removal tool(nem telepítõs, kicsomagolja lefuttatja ha kilépsz a programból automatikusan törli az általa kicsomagolt tartalmat,elõfordulhat hogy a gépet újra kell indítani).

próbáld azt,hogy kihúzod tápot a routerbõl, vársz 1 percet és visszadugod, hátha az reseteli (vagy nemtom).

The Matrix has you...

ja, routernek is van külön telepítõje,nem? mondjuk nekem a modemhez amit adtak, win7-hez már nem kellett, de router az más tészta 😊

The Matrix has you...

palinho96
Szoftveresen fent, van, de nem kezeli.. :S ..
külön lenyomtam, feltettem, de semmi!.. észre sem veszi. se a router se a gép, hoy összevan kötve.. :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

gergely1991
Akkor telepítsd azt is😄
Vagy nézd meg az eszközkezelõben hogy benne van-e.
De mivel csak az alaplapi drivereket tetted fel nem biztos hogy a hálózati driver is telepítve van.

palinho96
Alaplapi van 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

gergely1991
Hálózati kártya driverje telepítve van?:S

palinho96
Az a helyzet, hogy ma raktam fela Win 7-et és nincs Net kapcsolat!
Pontosabban :
A Windows 7-re /64-bites verzió/ felraktam az alaplapi drivereket! (Gigabyte Ga-P67A-D3-B3 az MB típusa)
És alul az Internet kapcsoltaoknál nincs semmi!..
Egyszerûen a Routerem se veszi észre, hogy be van dugva a hálókábel, mind az alaplapba, mind a Routerben!
Ha tudtok segítsetek!
Bocsi, ha értelmetlenül írok, de már reggel 4 óta tapon vagyok és egy kicsit felidegeltem magam ezen!

nem tom sztem nincs 1 éve még, de am vhogy most meg jo 2 vírust találtam, de most jó vhogy nincs 100 on folyamatosan!
Balumann
Hát ez akármi lehet, vírus, valamilyen programhiba, driverhiba is. Windows mikor volt telepítve?

az elsõ 5 percben jó minden utána felmegy a proci 100% ra és nem megy lejeb majd eltelik kegy kis idõ akkor lejön 20 ra meg ilyenek de utána folyamatosan visszamegy:S
mindne akad nem tölti be a progikat rendesen 100% megy a proci, de egy pár óra já csinálja ezt win xp 1gb ram 2,4ghz proci intel celeron
Balumann
Ez a szaggat meg lassú egy kicsit konkrétabban, hogyan és mi akad, mi lassú? Milyen oprendszer, mennyi memória, milyen proci?
BIOS frissítés, rendszerfrissítés?

értem akkor a sd et hadjam inkább már. Arra vna vmi ötleted hoyg za mitõl van a mostnai gépembe hogy bekapcsoltam és utánna meg szagagt minden lassú az egés za proci meg 1005 on megy?
Balumann
Vegyél inkább DDR -t a DDR-eshez, már nem olyan drága.

igen értem mert az a baj hogy amihez van a 768sd ahhoz meg a proci kevés és amihez meg a ddr van abban meg a proci jo de csak 2 ddr karit lehet bele rakni szted?
gergely1991
*.....található programmal bootolhatóvá teheted az egyik pendrive-od😊

gergely1991
Én ehhez (lásd: #18710)még annyit hozzáfûznék, ha a bios támogatja a usb bootolást akkor pl.:az ubuntu-nál ha a letöltött image fájlt bemountolod akkor a bemountolt virtuális meghajtóban lévõ gyökérkönyvtárban található programmal bootolhatóvá teheted😊

Balumann
Le kellene tesztelned egy másik gépen, vagy legalább másik oprendszeren (pl. egy ubuntu cd-rõl beboot, kipróbálás és megnézed ott mûködik-e rendesen). De ez valószínû hardveres hiba.

Balumann
Igen a DDR sokkal gyorsabb az SD -nél. Mondjuk ha az a kérdés, hogy 256MB DDR -el, vagy 768MB SD -vel érsz többet, akkor nyilván utóbbi (mert ha kevés, vinyóról swappol, az meg az SD -nél is sokkal lassabb). De a DDR -el term. jobban jársz ha van elég ^^

wollnerd
Valaki???? (#18704)
Azt hittem, vannak jó néhányan akik programozók...<#whatever>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

igen ilyen, akk ezt nem érdemes belerakni ezt az alplapot amibe ilyen megy, hiába 768mb ami bele tok rakni mégis lassú lesz, és akk a másik alaplap jobb amibe a ddr es megy?
dragon11
üdv,

lehet h szoftveres problem így ide írom.. ha nem, akk bocsi h OFF volt..

Van egy Gigabyte GM-M6800as optikai egerem, 2éves lehet maximum.

mostanában nagyon furán viselkedik, de úgy mindenben. 1kattintásra van hogy kettõt, vagy TÖBBET érzékel és ha odébb húzom a kurzort akkor is érdekesen viselkedik, de ez is csak NÉHA.

viszont ez elég zavaró..

5letek ??

Japep

*** Megoldottam.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

wollnerd
A Little Endian-os wav fáljokat is le tudják játszani a media playerek? (BS Player, Windows Media P.)
Szal, azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet konvertálni a wav hangfájlt Big Endian-ról Little Endianra? (mondjuk Hex Editorral) Hangokat szeretnék importálni a GTA IV-be (A subway-hoz)
Remélem akad, aki tud segíteni. 😊

pxxl
ilyen?

ezek SD ramok 😄 felejtõs

All hail the double x!

Sziasztok! Segítségeteket kérném hogy van egy olyan alaplapom amibe olyan memória megy amin 2 vágás van, és van olyan amin csak 1 mint a drr ramok.Arra lennék kivi hogy a 2 vágásos memóriának a mi a neve és hogy jobb e mint az 1 vásásos.
Japep

".NET is not installed. XY-program cannot be installed without this component. See your system administrator for more information."

Ezt írja egy 2006-os program, telepítésnél. Tudom, hogy azt jelenti ezt fel kell tennem, de milyen verziójút? És hol találom? 😊

Adtak erre a problémára egy telepítõt (ie6setup ), de mikor meg azt telepíteném, ezt írja: "Újabb verzió jelenléte miatt nem lehet folytatni."

Köszi elõre is. Nagyon fontos lenne, hogy mûködésre bírjam... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Grove4
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy azt melyik programmal tudom megcsinálni, hogy egy számban (Prodigy-Invaiders Must Die) amikor azt mondják, hogy "We are The Prodigy" azt kicserélem valami másra, úgy hogy megmarad az eredeti "hangnem"? Ez megoldható valahogy, és ha igen melyik programmal?

Köszönöm szépen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sil3nt
annyi szerepel hogy altalanos ntfs formazas...

gergely1991
Bár nem tudom hogy a tv beállításaiban szerepel-e formázás egy adott fájlrendszerre-féle menüpont?:S

Evin
Eddig én se tudtam, hogy ennyire számít, bár tény, hogy több NTFS verzió létezik.
FAT32-ben 4GB a határ.

Talán a TV-vel le kellene formázni, és egy particionáló progival meg kellene nézni a vinyót. Hátha abból kiderül vmi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sil3nt
fat32nel az lenne a gond, hogy ugye ott kb. 2gb file limit van, namost fullhd filmeknel kicsit tobb kell. nem vinyos a tv, hanem egy Samsung STORY Station kulso vinyorol van szo. valoszinu, hogy nem egyezik meg az ntfs, de eddig nem tudtam, hogy ntfs es ntfs kozott is ekkora kulonbsegek vannak (ertsd. nem latjak egymast)

Evin
Nem is hallottam még vinyós TV-rõl. Mi van, ha pl FAT32-re formázod?
De szerintem az lehet a gond, hogy a 2 NTFS eltér egymástól. Lehet, hogy van a gyártó honlapján program, amivel számítógéprõl is lehet az az NTFS-t olvasni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sil3nt
sziasztok

adott egy samsung led tv es egy samsung 1,5tb-os kulso winyo. a hiba ott van, hogyha megformazom (lassan vagy gyorsan ntfs-re a winyot) es radugom a tv-re, ahonnan musort akarok felvenni, akkor kiirja, hogy neki kell megformaznia a winyot altalanos ntfs szabvanyra,kulonben nem tud rogziteni. megformazza, majd tud felvenni mindent, de ha radugom a sz.gepre a winyot akkor a windows7 kiirja, hogy formazatlan, semmi adatot nem ir ki ra es ugye nem tudom megnyitini. ha ujra formazom a gepen, akkor megint latja a gep, de a tv recordere megint nem. mi lehet a problema?

Üdv!
HTML-hez kérnék segítséget.Egy ûrlap kéne amibe, hogy ha az emberek beírnak vmit azt megkapom email-ban.Tehát elvileg egy egyszerû ûrlap.De egy adott háttéren kéne a megadott helyre "ráírni" ill. a jelölõnégyzeteket is.Nekem már ez sem sikerült, de még egy egyszerû ûrlapnál sem kaptam semmit email-ban.Szóval ez nem igazán megy nekem.Aki kicsit jobban ért HTML-hez ill. Frontpage-hez rám szánna egy 10-20 percet?(Haverral akartam emgcsináltatni csak õ munkát kapott svédbe, mondta, hogy itt biztos lesz olyan aki segít v. elmagyarázza).

Aki felvenne msn v. xfire nagyon megköszönném:
x:krisz4h
msn:[email protected]
Köszönöm sokat segítettél!
pxxl
jaaa azt nem is láttam <#banplz>

All hail the double x!

gergely1991
Ha nem tévedtek akkor "A nero.exe hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségekért elnézésüket kérjük" féle hibaüzenet ugrik fel(XP user vagyok) :S
Próbálkozhatsz ha nero-t újratelepíted(eltávolítás utána telepítés) vagy ha
start>futtatásba ezt gépeled>msconfig
Automatikus indítás fülön megkeresed a nero home(vagy csak a szimplán a nero-t) majd kipipálod(aztán ha akarod újraindíthatod a rendszert)
Sajnos régen használtam nero-t így csak ezzel tudok szolgálni.😊

setuh
Es ezek kozul meik neked az angol <#szomoru2>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sziasztok!Segítséget kérnék!Amikor bekapcsolom a gépemet feljön egy ablak azzal,hogy a " Nero home mûködése leállt",de ez mindig így van nem tudom miért írja ezt ki?A nerom mûködik akkor mi a gond?Köszönöm elõre is a választ!