Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(O_o)
A következõ kérdésem/kérésem lenne. Szeretnék egy olyan DVD-t készíteni, ami képeket és (késõbb) filmet is tartalmazna, de nem a szokásos sablonos kivitelben, hanem zenei aláfestéssel, egyedi menüvel stb... Az ehez való progikra lenne szükségem, illetve külön hálás lennék, ha a link mellé mellékelnétek egy "rövid" leírást is, mivel ebben még kezdõ vagyok. Elõre is köszönöm!
Ez mitõl van, amikor egy pl. egy filmelõzetest akarok lejátszani?
(A legújabb QuickTime-om van...)
Van egy kis gondom, új a hálókártyám és mindig kb.20 percenként megszakad a net automatikusan bontja a kapcsolatot! az internet kiszolgáltatóval nincs gond mert a rendszerükben nem jelez hibát!
Általában akkor szakad meg amikor valamit letöltök,v. msn-ezek!
Már mminden kikapcsolhatót kikapcsoltam,amit lehetett bekapcsoltam, a gépet is újra raktam!
Most már nem tom,mit csináljak vele!
Ha valaki tud kérem segítsen! elõre is köszönöm
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nállad hogy a legkisebb extra terhelésre is újraindul elképzelhetõ, hogy vagy nagyon alulméretezett, vagy már nagyon készül kipurcanni.
Kérj kölcsön havertól egy erõsebb tápot, ha azzam megy a game megvan a hiba
Ha tápegység lenne(mondjuk) akkor nem kellene vegyek észre rajta olyasmit hogy baszakodik a bekapcsolásnál vagy használat közben is? (tehát tudok vele netezni mint most is)végül megy csak ha egy nagyobb eröfeszitést kap akkor má gáz van. Az északa még probáltam ha megnyitom (megnyitnám 😊 )az Ulead-ot vagy Pinnacle-t akkor is ezt csinálja. A videó kártya is hütve van rendesen meg a Proci is. memoriát meg néztem volt még (tartalékban az nem . Na jó én ezeket csak mondom amit látok.Nem tom melyiket vegyem meg hogy biztos legyek benne.
1) TÁPEGYSÉG (legvalószínûbb)
2) Túlhúzás, nem megfelelõ hûtés: proci/mem/chipset túlmelegedés
3) memória hibás
UI:a Ram-ot már néztem meg a video kártyát is.
Asszem rámférne egy win reinstall már
Ezeket a kodekeket meg mind egyenként kell felrakni ezzel az it leírt módszerrel? 😄 Akkor ezek közül valamelyik hiánya okozhatja, hogy eltûntek a windows klikk meg hiba meg ilyesmi hangok, illetve egyes alkalmazásokba is (például msn-en sincs semmi hang hangküldésnél, meg böngészõbe sincs a google meg youtube videoknál, stb.)
DSP Group
- TrueSpeech Software Audio Codec
Intel
- Indeo R3.1 Video Codec
- Indeo R3.2 Video Codec
Microsoft Audio codecs
- ADPCM Audio Codec
- CCITT G.711 A-Law and u-Law Audio Codec
- GSM 6.10 Audio Codec
- IMA ADPCM Audio Codec
Microsoft Video codecs
- RLE Video Codec
- Video 1 Video Codec
SuperMatch
- Cinepak Video Codec
Újratelepítésérõl itt olvashatsz.
Nem tud valaki erre megoldást? :-(
Ne legyen fent mindenféle codec, csak amire szükség van. Szedj le mindent és csak ezt rakd fel:
ffdshow
http://www.winportal.net
Az a problémám hogy a bármilyen filmet a BSplayer is meg a Windows Media Player is szaggatva játszik le. Pedig van fent a gépen mindenféle codec...
de a kesz hangos videobol , videoszerkesztovel szerintem ki lehet szedni a hangsavot.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mi a kriptográfia?
1. Egy kódolt üzenet.
2. Olyan gép, ami megfejti a kódolt üzenetet.
3. Képes titkos üzenet.
Innen melyik? Nemtudom megkeresni egyszerûen. 😞
Lenne egy kérdésem: olyan programot keresek, ami rögzíti azt, ami éppen hallható a Windowsban.
Arra kéne, hogy egy játékot elinditok, és a zenéjét felveszem.
Aki tud ilyet, irja le a progi nevét!
Elõre is köszi!
A segítségeteket kérném.
A napokban volt áramszünet,ami levágta a gépet.
Azóta minden indításnál ellenõrzi az egyik vinyómat az xp 3 lépésben, viszont hiába engedem hogy lemenjen,nincs is semmi probléma,viszont következõ indításnál újra ellenõrzni.
Bizonyos F meghajtóról van szó, 160Gb-os vinyó,viszont nem ezen van a windows.
Egyébként semmi probléma a winchesterrel.
Hogy lehetne végre leállítani ezt a chkdsk-t?mert elég idõigényes ha végigmegy.
LU1812:A program that was part of this update failed when it ran. This update was not applied
LU1848: Couldn't create callback object.
Mi lehet a gond?
Egyrészt vannak ennek a kérdésnek megfelelõ topikok, másrészt nézz szét az alábbi oldalakon:
http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/dropdowns/ http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/index.html http://css.maxdesign.com.au/listamatic/
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=javascript+OR+css+dropdown&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
videóból kiszedtem egy dalt, ami szólt benne, de van az elején meg közben néha olyan rész ahol nem csak a zene szól,hanem a filmben lévõ egyéb hangok, ezeket a részeket nem tudom valahogy eltüntetni?
(gondolom nem ilyen egyszerû a helyzet, de azért gondoltam megkérdem)
3x184-pin DDR DIMM Sockets
Max 3 GB unbuffered PC3200/2700/2100/1600 non-ECC
DDR RAM memory. Dual-Channel DDR400 support.
(Visit ASUS website for latest qualified DDR400 module list)
9. oldal
Egy kis Google-használattal megtalálható egy kis lista (lásd az oldal alján).
Nem tudja vki hogy hol lehet azt beállítani hogy amikor az intézõben jobbegérgombbal rákattintok egy avira akkor a legördülõ menü legajján az legyen hogy lejátszás tvn, mert eddig jó volt de most már nem írja ki pedig be van dugva a kábel a tvbe meg a medi player van hozzárendelve, habár a bsplayer ikonja is ott van????
van egy ASUS a7n8x lap és milyen memóriák mennek bele???
seholse találtam a memo listát.
elöre is thx
\\__/) (O.o) ( } { )
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném: Annyi történt hogy ma megfagytam, és amikor újraindítotttam, az üdvözöljük kékség mellé kaptam egy Ilyen ablakot hogy: "A helyi profilt ne tudja betölteni mert valami biztonsági elérhetõségek nem megfelelõek vagy pedig megsérült. Majd lejjebb görgetve: Egy I/0-ás mûvelet végleg meghiúsult."
Következõ ablak: "A helyi profilt nem tudja behozni ezért ideiglenes profilt kapok mely kijelentkezés után módosításai törlõdnek"
Harmadik ablak: " Frissítés NT-t létezõ Windows 3.x könyvtárra telepítette. Lehetõsége van arra hogy egyes Win. 3.x részeket Win. NT környezetbe frissítsen. Válasszon (rublikák)
1. Windows 3.x WIN.INI és CONTROL.INI
2. Windwos 3.x program kezelõ csoportfájlok
durván ennyi... és az ideglenes profilban, megvan az összes olyan fájl ami eddig megvolt de mintha új felhasználóként kezelne (és ugye a módosítások elvesznek)
Tessék megnézni a Súgóban/Kézikönyvben/Manualban
Keresd meg az File/Export Animation menüpontot, és a Fájltípus résznél állítsd be az Animated GIF formátumot. Bõvebben errõl: http://www.xara.com/support/xara3d/helpv4/saving.html
"> Hol találok a PhotoSphop 7.0-hoz magyar leírást? Valaki azt üzente egy másik topikban, hogy a dobozában. Nagy ész volt!!!!!!!"
Egyszer nézz szét a könyvesboltokban. Például itt.
Másrészt ajánlom figyelmedbe a http://tutorial.hu/, és a http://digiretus.hu/ oldalakat. Ott is találhatsz magyar leírásokat (bár a Photoshop nyelve eredetiléeg angol, és a jó leírások többsége angolul van...).
> Hol találok a PhotoSphop 7.0-hoz magyar leírást? Valaki azt üzente egy másik topikban, hogy a dobozában. Nagy ész volt!!!!!!!
> A másik gondom, hogy Xara3D6-ban nem tudom gifben menteni a munkát, mit kell csinálnom, hogy gif-be mentse ? Köszönöm annak, aki segít.
-Nandubbal szedd ki a hangot
Ötletek? Köszi.
az avidvd ezt írja mikor átkarok konvertálni: All jobs done
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
mert ha van cinema craft encodered, akkor használd azt.