Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A bõvítmények frissességi ellenõrzésekor a quick timer plug-inját amúgy elavultnak tartja,nem tudom ez belejátszhat e ebbe a dologba.

Willenbrock
És milyen program tartalmaz ilyen scriptblokkoló funkciót(a windows vagy az avast?) és hogy kell kikapcsolni?Az internetbeállításoknál a felugró ablakok tiltása van csak bekapcsolva,a mozillában ugyanez.Azért furcsa az egész mert eddig is ezeket a progikat használtam(XP sp3,avast,mozilla)és eddig semmi ilyesmi gond nem volt.Igaz a mozillár 9.5-re frissítettem,de mondom chrome-mal sem látszottak a kódok,illetve néha igen de többnyire nem.Tehát hol lehetne lekapcsolni a script-blokkolót-mivel érdemes kísérletezni?Ez lenne a kérdésem.

gergely1991
Ezt általában hirdetésblokkolók vagy(ahogyan írtad) scriptblokkolók csinálhatják.Ha olyan oldalt nézel ami flash alapú captcha-t tartalmaz akkor lehet flash probléma is(egyébként is a flash-nek semmi köze a rendes script-es captcha-ra).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Willenbrock
Valaki azt írta lehet hogy valami script blokkoló-az mi?Hol kell megnézni van-e ilyen,hol kell kilõni?Évek alatt sosem volt ilyen gondom és gõzõm sincs mitõl lehet.Mintha a Flash Player frisstés óta lenne ez egyébként.

Willenbrock
Fura problémám van:Néha látszódnak a captcha kódok máskor meg nem (ugyanazokon az oldalakon) valaki ajánlotta hogy töröljem a ccokie-kat meg elõzményeket-megvolt-semmi eredménye.Volt hogy újraindítottam a winfost és akkor látszottak a kódok-most így sem.Volt fenn firefox,chrome is,mindkettõnél elõjött ez tehát nem hiszem hogy a böngészõtõl van.Flash Player a legújabb lett feltéve-ez csinálhat ilyen gondot?

Milyen programról van szó? Ez nem épp ilyen egyszerû, van amelyikhez van megoldás, van amelyikhez nincs.
Segítséget kérek, 30 napos program ideje lejárt és csak akkor tudom újra telepíteni ha windows xp-t újratelepítem. Létezik olyan program ami adminisztrálja a telepítés menetét? Esetleg olyan amivel a lejárt idõt felül lehet írni? Timestopper és a crackall ismerõs . A timestopperrel történt valami és így ugrottam ki az idõbõl. A gépen van egy drága hivatalos program aminek újratelepítése bonyolult ezért nem szeretném a windowst újra telepíteni.
gergely1991
Ha az imént említett megoldás nem segít akkor, kihúzod majd visszadugod a vezetékeket.Ellenõrizd a jumpert(egyik master másik slave legyen),illetve a vezeték épségét,keress egy másik vezetéket és azt csatlakoztasd.Vagy még a problémás meghajtót tedd át a másik gépbe és nézd meg hogy mûködik-e.Nézd meg hogy a biosban engedélyezve van-e a meghajtó.Ha még ez sem oldaná meg akkor a vírus rejti el elõled.Malwarebytes,kaspersky rescue cd ajánlott hozzá ez esetben.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jobb click a My Computer ikonra, Manage és ott a listában a System Tools-ban a Device Manager-re kattintsz egyet és ott ahol látod a CD/DVD kattintsz a "+"-ra és meglátod ha nem lett kikapcsolva , ha ki van kapcsolva (piros X van az ikonján), akkor jobb click és Enable.
Hali! segitene valaki! az xp-be eltünt a cd és a dvd meghajtóm mit tegyek köszi elõre is

gergely1991
Például okozhatja a hirdetés vagy scriptblokolók egyike.

Willenbrock
megint nem látszanak-ez mitõl lehet?

Willenbrock
Megoldódott.

Willenbrock
SOS!

Az elemet ha kivetted, nem kell rögtön visszatenni, kell várni egy pár órát és csak utána tedd vissza.
Sõt még lehet kell egy kisütést is végezni az alaplapon, amikor az elem ki van véve és persze a konnektorból is el van távolítva, de a kisütést nem ajánlom neked.
Lehet hibás a BIOS IC áramkör, azt javasolom, hogy vidd vissza, ahonnan vetted, majd õk lehet letesztelik.
hûha, akkor viszont komolyabb gond lehet, bár szerintem még ezt is lehet orvosolni. ebben viszont már nem vagyok mester, csak frissítettem eddig BIOS-t, ilyen gondom még nem akadt szerencsére.

The Matrix has you...

Willenbrock
Az mitõl van hogy pár letöltõ oldalon (filejungle stb) nem jön be nekem a letöltési kód?

gagyidasz
Próbáltam de ugyan az jön ki ://

ha jól tudom akkor ki kell venni az elemet az alaplapból, így "nulláza" és visszarakja gyári beállításokra amivel el kéne már indulnia.

The Matrix has you...

gagyidasz
Bocs, CD-ROM not found.

gagyidasz
Hello!nekem lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy alaplapot(ASUS/M5A78LMUSB) és amikor bekapcsolom akkor ki írja ezt :

Bad Bios checksum. Starting bios recovery...
Checking for floppy...
Floppy not found!
Checking for CD-ROM...
CD-ROM found.

Próbáltam frissíteni a BIOS-t pendrive-ról de ki írta hogy olvassa, és utána hogy nem találja :/
Ha valaki tudna valamilyen megoldást akkor azt megköszönném!!

gergely1991
Tanulmányozd
Fejbõl nem tudom, mert 2003-asom van.

precision
erre valaki tud helpet?

Bazinga!

Japep

És tényleg... :D
Köszi szépen, ezer hála.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Csak oda kell kattintani ahol van a két lap közötti választék. Mikor odaviszed az egeret, akkor átváltozik olyan kis nyílra és csak kattintsz egyet és kész.
Japep

Hello.
Valamelyik nap dolgoztam az MS Office Wordben, és valahogy véletlenül elállítottam a szerszesztõi nézetet. Ilyen lett. A elõfej/élõláb részt nem látni - megvannak azok, mert nyomtatási képben látszanak, de gépelésnél nem látni õket... :S
Egyébként azelõtt ilyen volt. Hogyan tudom visszaállítani? :D

Köszi elõre is. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hallomásból jó vásárt csináltál, FSP jókat gyárt.

The Matrix has you...

Jim Morrison
csak mondom, hogy végül egy fsp aurum 650w os lett :) már a csomagoláson (meg a méretén) látszott, hogy nem egy szarkupac.

:D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
help pls!

office 2007 -ben gyakran kell használnom az irányított beillesztés parancsot (azon belül a formázatlan szöveg beillesztését) aminek a billentyûparancsa ctrl+alt+z

ezt szeretném valami egyszerûbb billkombinációra lecserélni... van rá lehetõség?

Bazinga!

szia, esetleg megpróbálhatod az ideiglenes filet egy recuva val visszaszerezni, hátha sikerül. ha jól tudom ezek a fileok ~ vonallal kezdõdnek és talán tmp a kiterjesztésük.

Balumann
Az automatikus mentés csak ideiglenes fájlba ment, ha lefagy a program, vagy váratlanul leáll a gép (áramszünet pl.), akkor vissza tudja állítani. Ha viszont bezárod, mentés nélkül, akkor törli a fájlt, úgyhogy sajnos nem valószínû, hogy vissza tudod hozni.

Sajnos csak a mentett dokumentumok vannak ott. Nem értem hogy miért nem menti automatikusan mikor be van kapocsolva az automatikus mentés 10 percenkén???!!!
A tanácsot köszi.
ha az automata mentés be volt kapcsolva akkor a Fájl menüben alul ott kéne lennie a legutoljára megnyitott dokumentumok között...szerintem.

The Matrix has you...

Office word 2007-ben dolgoztam és véletlenül mentés nélkül csutam be a dokumentumot. Nem szeretném újból végigdolgozni az estét. van rá mód hogy visszanyerjem a munkámat? Segítsen valaki ha tud. Köszi elõre is.
FSP az jó, Corsair-rõl sokat nem tudok, nekem egy Enermax van, szintén 650-es. Lehet Én is túlméreteztem, de hát ki tudja mit rakok majd még a gépbe, jól jön ez még :)

Enyém is jól fût :) Õsszel mikor kicsit hidegebb volt nem is kellett benyomnom a konvektort, elég volt ha a gép ment, szerintem olyan 40 fokos levegõt nyomhatott ki magából, így legalább hasznosítottam a hulladékhõmet és védtem a környezetet :D

The Matrix has you...

Jim Morrison
a thermaltake kalkulátorával a jelenlegi konfigom fogyasztása ~450W-ra jött ki. Szerintem ez betudható annak, hogy nem noname, hanem tényleg jó táp az is ami bent van (FSP Bluestorm 2). Tápra nem sajnálom a pénzt, mert tudom ha ezen spórolok nagyobbat bukhatok (magát a gépet), már ki is néztem(ajánlottak) egy Corsair 600W-650W-os tápot, az sem olcsó de szerintem (remélem) megéri. Ráadásul a falicsatlakozó egy ups be megy (psu?), és abba van bedugva a gép ami szintén remélhetõleg megvédi a gépet, áramszünet idején is ki tudjam kapcsolni a gépet, stb.
Tényleg szép érték a 65fok, de kicsit mintha hangosabb lenne a gépem most és jobban fûtene. Szerintem majd valami hûtõt is beszerzek hozzá, bár így télen még jól is jön :D (még ha nem is az a hideg téli idõ van)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hát, attól függ milyen cuccok vannak alatta, de érdemes venni egy nagyobbat, mint 400, de márkásat, erre ne sajnáld a pénzt, mert sok mindent megfog, ha pl áram gondja van. inkább az pusztuljon, mint az alaplap vagy bármi egyéb a gépben ami értékesebb nála.
a 65 fok pedig szép érték, az már normálisnak mondható, persze mindent megtudhatsz a gyártó hivatalos oldaláról, hogy milyen értékek a mérvadók, mindig ahhoz kell igazodni, hogy meddig mehetsz el turbózásnál :)

The Matrix has you...

Jim Morrison
köszi.
Igen, az alap hûtõje baromi vicces kedvében volt itt is, benyomtam az egyik oldalt, szembe kijött, stb... de szerencsére 10perc után bent maradt. Most olyan 65fok terhelés alatt.
Táp csere lesz, 400w lehet már nem elég, alaplap meg új, csaknem az a baj :)

gergely1991
Akkor állítsd át egy youtube videót 240p-re és úgy próbáld meg.

dragon11
pontosabban.. kipróbáltam, kivettem a pipát de nem engedi elfogadni.. most meg már hiába indítom el újra a a videót egy új lapon, belépek a settingsbe és kifagy, nem enged váltani se a "fülek" közt..

dragon11
YouTube-n próbáltam, de Chromemal nem hozza fel a beállításokat..

Ha valaki tudna (akár kölcsönbe is) Canon 710IS digitális géphez magyar nyelvû kezelési utasítást valamint olyan (alap)szoftvert Win XP-hez- amivel a képek letölthetõk a szg.-re. A Canon honlapján csak update-okat találtam. Köszönöm.<#worship>
gergely1991
Akkor állítsd át a(flash objektumra kattintva(pl.:egy flash videóra) jobb gombbal majd settings>majd alul a legelsõ "display" fülön) a "Enable hardver acceleration"-t vagy válts böngészõt:DDDD

dragon11
nem hiszem azzal van a probléma, hogy szarul lett feltéve :DDDDD

dragon11
vlki meg tudja esetleg mondani hogy mi a ....-ért omlik össze a drágalátos adobe flash player úgy 3percenként ?:)

Tökéletesen fel lehet tölteni! Próbáltam Internet Explorer 8 és Mozilla Firefox 9.01 verziókkal (Operációs rendszer: Windows XP SP3).
Csak ezekre az oldalakra nem tudsz feltölteni? Pl. próbáltad már a data.hu vagy e-mail, stb.?
igen, azért kapcsolt be újra, mert addigra lehûlt. nekem minimális hûtéssel elindult az i5-ös procim (rosszul raktam rá az új hûtõbordát amit vettem hozzá), az alapdolgok elmentek rajta, de amint elkezdtem játszani felugrott 99 Celsius fokra a mérõ és azonnal le is kapcsolt a gép..szerencsére :)
majdnem elfüstöltem vagy 5-ször 50e pénzt mire rájöttem mi a baj.

The Matrix has you...

az elsõ az túlhevülés elleni védelem bekapcsolt, a második meg a 12 V-os táp miatt sir. elõzõt orvosolhatod azzal, hogy növeled a házad hûtését vagy egyszerûen nem hajtod annyira a videókártyát (már ha eddig azt csináltad)
a második is kapcsolatban lehet a tuningal, de lehet alaplapi hiba is vagy táp, nem jól adagolja a 12 voltos feszkót, ezzel nem érdemes nagyon viccelni, mert komolyabb kárt is tehet a gépben, valamelyik alkatrészében.

The Matrix has you...

Jim Morrison
na most jó. Remélem iigy is marad. Bocsi a korai pánikért :)

Jim Morrison
Hali !
Pár napja összerkatam az új gépemet és minden flottul ment, tegnap terhelés alatt sem adta be a kulcsot. Ma is minden simán ment majd beraktam alvóba. Mikor fel akartam ébreszteni, elkezdett sípolni (asszem az elõlapi panel) majd leállt. Bekapcsoltam, semmi újraindította magát többször, semmi. Levettem a ház oldalát hogy megnézzem mi lehet és a videókártyán két led égett: D1601 és D1602. Telóról lecsekkoltam, hogy mi lehet és ezt találtam:

D1601 - Over temp protection enabled
D1602 - EXT 12V fault

De egész eddig nem volt semmi baj. Hogyan kell ezt orvosolni? Ja, és mikor 1 percig kikapcsolt állapotban volt, és utána kapcsoltam be, úgy tûnt minden oké, alaplap képe is bejött, de aztán megint elkezdett világítani a két led és újraindult.

<#help>