20837
Segítséget kérek
-
#19396 Szia!
A "Titkos másolat" lehetőség nem használ? -
Zolee81 #19395 Sziasztok,
Van közöttetek gmail guru? Egy nagyon egyszerű dologra keresem a választ már egy ideje:
hogyan tudok csoportosan emailt küldeni úgy, hogy az egyes címzettek, a címzett mellet csak a saját nevüket lássák, a többiekét nem!?
Láttam már több megoldást, de az "új" gmail felületre vonatkozót nem:(
Üdv.: Zoli -
#19394 kicsit bizergáltam a kábelt és a gépbe bedugva most van hang, de nem a legjobb így sem, halk...de amúgy jó lenne...
a hangfalra gyankszom, nem driver-re vagy más hibára, mert amúgy jó a hangfal, csak a fülhallgató bedugva nem jó. -
#19393 Hang: a vezérlőpultban lévő beállításokra semmi változás
Videó: hivatalos oldalról szedtem le, egy elég friss driver-t, az nem tetszett, akkor leszedtem egy régebbit, most az van fent, de semmi változást nem érzékelek.
Csak a gépbe dugva semmi, most ahogy visszadugtam a hangfalat most is semmi, tehát már a búgásos sem jön be. -
#19392 "Ha bedugom a fülhallgatót a hangfalba, akkor egy filmnél vagy zenénél a zene és a háttérzaj rendesen szól, de a beszéd vagy ének az halk és visszhangzós."
És ha nem a hangfalba hanem simán a gépre dugod a fülhallgatót akkor is fennáll a probléma?
És a hangfalat egy másik eszközre(dvd-lejátszó stb.) akkor is? -
#19391 Hang:És ha (windows xp szerint) a vezérlőpult> hangok és audioeszközök> hangszóró beállításai>speciális és ott át állítani asztali sztereó hangszóró vagy a fülhallgatóra állítva is fennáll a probléma.
Videódriver:Hivatalos honlapról lett leszedve,másik verzió telepítése során is fennáll a probléma? -
polarka #19390 jól van, köszi
gifem jó lett 4színben (eredetileg rgb volt és nem szürkeárnyalatos)
most meg megnézem mit tudok a flash professionallal kezdeni -
kl24h #19389 A Device Manager minden Windows-ban megvan (jobb click a Sajátgép, Tulajdonságok, Hardver fülben az első a Device Manager, magyarul nem tudom hogy van). A videokártyával kapcsolatos dolgok a Display Adapter-ben vannak...
A hangproblémával kapcsolatosan, mivel mondod, hogy valamikor még volt ilyen problémád és megoldodott, lehet valamit kellene állítani a hangdriveren (nálam a SoundMax Control panellel lehet, nálad lehet más a neve a hangdrivernek) vagy kikapcsolni valamit. Nem jelez semmit sem a program, hogy valami nem stimmel hogy be van dugva a fülhalgató? -
#19388 Nincs ilyen...Alapvetően a hangos problémám az a nagyobb.
Tettem fel driver-t, de semmi. A hangszóró simán szól rendesen, ha bedugom a fejhallgatót, akkor van a leírt probléma. Fórumokon írtak olyasmit, hogy a fülhallgató bemenettel is történhetett valami...de mi?!
Rémlik nekem, hogy korábban is előfordult már ilyesmi, és akkor sikerült megoldani, de fogalmam sincs hogyan. Biztos valami beállítás kérdése csak. -
kl24h #19387 A Device Manager-ben minden rendben van? Nincs-e kikapcsolva/kikapcsolódva valami, főleg a videokártyával kapcsolatos dolog. Ha a megfelelő drivert telepítetted fel, akkor még valami meg kell jelenjen a Device Manager listában (most pontosan nem tudom megmondani, mert gépenként változik, de valami a Display részben). Amíg a videokártya drivere nincs feltelepítve, addig a Device Manager-ben valami Default Monitor vagy hasonló jelenik meg a Display keretén belül. Mikor fel van telepítve, akkor már használja a videokártya drivereket és az is megjelenik a listában. -
polarka #19386 jó nekem a B&W (1bit)
de még a 4bit-en is nyerek helyet és a változásnem látszik.
akkor megnézem PS hogyan szerkeszt animált gifet -
#19385 Rossz lehetett a driver, igaz a videókártya pontos típusa alapján kerestem ki, szóval nem értem.
Van egy másik gondom is, ez is egy ideje fenn áll...Ha bedugom a fülhallgatót a hangfalba, akkor egy filmnél vagy zenénél a zene és a háttérzaj rendesen szól, de a beszéd vagy ének az halk és visszhangzós. Gondolom ez is valami driver gond lehet. Vagy elállítódhatott valami? Minden lejátszónál ez a gond... -
#19384 Letöltöttem a videókártyámhoz passzoló driver-t, felraktam, erre bejött az xp és 640-es felbontás, 16 szín van, és nem lehet átállítani sehol sem. Ilyenkor mi van?! -
#19383 azért 8bit mert grayscale a kép. 2bitre lehùzhatod de akkor nem lesz szürke átmenet, csak fekete és fehér. a photoshopban ez a bitmap színbeállítás. -
polarka #19382 Van egy gifem és annak egy swf megfelelője.
Mint látható fekete-fehér, viszont a fájl mégis 8biten tárolja a színeket.
A programban, amivel készítettem nem találtam rá lehetőséget, h hogyan menthetném el ennek megfelelően.
Valamint az is jó volna, ha vhogyan a felbontást is tudnám állítgatni.
Az swf-nél is ugyanezeket a műveleteket végezném el.
Nyilván ez azért volna jó, mert ha kevesebb helyet foglal, akkor egy-egy fájlba bátrabban tennék be többet és hosszabb periódusúakat is. -
#19381 Töredezettség-mentesítés,HDD hibaellenőrzés(pl.:chkdsk parancs),ha optikai lemezről nyitod meg, akkor vagy a lemez vagy a meghajtó a hibás.
Youtube-os problémára:480p-s felbontásról 240p-s felbontásra állítod vagy a jobb gomb a lejátszóra settings>display(legelső) fülön a Enable harware acceleration pipa be vagy ki, gyorsítótár kiürítése..
Legvégső esetben netán videodriver telepítés vagy vírusellenőrzés... -
#19380 Valami gond mindig akad :)
Egyik napról a másikra bármilyen videót le akarok játszani a gépen, akkor akad. Ha például youtube-os videót nézek, akkor a kép akad, a hang is késik, van mikor behozza egymást a kettő, de amúgy nem jellemző. Ha filmet nézek a gépen, akkor az is hajlamos rá, hogy ha más program is megy a gépen, akkor a kép megáll, a hang megy tovább és egyszer csak a kép beéri a hangot. Codec pack-ot tettem fel újat, de más ötletem nincsen. Sokszor ha film nézés közben internetezek, vagy bármi mást csinálok a film akkor is szinte megáll, arról nem is beszélve, hogy a filmek megnyitása is fél percbe kerül, ami szintén nem volt jellemző. Valakinek valami ötlete esetleg? Format c tudom, de valami egyéb? -
#19379 pm ment.... -
SudoSu #19378 Üdv!
Vannak ezek a flash-es TV közvetítések szóval ezzel a problémám az hogy régi gépem van és nagyon szaggatnak ezek a közvetítések. Nem lehetne áthelyezni VLC-be ezeket a stream-es linkeket? Megnéztem a forráskódot ilyen RTMPT-s link de fogalmam sincs hogy kell megnyitni olvastam hogy rtmpdump progival lehet de nekem azzal sem működik.
Ha nincs megoldás akkor szükségem lenne egy vlc-vel megnyitható m1-es F1 streamre. (Minőség mind1 csak ne HD legyen)
http://adc04fix02.gtk.hu/cdn_player/included_volex.php?player_type=3&broadcasting_tag=relay3&height=300&stream_name=volex_02&autostart=true&volume=50
Ennek az oldalnak kéne megnézni a forrását. -
pett3rson #19377 Sziasztok.
Facebook guruk segítségét kérném. Valami nem frankó vele nálam, nem tölti be amit szeretnék. Főoldal még bejön, aztán ha valamit szeretnék megnézni elkezd az egérnél jelezni, hogy Ő most ugyan végrehajtja az utasítást, de látszatja ennek nem nagyon van.
Valami ötlet erre? -
pasztva #19376 Sziasztok!
Van egy kis notebook-om.Néhány napja minden előzetes nélkül begörcsölt a billentyűzetem. Pontosabban az "o" betű időnként automatizálja magát, és folyamatosan kerregő hangot ad. Meg lehet ezt oldani klaviatura csere nélkül? Vagy jobb ha nem erőlködöm!
Kérem segítsetek! -
Noodlee #19375 Sziasztok!
Régebben működött Skypeban az üzenetküldés a másik félnek akkor is, ha pont nincs egyszerre mindkét fél online. Most csak akkor érkezik meg a küldött üzenet, ha mindkét fél online.
Van erre valami orvosság? -
kamionosjoe #19374 Azért az túlzás, hogy pc-n ne lehetne használni. -
#19373 Nem akarod te a Win8-at foleg a PCn hasznalhatatlan kezelofelulete miatt. -
kl24h #19372 Már a Windows XP esetében is voltak gondok a 4 GB RAM-mal, mert egyes gépeknél csak 3-at ismert fel. Most azt nem tudom, hogy melyik Service Pack esetében voltak ezek a gondok.
A Windows 98-as esetében csak annyi RAM-ot ismerne fel, amennyit tudna, persze, hogy a VGA-val is gondok lehetnek ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=19371]#19371[/URL]), esetleg csak olyan VGA-val kellene kipróbálni, amit fel lehetne telepíteni.
A Windows 8 gyorsabb lenne, mint a Windows XP? A másik dolog, hogy a Windows 8 fel lehetne telepíteni olyan gépre, amelyikre a Windows 7 nem lehet?
Nekem nem volt időm utánanézni, ezért kérdem. -
#19371 nem tud, a vga-t sem ismerné fel. -
kamionosjoe #19370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utána kipróbálhatod a Win 8-at is, fényévekkel gyorsabb, mint a 7 és ingyenesen le lehet tölteni a próbaverziót. Amúgy a Win 98 tud kezelni ennyi RAM-ot egyáltalán? -
pett3rson #19369 erre már van programom, de egyszer unalomból lehet kipróbálom ezt is. bár mintha erre lett volna már példa, valahogy ismerős a neve. -
kl24h #19368 Én most nem használom, de használtam és már az 5-ös ingyenes verzió is elég komplex volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor, 4,00 GB RAM, AMD Radeon HD 6670, Windows 7 Home Premium >>>>>>>> ha ez a te géped, akkor mint szórakozásból kipróbálhatnád rajta a Windows '98-t vagy a Windows 2000-t, láthatnád, hogy milyen gyorsan töltődik be és milyen gyors a gép. -
#19367 Bizony. Én is használom. -
kl24h #19366 A fölösleges vagy hibás registry bejegyzéseket törli vagy módosítja, végez egy egyszerűbb vírusellenőrzést is és optimalizálja a gépet. Ezenkívül még van más extra funkciói is. Ki kell próbálni. -
pett3rson #19365 ez a program mit csinál? -
#19364 Köszönöm, így megoldódott a dolog :) -
#19363 Próbálj meg egy Advaced System Care 5 Free-t, futtasd le a mély ellenőrzést! LINK
-
#19362 a vírusellenőrzés nem segített, továbbra is iszonyú lassú. Tippem sincs mi a fasz lehet... -
#19361 Hali,
Az egerem görgője hülyéskedik; azt csinálja, amit kell (eleinte), de aztán néha-néha be-be rángat az ellenkező irányba.. mi történhetett ?
Köszi. -
#19360 Mondjuk Vírusellenőrzést. -
#19359 Hali!
Az utóbbi napokban arra lettem figyelmes, hogy az internetem tetű lassú. Gondoltam a sávszélességgel van baj, de aztán kiderült, hogy mégsem, mivel másnak tökéletesen működik ugyanaz a wifi. Máshol is kipróbáltam, az eredmény sajnos ugyanaz. Szerintetek mi lehet az oka? Eddig semmi gond nemvolt, minden hasított, most meg 3 perc mire betölt egy oldalt. Más böngészővel is ugyanaz a helyzet (chrome-ot használok).
Előre is köszi! -
#19358 Azóta újra lett telepítve a rendszer?
Próbáld meg ezt>windows intéző/sajátgép>eszközök>mappa beállításai>nézet>egyszerű mappamegosztás használata(pipa eltüntet és "OK" gomb).
Utána keresd meg a problémás helyet:tulajdonságok párbeszédablakon a biztonság fülön kiválasztod felül a felhasználói fiókod majd alul állítsd be.
Ha pendrive-ról van szó akkor esetleg nézd meg az eszközön nem a "írásvédett/csukott zárra" van mozgatva a kapcsoló. -
barbi122 #19357 sziasztok! hogyan lehet egy mappáról/nem a rendszer vinyón van/ véglegesen leszedni a read only-t? hiába nyomok jobbklikk-tulajdonságok-pipakiszed-alkalmaz-okét amint újra megnézem a tulajdonságoknál megint irásvédett.....