Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
árt a gépnek ha kintvan télen egy olyan "terráriumban" ami légmentes, plexi? A hûtést vegyük úgy, hogy megolddottam. Nem keletkezik pára vagy ilyesmi?

(O_o)

Sziasztok!
A következõ kérdésem/kérésem lenne. Szeretnék egy olyan DVD-t készíteni, ami képeket és (késõbb) filmet is tartalmazna, de nem a szokásos sablonos kivitelben, hanem zenei aláfestéssel, egyedi menüvel stb... Az ehez való progikra lenne szükségem, illetve külön hálás lennék, ha a link mellé mellékelnétek egy "rövid" leírást is, mivel ebben még kezdõ vagyok. Elõre is köszönöm!

Ez mitõl van, amikor egy pl. egy filmelõzetest akarok lejátszani?

(A legújabb QuickTime-om van...)

JNC model LC B300 ATX .Na most beraktam neki egy képernyökimélöt probábol és megint megadta magát ujraindulással.
Kriszt020
Sziasztok!
Van egy kis gondom, új a hálókártyám és mindig kb.20 percenként megszakad a net automatikusan bontja a kapcsolatot! az internet kiszolgáltatóval nincs gond mert a rendszerükben nem jelez hibát!
Általában akkor szakad meg amikor valamit letöltök,v. msn-ezek!
Már mminden kikapcsolhatót kikapcsoltam,amit lehetett bekapcsoltam, a gépet is újra raktam!
Most már nem tom,mit csináljak vele!
Ha valaki tud kérem segítsen! elõre is köszönöm

mrzed001
Csak egy tipp: Codegen vagy valami noname?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

300 Watt max. ezt irja rajta. Eddig jó volt ezek szerint megadja magát.
mrzed001
Lehet, hogy nagyon kicsi a tápod a gépben lévõ cumókhoz viszonyítva (vagy hibás), és akkor ha túl gyorsan gépelsz/mentesz is már újraindulhat (egyszóval totál instabil kisebb terhelésekre is)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

má még egy kérdés. És ha felmegyek a netre ahogy irtam és rámegyek egy szobára ahol vannak a játékosok,addig mind ok.ha má be akarom hozni az oldalt ott már ujraindul a gép.(ott nagyobb feszültséget akar fölvenni vagy mi?)
ok.köszönöm a segitséget,valahogy megprobálom megoldani.
mrzed001
Sajna a tápegység nem így reagál. Szépen megy a géped, van hogy még játszani is játszogatsz ... aztán random 30-60 perc múlva újraindul a géped ...
Nállad hogy a legkisebb extra terhelésre is újraindul elképzelhetõ, hogy vagy nagyon alulméretezett, vagy már nagyon készül kipurcanni.
Kérj kölcsön havertól egy erõsebb tápot, ha azzam megy a game megvan a hiba

Kössz a választ.
Ha tápegység lenne(mondjuk) akkor nem kellene vegyek észre rajta olyasmit hogy baszakodik a bekapcsolásnál vagy használat közben is? (tehát tudok vele netezni mint most is)végül megy csak ha egy nagyobb eröfeszitést kap akkor má gáz van. Az északa még probáltam ha megnyitom (megnyitnám 😊 )az Ulead-ot vagy Pinnacle-t akkor is ezt csinálja. A videó kártya is hütve van rendesen meg a Proci is. memoriát meg néztem volt még (tartalékban az nem . Na jó én ezeket csak mondom amit látok.Nem tom melyiket vegyem meg hogy biztos legyek benne.
mrzed001
Szokásos válasz:
1) TÁPEGYSÉG (legvalószínûbb)
2) Túlhúzás, nem megfelelõ hûtés: proci/mem/chipset túlmelegedés
3) memória hibás

Sziasztok.Egy kis segitség kellene.A gépem furcsaságot müvel.Elöször játéknál vettem észre,el akartam inditani aztán fogta magát és ujraindult.Ujratelepitettem a játékot mert gondoltam valami ki lett törölve belöle de ugyan az a mese.Most probáltam egy filmet beraktam a DVD-iroba le akartam játszani a power dvd-vel és fogta magát és ujraindult.Felmentem a netre (jojáték-ra bilcsizni egyet,és amikor jönne be a szoba hogy kik vannak bent akkor ujraindult megint) ugy vettem észre hogy akkor csinálja amikor egy picitt nagyobb többet kellene dolgoznia 😊 nem tom. Ha valaki tudna erre tippet megköszönném.

UI:a Ram-ot már néztem meg a video kártyát is.
Balumann
ja de nem, mert most visszaraktam az ace codec packot, és most sincs ugyan úgy hang, és ahogy látom, ezek bennevannak abba 😞
Asszem rámférne egy win reinstall már

Balumann
hangok és beállítások -on belül nem állítottam semmit, hangok is bevannak állítva rendesen. Viszont az a változás van ott, hogy a "hang" fülben a hanglejátszás eszköz-nél nincs kijelölve semmi. Ha lenyitom, akkor ott van a hangkártyám, elmentem, és utána visszamegyek és megint nincs bejelölve, már soksor próbáltam visszarakni. :S
Ezeket a kodekeket meg mind egyenként kell felrakni ezzel az it leírt módszerrel? 😄 Akkor ezek közül valamelyik hiánya okozhatja, hogy eltûntek a windows klikk meg hiba meg ilyesmi hangok, illetve egyes alkalmazásokba is (például msn-en sincs semmi hang hangküldésnél, meg böngészõbe sincs a google meg youtube videoknál, stb.)

Dj Faustus
GSM kódek (és pár egyéb kódek) alapvetõen jár a Windows XP-hez:
DSP Group
- TrueSpeech Software Audio Codec
Intel
- Indeo R3.1 Video Codec
- Indeo R3.2 Video Codec
Microsoft Audio codecs
- ADPCM Audio Codec
- CCITT G.711 A-Law and u-Law Audio Codec
- GSM 6.10 Audio Codec
- IMA ADPCM Audio Codec
Microsoft Video codecs
- RLE Video Codec
- Video 1 Video Codec
SuperMatch
- Cinepak Video Codec

Újratelepítésérõl itt olvashatsz.

ja vezerlopulton , hangok nal kapcsold be oket. (windows alapertek )

Balumann
olvastam hogy nem jó kodek packot felrakni, ezért letöröltem az ace codec pack-ot, és felraktam a szükséges kodekeket. Azóta 2 programám is volt, az egyik ventrilo -nál kiírta, hogy nincs megg a megfelelõ kodek, valami gsm akármi. A másik, hogy nincsenek ilyen windows hangok, illetve a böngészõbe is elmentek a hangok, meg ilyen programok se adnak hangot 😞 . Játékokba, meg zene lejátszókba jó, illetve a java alkalmazások is adnak hangok. Visszaraktam az Ace-t, a ventrilo az megjavult, mert abba bennevan a gsm, de ezek a hangok nem jöttek vissza még :S
Nem tud valaki erre megoldást? :-(

*megy
igazad volt tényleg jmûködik. de az a vicces hogy eddig nekem ezzel az ACE mega codecsel mindig ment csak 3 napja megfagyott és összeomlott arendszer valahogy összeraktam és azután a filmek szaggatni kezdtek. ÉS akármilyen codecet szedtem le nem mûködött. És most ezzel. Ez a vicces😊 köszi
rendben megpróbálom
"Pedig van fent a gépen mindenféle codec..."

Ne legyen fent mindenféle codec, csak amire szükség van. Szedj le mindent és csak ezt rakd fel:
ffdshow

http://www.winportal.net

Sziasztok.

Az a problémám hogy a bármilyen filmet a BSplayer is meg a Windows Media Player is szaggatva játszik le. Pedig van fent a gépen mindenféle codec...
köszi, már találtam olyan progit, ami a hangot menti le. Windows-ban mûködik, játékban is kell elvileg. ott még kipróbálom, aztán leirom, hogy mûködik-e.

technodome
hali. Olyan programot keresnék ami avi-ból mpg4-et tud készíteni. Aki tud ilyen az jelezzen már lécci. Köszi

fraps nevu programmal lehet kepet es hangot is felvenni. hogy kulon hangot lehet e azt nem tudom.
de a kesz hangos videobol , videoszerkesztovel szerintem ki lehet szedni a hangsavot.

norbre
pontosabban a kódolással foglalkozó tudomány

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
1. Egy kódolt üzenet.

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

szijjasztok, kéne segítség :S
Mi a kriptográfia?
1. Egy kódolt üzenet.
2. Olyan gép, ami megfejti a kódolt üzenetet.
3. Képes titkos üzenet.
Innen melyik? Nemtudom megkeresni egyszerûen. 😞
norbre
tud valaki olyan ingyenes progit amivel egy mov file-nak a végét le lehet vágni?

Hello!
Lenne egy kérdésem: olyan programot keresek, ami rögzíti azt, ami éppen hallható a Windowsban.
Arra kéne, hogy egy játékot elinditok, és a zenéjét felveszem.
Aki tud ilyet, irja le a progi nevét!
Elõre is köszi!

PLackó
üdv!
A segítségeteket kérném.
A napokban volt áramszünet,ami levágta a gépet.
Azóta minden indításnál ellenõrzi az egyik vinyómat az xp 3 lépésben, viszont hiába engedem hogy lemenjen,nincs is semmi probléma,viszont következõ indításnál újra ellenõrzni.
Bizonyos F meghajtóról van szó, 160Gb-os vinyó,viszont nem ezen van a windows.
Egyébként semmi probléma a winchesterrel.
Hogy lehetne végre leállítani ezt a chkdsk-t?mert elég idõigényes ha végigmegy.

tobias88
Ja, a mester Norton mindeggyikre 1 ablakot ad be, azt: hogy kell felinstallálni a liveupdatot!
tobias88
Hell, a Norton antivírusom Liveupdatekor néhány menüpontot nem tud frissíteni, miután letöltötte a megfelelõ cuccost hozzá!
LU1812:A program that was part of this update failed when it ran. This update was not applied
LU1848: Couldn't create callback object.
Mi lehet a gond?
Ha csinálok egy gombot és arra teszek valami feliratot és ha arra rákattintok (gombra)akkor nyílna meg a menü olyat lehet csinálni és ha lehet hogy???

sziasztok, a problémám a következõ:
videóból kiszedtem egy dalt, ami szólt benne, de van az elején meg közben néha olyan rész ahol nem csak a zene szól,hanem a filmben lévõ egyéb hangok, ezeket a részeket nem tudom valahogy eltüntetni?
(gondolom nem ilyen egyszerû a helyzet, de azért gondoltam megkérdem)

Dj Faustus
Az Asus terméktámogatási weboldalán elérhetõ az alaplap kézikönyve. Töltsd le, olvasd el.

3x184-pin DDR DIMM Sockets
Max 3 GB unbuffered PC3200/2700/2100/1600 non-ECC
DDR RAM memory. Dual-Channel DDR400 support.

(Visit ASUS website for latest qualified DDR400 module list)

9. oldal

Egy kis Google-használattal megtalálható egy kis lista (lásd az oldal alján).

hello

Nem tudja vki hogy hol lehet azt beállítani hogy amikor az intézõben jobbegérgombbal rákattintok egy avira akkor a legördülõ menü legajján az legyen hogy lejátszás tvn, mert eddig jó volt de most már nem írja ki pedig be van dugva a kábel a tvbe meg a medi player van hozzárendelve, habár a bsplayer ikonja is ott van????
hi

van egy ASUS a7n8x lap és milyen memóriák mennek bele???
seholse találtam a memo listát.

elöre is thx

\\__/) (O.o) ( } { )

Sziasztok.

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném: Annyi történt hogy ma megfagytam, és amikor újraindítotttam, az üdvözöljük kékség mellé kaptam egy Ilyen ablakot hogy: "A helyi profilt ne tudja betölteni mert valami biztonsági elérhetõségek nem megfelelõek vagy pedig megsérült. Majd lejjebb görgetve: Egy I/0-ás mûvelet végleg meghiúsult."
Következõ ablak: "A helyi profilt nem tudja behozni ezért ideiglenes profilt kapok mely kijelentkezés után módosításai törlõdnek"
Harmadik ablak: " Frissítés NT-t létezõ Windows 3.x könyvtárra telepítette. Lehetõsége van arra hogy egyes Win. 3.x részeket Win. NT környezetbe frissítsen. Válasszon (rublikák)
1. Windows 3.x WIN.INI és CONTROL.INI
2. Windwos 3.x program kezelõ csoportfájlok

durván ennyi... és az ideglenes profilban, megvan az összes olyan fájl ami eddig megvolt de mintha új felhasználóként kezelne (és ugye a módosítások elvesznek)
bauer15
ezt ?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Köszönöm Faustus, Rád mindig lehet számítani!!! <#eljen>
Dj Faustus
"> A másik gondom, hogy Xara3D6-ban nem tudom gifben menteni a munkát, mit kell csinálnom, hogy gif-be mentse ? Köszönöm annak, aki segít."
Tessék megnézni a Súgóban/Kézikönyvben/Manualban

Keresd meg az File/Export Animation menüpontot, és a Fájltípus résznél állítsd be az Animated GIF formátumot. Bõvebben errõl: http://www.xara.com/support/xara3d/helpv4/saving.html

"> Hol találok a PhotoSphop 7.0-hoz magyar leírást? Valaki azt üzente egy másik topikban, hogy a dobozában. Nagy ész volt!!!!!!!"
Egyszer nézz szét a könyvesboltokban. Például itt.
Másrészt ajánlom figyelmedbe a http://tutorial.hu/, és a http://digiretus.hu/ oldalakat. Ott is találhatsz magyar leírásokat (bár a Photoshop nyelve eredetiléeg angol, és a jó leírások többsége angolul van...).

Segítsetek légyszi!

> Hol találok a PhotoSphop 7.0-hoz magyar leírást? Valaki azt üzente egy másik topikban, hogy a dobozában. Nagy ész volt!!!!!!!

> A másik gondom, hogy Xara3D6-ban nem tudom gifben menteni a munkát, mit kell csinálnom, hogy gif-be mentse ? Köszönöm annak, aki segít.
-kiterjesztése nem megfelelõ
-Nandubbal szedd ki a hangot

Dying Soul
Van egy koncertem, .avi-ban. Van egy programom, amivel letudom szedni a hangsávot róla. De mikor megnyitnám vele, nem engedi megnyitni, olyan hibaüzenetet ír ki, hogy nemtámogatott formátum. Minden más .avival mûködik..
Ötletek? Köszi.

bauer15
ezt használjam?: cinema craft encodered

az avidvd ezt írja mikor átkarok konvertálni: All jobs done

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Milyen progit használsz a avi2dvd progin belül videókódolásra?
mert ha van cinema craft encodered, akkor használd azt.