Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
köszönöm

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ironmaiden
Még annyit, hogy sokat segíthet ilyen telepítéseknél a TotalUninstall nevû progi.
Telepítés elõtt illetve telepítés után kell futtatni és minden változást feljegyez egy listába. Ha szükséges a telepítés után újraindítás akkor csak utána kell futtatni illetve még a telepített programot is el kell indítani legalább egyszer. Magát a telepítést is ebbõl lehet indítani illetve akár vele is lehet uninstallálni.

Innen letölthetõ:
http://www.martau.com/

batman
én is közelítek ehhez 😞

neelix31
Általában nem kodek függõ, de az ilyen codec csomagok rendesen össze tudják b@szni a rendszert, én már láttam olyat ahol csak windows újratelepítés segített...

batman
már leszedtem. amúgy állítólag a dvd lejátszás nem videó kodek függõ

ironmaiden
Szerintem szedd le az ace megasz@rt és ha lehet máskor ne is rakj fel semmi ilyet.
Használd helyette ezeket:
http://woyaya.tar.hu/vid.zip

batman
Sziasztok, az mitõl lehet, hogy a DVD lejátszó egyik napról a másikra akadozva kezdi lejátszani a filmeket? Mind a kép, mind a hang akad. A film original, és eddig semmi gond nem volt. Minden hardveres gyorsítás maxon van, minden más hangot, illetve sima filmet tökéletesen játszik le a cucc. Eredetileg K-Lite codec pack volt, most ACE van, mindekettõvel ua a helyzet. Mitõl lehet hez? Power DVD-t használok (eredeti), azt is újratelepítettem már, semmi változás. Köszi a segítséget elõre is.

tárhelyet keresek netrádiónak, thx a tippeket!!

marmint ppt kiterjesztesure nevezd at.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

pps/ppt powerpointnak kene lennie, ha van installalva es nem nyitja meg dublaclickre vagy nevezd at vagy probald direktbe megnyitni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A pps állományok megnyitásához(lejátszásához) milyen program kell?
Néhány hónapja megjelent nálam egy ötpercenként felugró ablak, amit szeretnék kitakarítani a
Start-Futtatás-al belemenve a registry-be, ott próbálva megkeresni és törölni a hibaokozót.
Elötte nagyon tanácsos menteni(minden ágat).
Igen ám, de ha összeomlik a rendszer, mit értem el a mentéssel?
batman
újra elindítod a flashgetet, aztán ha úgy állítottad be, akkor automatikusan elindítja, vagy pedig progin belül manuálisan újra elindítod: jobb katt a file-ra -> Indítás

Ha megszakad egy FlashGet-es letöltés, hogyan lehet késõbb folytatni?
Sziasztok!

Lotus Notes Key 7.0- hoz kellene nekem egy törés, vagy egy másik progi amivel a *.id kiterjesztésû fájlokba bele tudok nézni.
<#ravasz1>
VKI? PLÍZ!! :S
Mit lehet tenni, ha egy film DVD-Rip(.wmv) a reklámja szerint, ugyanakkor lejátszáskor minõsíthetetlenül gyenge?
A baállításaim a rosszak, vagy kamu az, hogy DVD-Rip?
Bsplayerrel, DivXPlayerrel, PowerDVD-vel ugyanolyan szar.
Hi!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.
Milyen programmal/-okkal tudom ezt megtenni?

Remélem tud vki segíteni. Neki pedig elõre is köszönöm.
kosz

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

galenius
speedswitchxp
speedfan

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

ironmaiden
Ha nincs spyware-keresõ telepítve akkor töltsd le ezt és rakd fel.
Microsoft AntiSpyware
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en

units
Tegyél be egy hijackthis logot.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Hi, mivel tudom merni a procim stabilitasat? Egy progit legyszi ajanljatok.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

galenius
örök hála!

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

T. Lck !
Köszi a segítséget.
Sajnos várakozásommal ellentétben nem sikerült felismernem azt a bejegyzést, anely arra "ösztönzi" a számítógépemet, hogy ötpercenként feldobja az alábbi ablakot:

Username and password:
Server message:-Err authorization fauled
Account: [email protected]
Type: Incomming(POP)
Username: [email protected]
Password: (villogó kurzor egy üres mezõben)
Rember password
OK Cancel

Mivel állandóan jön, azthiszem a regcleaner sem segítene.
Hogyan tudnék szabadulni ettõl a felugró ablaktól?
(Amíg ezt most megírtam, kétszer is jelentkezett.)
Üdv.
PetruZ
galenius
sziasztok!
az *.msv kiterjesztést mivel lehet megnézni?
help, mert sürgõs lenne....

ffxi
Császtok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Xp leállításakor nekem 10-bõl 3-szor mindig újraindítja a gépet(restart)? Pedig tényleg leállítottam, ez inkább tápegység próbléma vagy Xp vagy BIOS? Fogalmam sincs! Köszi elõre a véleményeket?

Fákjúal!

lck
start>futtatás>regedit
Hogyan lehet a Win XP-ben bemenni a registry-be?
Van egy bosszantó, állandóan felugró ablak, akárhol vagyok az interneten, ami felhasználónevet, jelszót kér egy régen regisztrált oldalra való belépéshez.
Ezt a reget szeretném törölni.
Remélem, felismerem.
paynes
nekem is ez volt a hibám de letöltöttem a 5.08c-t ezzel meg megy pírímám!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

paynes
THX!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Antromorph
hello

Múltkor éppen szövegszerkesztés közepedte kedvem támadt mp3 zenét hallgatni, be is indítottam 5.05-ös verziójú WinAmp-mat. Elkezdett szólni szépen a zene (jéé <#vigyor3> ), de amikor visszatértem a szövegszerkesztõbe és elkezdtem gépelni, elkezdett akadozni a a zene lejátszása <#szomoru1>, mindig amikor leütöttem egy billentyût a billentyûzeten. Ez néha elõjön, most is szól a zene és ahogy ezeket a sorokat írom semmi probléma nincs a zene folyamatos lejátszásával.

Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? Esetleg próbáljak meg valami újjabb drájvert az integrált C-media hangkártyámhoz? Jelenleg az alaplapi cd-n fellelhetõt használom Windows XP alatt.

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Gaba9
Azért kössz....ha esetleg még vki látta h mi a gond szivesen venném az ötleteket 😞( thx

Gaba323

batman
sajna nincs jobb ötletem, én sem vagyok egy nagy guru..

Gaba9
Megcsináltam a frissitést de ugyanugy csinálja..😞(( még vmi ötlet ?

Gaba323

A helyzet a következõ: kb 5perc játék(Quake3) után a Windows XP-m ezt írja ki: A "0x00452a6c" címen található utasítás "0x83c3c381" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ utasítás:read".
OK Mégse
Bármelyikre kattintok ugyan az a helyzet:megnõ a gamma a monitoromon és csak a játék újbóli elindításával tudom visszaállítani.
Végigfutattam egy memóriatesztet és az nem jelzett hibát a RAM-ban.
Szerintem a videókártya a ludas.

HA VALAKI TUD KÉREM SEGÍTSEN! HOGY TUDHATOM MEG HOGY MI A HIBA?

Az egész nem érdekelne ha nem csinálná ugyanezt a HL2-ben is.
Elõre is köszönöm.
Gaba9
Feltettem a legujjabbat ahogy mondtad erre ezt irja ki : az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000125).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az ok gombra! Na ilyenkor mi a helyzet ? Mit csináljak ?
És tulajdonságoknál semmi nincs amit tud a kártya ...<#fejvakaras>

Gaba323

Gaba9
Megprobálom aztán ha nemjo szolok hátha lessz még ötlet 😄D thx

Gaba323

Gaba9
Nem, csak én vok néhány dologhoz hülye ... <#confused><#falbav>

Gaba323

batman
igen, miért hülyeséget mondtam?

Gaba9
aszondod h ati.com-rol frissitsem ?? <#ticking><#idiota>

Gaba323

batman
próbáld frissíteni a vga drivert

Gaba9
Senki nemtud segiteni ? 😞(<#fejvakaras>

Gaba323

Gaba9
Szevasztok!Segitség kéne:a gépem akármien játtékkal jáccom folyton befagy(2-3mp-re elmegy kép majd visszajön)és lehet folytatni de többször ujra is inditja a gépet ami rohadtul idegesít 😞 volt szervizbe, aztmondták h nincs semmi baja max software gond lehet...nics vmi ötletetek ?? plzzz
/a gép:asus p4p800se alaplap;ati 9200 video;p4 2.6G proci;512ddr ram;oprendszer xp sp2/ vki segitsen <#falbav><#nemtudom>

Gaba323

Sziasztok egy kis segitség kénne szükségem lenne egy dos-alapu videótéka nyilvántartási programra nics valakinek tippje hol találhatnék ilyen programot elöre is köszi

JANGO
units
Miért kell ez Kretén!?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ja még egy kérdés:mijen progival lehet fps-t mérni?(fraps-en kivül)

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

warez programkeresö sok fals oldallal és virussal 😊 de soxor találni vele használható progikat...

hi!
Nem tud valaki ojan progit ami ha nem nyulsz a géphez x ideig akkor lekapcsolja azt.lehetöleg minél kisebb legyen