20837
Segítséget kérek
  • adios
    Nem vírusos, egyből megnéztem :/
  • Puhos
    A pendrive-on is lehet vírus!
  • adios
    Elindítottam egy átfogó vizsgálatot, még várom az eredményt. Viszont a pendrive-os problémát nem értem. Arra tudsz vmi megoldást?
  • Puhos
    Hy!

Vírus?
  • adios
    Hali!
    Pendrivera szeretnék rámásolni egy 4gb-os iso fájlt, de mindig azt írja ki másolás előtt, hogy megtelt a lemez. Ez azért érdekes mert maga a pendrive 8gb-os, így bőven lenni kéne helynek. Mi lehet a probléma? Gondoltam arra,hogy a képfájl leválasztása daemon toolsról megoldja a problémát, de ez sem segített. Egy másik problémám pedig abban jelentkezik, hogy ha rádugom a lankábelt a gépre az egész rendszerem szimplán lefagy. Ha nincs netkapcsoalt, akkor minden simán megy, nincsenek fagyások. Ezt sem értem igazán :D
    A válaszokat előre is köszi!
  • Metalmilitiakid
    Végülis a törlés része jó ötlet volt. Felraktam újra, kicsit más telepítési opciókkal, úgy látszik most jó.
  • pett3rson
    Akkor töröld le a francba és használd csak a VLC-t vagy tudom ajánlani a Kmplayer-t, nekem az bevált, minden codec benne van, felrakja magától és mindent megeszik.
  • Metalmilitiakid
    Találtam valami hasonlót, hogy milyen formátumokkal foglalkozzon egyáltalán, de az a baj, hogy beállítom, hogy csak audio formátumokkal foglalkozzon, de nincs semmilyen save gomb vagy hasonló, van egyetlen close gomb és kész. Ha azzal zárom be ha le x elem az opciókat akkor sem jegyzi meg, ez így meg értelmetlen...
  • pett3rson
    Akkor lehet, hogy a winamp-ban kellene körülnézni, valószínű ott van ez beállítva. Régóta nem használom már azt a programot, korábban szerintem ilyen nem volt benne, de azóta lehet valamit kavartak :)
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Az a kérdésem lenne,hogy a DynDNS az most akkor teljesen fizetős lett?
    Vagy esetleg tudtok olyat ami ingyenes és a routerba be lehet állítani?
  • Metalmilitiakid
    Ismét egy kis segítséget kérnék. Nem tudjátok miért csinálja azt a win em, hogy hiába be van állítva, hogy alapértelmezetten a bizonyos formátumot a VLC nyissa meg. Amint megnyitok egy winamp ot, minden átáll winamp alapértelmezettre. Kicsit már idegesít, hogy mindig társítgatni kell. Előre is köszi a válaszokat.
  • nud
    Ok,köszönöm!
  • wollnerd #19504
    A BlueScreenView progival meg nézni a kék halál adatait. (Hogy mi okozta, melyik fájl felelős érte)
    Az adatokat szúrd be ide!
  • nud
    A bootscreent azért csináltam mert azon jobban lehet látni..
    Csökentett módban/hálózattal.Normál módban kék halál a vége.
    Alaplap v videókártya a tippem nekem is...
  • wollnerd #19502
    De a 2. és a 3. kép csökkentett módban van... (elnéztem)
  • wollnerd #19501
    A videokártyával sincs probléma? (sérült, piszkos)
    "Csak csökkentette módban hajlandó elindulni a windows..."-> Ezt nem igazán értem, mert a képekben normál mód lehet, mert a csökkentett módban nincs boot screen.
    Azt akarod mondani, hogy a csökkentett módban nincs ilyen probléma?
    Akkor videokártya driver probléma is lehet...
  • nud
    Segítséget kérnék!
    Ilyenkor mit kéne tennem?
    http://noob.hu/2012/07/16/d_1.jpg
    http://noob.hu/2012/07/16/e_0.jpg
    http://noob.hu/2012/07/16/w.jpg
    A monitor biztosan jó,mert a saját menüjében nincs baj.
    Csak csökkentette módban hajlandó elindulni a windows...
  • Metalmilitiakid
    Na jó biztos csak a friss win miatt hülyült be. Elindítottam még 2 videót a 3. nál jó lett XD
  • Metalmilitiakid
    Lenne egy érdekes problémán. Felraktam a VLC-t és most ha elindítok vele egy videó akkor az úgy indul el, hogy semmi lehetőséget nem ad, se jobb gomb, se sáv, semmi. Csak a gombokra reagál illetve teljes képernyőre lehet kirakni. Az ablak tetején a videó címét írja ki és utána pedig, hogy zárójelben, hogy "Direct3D output". Innen hogy lehet elővarázsolni a rendes menüket meg a kereső sávot ? Előre is köszi a segítséget.
  • Blum
    Sziasztok!

Tudom,hogy van Skype topik,de az nem nagyon el,ugyhogy inkabb itt probalkozom.

Nemreg frissitettem a Skypeot (majdnem 2 ev utan..) es most olyan problemam van,hogy egy ismerosomet csak akkor mutat online,ha en rairok es o visszair nekem. Minden ismerosomnel normalisan mukodik minden,de nala valamiert nem.
    O is ejjel-nappal folyamatosan fent van Skypeon meg en is. Mi lehet a problema?
  • gergely1991
    Vagy újratelepíted(frissítés nélkül) vagy betöltöd újra a lapot és amikor megjelenik a flash objektum(fekete színnel) mielőtt felugrana ez a hibaüzenet akkor le stoppolod az oldalletöltést: jobb gomb settings>mappa ikonos(harmadik) fülön beállítod 10-re majd töltsd be ismét az oldalt.
  • Endiman
    ezt:
  • Endiman
    Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy pár napja nem tudok videókat nézni, mert egy kis ablak lesz középen:

nem reagál sem az allow-ra sem a deny-ra :(
    pedig felfrissítettem a legújabb 11-es flash playerre :(
  • nggaboca
    Kószi
  • pett3rson
    A testvéred gépén is fusson a Teamviewer, elég a Quicksupport, Nálad kell lennie a Full-nak, hogy irányíthasd a gépét.
    Nála megjelenik a gépe azonosítója és egy 4 jegyű kód. Az azonosítót kell beírnod a saját gépeden, ezután fogja kérni a kódot. Egy ablakban nyitja meg a tesód "monitorát".
    Ha beállitásokban turkálsz -alapból nem kell, szerintem minden jó benne -, akkor full control-on (nem biztos, hogy ez a neve :D) legyél, hogy mindent csinálhass a gépen, mint rendszergazda.
  • nggaboca
    Sziasztok!
    Ha valaki tud segítsen a TEAMVIEWR távsegítő program használatával kapcsolatban. A szoftverbázisról letöltöttem az ingyenes progit, teletelepíteni is sikerült. Kiadott egy jelszót, és egy felhasználót. DE HOGYAN TOVÁBB? A testvérem gépjének kívánok segíteni.
    nggaboca
  • Jakuza001
    Nincs mit.
  • gyűjtő
    Szia Jakuza001!
    Köszönöm a gyors segítséget. Örülök, hogy megismertem ezt az IE kiegészítőt. A célnak tökéletesen megfelel.
  • Jakuza001
    Nem tudom mi lehet a problemad, mert FF-et hasznalok, lehet valami szoftveres bug az oka.
    Probald ezt a kiegeszitot, mig nem fixaljak a hibat: http://ie-downloadhelper.com/

• gyűjtő
    Szervusztok!
    Windows XP SP3 op. rendszer fut a gépemen IE8 böngészővel.
    Letöltöttem a RealPlayer 15.0.5.109 média lejátszót.
    Problémám: nem tudok videókat letölteni a programmal.
    A Preferences > Download & Recording menüben megadott 3 opció egyike sem segített.
    Milyen típusú videó letöltéseket kezel a program?
    Érdekes, hogy a RealPlayer korábbi verzióinál (pl.: 12-es)nem volt probléma a letöltéssel.Igaz, ott sem volt letölthető minden oldalról.
  • dragon11
    Remélem tisztában vagy vele, hogy most egy életet mentettél meg!

Köszönöm szépen a segítségedet, hálám üldözni fog!
  • Jakuza001
    A legujabb BIOS tartalmazza a ergi hibajavitasokat es nem kell az osszes verziot egymas utan felteeni, eleg a csak a legujabbat.

A revizio szamot pedig az alaplapon talalod meg.Konkretan a GA-P35-DS3L tipusnal, ez a bal felso sarkaban talalhato az alaplapnak.
    A kepen jol lathato a bal felso csavar hely felett.

A reviziok valtoznak a gyartasfolyamat soran. A magasabb szamuaknal altalaban javitjak az elozo hibakat. Az is elofordulhat, hogy mas, eltero chipekkel szerelik oket stb.
    Mindenesetre mindig revizio szam szerint kell BIOSt frissiteni rajtuk.
    Tehat a rev 1.0-hoz, nem szabad hasznalni a rev 2.0-as BIOSt, hanem csak a hozzavalot.

• dragon11
    vagyis azt tudom, hogy Nekem

GA-P35-DS3L van.. de azt nem tudom, hogy itt a rev.2.0 illetve a rev. 1.0 mit jelent ?

csak az újítást jelenti ?:)
  • dragon11
    Illetve honnan tudom, hogy Nekem a :

rev. 1.x vagy rev. 2.0 vagy rev 1.0 van ? oO
  • dragon11
    Segítenétek?[nyugi, ez csak egy HSZ link!]
  • KovyZoly
    nah akkor belekezdek mégegyszer (a vihar miatt volt egy áramkimaradás és elveszett az írásom

Na szóval meglett a bűnös! A feladatkezelőt megnyitottam és sasoltam, hogy milyen programnak emelkedik az aktivitása a hiba jelentkezésekor.
    Egy bizonyos wcu.exe (a TP-Link wifi adapter csatlakozási segédprogramja) csinálta a galibát. Azonnal uninstall, azóta hiba nélkül megy a gép!

Üdv!
  • Paranoia
    frissen rakott firefox adobe flash player plugin telepítése után simán indul....
  • gergely1991
    html5 nincs "bekapcsolva"?
    Más böngészőnél?
  • Paranoia
    Hi
    Pár napja jelentkezett a probléma...
    Youtubon az össze video "An error has occurred. Please try again later".
    Chromot használok már jó ideje ,de ilyesmi problémám még nem volt.
  • biomage
    fizetősben melyiket ajánlanátok?