Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
konkrátumot=konkrétumot

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
De már megint nem írtál semmi konkrátumot a játékról.
Talán ha megmondanád, hogy melyikrõl van szó, akkor "talán" konkrét segítséget is tudnánk adni...

jól van fikázzatok csak nyugodtan.
amúgymeg letöltöttem a filét és úgy csináltam ahogy le van írva benne, mégsem mûxik. <#nemtudom>

How much can you take,before you snap?

nyilvan nem olvastel az .nfo filet. ha elolvastad volna nem kerdeznel ilyeneket. abban leirjak mi a teendo. ( persze lehet le se toltotted 😛 )

ibrik
Mivel nem írtál semmi konkrétumot, így mi sem tudunk neked konkrét segítséget adni...

köszi a segítséget, de azért én sem vagyok buta szõke <#idiota>
ezt ne vedd sértésnek.
épp az a lényeg hogy nincs hozzá crack, és azért kérdeztem hogy meg lehetne e oldani anélkül a mûködését.

ibrik
Keress a CD-n olyan mappát, aminek a neve (a régebbi játékoknál) "CRACK", "RAZOR1911", "DEVIANCE", iMMERSION. (vagy az újabb játékoknál) "HOODLUM", "VENGEANCE" vagy "RELOADED" - általában ilyen nevû mappákba szokta belerakni a release készítõje a crack-eket.
Ha incs ilyen, akkor neked kell külön letölteni, pl. innen: GameCopyWorld

Hali, az lenne a gondom hogy el akarok indítani egy játékot és a következõt írja ki:
"Original disc not be found or authenticated."
az a baj hogy crack nincs hozzá. meg lehetne oldani vhogy hogy mégis elinduljon? amúgy teljes verziós.

ibrik
1. Fórum fõoldal beállítások, és ott feltöltesz magadnak egy 120x20 képet (esetleg animált GIF-et), ami onnantól a neved helyén jelenik meg. Ezt a képet saját magadnak kell elkészíteni. A programok választéka igen széles: a sima Paint-õl kezdve a legprofibb GIF-animátorokig.
2. Ehhez támogatás itt nincs az SG-n. De csak egy filmbeli idézetet tudok itt neked leírni: "Ha emlékeznék, hogy hová tettem a ginzengemet, akkor azt bevéve eszembejutna, hol van a Cavintonom..."

oldproximusz
Nem boldogulok vele.
Ha esetleg elküldeném a fájlt meg tudnád nézni mivel lehet megnyitni?

ffxi
Helótok! Nem vagyok jártas a fórumon. És lenne kérdésem hozzátok:
1. hogyan lehet saját logóm?
2. hogyan emlékszem vissza a látogatott témákat(szar a memóriám)? Mert mindig elfelejtem, hogy hol "szóltam"
THX!

Fákjúal!

oldproximusz
Köszi.

oldproximusz
Akkor valoszinü a Microsoft Project lesz mert elvileg valami szöveges bemutato.

ibrik
Hááát...
Több eset lehetséges... mivel ezt a kiterjesztést több progi is használja. Felsorolom a lehetõségeket:
- The Core Media Player media fájl (asszem a Winamp is le tudja játszani)
- Muspack audo fájl (ez egy iPOD "kütyü")
- Microsoft Project (Office 2003 egyik szoftvere) fájl, amelyet meg lehet tekinteni pl. a Housatonic Microsoft Project Viewer-el is
- CAD Drawing File - a nevében bennevan, mi kell hozzá
- BX-24 Basic Express Compiler Map - BasicX programozási nyelvhez

oldproximusz
Sziasztok

Van egy " ***.mpp " fájlom.

Mivel tudom ezt megnyitni?

salazar
Két órája semmi úgy néz ki igazad volt köszi a segítséget.

salazar
Ok
Leállítottam majd meglátjuk mi lesz.
Köszönöm a segítséget tomo.

services.msc a futtasba, es a megjeleno abalkban megkeresed es jobb klikk tiltas

salazar
Köszi,de ezt hol tudom megtenni?

kapcsold ki a windoz uzenetkuldo szolgaltatast, es csiribi eltunik

galenius
használj agnitum outopost tûzfalat aztán teszteld wigwam oldalán,meglátod ez a legjobb.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

salazar
Senkinek sem volt még ilyen problémája?

salazar
Zonalarmot használok,elvileg minden biztonsági javítás fönn van és már telepítettem vagy 10-szer újra a Windows, de ez még mindig jön.
Ime egy másik is:

ibrik
Megoldás:
- használj tûzfalat és
- töltsd le és telepítsd a biztonsági javításokat az XP-hez

salazar
Hi
Lenne egy problémám. Aki tud kérem segítsen.
Állandóan felugrik egy ablak a következõ szöveggel:
Adaware,fixblaster,stb.. lefuttatva.

ibrik
Próbáld meg azt, hogy a beállításokban jelöld be, hogy sikeres letöltéseket törölje a "sikeres letöltések listából" (vagy valami ilyesmi a neve...) és töröld a sikertelen letöltések listáját is.

Egyébként úgy a legegyszerûbb a sok RAR-ból álló cuccokat letölteni, hogy egérrel kijelölöd ("lasszózod") a letöltendõ linkeket és szintén egérrel ezt a kijelölést a letöltõ kosárba húzod. Aztán megadod a felhasználónevet és a jelszót, majd bejelölöd, hogy minegyik fájlnál ezt használja. Aztán megadod esetleg még a mentési utat (mappát), és letöltés indít...

Ha arról az oldalról esetleg sokszor töltesz le, akkor megoldhatod úgy is, hogy létrehozol egy új bejegyzést a webhelyek listában és ott általános érvényûként beállítod hozzá a felhasználónevet és a jelszót, aztán ha ez változna (pl. smsweb-es oldalról van szó), akkor csak ezt a bejegyzést kell módosítani, letöltéseknél mindig ezt fogja figyelembe venni a FlashGet, nem kell mindig minden letöltésnél beírogatnod.

De azért két dolgot megjegyeznék ezzel kapcsolatban:
- A letölthetõ cuccok, nem minden oldal esetében ott vannak, ahol az oldal is, ezért ellenõrizni kell, hogy a fájlok hová vannak feltöltve (a linkjükbõl látszódik) és azt kell beírni a webhelyek listájába.
- Valószínûleg, mindaz, amit ide most leírtam, az részben vagy akár teljes egészében le van írva annak az oldalnak a FAQ/GyIK-jában...

irdd be a felh.neved és a jelszót és tedd alap értelmezére és akkor jo lesz
Ha FlashGeth-tel töltök le egy 2 Cd-s állományt(filmet), az elsõ Cd anyaga gond nélkül lejön.
Ha ugyanezt akarom csinálni a másodikkal is, végigmenve a teljes procedúrán a felhasználónév és a jelszó beírásáig, nem lép tovább a program.
"Az URL mér a letöltési listában van."
Innen csinálhatok bármit, nem megy tovább a letöltésvezérlõ.
Lehet órákon át a gép elõtt ülni és egyes esével mentegetni a .rar-okat.
Mit csinálok rosszul?
Sziasztok!
Szeretném a segíségeteket kérni abban, hogy miért kerül az autoexe.nt és config.nt fájl minden bekapcsoláskor a repair mappába amikor a system32-ben lenne a helye! Hogyan tudnám kikerülni, hogy kitörlõdjön? Please help!!!!!
galenius
nemm tudjátok mi lehet az oka hogy idáig a netem 512/128-t bírta
most meg két napja csak 512/48 a feltöltése.
nem tudjátok az invitel kavar valamit?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Nem sikerült semmit eszközölni, de csináltam egy új felhasználót és ott már mûködik az msn.<#nemtudom>

Hogy jól van-e beállitva vagy a tûzfalad ha van kiengedi az ie-t?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

És ott mit?

Nézd megaz interbeállitásaidat

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

HATALMAS PROBLÉMÁM VAN. SEGÍTSEN VALAKI!
AZ IE-BEN NEM JELENNEK MEG A HONLAPOK, NEM HOZZA BE ÕKET, AZT ÍRJA KI, HOGY A LAP NEM TALÁLHATÓ. DE NEM EZ A BAJ, HANEM AZ, HOGY SZERINTEM EMIATT NEM MEGY AZ MSN. MSN TOPIKBAN MÁR KÉRDEZTEM SEMMI ÖTLETÜK NEM VOLT. PLZ, VKI SEGÍTSEN! NAGYON FONTOS!

R-undelete okosságot meg keresni kell hozzá

r-undelete nem ismerem, letölthetõ?
A PC Insperktort leszedem csak valamiért kidobott
lex r-undelete progival nézz rá és ha látja tudod menteni.Vagy esetleg ezzel ráadásul ez free is.

win XP sp1, particionálvac: és d:Töredezettség mentesitést csináltam és azóta a d:-t , meghajtónak nézi. Állandóan a lemez formázását ajánlja fel. C: -t látja rendesen.
Az oda mutató ikonokra, pedig nem találja a helyet.
22 Gb van fenn a fotóim, programok- seriallal, bdc megosztásom, jó filmek vagy 10 db, elmentett önéletrajzok, szóval minden.
Mit lehet tenni? Segítsetek.
Hogy tudom a d:-t láttatni újra, hogy a rajta lévõ anyag legalább egyszer kiírható legyen.
kössz hogy segítettetek már megvan.<#violent><#gun><#taps>

vagy a teljes játékot?

Honnan lehet letölteni a gta2 demót?

ffxi
Mire való IE-ban a szinkronizálás?<#nemtudom> Thanks!

Fákjúal!

Tud valaki ajánlani egy olyan progit magyar XP alá amivel át tudok emulálni MacOSX-et PC-re?
A CherryOS nem megy...

Frank99
ahova Õ akarja....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok!
Hova telepítsem a directX 9.0c-t?Mert kéri.Valaki modja meg!!!!
Kössz.

ffxi
Azaz igazság, hogy senkinek sincs sajátgépe. Csak ha rajta kapnak közvetlenül, akkor ezeket nézik(webcím, stb..), de miután végez az ember könnyen lebukhat a freemail féleségeknél. Ezért jobb ez a tisztogatás. Most is innen írom<#ravasz1>. Köszi a trükköt!<#wave>

Fákjúal!

units
kiválasztod a törölni kívánt nevet a legördülõ listában és nyomsz rajta egy del-t.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
De igen. csak kérdés, hogy lehet netezni vagy nem munkaidõben?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ffxi
Na és freemail féleségeknél nem törli ki!!! Azokat is lehet vhogy?

Fákjúal!