Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A WinRAR fórumban ahogy néztem már egy ideje nem írnak, ugyhogy ha nembaj itt kérdezném meg, lehet h hülye kérdés, csak annyira nem ismerem a WinRAR-t: Lehetõség van arra hogy egy 6,75 GB-os mappát betömörítsek 4,6 GB -ra hogy ki tudjam írni 1 DVD-re? Tom h spórolósan hangzik de hátha.
Nyugodtan felmegy rá.
A .ppt szerkesztéshez rendelt kiterjesztés, míg a .pps a kész dia (vagy vetítés, ahogy tetszik).
Fujitsu-Siemens Lifebook E7110-es laptopom van, és akövetkezõ meghajtó van benne:
TOSHIBA DVD-ROM SD-R2412. Operációs rendszer Windows XP Professional SP2.
Eddig a Nero 5-ös verzióját használtam (eredeti), most viszont áttértem a 6.6.0.13-as verzióra, mert olyan problémám adódott,hogy ha cd-t írok, végimegy az írási folyamat, feldobja az üzenetet a Nero,hogy cdírás kész, viszont a gép üresnek látja tovább is a cd-t. Kiveszem, újra beteszem a cd-t, és újra megírhatom, mert teljesen üres, íratlan lemeznek látja a gép. És eddig feltett két Nero ezt csinálja.
Valakinek van ötlete,hogy miért csinálhatja ezt, ileltve hogyan lehet orvosolni a problémát?
Elég idegesítõ,hogy nem tudom használni a cdírót... :S
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.: lowskill
egy lama kerdes: Fel lehet e rakni win98 -at egy 500MHz, 64Mb -s gépre??
\\__/) (O.o) ( } { )
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
jobb egérgomb a start mellé \tulajdonságok\start menü\testreszabás\vezérlõpult kibontása, hátha megjelenik
Más probléma: A vezérlõpultot h lehet elõcsalni? Mert nekem eltûnt a sajátgépbõl. És nagyon kellene a Programok telepítése/törlése opció!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Olyan videó vágó programot keresek, amivel nagyon egyszerûen ki tudom vágni a kiválasztott, pl 20 percet a filmbõl, és azt jó minõségben el tudom menteni avi formájában.
Olyat keersek, ami nem Virtual Dub, és jól mûködik.
Remélem tud valaki ilyen progit
üdv
Sland
Lenne egy olyan problémám h felkerült a gépemre az AVG Antivírus free változata, nah mondom felteszem a PRO-t, többet tud,,
Szóval uninstall free, install PRO, de miután elõkészíti a telepítést, kiírja h van 1 másik verzió is telepítve, elõszõr szedjem le azt.
Nos, nincs másik verzió, és a registry-t is töröltem, mégis ezt írja ki.
Valakinek van ötlete?
Nade nekem is kellene egy kis segítség:
Hi all !
Egy röpke kérdés, ha hibernálva van a rendszer (XP) minden program fut rajta ami hibernálás elõtt is futott ? pl: megy a letöltésem, a gépet közben hibernálom, a letöltés megy folyamatosan vagy megáll és mikor újra bekacspolom a gépet onnan fog futni ahonnét megálította a hibernate ?
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
volna egy problémám,operat hasznalok és egy oldal kéri a cookik engedélyeyését,pedig már kipipáltam a beállitásoknál,ilzenkor mivan,
elöre is köszönöm
üdv
Egyébként azt a 300-as tápot is lecserélném helyedbe, mert gyengusz.
Ja, és min. ChiefTec táp.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ftp://202.65.194.18/pc/ac97/alc650/WDM_A390.exe
ftp://152.104.238.194/pc/ac97/alc650/WDM_A390.exe
ftp://61.56.86.122/pc/ac97/alc650/WDM_A390.exe
Javaslom inkább vízhûtést
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(O_o)