Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítés elõtt illetve telepítés után kell futtatni és minden változást feljegyez egy listába. Ha szükséges a telepítés után újraindítás akkor csak utána kell futtatni illetve még a telepített programot is el kell indítani legalább egyszer. Magát a telepítést is ebbõl lehet indítani illetve akár vele is lehet uninstallálni.
Innen letölthetõ:
http://www.martau.com/
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Használd helyette ezeket:
http://woyaya.tar.hu/vid.zip
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Start-Futtatás-al belemenve a registry-be, ott próbálva megkeresni és törölni a hibaokozót.
Elötte nagyon tanácsos menteni(minden ágat).
Igen ám, de ha összeomlik a rendszer, mit értem el a mentéssel?
Lotus Notes Key 7.0- hoz kellene nekem egy törés, vagy egy másik progi amivel a *.id kiterjesztésû fájlokba bele tudok nézni.
<#ravasz1>#ravasz1>
A baállításaim a rosszak, vagy kamu az, hogy DVD-Rip?
Bsplayerrel, DivXPlayerrel, PowerDVD-vel ugyanolyan szar.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.
Milyen programmal/-okkal tudom ezt megtenni?
Remélem tud vki segíteni. Neki pedig elõre is köszönöm.
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
speedfan
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Microsoft AntiSpyware
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Köszi a segítséget.
Sajnos várakozásommal ellentétben nem sikerült felismernem azt a bejegyzést, anely arra "ösztönzi" a számítógépemet, hogy ötpercenként feldobja az alábbi ablakot:
Username and password:
Server message:-Err authorization fauled
Account: [email protected]
Type: Incomming(POP)
Username: [email protected]
Password: (villogó kurzor egy üres mezõben)
Rember password
OK Cancel
Mivel állandóan jön, azthiszem a regcleaner sem segítene.
Hogyan tudnék szabadulni ettõl a felugró ablaktól?
(Amíg ezt most megírtam, kétszer is jelentkezett.)
Üdv.
az *.msv kiterjesztést mivel lehet megnézni?
help, mert sürgõs lenne....
Fákjúal!
Van egy bosszantó, állandóan felugró ablak, akárhol vagyok az interneten, ami felhasználónevet, jelszót kér egy régen regisztrált oldalra való belépéshez.
Ezt a reget szeretném törölni.
Remélem, felismerem.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Múltkor éppen szövegszerkesztés közepedte kedvem támadt mp3 zenét hallgatni, be is indítottam 5.05-ös verziójú WinAmp-mat. Elkezdett szólni szépen a zene (jéé <#vigyor3>#vigyor3> ), de amikor visszatértem a szövegszerkesztõbe és elkezdtem gépelni, elkezdett akadozni a a zene lejátszása <#szomoru1>#szomoru1>, mindig amikor leütöttem egy billentyût a billentyûzeten. Ez néha elõjön, most is szól a zene és ahogy ezeket a sorokat írom semmi probléma nincs a zene folyamatos lejátszásával.
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Esetleg próbáljak meg valami újjabb drájvert az integrált C-media hangkártyámhoz? Jelenleg az alaplapi cd-n fellelhetõt használom Windows XP alatt.
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
OK Mégse
Bármelyikre kattintok ugyan az a helyzet:megnõ a gamma a monitoromon és csak a játék újbóli elindításával tudom visszaállítani.
Végigfutattam egy memóriatesztet és az nem jelzett hibát a RAM-ban.
Szerintem a videókártya
HA VALAKI TUD KÉREM SEGÍTSEN! HOGY TUDHATOM MEG HOGY MI A HIBA?
Az egész nem érdekelne ha nem csinálná ugyanezt a HL2-ben is.
Elõre is köszönöm.
És tulajdonságoknál semmi nincs amit tud a kártya ...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Gaba323
/a gép:asus p4p800se alaplap;ati 9200 video;p4 2.6G proci;512ddr ram;oprendszer xp sp2/ vki segitsen <#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Gaba323
JANGO
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Nem tud valaki ojan progit ami ha nem nyulsz a géphez x ideig akkor lekapcsolja azt.lehetöleg minél kisebb legyen