Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HellÓ
Olyan kérdésem volna MozillaFirefox-al kapcsolatba, QuickTime plugin van felrakva és lejátszok 1 vidót netrõl az a Windos ideiglesen letölti hogy meg tuggyam nézni. Az volna a kérdésem hogy ezeket hova tölti le mert le akarnám menteni, én nem találtam sehól a rejtett fájlok között. Valaki meg tudná ezt nekem mondani hogy hól találom.???
Ha tudnátok segíteni az jó lenne.
Elõre is kösz.
Olyan kérdésem volna MozillaFirefox-al kapcsolatba, QuickTime plugin van felrakva és lejátszok 1 vidót netrõl az a Windos ideiglesen letölti hogy meg tuggyam nézni. Az volna a kérdésem hogy ezeket hova tölti le mert le akarnám menteni, én nem találtam sehól a rejtett fájlok között. Valaki meg tudná ezt nekem mondani hogy hól találom.???
Ha tudnátok segíteni az jó lenne.
Elõre is kösz.
Sziasztok.Én olyasmit szeretnék csinálni,hogy(ez egy reklám lenne)tv képernyöén a háromnegyedében menjen a reklám,és ami a többi rész szabadon marad,mondjuk alol egy 20cm-es csik,meg jobboldalt is egy 20cm csik annak legyen valami alapszine és abba jöjjenek be majd képek.A másik rész az video lenne.Szerintetek mivel fogjak neki,?Pinnacle,Ulead,vagy Vegas.?Pinnacle-vel meg Ulead-dal dolgoztam már csak nem tom hol tehetném meg azt hogy csak háromnegyed részén menjen majd a reklám,és ami megmarad annak valami alapszint adni,oda meg beszurni a képeket ugy hogy majd egyessével jönnek befele.Ha valaki csinált már hasonlót akkor szoljon.Elöre is kössz.
"szal a karaktereket felismerje..."
Neked optikai karakterfelismerõ (OCR=Optical character recognition) szoftverre lesz szükséged.
Ilyesmiket itt találhatsz:
Wikipedia - Optical character recognition - external links
betu.lap.hu - itt nézd az OCR részt.
dokumentumkezeles.lap.hu - itt nézd a Karakterfelismerés, OCR/ICR, aláírásfelismerés, ûrlapfeldolgozás részt.
Vagy Google... 😉
Neked optikai karakterfelismerõ (OCR=Optical character recognition) szoftverre lesz szükséged.
Ilyesmiket itt találhatsz:
Wikipedia - Optical character recognition - external links
betu.lap.hu - itt nézd az OCR részt.
dokumentumkezeles.lap.hu - itt nézd a Karakterfelismerés, OCR/ICR, aláírásfelismerés, ûrlapfeldolgozás részt.
Vagy Google... 😉
szevasztok! nem tom, lehet hülye kérdés deee, .jpg formátumot lehet dekódolni .pdf-re h megkapjam u.a. a minõséget? szal a karaktereket felismerje...
elõre is köszi!
elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A xammp-ot én is javaslom, jól használható.
"Ki tud nekem ajánlani egy fasza monitorozo progit?"
Mit akarsz monitorozni? Hálózatot? Hardvert? Rendszerállományokat?
"Ki tud nekem ajánlani egy fasza monitorozo progit?"
Mit akarsz monitorozni? Hálózatot? Hardvert? Rendszerállományokat?
hat bar nem tudom pontosan mire lenne szukseged
de letezik egy xammp nevu csoda dolog egy apache webszerver php5 es mysql tamogatassal egybeepitve. azonnal mukodokepes kozos konfig felulettel , egy kattintasos installalassal.
http://www.apachefriends.org/en/xampp.html
de letezik egy xammp nevu csoda dolog egy apache webszerver php5 es mysql tamogatassal egybeepitve. azonnal mukodokepes kozos konfig felulettel , egy kattintasos installalassal.
http://www.apachefriends.org/en/xampp.html
Sziasztok.
Ki tud nekem ajánlani egy fasza monitorozo progit?
Elõre is köszi
Ki tud nekem ajánlani egy fasza monitorozo progit?
Elõre is köszi
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Nemtudtok olyan PHPszerver programot WinXP alá, mely PHP lapokat tud futtatni? EasyPHP-vel haggyatok...nembírom beállítani.
(O_o)
üdv! körbenéztem neten de nem találtam megoldást a köv. problémára - igaz nem is nagyon tudtam rájönni milyen kulcsszavakkal keressek:
adsl-em van, és utóbbi idõben van egy olyan játéka h elszáll a net, majd amikor megpróbálom megnyitni a kapcsolatra vonatkozó ablakot (tehát a tálcán, az óra mellett ráklikkelek az ikonjára duplán) az ablak felugrik egy tizedmásodpercre majd eltünik. nem tudok újracsatlakozni, nem tudom megszakítani a kapcsolatot, semmi, újra kell indítanom h müködjön. mi okozhatja ezt?
adsl-em van, és utóbbi idõben van egy olyan játéka h elszáll a net, majd amikor megpróbálom megnyitni a kapcsolatra vonatkozó ablakot (tehát a tálcán, az óra mellett ráklikkelek az ikonjára duplán) az ablak felugrik egy tizedmásodpercre majd eltünik. nem tudok újracsatlakozni, nem tudom megszakítani a kapcsolatot, semmi, újra kell indítanom h müködjön. mi okozhatja ezt?
"The trees move. Do you not see it?"
hello bocs ha nem ide tartozik de hátha valaki tud segíteni
MYSPACE-re
be lehet regisztrálni ?
mert reg.-nél kér
Post Code:
ide mit kell?
kössz
MYSPACE-re
be lehet regisztrálni ?
mert reg.-nél kér
Post Code:
ide mit kell?
kössz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
tud valaki olyan progit,amivel audio CD számok címeit kiírja a lejátszó?
Köszi elõre is!
Köszi elõre is!
Ebbe az alaplapba normál PATA-s eszközbõl csak 2 fér bele.
SATA-s eszközbõl 6+2.
Meg is említi a leírás, csak el kell olvasni:
1 x IDE connector for two devices
6 x SATA connectors
2 x External SATA
SATA-s eszközbõl 6+2.
Meg is említi a leírás, csak el kell olvasni:
1 x IDE connector for two devices
6 x SATA connectors
2 x External SATA
Hi!
lenne egy kérdésem vettem egy lapot: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1283&l1=3&l2=101&l3=0
és ebbe belelehet-e tenni 2db ata vinyot és 1 dvd-irot és egy dvd-romot??
lenne egy kérdésem vettem egy lapot: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1283&l1=3&l2=101&l3=0
és ebbe belelehet-e tenni 2db ata vinyot és 1 dvd-irot és egy dvd-romot??
\\__/) (O.o) ( } { )
HÁnyas Ghost a legújabb és ghost-nál jobb van-e? Én csak annyit tufdok róla hogy gyorssan megy tõle az XY install.
Fákjúal!
hello!
lenne egy kérdésem:
van egy Creative Audigy 4-es hangkarim, és egy Genius SW 5.1 HomeTheater hangrendszerem. pár nappal ezelõtt tök jól szólt minden, a hangkari szoftverében, az EAX Consoleban ha más CMSS beállitást állitottam, jól szólt, például a CMSS 2-n! Azóta feltettem 1 vagy 2 játékot, és ha a CMSS 2-t állitom be pl. zenénél, máshogy szól, mint régebben, a Center is sokkal hangosabb! A szoftverben mindent visszaraktam Default-ra, de nem lett jó. A G-Spot is most több audio-kodeket ir, mint pár napja!
nem lehet valahogy megnézni, hogy mik kerültek fel, vagy nincs valami ötletetek, hogy hogy hozhatnám vissza a régi kodekeket?? /rendszer-visszaállitás nem jöhet szóba/
elõre is köszi a segitséget!
lenne egy kérdésem:
van egy Creative Audigy 4-es hangkarim, és egy Genius SW 5.1 HomeTheater hangrendszerem. pár nappal ezelõtt tök jól szólt minden, a hangkari szoftverében, az EAX Consoleban ha más CMSS beállitást állitottam, jól szólt, például a CMSS 2-n! Azóta feltettem 1 vagy 2 játékot, és ha a CMSS 2-t állitom be pl. zenénél, máshogy szól, mint régebben, a Center is sokkal hangosabb! A szoftverben mindent visszaraktam Default-ra, de nem lett jó. A G-Spot is most több audio-kodeket ir, mint pár napja!
nem lehet valahogy megnézni, hogy mik kerültek fel, vagy nincs valami ötletetek, hogy hogy hozhatnám vissza a régi kodekeket?? /rendszer-visszaállitás nem jöhet szóba/
elõre is köszi a segitséget!
ups beszurtam véletlen egy cs-s képet XD
nos van valakinek valami elképzelése, ahogy továbblépek a Telepítés megkezdése gombal, ezt írja ki: PHPBB critical error Colud not connect to the database
nos van valakinek valami elképzelése, ahogy továbblépek a Telepítés megkezdése gombal, ezt írja ki: PHPBB critical error Colud not connect to the database
(O_o)
szevasztok
EasyPHP vel szórakozáok
és a PHPBB2 (PHP-s Forum) ot akarom installálni (kép)
Nos kitöltöm, de továbblépésnél...PHPBB critical error Colud not connect to the database
EasyPHP vel szórakozáok
és a PHPBB2 (PHP-s Forum) ot akarom installálni (kép)
Nos kitöltöm, de továbblépésnél...PHPBB critical error Colud not connect to the database
(O_o)
Please HELP!!! valaki segítsen! valaki tudja mi van akkor ha az asztal nem akar betölteni windows xp-ben bejelentkezés után? én már kimerültem az ötletekbõl,hogy mi lehet a baja.
Köszönöm szépen. A ZyDas honlapjára is volt link, de valahogy az Athenos-tól nemtudtam eljutni a driver downloadig. Mégegyszer kösz.
ACER Aspire 5738ZG
köszi a segítséget😊
valószínû én is megkaptam volna a megoldást ha belenéztem volna a win 98-ba nála, de inkább a kérdezõsködést választottam, ja és a Google-el is ez a helyzet, fórumon valahogy érdekesebb információkat megkaparintani<#ravasz1>#ravasz1>
valószínû én is megkaptam volna a megoldást ha belenéztem volna a win 98-ba nála, de inkább a kérdezõsködést választottam, ja és a Google-el is ez a helyzet, fórumon valahogy érdekesebb információkat megkaparintani<#ravasz1>#ravasz1>
Qwerty4
Talán itt...
"azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?"
Vezérlõpult/Hálózat/TCP/IP
(Hasonlóképp a Windows XP-hez, csak ott nincsenek szeparálva a különbözõ hálózati csatolók)
Bõvebben errõl: itt illetve Súgó, illetve Google. 😊
"szerencsére mert a Millenium is egy rémálom"
A 98 nem volt annyira vészes - sokáig használtam megelégedéssel.
Vezérlõpult/Hálózat/TCP/IP
(Hasonlóképp a Windows XP-hez, csak ott nincsenek szeparálva a különbözõ hálózati csatolók)
Bõvebben errõl: itt illetve Súgó, illetve Google. 😊
"szerencsére mert a Millenium is egy rémálom"
A 98 nem volt annyira vészes - sokáig használtam megelégedéssel.
Hy
Windows 98-ról van szó:
azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?
Nem nekem van szükségem ezekre az infokra, hanem az egyik haveromnak, mert nem tudja az internetet mûködésbe hozni a gépén, ja meg én sem értek a 98-ashoz, mert soha nem is használtam(szerencsére mert a Millenium is egy rémálom)<#smile>#smile>
Windows 98-ról van szó:
azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?
Nem nekem van szükségem ezekre az infokra, hanem az egyik haveromnak, mert nem tudja az internetet mûködésbe hozni a gépén, ja meg én sem értek a 98-ashoz, mert soha nem is használtam(szerencsére mert a Millenium is egy rémálom)<#smile>#smile>
Qwerty4
Hi!
Van nekem egy ZD1211u chipes WLAN adapterem, és ehhez keresnék olyan drivert, ami menne x64-es Vistan.
Van nekem egy ZD1211u chipes WLAN adapterem, és ehhez keresnék olyan drivert, ami menne x64-es Vistan.
ACER Aspire 5738ZG
Nekem is ez volt az elsõ,de semmi.A boot lemezt is ennek a segítségével csináltam.Köszi,de már megoldottam.
Létezik olyan progi amivel egyszerûen ki tudom venni az ékezeteket egy szöveges dokumentumból? Konkrétan srt feliratból kellene,mivel a lejátszóm nem kezeli az ékezeteket.
cicamisa:
ezt nézd meg:
http://www.maxtor.com/en/products/
itt válaszd ki a te tipusodat a legördülõ menübõl, majd a megjelenõ oldalon a megintcsak legördülõ menük valamelyike biztosan fog neked segíteni. ezek a menük részletes infót adnak a meghajtóról és leírják hogy mit kell tenni baj esetén.
ezt nézd meg:
http://www.maxtor.com/en/products/
itt válaszd ki a te tipusodat a legördülõ menübõl, majd a megjelenõ oldalon a megintcsak legördülõ menük valamelyike biztosan fog neked segíteni. ezek a menük részletes infót adnak a meghajtóról és leírják hogy mit kell tenni baj esetén.
Hi!
Ha a partíciókon lekapcsolom az indexelést akkor az milyen következményekkel jár majd?
Ha a partíciókon lekapcsolom az indexelést akkor az milyen következményekkel jár majd?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Próbáltam floppyról bootolni és egy diagnosztizáló programot is futtatni,de meg sem nyikkan.A probléma,hogy nem tudom hpontosan,hogy van-e elektronikai hibája,mert valahol olvastam,hogy bontóból venni egy másik ilyet és kicserélni a panelt.Magyarul két sz_rból csinálni egy sz_rt.Nem látja semmi.
ja még annyit ehez a szériához, hogy öcsémnek volt ugyanilyen 40GB vinyója és simán eldurrant rajta a vezérlõ csip.
egyszerûen kinyilt mint egy popcorn...kampec volt utána...
álitólag széria hiba....
egyszerûen kinyilt mint egy popcorn...kampec volt utána...
álitólag széria hiba....
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,mert a vinyóm nem akar mûködni.Easy recovery teszjét futtattam eddig le és ezt írta ki:
Recommendations:
Short SMART Test for drive Maxtor 6E040L0 failed, physical drive problems have been found indicating your hard drive is physically unstable. If you ARE experiencing a data loss situation, contact Technical Support or Data Recovery Services at 1-800-872-2599. Continuing to operate your system may damage your hard drive beyond repair or cause irretrievable data loss. If you ARE NOT in a data loss situation, it is recommended you contact the drive manufacturer for a replacement drive.
Nagyjából tudom mit jelent.A kérdésem az lenne,hogy milyen programokat kellene még futtatnom ahhoz, hogy a rajta lévõ adatokat visszakapjam? A Total Commander-ben megjelenik ugyan,de mikor meg akarom nyitni azt írja,hogy nincs ilyen kötet. Másik gondom hogy a vinyót továbbra is szeretném még használni.Elõre is köszönöm.
Recommendations:
Short SMART Test for drive Maxtor 6E040L0 failed, physical drive problems have been found indicating your hard drive is physically unstable. If you ARE experiencing a data loss situation, contact Technical Support or Data Recovery Services at 1-800-872-2599. Continuing to operate your system may damage your hard drive beyond repair or cause irretrievable data loss. If you ARE NOT in a data loss situation, it is recommended you contact the drive manufacturer for a replacement drive.
Nagyjából tudom mit jelent.A kérdésem az lenne,hogy milyen programokat kellene még futtatnom ahhoz, hogy a rajta lévõ adatokat visszakapjam? A Total Commander-ben megjelenik ugyan,de mikor meg akarom nyitni azt írja,hogy nincs ilyen kötet. Másik gondom hogy a vinyót továbbra is szeretném még használni.Elõre is köszönöm.
Nem kell ahoz bejelentkezned.Meg jelenik az oldal,bal oldalt ott van hogy letöltések. klikk oda,megjelenik ABC,szerint ,és ott a H-ra klikk.Utána legördited egy kicsit és ott H.D.Deluxe.-és klikk oda is.Utána megjelenik a teljes magyaritása,leirás stb.és ott van lejjebb hogy Letöltés.
Valaki segítsen!!!!!!!!
Magyarítást keresek a Hidden and Dangerous Deluxe játékhoz.
A magyaritasok.hu -rol nem tudom letölteni mert nem tudok bejelentkezni. Nincs ismerõs ki meghína.
Magyarítást keresek a Hidden and Dangerous Deluxe játékhoz.
A magyaritasok.hu -rol nem tudom letölteni mert nem tudok bejelentkezni. Nincs ismerõs ki meghína.
Hali!
Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt írásvédetté tettem anno egy könyvtárat. Azóta volt egy reinstallom és az adott könyvtárban lévõ file-okat nemtom megnyitni,de az írásvédelmet se tudom leszedni róla.
Van ilyenkor még valami lehetõség hogy ujra tudjam használni õket?
Melóhoz kellene és kicsit nagy munka lenne ujra gépre tenni õket 😞
Próbáltam már a saját tulajdonba vételt de nem segített akkor is automatikusan visszarakja rá a védelmet,így max. törölni tudom õket.
Elõre is köszi
Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt írásvédetté tettem anno egy könyvtárat. Azóta volt egy reinstallom és az adott könyvtárban lévõ file-okat nemtom megnyitni,de az írásvédelmet se tudom leszedni róla.
Van ilyenkor még valami lehetõség hogy ujra tudjam használni õket?
Melóhoz kellene és kicsit nagy munka lenne ujra gépre tenni õket 😞
Próbáltam már a saját tulajdonba vételt de nem segített akkor is automatikusan visszarakja rá a védelmet,így max. törölni tudom õket.
Elõre is köszi
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Alaplap 36°C, CPU 39°C, vinyó1-2 38-36°C(most ventilátor nélkül) ez igy jó?
ja meg van. :az érzékelö. Az egyik az 38°C a másik az 29°C. Ez igy mennyire jó? ha levenném rola a hütöt..??Melyik az ami már rossz határ!
Hát ez mindent kiir róla ,gyártó,neve tömeg,puffer stb.de a hömérsékletét nem látom sehol. hol nézzem meg? 😊
A Macromedia Dreamweaver MX 2004-es ez mit takar? Ebben benne van a Macr.Flash is?
az everest kiírja 😊
Szerintetek melyik progival nézzem meg a vinyó hömérsékletét? Az everest kimutatja?(már csak azért kérdem mert,hogy kell e rá hütö,?most van de már tul zajos és lekapcsolnám) kössz.