Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Letöltöttem egy játékot, iso fájl-ban.Gondoltam be mountolom és telepítem.Se a DT,Power iso,Ultra iso nem ismeri fel.Azt írja hogy ismeretlen fájlformátum.Annyit sikerült kideríteni,hogy ez egy Power iso fájl.
Tudna valaki segíteni,hogy mit kell ezzel csinálni?
Elõre is köszönöm.
Olyan problémám lenne hogy pár napja egyszerûen ha lejátszok bármilyen videót bármilyen progival sokkal sötétebbek a videók. Fényerõn, kontraszton sem állítottam. Mi lehet a gond?
\\__/) (O.o) ( } { )
azért nem linkelem be mert nem tudom belinkelni sem. szerintem valamilyen böngészõ gondom van, mert firefoxpt használok most és nem tudom, biztos nincs jól beállítva. vagy mert nem vagyok vip fórumozó??<#idiota>#idiota>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ikszdé XD
Tudna vki segiteni abban h akarok irni eg olyan progit ami mutatja az internet sebességet a fel ill. le töltési sebességet VB-ben.
Hogy álljak neki? nem tud vki vmi segitséget adni?
Elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
mióta feltettem a legújabb ATI drivert, azóta nem tudok és jelet írni (alt gr + c), helyette behozza a control center-t! nem tudja valaki hol tudom ezt átállítani, hogy más bill. kombinációra hozza be? vagy be se hozza!
Az 503-as szám nagyon a az 503-as HTTP hibára asszociál...
503 Service Unavailable - a szerver túlterhelt, vagy karbantartás miatt nem elérhetõ
Az 503-as hibáról
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Én például nem - hanem külön partícióra. A rendszer megkergülése esetén nehezebben vesznek oda az adatok.
"a Program Files mappába pedig a programjait?"
A feltelepítetteket igen.
"az a bajom hogy tökre lassú a gépem minden játék akad"
Akkor eléggé összekuszálódhatott a rendszered.
Ha van haverod, vagy ismerõs szervizes ismerõsöd, akinek 100%-osan vírusmentes gépe van vidd el hozzá a rendszervinyót és nézesd át vele.
Vagy 100%-osan vírusmentes gépen készíts bootolható CD-t, amire felraksz egy DOS-os vírusírtót (Nod32, F-Prot), és azzal ellenõrizd le a gépet.
Esetleg szóba jöhet még a hijackthis - töltsd le, tömörítsd ki, futtasd, Do a system scan and save a logfile, majd a kapott hijackthis.log tartalmát másold be ide - amibõl megállapíthatjuk, hogy mit kell eltávolítanod.
mi oka lehet annak, hogy ha letöltök egy videoanyagot e-mule-lal, akkor azt utána nem tudom lejátszani? Avi a formátuma, de mégsem nyitja meg, és pl. miniatûr nézetnél sem jelenik meg a fekete kocka, csak a media player ikonja. Csak egy sorozat részeinél csinálja ezt. A 6 letöltöttbõl 1 mûködött gond nélkül....😞
mit csináljak?
köszi
az a bajom hogy tökre lassú a gépem minden játék akad és megnéztem a cpu használatot és majdnem 100%-os aztmondták hogy telepítsem ujra a windost.
az ujratelepítésen kivül máshogy meg lehet oldani?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Nem használok Flashgetet (anno a Chip magazin javaslatára ettem le róla, mert adware-t tartalmazott), ajánlom helyette a Free Download Manager-t.
Ingyenes, tud magyarul, és az alapfunkciókat tudja.
Melyik oldalra?
"akkor banner-ek nem villognak"
Két lehetõség: animált Gif vagy Flash hozza létre a bannereket.
Ez utóbbi esetben problémát okozhat a Flash aktivációja (ami már megoldható több módon is, Javascript segítségével) - de ez legfeljebb egy rákattintás után mûködnie kéne.
Másik lehetõség a hibásan feltelepített Flash plugin.
"Vírust nem találtam."
Csökkentett módban, frissített adatbázisú vírus-/spywareírtót használtál?
"a letöltési sebességem 24k és 200k között folyamatosan ingadozik"
Milyen Internet-elõfizetésed van (milyen sebességû)?
Egyébként a letöltési sebesség függ a szervertõl is, szóval nem csoda, hogy ingadozik.
0 kódszámú nem várt hiba történt a 1773.sorban a
d:\xpsprtm\base\boot\setup\arcdisp.c modulban
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Elõre is köszönöm a segítséget!
Lenne egy kérdésem: adott egy avi dualaudioval, gondoltam én irok belõle dvd-t nero 7-tel, igen ám csak a dvdre az angol hang került fel.
Na most mit tegyek, és mit rontottam el?
Elõre is köszi!
Üdv:
Csacsi
Nem tudnátok segíteni nekem:
Van nekem egy "élõhalott" WA-2204-es Wireless Routerem.
Feltõltöttem rá egy új Firmware-t. Feltõltés után kiírta, hogy OK minden, majd nyomjam meg az okot és újraindul. Nos azóta nemláttuk egymást...
Megpróbáltunk rákeresni portscanerrel jópár IP-tartományban, de eddig semmi.
Sajnos egyelõre csak Switchként mûködik. Semmi PING, se semmi.
Vissza lehet tõlteni egy új firmware-t TFTP-n keresztül, de nemnagyon vágom innentõl a dolgokat. Valaki nem fejtené ki bõvebben ezt az egészet?
(O_o)
HKEY_CLASSES_ROOT\ lnkfile
ágat, innen töröljük ki a IsShortcut bejegyzést, majd indítsuk újra a gépet."
@ Hellomarci
az ikonon a bal alsó sarokba- asszem az a hivatkozás vagymi.
de mindenképpen kössz, még küzdök vele kicsit..hátha..😊
igaz ezt már mondtam nekik na de ki tudja majd meglátjuk
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
jelszó : 1234
ikszdé XD
ikszdé XD
van egy olyan gondom, hogy a windows amit használok, kb egy hónap után szinte használhatatlanul lassú(lassan indul.leginkább ez a baj). és a régi gépemen még volt egy olyan régi norton ghost ami úgy mûködött, hogy beraktam egy cd-t arról tudott bootolni egy dos(vagy egy dos szerû valami 😊 ), elindítottam a ghostot és tudtam létrehozni a c:\ tartalmáról egy képfile-t, és szükség esetén ezzel pillanatok alatt újra lehetett "telepíteni" a gépet.. na most a bajom az hogy ez egy elég régi progi volt és az újs SATA HDDvel nem mûködött, és egy ehhez hasonló dolgot keresnék..
ha valaki tud valami ilyen jellegû dolgot, az legyen szíves írjon valami t ide, vagy írjon egy mailt..([email protected])
nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!
a következõben kérném a segitségeteket:
a hugomék vettek egy Kõnig routert és elkeverték a dokumentácioját
most nem tudnak belépni a konfigba mert nem tudják a jelszót
ha esetleg valakinek van ilyen routere és tudna segiteni abban hogy mi a gyári jelszó azt megköszönném neki
esetleg valami webcim is jol jönne ahol leirást lehetne találni hozzá
elõre is köszi mindenkinek
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Tudom, hogyha a "fõ" APhoz elheyleznénk egy kleins és énlennék a másod "fõ"AP, akkor úgy mûködne, te ez így megoldhatatlan, szóval ez így kilõve :S
(O_o)
Van egy Acces Point, arra csatlakozok én egy Edmimax EW-APval (nem is ez a lényeg) a lényeg, hogy egy szervert üzemeltetek és a kliensbe (az EW-APba) be kell írnom Gateway adresshez a szerverem IPcímét, hogy átjusson a "fõ"APhoz, amin még egy külön Wi-fi kliens van.
Az eddig OK, hogy ezt így megoldottam anno, nade két szerverem van és oda csak 1 gateway átjárot lehet írni :S
Nincs valami megoldás, hogy mind a két szervert ki tudjam juttatni a "fõ" AP-hoz?
(O_o)
Teljeskörûen sehogy, hisz a WAN-t igazgató rendszergazdák fel tudják deríteni a tevékenykedésed még az úgynevezett anonymous proxyk használata esetén is.
Ha csak a végfelhasználó számára akarsz "láthatatlan" maradni, akkor ott vannak az anonymous proxyk - ezeket használva valamelyest el lehet rejtõzni.
Valamilyen Proxy megoldásról halottam hírt, hogy evvel a megoldással nemlehet nyomot hagyni a neten.
Tudtok nekem valami ilyesmit javasólni?
(O_o)