Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
link <#unalmas>

All hail the double x!

setuh
Tudtok vmi gepiras oktato progit angol billre?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

marsu
köszi
Próbáld meg szépen letörölni a DVD-t (párás levegõ és finom törlõvel letörlõd), hogy legyen tiszta amennyire lehet és megpróbálsz egy képfájlt készíteni a Nero-val vagy Daemon Tools-al. Ha nem akarja, mert kiírja, hogy vannak hibás szektorok, akkor jelöld be úgy, hogy javítsa ki és úgy készítsen képfájlt. A Daemon Tools-t nem használtam képfájl készítésére ilyen karcolt CD/DVD esetekben.
gergely1991
Természeten az -f kapcsoló is kell bele😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
próbáld ki a következõt
del problémás meghajtóneve:\autorun.inf
példával
mondjuk
del -f E:\autorun.inf

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

marsu
sziasztok.

az a problémám, hogy van egy hdd-ém, ami kétfelé van particionálva, 2x60gb
és az egyik 60gb-t nem látja, azt mondja, hogy nem érhetõ el.
Lemezkezelésnél azt írja, hogy kifogástalan, de megnyitni nem tudom.

mit csináljak.

htr93
Van egy sajnos sérült dvd-n egy értékes koncertfelvétel. másolással megakad. ha itt hagyom 5 órára, elõfordul hogy megcsinálja? el lehet érni hogy a videó ne vesszen kárba? esetleg megnyitni egy programmal ahol különbözõ részeket kivágunk belõle?

sovatalevi
Köszi szépen ez volt a megoldás 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gergely1991
emlékeim szerint volt már olyan hogy csak reinstall kellett hozzá valamelyik programhoz😛

Azért írtam, hogy "Egyelõre csak ennyit teszel: #18611", mivel én így csinálnám, elõször #18675 és ha akkor sem megy, akkor tényleg #18676. Mit szólsz az ötlethez?
gergely1991
de elõtte telepítse újra....

Egyelõre csak ennyit teszel: #18611
sovatalevi
Az a problémám,hogy nem megy rendesen a Yahoo Messengerem.Ezeket csinálja:
-Rendesen bejelentkezik,és ha irok valakinek el is küldi,de nekem az ablakba nem jelenik meg.És nem látom hogy mit irnak nekem.Valami virusra tippelek,szerintetek mi lehet a gond?Thx elõre is 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Seth
Semmit, ugyanúgy használtam a netet mint eddig, semmit nem állítottam. Egyik napról a másikra lett ilyen

PSN ID.: Beegabor

gergely1991
állítólag a gugliszervere😄
mióta is van ez,mit csináltál elõtte mielõtt ez közbejött volna?😄

Seth
A kép lemaradt

Seth
http://ssl.gstatic.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „NAT Router”

Ezt az üzit kapom állandóan, firefox-ban(explorerben is)
Mi a fene ez? Egyik napról a másikra. Routerhez nem nyúltam, ugyanúgy mûködik minden mint eddig, kivéve hogy ez a szöveg köszönt minden egyes böngészõindításkor

Oké, köszi.

wollnerd
Ha egy másik üres partícióra teszed, akkor igen. Pl. C meghajtó: Windows XP, E meghajtó: Windows 7
A bootoláskor kiválasztható hogy melyik oprendszert akarod indítani.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok!

Ha külön partícióra más-más oprendszert tennék fel, mindkettõ hibátlanul mûködne?

Mondjuk most este meg beszéltem vkivel, aki azt állította, h olyan software van, ami "betanítható" egy kézírás típusra.

setuh
Talaltam vmiket de ezek kezirast nem ismernek fel,esetleg erre vmi tipp?

setuh
Sziasztok!
Egy olyan program erdekelne ami scanneles utan egy szoveget,atir txt-be,ha egyaltalan letezik ilyen,tudtok linkelni?

8-as verzió.
Én Firefoxot használok, de a másik családtag nem, és én meg nem értek úgy hozzá 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

gergely1991
Firefox-al biztosan megy😄
Az IE új verzió?

Miért van az, hogyha IE-vel szeretném behozni a gmailt, akkor nem hozza be, csak akkor ha kompatibilitási módot változtatgatom (néha még úgy se egybõl)?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

gergely1991
mire azt elõkeresed betölti(több idõ) kattintasz még egyet letölti(még több idõ) elindítod (és még több idõ megy el) <#crazya><#beka3>

Lehet, de az ESET-tel gyorsabban megy.<#pias>
gergely1991
én néhány parancssal letudom hívni az ipcímet a maccímet,futó folyamatok lekérdezése,kényszerû leállítását akár,(aláírt nem aláírt)illesztõprogramok lekérdezése, memória cpu(típus) lekérdezése,melyik program milyen kapcsolathoz csatlakozott (akár akivel kommunikálok annak a szolg-ját is😄) 😊

Tudod még mire jó az ESET SysInspector? ... egy csomó információt tudsz meg a géprõl (rendszer-információk, telepített szoftverek, IP, stb.) és csak lemented *.zip-be, elviszed és otthon nyugodtan meg lehet nézni.<#pias>
pxxl
ki tudja, elõfordul 😄 én nemrég szívtam meg a hanggal, aztán rájöttem, hogy nincs benyomva az 5.1 😄

All hail the double x!

gergely1991
gondoltam rá, de annyira õ nem olyan😄

pxxl
és am van rajta elég hely? 😄 bagatel, de ki tudja 😄

All hail the double x!

gergely1991
KNOPPIX-al is lehet ezt azt csinálni😊

Találkoztam egy próblémával egy számítógépen, azért is ajánlom az AVG Rescue CD fájlmásolás szempontból. Arról lenne szó, hogy a Kaspesky-vel nem tudtam másolni fájlokat egyik helyrõl a másikra, nem tudom miért, viszont a Midnight Commander-rel szépen ment.

Még van más megoldás is, ha beteszel egy Puppy Linux-ot, mindent lehet csinálni benne.
gergely1991
Ennyi erõvel ez és usb-s használatához pedig ez

Bootplhatóvá úgy teszed a pendrivert, hogy mikor kicsomagoltad a Rescue CD (for USB stick) a penriverre, azután felnyitod a pendrivert Windows Explorer-el és duplaclick a makeboot.bat fájlra.
Akkor próbáld meg a következõt: Töltsd le az AVG Rescue CD (ha nem akarsz CD elrontani, akkor letöltöd az USB verzióját, amit pendriverre felteszed). Ez egy vírusellenõrzõ program ami linuxban van írva, de nem a vírusellenõrzést fogod használni, hanem az ...Utilites-ben van a Midnight Commander, hasonló a Total Commander-hez.

Mikor kész a bootolható pendriver (vagy CD), akkor lezárod a gépet és beteszed a pendrivert, amin van az AVG Rescue CD, beteszed azt a hordozható HDD-et és még betehetsz egy pendrivert. Bekapcsolod a gépet és bootolod, majd ... felnyitod a Midnight Commander-t és kipróbálod, hogy lehet-e másolni vagy nem. Ha lehet, akkor A Windowsnál van valami átállítva.
Ic3 m4n
ntfs

pxxl
ntfs a fájlrendszer vagy fat32?

All hail the double x!

Ic3 m4n
Semmi, csak nem engedi átmásolni..(?)

gergely1991
Mondjuk a vírusirtó lassíthatja másolást így egyes esetekben olyan lassú másolást végez hogy sok idõbe telne,mivel nagy fájlt kicsomagolni ellenõrizni kemény munka a a gépnek, és ráadásul át is kell másolni.
Nem jelez valami hibát vagy a folyamatjelzõ nem mozog?

Ic3 m4n
Semmi iso fájlt nem enged, úgy se jó ha kikapcsolom://

gergely1991
érdekes😄
más iso-t is enged?Nem túl nagy az a fájl? /😄
Vírusirtót kikapcsoltad mielõtt másoltad volna(azért egy próbát megér)?😄

Ic3 m4n
Igen, de minden más formátumot enged.

gergely1991
nem sérült meg a két eszköz? :/
Másik gépen is ugyanezt produkálják?

Ic3 m4n
Futtattam már vírusirtókat, az említettek közül is.