Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár ez is lehet a baj.
Szedd le mindkettõt és rakd fel ezt:
Link (Cél mentése másként)
Tv2 és rtl klub videoit nem tudom teljes ablakba kirakni és alig tölti be a videokat, ha betölti. Mplayer 10-et írják, hogy rakjam fel, felraktam és ugyan az. Ace mega és klcodec is fennt van... mi lehet a baj ?
Telepíteném fel az egyik játékot(FM2007)és ezt a hibát írja
miért van ez?h küszöböljem ki?😞
vagy ajánlom az ingyenes xvid-et, ami ha jól tudom kezeli a divx-et is. www.free-codecs.com
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to
decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media
Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this
video.
ezt írja ki a virtual dub amikor be akarom olvastatni a filmet a második részét pedig el se fogadja
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A DHCP minden esetben dinamikusan változó IP címet fed?
Amúgy az miért van, hogy pl a www.utorrent.hu oldalon megnézve az IP címemet 1. nem az IP címem jön ki, hanem az egyik DNS kiszolgáló címéhez hasonlít, de eltér pár számban.
Ez mitõl lehet?
Amúgy rádiós netem van.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kellene egy kis segítség. XP-t akartam telepíteni egy Windows 2000 rendelkezõ gépre, de nem ajánlotta fel az egyetlen rajta lévõ partíció törlését. Beszéltem egy informatikus ismerõsömmel, azt mondta telepítsem az XP-t, majd utánna tegyem be újra a telepítõ lemezt és így az újabb telepítésnél már engedni fogja a partíció törlést.Nem így történt, az XP javítását vagy a frissítését engedi csak. Így most 2 db op rendszer van a winchesteren. Azért kellene az újratelepítés mert Windows 2000 teljesen vírusos. Megoldható valahogy?
Szerezd be a filmhez szükséges kódeket, és/vagy kódold át másik formátumba.
kösz elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ezt hogy értemlezzem? Hogy lehet átállítani azt az idõt ?
A levelezõklinsem ezt írja ki: ERR Cannot re-login so frequently,sorry 😞
A CitroMailen a POP3 kapcsolódások száma úgy van beállítva, hogy 15 perc alatt csak egyszer enged csatlakozni a szerverre, ezért ha ennél gyakrabbra lett állítva a csatlakozási intervallum, akkor ez az üzenet lesz látható.
Laci
Vinyo/particio hiba: ezt valahogy tudom-e csekkolni biosban, vagy valahogy?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Most hivott a felesegem, hogy otthon a gep egyszercsak csinalt egy restartot (teljesen onalloan, mindenfele gomb megnyomasa nelkul), es bootolna, de nem tud, mert dob helyette hibauzenetet, hogy "Lemezolvasasi hiba tortent". En melohelyen vagyok, innen tudok most kerdezni, de persze otthon mar persze nem igazan.
Van valakinek BARMINEMU tippje, mi tortenhetett?
Koszonom elore is!
1.) Ha nem lépsz be gyakran vagy mondjuk rögtön az msn-be, akkor a bejelentkezés után az eszközök/beállítások/általános fülön vedd ki a pipát az MSn automatikus indítása rendszerindításkor opcióról.
Így nem jön be az msn ablakja, mikor betölt a gép.
2.) A gépedtõl függ, hogy milyen írtót használj, már írtam errõl
itt.
3.) használj DMR-. Leírás itt
A nod 32 is jó vírusírtó, én is azt használom.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
De mindegy, este van már, mennyünk aludni! xDDD
Amúgy ezek futnak még: MSN, Nod32, démontúlsz, WMP, a folyamatok száma: 32 összesen
(Adaware helyett mit ajánlasz?)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nézd meg az msconfigot.
686 Ram lefoglaltság elég sok, ha nem futtatsz csak az ff-et és pl alig esznek normális esetben rendszerindításkor betöltendõ progijaid. Bár, ha megnyitsz vagy 20 FF ablakot, akkor már közelít az érték 😄
Amúgy meg soknak ûtûnik ez alap memória lefoglaltságnal vagy tele van r-kor betöltendõ alkalmazásokkal.
Futtatás/msconfig/automatiksu indítás ful- Ezt megnézheted mely programok indúlnak el rendszerindításkor (van amit kihagy, de keveset).
A hitelességben nem tudom, szerintemez is és a ctrl+alt+del is hiteleset ad, bár nem teszteltem nagyon.
És ez kb mennyire ad hiteles képet? Mert miközben-e sorokat gépelem (firefox fut csak) 1% a CPU-kihasználtság, és 686MB ram szabad az 1 gigából.
Így garfikusan a képernyõn írja ki egy kép. Biztos van jobb csak erre a célra, de most nem tudok kapásból.
Mert nekem az lenne a lényeg, ha pl. 1 hónapban 1-2-szer 1 órára feloldom és rámásolom a szükséges adatokat, majd "lezárom", hogy a kártevõk ne tudjanak önkényesen odatelepülni.
de ki kell uriteni aparticiot elotte
Nem a merevlemez elhalálozásától, mert valószínûleg egy Western Digital RE /RAID Edition/ 250GB 7200rpm 16MB Cache (SATA-II)-t veszek.
Nem lehet írásvédetté tenni ezt a partíciót, hogy csak olvasni lehessen, mintha egy DVD-RW lenne, míg nem másolok rá újabb adatokat.
Az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet azt irja ki hogy hibás vagy nincs meg a hell.dll nevü file és telepítsem ujra.
Mit lehetne tenni ha nem akarom ujrarakni a windozt?
Kösz elõre is.
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
1 olyan gondom<#fejvakaras>#fejvakaras> van a Firefox 2.0 versiot feltelepitettem de az also keretem aljában következõ üzenet látható:
-----^<key id="key_openHelp
♠♦♣♥
De én nem particionálni nemtudok....7felé van osztva a 250GBos cucc és a C meghajto túl kevéskére sikeredett.
Azt kérdeztem, hogy létzik-e olyan partició program, ami a C meghajtó letörlése nélkül tudok hozzáadni még egy kis helyet mondjuk a D meghajtóból...
(O_o)