20837
Segítséget kérek
  • gergely1991
    Tanulmányozd
    Fejből nem tudom, mert 2003-asom van.
  • precision
    erre valaki tud helpet?
  • Japep

És tényleg... :D
    Köszi szépen, ezer hála.
  • kl24h
    Csak oda kell kattintani ahol van a két lap közötti választék. Mikor odaviszed az egeret, akkor átváltozik olyan kis nyílra és csak kattintsz egyet és kész.
  • Japep

Hello.
    Valamelyik nap dolgoztam az MS Office Wordben, és valahogy véletlenül elállítottam a szerszesztői nézetet. Ilyen lett. A előfej/élőláb részt nem látni - megvannak azok, mert nyomtatási képben látszanak, de gépelésnél nem látni őket... :S
    Egyébként azelőtt ilyen volt. Hogyan tudom visszaállítani? :D

Köszi előre is. Üdv.
  • pett3rson
    hallomásból jó vásárt csináltál, FSP jókat gyárt.
  • Jim Morrison
    csak mondom, hogy végül egy fsp aurum 650w os lett :) már a csomagoláson (meg a méretén) látszott, hogy nem egy szarkupac.

:D
  • precision
    help pls!

office 2007 -ben gyakran kell használnom az irányított beillesztés parancsot (azon belül a formázatlan szöveg beillesztését) aminek a billentyűparancsa ctrl+alt+z

ezt szeretném valami egyszerűbb billkombinációra lecserélni... van rá lehetőség?
  • tomo
    szia, esetleg megpróbálhatod az ideiglenes filet egy recuva val visszaszerezni, hátha sikerül. ha jól tudom ezek a fileok ~ vonallal kezdődnek és talán tmp a kiterjesztésük.
  • Balumann
    Az automatikus mentés csak ideiglenes fájlba ment, ha lefagy a program, vagy váratlanul leáll a gép (áramszünet pl.), akkor vissza tudja állítani. Ha viszont bezárod, mentés nélkül, akkor törli a fájlt, úgyhogy sajnos nem valószínű, hogy vissza tudod hozni.
  • polipeti
    Sajnos csak a mentett dokumentumok vannak ott. Nem értem hogy miért nem menti automatikusan mikor be van kapocsolva az automatikus mentés 10 percenkén???!!!
    A tanácsot köszi.
  • pett3rson
    ha az automata mentés be volt kapcsolva akkor a Fájl menüben alul ott kéne lennie a legutoljára megnyitott dokumentumok között...szerintem.
  • polipeti
    Office word 2007-ben dolgoztam és véletlenül mentés nélkül csutam be a dokumentumot. Nem szeretném újból végigdolgozni az estét. van rá mód hogy visszanyerjem a munkámat? Segítsen valaki ha tud. Köszi előre is.
  • pett3rson
    FSP az jó, Corsair-ről sokat nem tudok, nekem egy Enermax van, szintén 650-es. Lehet Én is túlméreteztem, de hát ki tudja mit rakok majd még a gépbe, jól jön ez még :)

Enyém is jól fűt :) Ősszel mikor kicsit hidegebb volt nem is kellett benyomnom a konvektort, elég volt ha a gép ment, szerintem olyan 40 fokos levegőt nyomhatott ki magából, így legalább hasznosítottam a hulladékhőmet és védtem a környezetet :D
  • Jim Morrison
    a thermaltake kalkulátorával a jelenlegi konfigom fogyasztása ~450W-ra jött ki. Szerintem ez betudható annak, hogy nem noname, hanem tényleg jó táp az is ami bent van (FSP Bluestorm 2). Tápra nem sajnálom a pénzt, mert tudom ha ezen spórolok nagyobbat bukhatok (magát a gépet), már ki is néztem(ajánlottak) egy Corsair 600W-650W-os tápot, az sem olcsó de szerintem (remélem) megéri. Ráadásul a falicsatlakozó egy ups be megy (psu?), és abba van bedugva a gép ami szintén remélhetőleg megvédi a gépet, áramszünet idején is ki tudjam kapcsolni a gépet, stb.
    Tényleg szép érték a 65fok, de kicsit mintha hangosabb lenne a gépem most és jobban fűtene. Szerintem majd valami hűtőt is beszerzek hozzá, bár így télen még jól is jön :D (még ha nem is az a hideg téli idő van)
  • pett3rson
    hát, attól függ milyen cuccok vannak alatta, de érdemes venni egy nagyobbat, mint 400, de márkásat, erre ne sajnáld a pénzt, mert sok mindent megfog, ha pl áram gondja van. inkább az pusztuljon, mint az alaplap vagy bármi egyéb a gépben ami értékesebb nála.
    a 65 fok pedig szép érték, az már normálisnak mondható, persze mindent megtudhatsz a gyártó hivatalos oldaláról, hogy milyen értékek a mérvadók, mindig ahhoz kell igazodni, hogy meddig mehetsz el turbózásnál :)
  • Jim Morrison
    köszi.
    Igen, az alap hűtője baromi vicces kedvében volt itt is, benyomtam az egyik oldalt, szembe kijött, stb... de szerencsére 10perc után bent maradt. Most olyan 65fok terhelés alatt.
    Táp csere lesz, 400w lehet már nem elég, alaplap meg új, csaknem az a baj :)
  • gergely1991
    Akkor állítsd át egy youtube videót 240p-re és úgy próbáld meg.
  • dragon11
    pontosabban.. kipróbáltam, kivettem a pipát de nem engedi elfogadni.. most meg már hiába indítom el újra a a videót egy új lapon, belépek a settingsbe és kifagy, nem enged váltani se a "fülek" közt..
  • dragon11
    YouTube-n próbáltam, de Chromemal nem hozza fel a beállításokat..[anno firefox-on felhozta!]
  • A fenébe
    Ha valaki tudna (akár kölcsönbe is) Canon 710IS digitális géphez magyar nyelvű kezelési utasítást valamint olyan (alap)szoftvert Win XP-hez- amivel a képek letölthetők a szg.-re. A Canon honlapján csak update-okat találtam. Köszönöm.
  • gergely1991
    Akkor állítsd át a(flash objektumra kattintva(pl.:egy flash videóra) jobb gombbal majd settings>majd alul a legelső "display" fülön) a "Enable hardver acceleration"-t vagy válts böngészőt:DDDD
  • dragon11
    nem hiszem azzal van a probléma, hogy szarul lett feltéve :DDDDD
  • dragon11
    vlki meg tudja esetleg mondani hogy mi a ....-ért omlik össze a drágalátos adobe flash player úgy 3percenként ?:) [chrome alatt]
  • kl24h
    Tökéletesen fel lehet tölteni! Próbáltam Internet Explorer 8 és Mozilla Firefox 9.01 verziókkal (Operációs rendszer: Windows XP SP3).
    Csak ezekre az oldalakra nem tudsz feltölteni? Pl. próbáltad már a data.hu vagy e-mail, stb.?
  • pett3rson
    igen, azért kapcsolt be újra, mert addigra lehűlt. nekem minimális hűtéssel elindult az i5-ös procim (rosszul raktam rá az új hűtőbordát amit vettem hozzá), az alapdolgok elmentek rajta, de amint elkezdtem játszani felugrott 99 Celsius fokra a mérő és azonnal le is kapcsolt a gép..szerencsére :)
    majdnem elfüstöltem vagy 5-ször 50e pénzt mire rájöttem mi a baj.
  • pett3rson
    az első az túlhevülés elleni védelem bekapcsolt, a második meg a 12 V-os táp miatt sir. előzőt orvosolhatod azzal, hogy növeled a házad hűtését vagy egyszerűen nem hajtod annyira a videókártyát (már ha eddig azt csináltad)
    a második is kapcsolatban lehet a tuningal, de lehet alaplapi hiba is vagy táp, nem jól adagolja a 12 voltos feszkót, ezzel nem érdemes nagyon viccelni, mert komolyabb kárt is tehet a gépben, valamelyik alkatrészében.
  • Jim Morrison
    na most jó. Remélem iigy is marad. Bocsi a korai pánikért :)
  • Jim Morrison
    Hali !
    Pár napja összerkatam az új gépemet és minden flottul ment, tegnap terhelés alatt sem adta be a kulcsot. Ma is minden simán ment majd beraktam alvóba. Mikor fel akartam ébreszteni, elkezdett sípolni (asszem az előlapi panel) majd leállt. Bekapcsoltam, semmi újraindította magát többször, semmi. Levettem a ház oldalát hogy megnézzem mi lehet és a videókártyán két led égett: D1601 és D1602. Telóról lecsekkoltam, hogy mi lehet és ezt találtam:

D1601 - Over temp protection enabled
    D1602 - EXT 12V fault

De egész eddig nem volt semmi baj. Hogyan kell ezt orvosolni? Ja, és mikor 1 percig kikapcsolt állapotban volt, és utána kapcsoltam be, úgy tűnt minden oké, alaplap képe is bejött, de aztán megint elkezdett világítani a két led és újraindult.

• REPS0L
    Hali!

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy fel akart tölteni egy képet (pl noob.hu-ra, vagy imagerz-re), de akármilyen böngészővel próbálja csumára kifagy a gép, hogy semmi nem segit már rajta csak az újrainditás? Nálam most ez a helyzet, és fogalmam nincs mit csináljak vele, ha esetleg van valakinek valami ötlete, légyszives segitsen, köszönöm!
  • gergely1991
    Például telepítsd újra.
  • dragon11
    ugyanez a probléma... valaki?????
  • balcsi70
    köszi közben sikerült. a modemen találtunk egy USB kijövetelt és usb-n keresztül sikerült.
  • gergely1991
    Így nehéz lesz,talán lehet hogy hülyeségnek hangzik esetleg még egy hálókártyát bedugsz az asztali gépre arra pedig a laptopod(routerrel pedig jobban jársz).:)
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy olyan segítséget szeretnék kérni hogy adott egy asztali gép amin van XP.Ez csatlakozik a modemhez. Van egy laptop és szeretnénk hogy ezen is menjen a nett(de router az nincs most pillanatnyilag.)Hogy lehet megcsinálni? Köszi a segítséget.
  • szekrény
    csá
    renceressen összeomol a adobflasspléjer mit kő csináni-e, more ?
    köszi ...
  • Jakuza001
    Virtualdub tokeletesen alkalmas a feladatra, ha olyan mediarol van szo, amit lekezel.
    File menuben, Save Wav ...

• cataflam02
    Hali

Létezik olyan program amivel egy videó hangsávjából, csak a beszédet ki lehet szedni ? hogy a zenék és a háttérzajok megmaradjanak.
  • dragon11
    Csak nekem omlik össze a chrome 1 nap úgy 50x ? főleg az adobe flash player + skype miatt..
  • Jakuza001
    http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299