Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aztán személyes adatokat is törlöm.
Végül is nem is kellett backupot csinálni! xD
Köszi még 1x! 😊
Erre esetleg valami mozbackup-ot szoktak tanácsolni.:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Telefonom megveszet és a mem karin ami volt eltüntetet mindent..
Na már most egy ilyen helyre állítóval visza hoztam a képeket és szürke kockás miniatürbe teljesen jó a kép de a kinagyítom a felsõ része látszik a képnek a többi pedig meg nem!?
Mivan ilyenkor valaki nem tud rá valami választ
Tegnap a Firefox 3.6-om megbolondult, mikor felraktam a Radio Player nevû kieget, (semmi köze nem lehet hozzá)--> nem tudtam új lapot nyitni! Hiába kattintottam a plusz jelre, nem történt semmi! Aztán frissítettem 5-ösre (mert a 4-es eltûnt a mozilla honlapjáról. De azzal lett baj! Nem a lapnyitás, hanem hogy MINDEN indításkor leellenõrzi a kiegek kompatibilitását, és bejön a frissítési lap! Ez zavaró, de még zavaróbb hogy a gombokat visszaállítja a alapértelmezett helyére! Van megoldás erre?
Ha nincs, visszarakom a 3.6-ot. De nem szeretném hogy a kiegészítõi, könyvjelzõi és a cookie-i letöröljenek. Hol tárolja ezeket a firefox? Lementem õket.
A segítséget elõre is köszönöm!
"2 logical CPU(S) installed
ERROR
Patch for installed CPU not loaded.
Please run the BIOS flash update diskette."
Ettõl eltekintve a gép rendesen mûködik.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönönném!!!
Valaki nem tudja miért lehet az, hogy ha routeren keresztül nézem a Google+, google mapsot akkor nem tölt be rendesen? (tûzfal kivan kapcsolva a routerben)
Köszönöm a segítséget, meg guglizhattam volna, de azt hittem, hogy ez egy maszek program, nem lesz rá "hivatalos" megoldás.
Foxit Readernél érdekes probléma, én nem találok semmi ilyen beállítást, ami a végérõl kezdené lapozni :I (én is azt használom már kb. 2 éve). Próbáld meg újratelepíteni, ha nem a legújabb van fennt akkor töltsd le azt, vagy frissítsd (bár régebbiekben azthiszem nem lehetett még).
A Foxit Readernél valamit sikerült elállítanom, mert amikor egy fájlt megnyit, alulról kezdi el lapozni, ami nekem elég zavaró. Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni?
Valamint most járok kresz tanfolyamra és kaptam itthonra egy gyakorló programot. A program rendben fel települt, azonban nem hajlandó elindulni, hiába próbálgatok mindenféle kompatibilitást. A Win7 ennyit vág az arcomba(bár néha ezt sem):
Exception EAccessViolation in module Gyakorloprogram.exe at 000F671D.
Access violation at address 004F671D in module 'Gyakorloporgram.exe' Read of address 00000070.
Tud valaki ilyen témában segíteni nekem? Az kérem írjon rám, fontos lenne. Valószínû nem bonyolult dolog, de mivel nekem még kínai nagyjából ez az egész, a tök egyértelmû dolgokat sem tudom egyenlõre.
Elõre is köszönöm a segítséget!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
DVD-rõl nem bootol?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az a helyzet, hogy haverom valamit varázsolt vele, és azt mondja, hogy sikerült lementenie. Azért köszönöm a tippeket, ha legközelebb hasonló gond lesz, akkor már lesz ötletem rá. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
elvileg mûködnie kell
Fájl saját tulajdonba vétele
A védett fájlokhoz való hozzáféréshez a fájlnak a saját tulajdonában kell lennie. Ha egy másik felhasználó korlátozta a hozzáférést, és Ön a számítógép rendszergazdája, akkor a fájl saját tulajdonba vételével hozzáférhet a fájlhoz.
A fájlok saját tulajdonba vételéhez kövesse az alábbi lépéseket:
Kattintson a jobb gombbal a fájlra, amelyet saját tulajdonba kíván venni, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
Kattintson a Biztonság fülre, majd a biztonsági üzeneten (ha megjelenik) kattintson az OK gombra.
Kattintson a Speciális gombra, majd a Tulajdonos fülre.
A Név listában kattintson a Rendszergazda elemre, vagy kattintson a Rendszergazdák csoportra, végül kattintson az OK gombra.
A rendszergazda vagy a rendszergazdák csoportja a fájl tulajdonosa lett.
A saját tulajdonba vett fájl engedélyeinek módosításához kövesse az alábbi lépéseket:
Kattintson a Hozzáadás gombra.
Az Írja be a kijelölendõ objektum nevét (példák) mezõbe írja be azt a felhasználói vagy csoportfiókot, amely számára engedélyezni szeretné a fájlhoz való hozzáférést. Írja be például a Rendszergazda értéket.
Kattintson az OK gombra.
A Csoport vagy felhasználó neve listában kattintson a kívánt fiókra, majd jelölje be a felhasználónak biztosítani kívánt engedélyek jelölõnégyzeteit.
Ha elkészült az engedélyek hozzárendelésével, kattintson az OK gombra.
Most már hozzá tud férni a fájlhoz.
Mappa saját tulajdonba vétele
A védett mappákhoz való hozzáféréshez a mappának saját tulajdonában kell lennie. Ha egy másik felhasználó korlátozta a hozzáférést és Ön a számítógép rendszergazdája, akkor a mappa saját tulajdonba vételével hozzáférhet a mappához.
A mappák tulajdonbavételét az alábbiak szerint végezheti el:
Kattintson a jobb gombbal a mappára, amelyet tulajdonba kíván venni, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
Kattintson a Biztonság fülre, majd a biztonsági üzeneten (ha megjelenik) kattintson az OK gombra.
Kattintson a Speciális gombra, majd a Tulajdonos fülre.
A Név listában kattintson a felhasználónevére, vagy kattintson a Rendszergazda elemre, ha rendszergazdaként jelentkezett be, vagy kattintson a Rendszergazdák csoportra. Amennyiben a mappa tartalmát is saját tulajdonba kívánja venni, jelölje be a Tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is jelölõnégyzetet.
A következõ üzenet megjelenésekor kattintson az OK gombra, majd kattintson az Igen gombra:
Nincs engedélye ahhoz, hogy a(z) mappa neve könyvtár tartalmát olvassa. Módosítja a könyvtár engedélyeit úgy, hogy Önnek teljes elérése legyen?
Ha az Igen gombra kattint, akkor az összes engedély felül lesz írva.
Megjegyzés Amappa neve annak a mappának a neve, amelyet saját tulajdonba kíván venni.
Kattintson az OK gombra, majd alkalmazza újra a mappához és az abban található tartalmakhoz használni kívánt engedélyeket és biztonsági beállításokat.
All hail the double x!
Hasonló program lenne a Midnight Commander, ami olyan mint a Total Commander, ezt megtalálod az AVG Rescue CD-ben.
Az AVG Rescue CD egy vírusellenõrzõ program, de az Utility-ben megtalálod a Midnight Commander-t.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egyéb esetben le volt védve a haverod fiókja, és azért nem tudod elérni. Valami megoldás van ennek a megkerülésére, de mivel sosem futottam ilyenbe bele, a technikáját sem ismerem.
Vagy még megpróbálhatod, hogy egy hasonló gépbe berakod a vinyót, hátha elindul, és akkor mindent el tudsz érni. (nekem1x valami csodánál határos módon már sikerült ez)
Egyik ismerõsömnek a gépe kékhalált kapott, ezért odaadta nekem a winchestert, hogy mentsek le róla pár dolgot.
Viszont az X:\Documents and Settings\Rendszergazda (Rendszergazda volt a felhasználóneve) nem érhetõ el. Mikor megnyitnánk a mappát azt írja, hogy "A hozzáférés megtagadva". A mappát üresnek jelzi, és 0 bájtot ír ki a méretre. Elvileg nem lehetne üres, remek kérdés, hogy mi történhetett vele...
Valakinek valamit ötlet, hogy hogy lehetne az ottani dolgokat megszerezni?
Tudja valaki hogyan tudok saját zenét feltölteni i tunes-ra? Úgy hogy mások azt meg tudják vásárolni? Vagy hogy errõl hol tudok olvasni???
Elõre is köszönöm 😊
Nem baj, majd mikor újra talizom a infós haverommal, (õ szerelte be) megoldja.
Nem gondoltam hogy a regiszterbe kell turkálni.
Visszaállítási pont létrehozása a saját érdekedben ajánlott.
Tananyag
Tegnap szereltettem be egy új DVD olvasót/írót és azt vettem észre sok esetben a DVD nem indul el automatikusan (fõleg a játékoké, az az érzésem hogy dupla DVD behelyezésekor) a sajátgépen nem jelenik meg a DVD ikonja, de ha rákattintok a DVD meghajtó jelére, meg tudom nyitni Windows Intézõként de nem Autorun-ként.
Pedig a beállításokban be van pipálva hogy a DVD Automatikus lejátszással induljon, erre mégsem történik...
5letek? Elõre is köszi!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám használni a gigabyte alaplapban lévõ dual bios-t. A cél az lenne hogy visszaállítsak mindent az eredeti állapotra. (PH67-UD3) Köszi!