Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sõt még lehet kell egy kisütést is végezni az alaplapon, amikor az elem ki van véve és persze a konnektorból is el van távolítva, de a kisütést nem ajánlom neked.
Lehet hibás a BIOS IC áramkör, azt javasolom, hogy vidd vissza, ahonnan vetted, majd õk lehet letesztelik.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Bad Bios checksum. Starting bios recovery...
Checking for floppy...
Floppy not found!
Checking for CD-ROM...
CD-ROM found.
Próbáltam frissíteni a BIOS-t pendrive-ról de ki írta hogy olvassa, és utána hogy nem találja :/
Ha valaki tudna valamilyen megoldást akkor azt megköszönném!!
Fejbõl nem tudom, mert 2003-asom van.
Hello.
Valamelyik nap dolgoztam az MS Office Wordben, és valahogy véletlenül elállítottam a szerszesztõi nézetet. Ilyen lett. A elõfej/élõláb részt nem látni - megvannak azok, mert nyomtatási képben látszanak, de gépelésnél nem látni õket... :S
Egyébként azelõtt ilyen volt. Hogyan tudom visszaállítani? :D
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
:D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
office 2007 -ben gyakran kell használnom az irányított beillesztés parancsot (azon belül a formázatlan szöveg beillesztését) aminek a billentyûparancsa ctrl+alt+z
ezt szeretném valami egyszerûbb billkombinációra lecserélni... van rá lehetõség?
Bazinga!
A tanácsot köszi.
The Matrix has you...
Enyém is jól fût :) Õsszel mikor kicsit hidegebb volt nem is kellett benyomnom a konvektort, elég volt ha a gép ment, szerintem olyan 40 fokos levegõt nyomhatott ki magából, így legalább hasznosítottam a hulladékhõmet és védtem a környezetet :D
The Matrix has you...
Tényleg szép érték a 65fok, de kicsit mintha hangosabb lenne a gépem most és jobban fûtene. Szerintem majd valami hûtõt is beszerzek hozzá, bár így télen még jól is jön :D (még ha nem is az a hideg téli idõ van)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a 65 fok pedig szép érték, az már normálisnak mondható, persze mindent megtudhatsz a gyártó hivatalos oldaláról, hogy milyen értékek a mérvadók, mindig ahhoz kell igazodni, hogy meddig mehetsz el turbózásnál :)
The Matrix has you...
Igen, az alap hûtõje baromi vicces kedvében volt itt is, benyomtam az egyik oldalt, szembe kijött, stb... de szerencsére 10perc után bent maradt. Most olyan 65fok terhelés alatt.
Táp csere lesz, 400w lehet már nem elég, alaplap meg új, csaknem az a baj :)
Csak ezekre az oldalakra nem tudsz feltölteni? Pl. próbáltad már a data.hu vagy e-mail, stb.?
majdnem elfüstöltem vagy 5-ször 50e pénzt mire rájöttem mi a baj.
The Matrix has you...
a második is kapcsolatban lehet a tuningal, de lehet alaplapi hiba is vagy táp, nem jól adagolja a 12 voltos feszkót, ezzel nem érdemes nagyon viccelni, mert komolyabb kárt is tehet a gépben, valamelyik alkatrészében.
The Matrix has you...
Pár napja összerkatam az új gépemet és minden flottul ment, tegnap terhelés alatt sem adta be a kulcsot. Ma is minden simán ment majd beraktam alvóba. Mikor fel akartam ébreszteni, elkezdett sípolni (asszem az elõlapi panel) majd leállt. Bekapcsoltam, semmi újraindította magát többször, semmi. Levettem a ház oldalát hogy megnézzem mi lehet és a videókártyán két led égett: D1601 és D1602. Telóról lecsekkoltam, hogy mi lehet és ezt találtam:
D1601 - Over temp protection enabled
D1602 - EXT 12V fault
De egész eddig nem volt semmi baj. Hogyan kell ezt orvosolni? Ja, és mikor 1 percig kikapcsolt állapotban volt, és utána kapcsoltam be, úgy tûnt minden oké, alaplap képe is bejött, de aztán megint elkezdett világítani a két led és újraindult.
<#help>#help>