Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azok kerülnek be a régiek helyére?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Fákjúal!
1400 Mb(2CD)-ra szeretném ezt megcsinálni, hisz kiíráskor egy DVD-re 6 CD anyaga fér rá.
Itt tegyél pipát az ideiglenes internetfájlok törlése a böngészõ bezárásakor sor elé.
These are my friends, see how they glisten...
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Köszi ha vk. tudna segíteni.<#falbav>#falbav>
tudna nekem vki abban segíteni hogy mit tegyek akkor ha ftp-rõl szeretnék tölteni total commanderrel de azt irja ki hogy 530 Authentication failed, sorry... szval mit tegyek hogy mûködjön
elõre is kössz
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Berakom a géphez adott cd-t és nem indul el.
Pedig azon van az illesztöprogram.
Hogy rakjam fel a gépre az illesztöprogramot ha nem érzékeli a cd részt???
Van pendriveom azzal egy másik gépröl?
Kissé nagyon gyökér voltam.
Rengeteget kínlódtan innen-onnan letöltött programokkal, melyek vagy mûködtek, vagy nem.
Vagy letöltés, telepítés után mindenféle oldalakra vittek regisztrálásra, kódok keresésére.
Erre persze telepítés elõtt "elfelejtettek" figyelmeztetni.
Mégegyszer bocsi a nem megfelelõ hangvételért
A 40 Gb-os vinyómat akarom ezzel a programmal megosztani.
Valaki segítsen!!!!!pl.:(internet cím)
Elöre is megköszönném.
no capisco
no comprendo
verstehe es nicht
dont understand...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Magyarázd el légyszíves.
Ez az eredeti Dr Divx - még mi kell?
Egyéb okosságokat máshol kell keresni hozzá.
Az "egyebek" hozzá meg sosem megbízhatók.
de nekem nem jön be!!!!! Máshonnan elõ lehet még hozni??????
Ja és az uj sp2-es win már a cd-je is sp2-es nem külön van felrakva
Please VALAKI<#nezze>#nezze><#worship>#worship>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
wáááá, szal az a baj h msn messengerrel meg msn explorrer meg persze a windows messengerrel, h amikor be akarok jelentkezni, azt irja ki, h a .net messenger service "átmenetileg"nem mûködik, és amikor rá megyek, h súgó akor ott meg azt irja, h mdine rendszer helyesen mûxikmár eccer volt ilyen, és nem javult emg magától, plzzzz, segitsen aki tud, kösssz az emailom: [email protected]
Nem gagyi!
Panyimajes?
DVD-t szeretnék vele beripelni.
lenne egy kis problémám a Tiger Woods 2005-el, letöltöttem az internetrõl és 1. lemez hibásan volt betömörítve a 18. rar file, nincs meg véletlenül valakinek eza rar file, vagy nem tud valaki segíteni mert kitömöríteni ki tudom csak a telepítéskor azt írja ki hogy crc hiba! nem lehetne ügyeskedni valamit ezzel a crc hibás file-al?
lehet egyáltalán javítani crc hibát?
Tud valaki segíteni nekem, hogy hogy kellenre használni a '3B Browser' -t?
Egyszerüen szétkapcsolodott és mikor megprobáltam ujra csatlakozni az axelerohoz akkor elakadt a WAN miniport ellenörzésekor. azt hittem virus ezért formáztam a gépet de a windows ujratelepitése utáni is ugyan itt akadt el. A netem meg van osztva HUB-on keresztül és a másik gépen megy a net. Megnéztem már a hálokártyát meg a kábel meg minden elképzelehtö dolgot de még mindig nem megy. Valaki SEGÍTSEN PLZ
Hoppá ez nem a majális topic:-)
Akinek van valami tapasztalata a cég microhullámú szolgáltatásával kapcsolatban Szolnok megyében vagy tud valami megoldást a problémámra az kérem írjon.
Namármost a probléma a következõ:
Kb. fél éve vagyok elõfizetõje (384/64) a cég microhullámú szolgáltatásának.
Eleinte jól müködött, de egy idõ után délelõtt 10 órától estig és hétvégén használhatatlan a net. Nem ad Ip címet vagy ha ad akkor abszolút nem tudok böngészni érdekes módon viszont töltök egy FTP szerverrõl és hiába nem tudok böngészni a letöltés az igaz, hogy lassan de jön.
Telefonálgatás stb. már megvolt, de csak mellébeszélnek ez nem vezetett eredményre.
Ma kaptam 1 email-t tölük, hogy megváltoztatták az általános szerzõdési feltételeket. Azt írják, hogy ha 15 napon belül nem reklamálok akkor a szerzõdésmodosítást elfogadottnak tekintik.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez alapján fel lehet-e bontani a 2 éves hûségnyilatkozattal ellátott szerzõdést mindenféle retorzió nélkül.
Nem nagyon értek a jogi oldalához, de remélem ha a szolgáltató változtat az általános szerzõdési feltételeken az nekem nem muszály elfogadnom.
Aki tud valami jó megoldást a szerzõdésbontásra az kérem írjon.
Az is írjon akinek van tapasztalata a szolnok és környéki hálózatukkal.
Köszi
Két problémám is lenne
1. a winexplorer elég gyakran hibára hivatkozik,
és leáll, fõleg, ha miniatûr nézetû
video-file van a megnyitott könyvtárban.
2. ez érdekesebb, ha este leállítom
a gépet (éjfél elõtt), akkor éjfélkor elindúl,
ütemezett feladatok nincsenek, sajnos semmilyen
ötletem nincs, és marhára bosszantó mindkét eset!
Valaki segítsen plíz!
THX <#worship>#worship>
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
Olyan progit keresek (videolejátszó) ami akár cd-rõl futtatva, vagy merevlemezrõl futtatott filmbõl ki lehet venni részeket, azaz felvételi funkciója van. Valami nagyon új progi kellene, mivel a 'movimaker' klippszerüen olvassa be a filmeket. Továbbá - olyan progi, amivel egy lejátszott filmben le lehet törölni a közben megjelenõ feliratokat, pl. reklámban.
Elõre is köszönöm!<#help>#help>
[...] Te romboló állat! Te sátán!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
thx
A következõ dologban kérném a segítséget: bekapcsolás után, ha elindítom a Wow,vagy valamilyen más játékot, a hang 30-40 másodperc után egyre szaggatottabbá válik, ezzel egyidõben a kurzor mozgása is rángatózni kezd, majd a gép egy adott hangot folyamatosan kitartva úgy lefagy, hogy csak Reset hatására indul újra. A fenti jelenséget Media Plyer, Power DVD, és Norton Antivirus futtatása közben is tapasztaltam.
Mi lehet az ok, és hogyan szüntethetném meg?
Van nálam egy eredeti dvd és le szeretném másolni. (biztonsági másolatot<#vigyor1>#vigyor1>)
Konkrétan ez a Megtorló. Úgy szeretném megoldani, hogy a menu rajta maradjon, viszont az extrák nem kellenek, mert akkor már nagyon össze kellene sûríteni a filmet. Az extrák menüpontot kellene deaktiválni, hogy ne is lehessen belemenni. Eddig dvd-shrinket használtam, de ez már ide nem elég. Várom a tanácsokat!
Következõ lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betûvel.
Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
Van valami megoldás az iso file-ban lévõ adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netrõl.
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.