20837
Segítséget kérek
-
tunde333 #19436 Szeretném, ha valaki tudna nekem kicsit segíteni, a gépemre az Avast mellé még a NOd 32 is fel lett telepítve, de emiatt a gép mindig lefagy (Win7) nem indul el, csökkentett üzemmódban kellett helyreállítást végezni, szeretném a NOD-ot letörölni és az Avast-ot feltenni,d e nem tudom, mert a visszaállításnál az Avastot letörli és a Nod marad, de 4 nap múlva annak is lejár a licence.Kérlek benneteket, segítsetek, hogyan tudnám megcsinálni, hogy a NOD-ot letöröljem és az Avast megmaradjon. Most jelenleg az Avastot eltüntette a program. Nem engedi a vezérlőpultban a programoknál a NOD törlését, ha segíteni tudnátok, nagyon megköszönném. Ha esetleg valahogyan ki sikerülne törölni, akkor védtelen lenne a gép, amig letöltöm a gépre az Avastot, hogyan kellene rendbe hozni ezt a hibát. köszönöm -
#19435 az Advanced System Care-nek nem sok köze van a vírusításhoz. az inkább registryt rakja rendbe tempet töröl stb. -
#19434 Esetleg meg ellenorizd le a winchester adatkabeleit ill. probald lecserelni, bar ketlem, hogy segiteni fog. -
kl24h #19433 Az Advanced System Care csak egyfajta vírusellenőrző, több vírusellenőrző programmal kell átnézni a gépet:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Látom már írtad, hogy újratelepíted a rendszert, akkor valószínűleg ha vírus volt, 50% hogy megszabadulsz tőle, de ha profi vírusod van, akkor a gép újratelepítésével sem szabadulsz meg. Persze erre is van megoldás. -
öreghupi #19432 Köszönöm a segítséget ,de sajnos nem találtam semmit. Ezek szerint nem vírus. Újrarakom a gépet aztán majd meglátom mi lesz belőle. -
#19431 Vírusellenőrzés (#19208), aztán Advaced System Care 5.3 Free programmal a mély ellenőrzés! -
#19430 En virusra gyanakodnek, mert valoszinusitem, hogy ha gond lenne a merevlemezzel, akkor olvasni se tudnal rola adatot, vagy telepiteni.
Tobb fajta virusirtot is probalj ki, mert nem feltetlenul ismeri fel az osszes korokozot minden virusirto. -
öreghupi #19429 Sziasztok!
Pár napja nem tudok másolni semmit egyik helyről a másikra. Hibának ezt írja ki mindig:" I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani. "
Fogalmam sincs ez mi lehet és mitől van. Lehet benyeltem valami vírust? Vagy véletlenül elállítottam volna valamit? Várom segítségeteket! Köszönöm! -
köny #19428 leveszem a 6-ost ráteszem az 5-öst próbálkozom, hátha -
#19427 lehet hogy gyárilag ez van hozzá :D de sztem a 6osnál nem hiszem hogy lesz frissebb :\ -
köny #19426 Lehet hogy nincs is?
-
köny #19425 Ez van most rajta:
Microsoft Internet Explorer 6 SP1
Ez a problémám:
[Hiba száma: 0x80072F8F]
Úgy tűnik, hogy a számítógép dátum- és időbeállítása nincs szinkronban egy frissítés tanúsítványával. A hiba kijavításához tegye a következőket:
1. Nyissa meg a Vezérlőpult Dátum és idő tulajdonságai segédprogramját.
2. Ellenőrizze, hogy a dátum és az idő helyes-e.
Persze minden jó! Egy fórumon olvastam másnál is ezt a hibát, de neki XP-ja volt, de a javaslat a hiba elhárítására 6-os tol magasabb Internet Explorer. Csak én nem találok 6-osnál magasabb Explorert win 2000-hez. Erre kéne segítség
-
#19424 Windows 2000 Internet Explorer 5.01 (5.00.2920.0000-s verzió)
Windows 2000 SP1 Internet Explorer 5.01 SP1 (5.00.3103.1000-s verzió)
Windows 2000 SP2 Internet Explorer 5.01 SP2 (5.00.3315.1000-s verzió)
Windows 2000 SP3 Internet Explorer 5.01 SP3 (5.00.3502.1000-s verzió) -
köny #19423 n -
köny #19422 sziasztok,
Valaki tud segíteni widows 2000-hez mi a legmagasabb Internet explorer? -
#19421 Azóta leszedtem egyet a realtek oldaláról ami felment, de szerintem a probléma a win7 hülyesége volt, mert néztem, hogy az se indul el a betöltés után, aztán elkezdte a win7 telepíteni a saját drivert, amint azt lekapcsoltam elindult a telepítés. -
josi #19420 Biztos hogy jó drivert tettél fel? Ezt próbáltad? -
#19419 Lenne egy kis nem egészen értem problémám. Volt egy játékkal audio problémám, ezért hangdrivert akartam frissíteni. Gigabyte oldaláról le is kaptam a win7 32 drivert a GA-MA770t-UD3 laphoz. Elindult a telepítés, ugye mondta, hogy elsőnek töröl aztán újraindul és telepít. A törlés szépen meg is van, újra is indul, de utána nem telepít. És hiába indítom el megint a telepítőt, mert megint csak töröl és újraindul és megint nem telepít. Van erre valami okosság ? -
#19418 Próbáld ki! Vagy itt és itt vannak a régebbi verziók. -
#19417 Mosta 2.0.1 van fenn, azaz a legfrissebb.
Ez pedig a 2.0. Vajon akkor ebben a frissítésben rejlik a probléma ?oO -
#19416 Jaaaaa... :D
Hát nemtom. Nálam nem csinálja. Törölj le és tölts le egy régebbi verziót! Pl. innen. -
#19415 Az a helyzet, hogy kb. 3hónapja ilyen.:D
S azóta nem jött frissítés.. -
#19414 Ez esetben meglehet hogy elbaszták ezzel a frissítéssel. Talán várj meg a köv. frissítést... -
#19413 Az mitől van, hogy nem csak Nekem, hanem még 3havernak is szaggat az összes film[bármilyen formátumban, bár legtöbbször avi] VLC-ben?!
Régen nem csinálta, amióta updatelt csinálja a szaggatást.
Hangsúlyozom: nem csak Nekem csinálja..
Hihetetlen zavaró.
Köszi a segítséget! -
#19412 nincs mit.... -
Zolee81 #19411 Teljesen igazad van!
Kipróbáltam még egyszer miután elolvastam a súgót amit belinkeltél (eddig azt nem olvastam) és egyértelmű. Így egyszerűen meglehet oldani, hogy a címzett és feladó mezőben csak a feladó látszódjon, és a "BCC-sek" nem látják egymás email címét. Remek!
Örülök, hogy működik ez a fórum és hogy segítettél, köszönöm! -
pett3rson #19410 ilyen van nvidia-hoz is? -
commissioner #19409 Ez nem igaz. Most próbáltam ki, és az ellenkezőjét tapasztaltam, ráadásul a Gmail súgó is nekem ad igazat.
És még elméletileg is lehetetlen kinyerni a titkos másolatot kapónak az infót, hogy ki a többi ugyanilyen, mert a Gmail-szerver mindenkinek egyedi levelet küld, egyedi fejléccel. -
Zolee81 #19408 [IMG][/IMG]
-
Zolee81 #19407 Erre gondolok. Akiket beteszek a titkos másolatba, azok egymás levelezési címeit látják.
-
Zolee81 #19406 Köszönöm, a válaszod!
Használna, ha két címzettem lenne, de van 30:) Így akik a címzettek között vannak ,azok látják egymást, de ha csak egyet teszek a címzettbe, a többit pedig a titkos másolatba, akkor a titkos másolatban lévők látják egymást a levél címzettjei között. Így csak azaz egy nem látná a többieket...huh, így érted? :)
Zoli -
#19405 köszönöm,ki is próbáltam,ez többet is tud mint amire számítottam, be állítottam egy automata hűtéses profilt alap órajelen,és egy csendest,ha kilép a 3d-s alkalmazásból minimum órajelen és 25%-os hűtésen -
#19404 ati tray tools -
#19403 olyan programot keresnék amivel különböző profilokat lehetne beállítani hűtéshez.Leginkább a VGA-nak lenne érdekes mert körülményes mindig a amd driverében állítgatni
létezik ilyen program? -
#19402 Megéri bejönni ide és csak olvasgatni! Kipróbáltam amit ajánlottál, remek munkát végzett. Csomó szemetet kitakarított!
Kösz! -
#19401 DVD-nél normálisan működik.
Köszi Gergely, hátha. -
#19400 Első megítélésre kékhalál kap(úgy érzem a sptd.sys miatt),xp esetén a sajátgép>helyi menü>tulajdonságok>speciális>indítás helyreállítás>beállítás>automatikus rendszerindítás pipa eltüntet.
lehetséges megoldás(ok):a szoftver újratelepítése vagy egy másik segédprogram használata. -
#19399 És amikor egy igazi DVD-t teszel be a gépbe?
Én már láttam egy ilyen problémás gépet. -
#19398 Valaki meg tudja mondani miért indul újra a gépem(néha, mikor kedve támad) egy iso fájl bemountolása után ?[daemon tools..]
köszi. -
#19397 Lenne egy fura kérdésem. Device Manager alatt (w7) nincs olyan menüpont, hogy Ports, pedig az eszköznek ott kéne látszani, de egyszerűen nincs. Megnéztem BIOS-ban és minden UnLockolva van, szóval ott biztos nincs letiltva. (az eszköz maga biztos jó, mert kipróbáltam Ubuntun és ott ment egyből, szóval valamiért csak w7 alatt nem jó). (rágugliztam de nem találtam semmi használható megoldást ...)