Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saitek: Köszi !

Hali. Nem tud valaki magyarosítást a Macromedia Flash MX 2004-hez. THX.

tobias88
hell, tudtok egy ingyenes win alatt futó partíció megváltoztató progit?
"Ace mega és klcodec is fennt van... mi lehet a baj ? "

Akár ez is lehet a baj.
Szedd le mindkettõt és rakd fel ezt:

Link (Cél mentése másként)
sziasztok !

Tv2 és rtl klub videoit nem tudom teljes ablakba kirakni és alig tölti be a videokat, ha betölti. Mplayer 10-et írják, hogy rakjam fel, felraktam és ugyan az. Ace mega és klcodec is fennt van... mi lehet a baj ?

jbal
Sziasztok!
Telepíteném fel az egyik játékot(FM2007)és ezt a hibát írja

miért van ez?h küszöböljem ki?😞

Evin
Mert nincs telepítve divx5. www.divx.com
vagy ajánlom az ingyenes xvid-et, ami ha jól tudom kezeli a divx-et is. www.free-codecs.com

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bauer15
Couldn't locate decompressor for format 'DX50' (unknown).
VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to
decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media
Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this
video.

ezt írja ki a virtual dub amikor be akarom olvastatni a filmet a második részét pedig el se fogadja

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Megnéztem a helyi kapcsolatokban, hogy a cím típusa. DHCP-vel kiosztott.
A DHCP minden esetben dinamikusan változó IP címet fed?
Amúgy az miért van, hogy pl a www.utorrent.hu oldalon megnézve az IP címemet 1. nem az IP címem jön ki, hanem az egyik DNS kiszolgáló címéhez hasonlít, de eltér pár számban.
Ez mitõl lehet?
Amúgy rádiós netem van.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ha nem sikerül ez amit az elõzõ hozzászóló mondott akkor szerezz be egy olyan boot lemezt amin rajta van a ParticionMagic leformázod a vinyót és mehet rá a friis XP!!!

Mayday
Hat, ha jol remlik, amikor telepitesnel, kek kepernyon valasztanod kell particiot, akkor ha rajta allsz a particion, lehet torolni (asszem L betuvel, de lehet, hogy massal), es utana letre engedi hozni az uj particiot a helyere, majd megformazhatod azt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. XP-t akartam telepíteni egy Windows 2000 rendelkezõ gépre, de nem ajánlotta fel az egyetlen rajta lévõ partíció törlését. Beszéltem egy informatikus ismerõsömmel, azt mondta telepítsem az XP-t, majd utánna tegyem be újra a telepítõ lemezt és így az újabb telepítésnél már engedni fogja a partíció törlést.Nem így történt, az XP javítását vagy a frissítését engedi csak. Így most 2 db op rendszer van a winchesteren. Azért kellene az újratelepítés mert Windows 2000 teljesen vírusos. Megoldható valahogy?
esetleg Dr DivX segíthet, megadsz több bemeneti fájlt és egy kimenetre dobja, változtathatod is kedvedre a paramétereket

Dj Faustus
Eszközök/Beállítások menüpont/Általános fül/Új üzenetek keresése - itt beállíthatod.

Dj Faustus
"mert valami codec-el szarakszik és nem fûzi össze"
Szerezd be a filmhez szükséges kódeket, és/vagy kódold át másik formátumba.

bauer15
hello mien prograal tudnék még filmet összefûzni a Virtual dub-on kívül mert valami codec-el szarakszik és nem fûzi össze
kösz elõre is

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Helló

Ezt hogy értemlezzem? Hogy lehet átállítani azt az idõt ?

A levelezõklinsem ezt írja ki: ERR Cannot re-login so frequently,sorry 😞
A CitroMailen a POP3 kapcsolódások száma úgy van beállítva, hogy 15 perc alatt csak egyszer enged csatlakozni a szerverre, ezért ha ennél gyakrabbra lett állítva a csatlakozási intervallum, akkor ez az üzenet lesz látható.

Laci

Mayday
Hat, a kabeleket becsekkolom majd elsonek, de elvileg zart hazban van az egesz, a gep is olyan helyen, ahol nem is tud mozogni az egesz.

Vinyo/particio hiba: ezt valahogy tudom-e csekkolni biosban, vagy valahogy?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IDE-kábel / vinyó / partíció hiba?
Mayday
Sziasztok,

Most hivott a felesegem, hogy otthon a gep egyszercsak csinalt egy restartot (teljesen onalloan, mindenfele gomb megnyomasa nelkul), es bootolna, de nem tud, mert dob helyette hibauzenetet, hogy "Lemezolvasasi hiba tortent". En melohelyen vagyok, innen tudok most kerdezni, de persze otthon mar persze nem igazan.

Van valakinek BARMINEMU tippje, mi tortenhetett?

Koszonom elore is!

Ja tényleg, igen este van már én se figyeltem annyira, meg összejött ma minden nekem.
1.) Ha nem lépsz be gyakran vagy mondjuk rögtön az msn-be, akkor a bejelentkezés után az eszközök/beállítások/általános fülön vedd ki a pipát az MSn automatikus indítása rendszerindításkor opcióról.
Így nem jön be az msn ablakja, mikor betölt a gép.

2.) A gépedtõl függ, hogy milyen írtót használj, már írtam errõl
itt.

3.) használj DMR-. Leírás itt

A nod 32 is jó vírusírtó, én is azt használom.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

bazza
annyi a SZABAD, nem a lefoglalt xDD
De mindegy, este van már, mennyünk aludni! xDDD
Amúgy ezek futnak még: MSN, Nod32, démontúlsz, WMP, a folyamatok száma: 32 összesen
(Adaware helyett mit ajánlasz?)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Igen, de, ha csatlakozva voltál a netre kereséskor. Esetleg a spyware visszaállította magát. Tudtommal van ilyen is.
Nézd meg az msconfigot.

Próbálj offline scant, azaz ne csatlakozz a netre spyware vagy/és vírus keresés közben. Javaaslok egy jobb spyware írtót lefuttatni. Megeshet, hogy nem lesz elég az Adaware vagy a spybot.
686 Ram lefoglaltság elég sok, ha nem futtatsz csak az ff-et és pl alig esznek normális esetben rendszerindításkor betöltendõ progijaid. Bár, ha megnyitsz vagy 20 FF ablakot, akkor már közelít az érték 😄
Amúgy meg soknak ûtûnik ez alap memória lefoglaltságnal vagy tele van r-kor betöltendõ alkalmazásokkal.

bazza
626 volt a szabad hely a memóriákban szpájverirtófuttatása elõtt. utána már csak 542MB és nem nagyon akart visszatérni az eredeti állapotba. Értesz?

Ha kötöszködni akarnék több minden fut még a Firefoxon kívül, kezdve a rendszerrel, maga az vesz el a memóriából vagy 100 MB-ot.
Futtatás/msconfig/automatiksu indítás ful- Ezt megnézheted mely programok indúlnak el rendszerindításkor (van amit kihagy, de keveset).
A hitelességben nem tudom, szerintemez is és a ctrl+alt+del is hiteleset ad, bár nem teszteltem nagyon.

bazza
Az viszont érdekes, hogy ramból nem akarnak kitakarodni a mocskok, egy szpájver irtó futtatása után 100al csökkent a szabad hely a memókról, és a befejezés után sem nagyon akar visszajönni az a 100MB...

bazza
kössz 😊
És ez kb mennyire ad hiteles képet? Mert miközben-e sorokat gépelem (firefox fut csak) 1% a CPU-kihasználtság, és 686MB ram szabad az 1 gigából.

Helyesbítek az asztalra írja ki.

Kisebb rendzserigényû progit most kapásból nem tudok, de az Everest Ultimate tud ilyet, sõt szerintem az ingyenes Home válozata is. Be kell állítani a beállítások/hardverfigyelés/ikonok,OSD
Így garfikusan a képernyõn írja ki egy kép. Biztos van jobb csak erre a célra, de most nem tudok kapásból.

bazza
Hi! Tud vki olyan progiról linket adni, ami !hitelesen! kijelzi nekem átláthatóan a CPU és RAM használatot? (esetleg grafikusan az asztalon)

Ugy tudom hogy a JetAudio is képes erre.
gordonmail
valaki nemtudna olyan programot, ami egyadott webradiorol venne fel
mondjuk mp3 ba?

(O_o)

ÉS ezzel a progival, ha titkosítom a partíciót, tudom olvasni róla az adatokat ugye?
Mert nekem az lenne a lényeg, ha pl. 1 hónapban 1-2-szer 1 órára feloldom és rámásolom a szükséges adatokat, majd "lezárom", hogy a kártevõk ne tudjanak önkényesen odatelepülni.

Sziasztok.Egy jó reklámot,(mondjuk bejönne egy felirat,és az is egy kicsit kucifántosan,utánna meg végigmenne a feliraton egy rávetitett fénysugár,vagy valami ilyesmi) ezt milyen progival kéne megcsinálni? Valami Gif Animátor vagy mivel? Kössz a válaszokat.
www.truecrypt.org
de ki kell uriteni aparticiot elotte

Van olyan progi, amivel le tudok védeni, pl jelszóval egy partíciót, azaz egy logikai meghajtót?

Tegyük fel van 2 partícióm. Az egyiket a fontosabb adatok biztonságára használnám. Ezt a partícitót hogyan tudnám megvédeni a kártevõktõl?
Nem a merevlemez elhalálozásától, mert valószínûleg egy Western Digital RE /RAID Edition/ 250GB 7200rpm 16MB Cache (SATA-II)-t veszek.
Nem lehet írásvédetté tenni ezt a partíciót, hogy csak olvasni lehessen, mintha egy DVD-RW lenne, míg nem másolok rá újabb adatokat.

Skoda120L
Sziasztok!

Az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet azt irja ki hogy hibás vagy nincs meg a hell.dll nevü file és telepítsem ujra.
Mit lehetne tenni ha nem akarom ujrarakni a windozt?
Kösz elõre is.

Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...

Sas6
Köszikeee hogy elkuldted. Nagyon jó dolog köszi szépen.

sekta
Sziasztok!
1 olyan gondom<#fejvakaras> van a Firefox 2.0 versiot feltelepitettem de az also keretem aljában következõ üzenet látható:
-----^<key id="key_openHelp

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

Sziasztok.DivX-es filmet még nem irtam ki.Az asztali viszi a Divx-et,hogy köldjem ki cd-re? simán küldés aztán kész? Vagy valami progi kell hozzá?Kössz a választ.
Sas6
Nagyon megköszönném ha elkuldenéd nekem.

torrente111
minek 7 felé.2 elég ac legyen 10%-a azaz 25 GB.ennyi

gordonmail
<#vigyor4>

(O_o)

gordonmail
hmmm
De én nem particionálni nemtudok....7felé van osztva a 250GBos cucc és a C meghajto túl kevéskére sikeredett.
Azt kérdeztem, hogy létzik-e olyan partició program, ami a C meghajtó letörlése nélkül tudok hozzáadni még egy kis helyet mondjuk a D meghajtóból...

(O_o)

trogerzsiger
intel pentium celeron processzor van a gépemben ez tényleg szar processzor mert nekem azt mondták. és ha 16000tot költenék rá milyet vegyek? olyat szeretnék ami jól viszi a játékokat