20837
Segítséget kérek
-
#19476 nincs pen drive om :( -
#19475 USB-re is kiírhatod(ott van közvetlenül a link). -
#19474 amikor kérdezted rákerestem, de akkor nem vettem észre hogy ez nem tudom használni, nincs amire mountoljam :( -
#19473 GParted -
#19472 Pontosan nem emlékszem de mintha partíció helyreállítása is köztük volt... -
#19471 mármint mit?
helyre állítást vagy törölt partícióról leszedést? -
#19470 Ha jól emlékszem, mintha a gparted tudott ilyeneket...
-
#19469 valahogy törlődök egy partíció, az egyik régi vinyomon, és most van időm foglalkozni vele, ajánljatok olyan progit amivel visszatudom hozni a partíciót.
és ha lehet akkor freet, és képes legyen kivonni a fájlokat minimum. -
bat777 #19468 Hali mindenkinek, nem tudom, h hova írjam, ezért írok ide, márha lehet ilyet írni...
elmetérképet kerestem, találtam egy olyat, ami mindennek megfelel, amire kell.
mind mapper 12
de viszont nem találok sehol se hozzá kódot, mindenhogy néztem, torrenten is meg rapidshare-n is.
tud valaki ehhez kódot? esetleg valami progit amivel ki lehetne ütni..vagy valami...
valami ötlet?
köszi előre is. -
KovyZoly #19467 emlékeim szerint nem volt más program, amit megnyitottam, csak a fifa12 meg a mozilla, asztalin mást nem nagyon szoktam csinálni
az a baj, hogy nagyon hektikus ez a hiba, mert a mai 1,5 óra alatt, hogy megy a gép, még 1x sem csinálta...
úgyhogy akkor valószínűleg marad az új telepítés, mert nincs visszaállítási pontom sem
-
#19466 A programot viszont megpróbáltam más gépre felrakni, és hibátlanul működik. Ráadásul az egyik gépen kopp ugyanaz a windows van mint az enyémen, ráadásul én telepítettem. -
kl24h #19465 Lehet, hogy van egy olyan vírus, amit még nem ismertek fel ezek a felsorolt ellenőrző programok. Ezért elkapni, oda kell várni még egy pár napot, hogy frissüljenek az antivírusok adatbázisa. Még meg lehet próbálni egy Kaspersky Rescue Disc 10 (az utasítás ott van az oldalon, lehet CD-re is meg pendriverre is tenni) is lefuttatni (ez egy boot-olható cucc, Linux-ban írva).
Itt azért még megkérdezném, hogy mivel aztán megint jelentkezett a probléma, hogy az a "fél nap után" nem indítottál el valamilyen más játékot, programot?
Ha esetleg szükség lenne egy Windows újratelepítésre, akkor én azt ajánlanám, hogy próbálj meg egy Windows Repair-t, mert az csak kijavítja a Windowst, de a többi program szépen fog menni. Csak a Windows frissítéseket veszíted el egy ilyen javítással. Az USB-s problémát meg lehet próbálni az alaplap CD-vel is újratelepíteni az USB drivert. -
#19464 De a programról beszélek. -
#19463 Gondolom nem a program telepítőjére gondolsz, hanem a windowsosra. Az milyen néven fut? -
#19462 Ez mondjuk a bejelentkezés előtt(pl.:ha több fiókot használsz) akkor jelenne meg egy párbeszédpanel ahová bejuthatsz a rendszergazda fiókba(xp-n működik). Mint olvasom nem voltál korlátozottban, így azon gondolkodtam nem-e a telepítő csomagod sérült meg.Töltsd le ismét a telepítőt és próbáld meg újra -
#19461 Kétszer egymás után ctrl+alt+del? Nekem erre nem hoz be semmit, ahová írhatnék. Lehet buta kérdés, de minek kellene történni? Win7-em van, először behozza a képernyőt ahol választhatok feladatkezelőt, kijelentkezést stb. Próbáltam feladatkezelőből futtatni, írta is h rendszergazdai jogosultsággal futtatja, de így sem működik :/ Most már tényleg nem értem mi a bánatot akar ez még tőlem. -
#19460 Hali! Ahogy javasolták már, megpróbáltam takarítást végezni. Ccleanerrel és advanced system carerel is takarítást csináltam, meg mély uninstallt, de ugyanaz a problémám még mindig. Most sem települ fel. Idegességemben visszaraktam az 5ös verziót. Egyébként framework, c++ és egyebek megvannak, a gépen egy felhasználó van, az a rendszergazdai felhasználó is. Mindenesetre megpróbálom az általad leírtak alapján feltenni. -
#19459 ha nincs kedved akkor csak pròbábòl csinálj egy 20-30 gigás partíciòt és dobj fel egy win7et az 10 perc meg egy foxot. az egészet letudod fél òra alatt. meg esetleg fifát tesztelni. hamar kiderül hogy ez megoldja-e a problémát.
ha sikerül akkor meg nincs más csak hogy szakítasz rá időt. :) -
KovyZoly #19458 végigpásztáztam az összes felsorolt programmal a gépet, plusz egy Advanced Systemcare van fent
Talált egy pár dolgot, beletelt majd egy egész napba, aztán fél napig jó is volt, de ma amikor bekapcsoltam, akkor minden eddiginél sűrűbben jelentkezett.
Játszottam a Fifa12-vel, egészen addig, míg bírtam idegekkel, hogy 1-2 percenként kilép az asztalra (természetesen a játék nem áll meg, sőt a háttérben megy tovább rendesen, tehát a labda is folyik tovább).
Mi lehet még probléma?
Lehetséges, hogy az usb portok szarakodnak vmiért? Néha olyat is csinál, hogy egyszerre max 4 port használható, a többit nem ismeri fel.
Ha nem muszáj nem szeretném újratelepíteni a gépet, mert nincs 2-3 órám, hogy újra minden progi fent legyen.
üdv
KZ -
pett3rson #19457 jaja, a neve alapján egy javascript-es kiegészítő amivel nem tud boldogulni a firefox, nagy valószínűséggel a kód hibás, bár, hogy hol azt is jó lenne tudni, mert másnál mg nem biztos, hogy gondot okoz. valami feedback jó lenne a tervezőnek, na mindegy :)
3 oka is lehet a mozilla szerint
egy 20 éve programozással foglalkozó ürge blogján találtam egy megoldást, személy szerint nem próbáltam és ha nem értesz a programokhoz akkor inkább ne állítsd át, de szerintem egy ilyen paraméter még nem teszi tönkre a gépet, egyszerűen csökkented az időt, hogy mennyit várjon a firefox egy beakadt script válaszára.
blog link -
#19456 NoScrip vagy ghostery kiegeszito a FFhez es tiltsd le veluk az olyan oldalak betolteset az SG-n, mint a Facebook, Google analitycs etc. -
#19455 Mondjuk telepítsd újra a Firefox-ot..... -
polarka #19454 Már egy jó ideje nagyon lassan tölt be a Firefox 13.0.1 egy-egy lapot az sg-ről és előfordult, h ilyeneket dobál ki:
Egyelőre csak itt vettem észre ilyen problémát.
Más böngészővel nem próbálkoztam. -
kl24h #19453 Először is kell tisztázni, hogy tiszta-e a gép vagy nem. Ezért kezdetként ajánlom lefuttatni (telepíted, amelyiket kell és persze frissíteni is kell egyeseket) a következőket és a talált kártevőket kell törölni:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Ha nem jön helyre a probléma, akkor még szólsz. -
#19452 Általában framefork .net,c++,windows installer(futtató) kiegészítőt követelnek(utóbbi külön is települ). Korlátozott jogosultság miatt pl nem települ,érdemes admin-ban telepítgetni( 2X ctrl+alt+del utána userbe: admin vagy rendszergazda ha van akkor jelszót is). -
KovyZoly #19451 Hello
Elég érdekes problémám lenne.
Teljesképernyős alkalmazásoknál (pl. játékok), illetve internetböngésző használata közben is előjön a dolog. A hiba az, hogy a gép a futó programot háttérbe rakja és nem lehet tovább használni, csak akkor, ha az egérrel újra a böngészőre, illetve teljes képernyős alkalmazás esetén a tálcán lévő ikonra kattintok.
Ez alatt a beírás alatt is vagy 5x ide kellett kattintanom...
Mi lehet a hiba, mi okozza, hogyan lehet elhárítani?
Első körben a rádiós egeret, illetve billentyűzetet távolítottam el, egy darabig jó is volt, de újra előjött... -
#19450 Hmmm. Egy próbát megér a dolog, csak nem tudom hogy egy egyszerű registry takarítás minden nyomot eltűntet-e. De megnézem :) Egyébként számomra azért fontosabb a gp6, mert szebb a felhasználói felület, átláthatóbb az egész, jobb az RSE hangzása, sokkal jobbak a hengszerek hangjai (tehát ha mellette gitáron játszok, sokkal inkább érzem úgy hogy egy zenekar áll mögöttem :D Asszem ennyi :) -
#19449 Én csak gp5 ben voltam járatos, ott nem szerette ha maradt valami az előző telepítésből, de sajnos a hatot még nem használtam. Miben különbözik az öttől amúgy ? Próbálj meg egy registry takarítást és utána hátha. -
#19448 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. Nem tudom mennyire mondd nektek valamit az a program, hogy Guitar Pro 6. Ez egy kottaolvasó-szerkesztő program, főleg gitárosok használják zenéléshez. Tehát újratelepítettem a windowsomat (win 7). Felteszem a guitar pro-t, és egy hozzá tartozó kiegészítőt nem telepít fel, error-t ír, semmi indok. Mikor lejátszandó fájlokat akarok megnyitni, ismét kiírja, hogy nem tudja őket megnyitni. Barátom ugyanerről a lemezről tette fel ezt a win 7et magának, neki tökéletesen működik a program. Mi hiányozhat a gépemről, ami miatt nem működik a guitar pro? Nem vagyok nagy számtechguru, de hangillesztő, java, framework, c++, flash fent van. Nagyon megköszönném ha kapnék megoldást! -
#19447 Szívesen, ezért van a topik :D -
#19446 igazad van, a sima asztallap megfelelt
köszi)) -
#19445 Erősen tükröződő/egyenletlen felületen használod az egeret. Ezek a hibák nem szoftveresek általában. Esetleg még megnézheted, hogy nem e poros az érzékelőnél. -
#19444 sziasztok
vette egy hama lézeres egeret
olyan gondom van hogy néha elkezd remegni és önálló életre kell, képtelenség kijelölni vagy ráklikkelni valamire
mind a saját mind a sima windozos usb driver alatt is
help? -
#19443 http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=6 -
#19442 PowerPointban (2007) tud vki segíteni? Egy beágyazott videót nem jásza le a windows XP-ben. De a Window 7-ben lejásza, de xp-ben nem. Gondoltam hogy kodeket kellene telepíteni XP alá, K-lite codecot telepítettem, de még mindig nem jásza le! Mi hiányzik? Win7-ben pedig a komolyan animációk akadoznak, pedig nem a gépem (Aláírás!) miatt van! Másnak a win7-es gépén is volt tapasztalható az akadás! Eddig nem vette észre a Microsoft?!?!?! Pedig a PP is az ő szoftverük!!! -
#19441 http://rancidtaste.hubpages.com/hub/How-to-uninstall-or-remove-ESET-Nod32-antivirus-totally
Van kulon uninstaller szoftver a nodhoz keszitve azt toltsd le a belinkelt oldalrol, ami teljesen leszedi a nodot a gepedrol.
Ha igy sem sikerul akkor mindket virusirtot szedd le es utana tedd vissza az altalad valasztottat.
Amugy azt erdemes figyelembe venni, hogy security suite szoftvereket, egyszerre tobbet nem erdemes a gepre egyutt telepiteni, mert problemat okoznak. -
#19440 Javítás:A rendszer-visszaállítást vond vissza,majd a csökkentett mód(F8 nyomogatása) próbáld törölni az avastot.Ha sikerült akkor normál módban a nod32-t(elméletileg nem fog menni ha nod32-vel kezded mert a nod32-höz szükséges telepítő segédprogram nem fog csökkentett módban futni.) -
kl24h #19439 Nem kell a gépet visszaállítani, csak annyit kell tenni, hogy elindítod csökkentett módban a gépet és szépen letörlőd a gépről a NOD saját Uninstall-jával. Ilyen esetben azért nem árt ha letörlőd az Avast-ot is és utána újratelepíted. -
#19438 Fontos tudnivaló: "CSAK" egy vírusirtót tegyél fel mert mint látod belassul.A rendszer-visszaállításnál ahogy látom előtte fel sem volt téve az avast,a dolog egyszerű:Töröld a NOD-ot,a Programok telepítés és törlése listájából majd innen töltsd le a free-t -
kl24h #19437 Igen, inkább registry tisztító, meg egy csomó szuper dolgot is tud, de azért van egy kis kártevő ellenőrző része is.